Ce spun partenerii EECentre despre examenele de engleza TRINITY?

05.04.2022

Ce spun partenerii EECentre despre examenele de engleza TRINITY?

Centrul de limba engleza Arthur English Kids Club din Bucuresti
Dna. Andra Dinu, Profesor si Manager


”Teacher, examenul a fost super!”
”As fi vrut sa mai stau in examen."
”Am vorbit cu un profesor englez, woow!”
”Si eu voi avea accent british ca examinatorul, cand voi fi mare!”
”Mi-a placut cel mai mult acest examen.”

Cand am invitat la dialog centrele partenere, Dna. Profesor Andra Dinu ne-a pus in prim plan exclamatiile extrem de pozitive ale copiilor care au participat la examenele Trinity in centrul sau, dar si propria satisfactie profesionala.

“Cel mai important pentru copiii mei este experienta pe care o traiesc vorbind in limba pe care o indragesc atat de mult, cu un profesor universitar vorbitor nativ. Aceasta experienta inseamna cea mai mare realizare din perspectiva comunicarii si a increderii pe care o dobandesc in ei insisi”.


In 2019, centrul de limba engleza Arthur English Kids Club gazduia in premiera, la propriul sediu din Bucuresti, examenele Trinity prin intermediul EECentre - European Examination Centre.

“Copiii erau atat de fericiti ca au comunicat cu Tony, examinatorul Trinity prezent la Club, incat nu se mai opreau din a povesti ce senzatii pozitive de mandrie si incredere le-a oferit aceasta examinare. Iar eu le impartaseam aceeasi bucurie si mandrie. Toti copiii si-au primit diplomele extrem de fericiti.”


In acest an, la finalul lunii ianuarie, copiii de la Arthur English Kids Club au avut parte de o experienta diferita datorita pandemiei. Mai exact, vorbirea elevului fata-in-fata cu examinatorul s-a mutat in online. Chiar si in aceasta ipostaza, 95% dintre copii au raspuns prezent si de la mic la mare, copiii s-au inscris la examenele Gese, de la Grade 1 la Grade 6 ... la fel ca si in 2019 cand Mr. Tony s-a deplasat la sediul clubului.

“Pandemia si perspectiva intalnirii online nu ne-au speriat, nu ne-au demotivat si nu ne-au blocat din a face ceea ce ne dorim si ne place cel mai mult: sa comunicam in limba engleza.

Pentru mine personal aceasta examinare este o confirmare a intregii activitati depuse in procesul instructiv-educativ de predare a limbii engleze. Am experimentat cu totii in ultimii doi ani situatii noi de viata. Ne-am adaptam, continuam sa ne dezvoltam, sa "crestem" impreuna atat in plan emotional, cat si academic.
Si da, exact acest lucru am facut cu totii! Am trecut rapid pentru prima data la cursurile online, si cu aceeasi rabdare, pasiune si daruire am continuat sa inregistram progres dupa progres.

An de an, copiii de la Arthur English Kids Club participa la toate examenele si concursurile organizate de EECentre. Echipa EEC si seriozitatea cu care suntem tratati de fiecare data, ne-au castigat increderea si respectul lucrului "bine facut" cum se spune popular la noi, inca de acum 6 ani, cand am devenit parteneri. Si tot an de an ne confirmam efortul comun, avand 100% promovabilitate la examenele Cambridge YLE, KET, PET si FCE, Trinity College London, precum si copii calificati in urmatoarele etape ale olimpiadei internationale KOALA.


Profesor de limba engleza si italiana, Dna. Andra Dinu a fondat in anul 2014 la Bucuresti: centrul de limba engleza Arthur English Kids Club pe care il coordoneaza si in prezent. Cu un entuziasm debordant, ne asigura ca:

„Atunci cand oferi incredere, primesti incredere! Iar un astfel de moment se releva atunci cand copiii isi primesc diplomele oficiale din Anglia - care incununeaza increderea in sine, in propriile cunostinte, in profesorul de engleza si in furnizorul de examene. In cazul nostru EECentre, caruia ii multumim”.


Motivata de dragostea pentru copii si pasiunea pentru limba engleza, Dna. Profesor Andra Dinu ne relateaza de fiecare data despre dorinta puternica de a aduce un plus de valoare in viata copiilor prin propria ei implicare, de a fi cea care le poate schimba traiectoria, crezand atat de mult in ei - pana in momentul in care ei insisi cred in ei.

Felicitam centrul lingvistic Arthur English Kids Club din Bucuresti atat pentru deschiderea catre noi proiecte educationale cu rol de consolidare lingvistica, cat si pentru activitatea educationala exemplara si consecventa, reflectata in performante periodice, confirmate prin diplomele recunoscute international: CAMBRIDGE, TRINITY, KOALA by KGL.

Mult succes in continuare!

=========================================================

Descopera examenele de TRINITY prin lecturarea brosurii de prezentare: vezi aici.

Examenele de limba engleza Trinity sunt recunoscute in Romania de Ministerul Invatamantului, dar si la nivel international.

  • Recunoasterea TRINITY in Romania: vezi aici;
  • Recunoasterea TRINITY la nivel international: vezi aici.

Acceseaza orarul examenelor Trinity si aplica pentru inscriere la sesiunile publice listate la EECentre:

Trinity exam

Pentru informatii suplimentare despre examenele TRINITY, contactati EECentre.

Pe curand!


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult