Harta examenelor ÖSD autorizate la nivel international, pentru certificarea cunostintelor de limba GERMANA


Cerceteaza cu atentie imaginea urmatoare. Examenele ÖSD disponibile la EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE sunt structurate in casete colorate si ordonate in functie de nivelul cunostintelor lingvistice, configurate in conformitatea Cadrului European Comun de Referinta Limbi Straine (CEFR). Selecteaza examenul potrivit si acceseaza-l. Ti se deschide o pagina de prezentare, in care vei lectura informatiile specifice, corespondente examenului ales. Pentru a te inscrie la examen, vei mai avea de parcurs doar 3 pasi:

    1. Filtrezi dupa preferinte: format examen; oras examen; perioada examen. Ti se genereaza un rezumat al selectiei.

    2. Completezi datele personale de identificare ale candidatului.

    3. Faci plata taxei de examen.

In scurt timp primesti pe email un mesaj de confirmare a inscrierii la examen. Cu circa 10 zile inaintea sustinerii examenului primesti pe email un mesaj de informare cu: locatia exacta, programul examenului (intervalul orar al probelor).Cambridge
Examenele pentru certificarea limbii germane ÖSD - Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (Viena, Austria) sunt acceptate si recunoscute in intreaga lume, dar mai ales in Europa, in tari precum Germania, Austria, Elvetia, inclusiv in Romania (vezi pag. 4 conform: ORDIN 4932_2013_modifica_ORDIN 5219_2010 ).

Valabilitatea si recunoasterea certificatelor obtinute la examenele de germana ÖSD - Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (Viena, Austria): Valabilitate si Recunoastere ÖSD.
Harta examene ÖSD KIDA1 KIDA2 ZB1Jugendliche ZB2Jugendliche ZC1Jugendliche ZB1 ZA2 ZA1 ZC2 ZC1 ZB2 ZC2W ZDOB1J ZDOB1
“Recunoscut în întreaga lume, dar mai ales în Europa, în tari precum Germania, Austria sau Elvetia, certificatul ÖSD de limba germana te ajuta la admiterea în clasa a V-a sau la bacalaureat pentru echivalarea probei de competenta lingvistica. Acesta dovedeste cunostintele acumulate în limba germana la oricare dintre nivelurile A1, A2, B1, B2, C1 sau C2.”, Cătălin BĂDĂNĂU, Manager EECentre

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult