Harta examenelor CAMBRIDGE autorizate la nivel international, pentru certificarea cunostintelor de limba ENGLEZA


Cerceteaza cu atentie imaginea urmatoare. Examenele CAMBRIDGE disponibile la EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE sunt structurate in casete colorate si ordonate in functie de nivelul cunostintelor lingvistice, configurate in conformitatea Cadrului European Comun de Referinta Limbi Straine (CEFR). Selecteaza examenul potrivit si acceseaza-l. Ti se deschide o pagina de prezentare, in care vei lectura informatiile specifice, corespondente examenului ales.

Pentru a te inscrie la examen, vei mai avea de parcurs doar 3 pasi:

    1. Filtrezi dupa preferinte: format examen; oras examen; perioada examen. Ti se genereaza un rezumat al selectiei.

    2. Completezi datele personale de identificare ale candidatului.

    3. Faci plata taxei de examen.

In scurt timp primesti pe email un mesaj de confirmare a inscrierii la examen. Cu circa 10 zile inaintea sustinerii examenului primesti pe email un mesaj de informare cu: locatia exacta, programul examenului (intervalul orar al probelor).Harta examene Cambridge Delta TktClil TktYL TktM3 TktM2 TktM1 LingualSkill BecBH BecBV BecPre CPE CAE FCEB2F PETB1P KETA2 FCEB2F4S PETB1P4S KETA24S YLEA2F YLEA1M YLEPRA1St

Pentru acces in sala de examen, candidatul se identifica cu un document oficial valid (in original), ce are fotografie (carte identitate / pasaport). Candidatul care nu detine acest document (carte identitate / pasaport), va prezenta la examen urmatoarele:
  • formularul Candidate ID form (se printeaza, se completeaza cu pix albastru, se lipeste fotografia recenta a candidatului);
  • certificat de nastere in original.

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Marasesti, Nr. 32, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact[at]eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult