Premierea elevilor Smart School Concept din Craiova

26.09.2019

Premierea elevilor Smart School Concept din Craiova

Elevii care au promovat examenele Cambridge cu rezultate exceptionale in sesiunea de examinare din mai 2019, in cadrul festivitatii organizate de catre Smart School Concept cu sprijinul Colegiului National Fratii Buzesti, au fost premiati, sambata, in cadrul unui moment festiv.

 

Invitata la manifestare a fost doamna Aniella Busila, reprezentant Cambridge Assessment English, care a tinut sa ii felicite personal pe elevii exceptionali care au promovat examenele YLE - Starters, Movers, Flyers si Key in anul scolar 2019.


Ma bucur foarte mult ca ceea ce a inceput in urma cu 5 ani ca o incercare de resuscitare a sistemului a devenit o traditie si numarul candidatilor care sustin examenele Cambridge este in crestere de la an la an, le-a transmis elevilor prof. Bralostitianu Corina, manager Smart School Concept.

 

Devenita deja o traditie si in acest an a avut loc festivitatea de decernare a premiilor pentru absolventii examenelor Cambridge, organizata de Smart School Concept care a dorit sa sarbatoreasca astfel performanta in educatie a candidatilor care au absolvit anul acesta examenele Cambridge, un moment emotionant pentru copii, parinti si cadre didactice, un moment care a demonstrat ca interesul pentru educatia generatiilor viitoare este o prioritate.
Fie ca doriti sa invatati limba engleza, germana, spaniola sau franceza, fie ca doriti sa va evaluati nivelul de cunostinte conform unor standarde internationale sau aveti nevoie de o certificare lingvistica internationala, acceptata de mii de companii si ministere ale educatiei din întreaga lume, Smart School Concept va ofera consultanta, instruire si certificare autorizata, in sediul din Craiova, strada Savinesti, numarul 3.

 

Le multumim in acelasi timp, pentru acest succes, parintilor care ii sustin pe cursantii nostri pas cu pas, elevilor pentru munca asidua depusa in fiecare an si echipei de profesori Smart pentru pasiune si devotament!, transmit reprezentantii Smart School Concept.Articol preluat din sursa online: http://www.jurnalulolteniei.ro/2019/09/23/elevii-smart-school-concept-cu-rezultate-exceptionale-la-examenele-cambridge-premiati/ 


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult