Formular de reclamatie online


ITI MULTUMIM ca ai ales EECentre in experienta ta educationala!
Nemultumirea ta este si insatisfactia noastra. Si pentru ca ne place sa facem lucrurile bine, fiind obiectivi, te rugam expedieaza „reclamatia” in ziua examenului sau in cel mult 5 zile lucratoare de la data sustinerii ultimei probe. In mod normal, reclamatiile sunt solutionate de coordonatorii de examen. Daca e necesar, situatia reclamata este adusa in atentia Managerului EECentre.
PROCEDURA de RECLAMATIE/CONTESTATIE REZULTAT EXAMEN CAMBRIDGE
Contestatiile sunt acceptate conform procedurii
Cambridge Assessment English si se pot depune in termen de 15 zile lucratoare de la aflarea rezultatului. Aceasta procedura presupune doua etape:
 • Stage 1: a full clerical recheck. Se verifica notele de la toate sectiunile de examen, daca s-au adunat corect punctele si se mai recalculeaza nota finala. In aceasta etapa nu vor fi recorectate raspunsurile la examen. Raspunsul va fi oferit in termen de 5 zile lucratoare de la data depunerii. Pentru Stage 1 taxa este 200 lei.
 • Stage 2: a full re-mark of all papers. Daca nu sunteti multumiti de rezultatul Stage 1, un examinator va recorecta toate raspunsurile la examen. Raspunsul va fi oferit in termen de 15 zile lucratoare de la data depunerii. Pentru Stage 2 taxa este:
  - 350 lei pentru examenele Cambridge A2 Key si B1 Preliminary;
  - 550 lei pentru examenele Cambridge B2 First si C1 Advanced si presupune sa parcurgeti Stage 1.
Se intampla extrem de rar ca astfel de cereri sa duca la modificari majore ale punctajului final, din urmatoarele motive:
 • lucrarile sunt corectate 2 ori: manual si electronic;
 • lucrarile alocate examinatorilor sunt corectate de 2 ori;
 • in cazul in care nota este apropiata de limita, lucrarea este corectata de 4 ori.
SOLUTIONAREA RECLAMATIEI
 • EECentre confirma primirea reclamatiei in 2 zile lucratoare;
 • EECentre raspunde reclamatiei in 4 zile lucratoare;
 • EECentre incearca sa rezolve situatia sau sa ofere raspuns complet in cel mai scurt timp, insa exista situatii cand sunt necesare informatii suplimentare. In aceste cazuri, EECentre informeaza despre termenul de revenire cu raspuns catre reclamant.
Daca solutia oferita in continuare prezinta nemultumire, reclamantul poate contacta direct Helpdesk Cambridge Assessment English
*
*
*
Corespondența cu EECentre se face doar pe email-ul indicat în acest câmp.
*
*
*
*
*
*
v
*
*
*
*
v
*
v
Captcha image
Show another codeShow another code
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE trateaza cu responsabilitate datele Dvs. personale, conform inscrierii sub nr. 38457 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - ANSPDCP.
In conformitate cu prevederile Regulamentului European pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, va notificam faptul ca EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE colecteaza si foloseste datele furnizate de persoanele fizice, doar in baza acordului acestora, in scopul informarii cu privire la evenimentele, serviciile si proiectele realizate. Acordul dvs. pentru colectarea si utilizarea informatiilor personale reprezinta continuarea relatiilor si interactiunii noastre.
Orice solicitare in legatura cu datele furnizate, inclusiv incetarea mandatului de a colecta si utiliza aceste informatii, se poate semnala pe adresa de email: contact@EECentre.ro. Prin bifa exprimata la “Acord GDPR” intelegem ca sunteti de acord sa primiti, ocazional sau periodic, pe adresa de email mentionata in prezentul formular: informatii despre produsele, serviciile, evenimentele si proiectele realizate de EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE.

Trimite mesaj

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult