Hei, bine ai venit! Inscrie-te la newsletter si intra in comunitatea EECentre.


Prin newsletter-ul EECentre ne propunem sa te informam periodic si in mod responsabil, selectand cu atentie informatia ce ti-o livram, indiferent de natura acesteia:
  • tutoriale si interviuri;
  • noutati si stiri din piata;
  • actiuni sau evenimente;
  • articole, studii de caz si povesti de succes;
  • relatari din domeniul nostru de activitate;
  • trenduri si tips&tricks;
  • resurse de pregatire lingvistica;
  • subiecte conexe educatiei;
  • proiecte educative si culturale;
  • schimbari ale legislatiei in vigoare.
Aceasta este promisiunea noastra si o respectam. Pe curand, cu noutati din comunitatea EECentre!
*
*
*
Corespondența cu EECentre se face doar pe email-ul indicat în acest câmp.
*
*
*
*
v
*
Captcha image
Show another codeShow another code
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE trateaza cu responsabilitate datele Dvs. personale, conform inscrierii sub nr. 38457 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - ANSPDCP.
In conformitate cu prevederile Regulamentului European pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, va notificam faptul ca EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE colecteaza si foloseste datele furnizate de persoanele fizice, doar in baza acordului acestora, in scopul informarii cu privire la evenimentele, serviciile si proiectele realizate. Acordul dvs. pentru colectarea si utilizarea informatiilor personale reprezinta continuarea relatiilor si interactiunii noastre.
Orice solicitare in legatura cu datele furnizate, inclusiv incetarea mandatului de a colecta si utiliza aceste informatii, se poate semnala pe adresa de email: contact@EECentre.ro. Prin bifa exprimata la “Acord GDPR” intelegem ca sunteti de acord sa primiti, ocazional sau periodic, pe adresa de email mentionata in prezentul formular: informatii despre produsele, serviciile, evenimentele si proiectele realizate de EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE.

Trimite mesaj

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult