Peste 1000 de participanti la examenele Cambridge English prin EECentre

07.12.2018

Peste 1000 de participanti la examenele Cambridge English prin EECentre

Peste 1000 de participanti la examenele Cambridge English, doar in ultimele trei luni ale anului 2018! Un sfarsit de an ce demonstreaza, la EECentre, cresterea pasiunii pentru studiul limbilor de circulatie internationala

 

Rolul evaluarii lingvistice, prin care nivelul de limba straina al tinerei generatii este atestat corespunzator, a inceput sa reprezinte, tot mai mult, o prioritate pentru elevii si parintii acestora. Ei recunosc, cat se poate de obiectiv, toate avantajele care deriva din obtinerea unui certificat lingvistic. Intr-o lume foarte competitiva, accentul pe performanta este un deziderat, in cat mai multe domenii, si cunoasterea uneia sau a mai multor limbi straine a devenit o necesitate pentru tinerii care vor sa acceseze oportunitati academice si profesionale si sa isi dezvolte viitorul, pe masura asteptarilor.

Aceasta este concluzia pe care European Examinations Centre, centru de testare lingvistica, o are acum, la final de an, dupa experientele din ultima perioada si, de cand noul an scolar a inceput, putem spune ca cifrele vorbesc de la sine, si ne confirma afirmatiile.

Astfel, doar in perioada septembrie – decembrie 2018 la European Examinations Centre au sustinut examene Cambridge peste 1000 de candidati, din mai multe orase ale tarii: Bucuresti, Cluj-Napoca Timisoara, Constanta, Craiova, Focsani, Bacau, Sibiu, Deva, Resita, Odorheiu Secuiesc, Brasov, Nasaud, Galati, carora li se adauga examene Cambridge sustinute de elevi din mai multe scoli din Republica Moldova.

Aceste date ne demonstreaza ca tanara generatie se orienteaza activ catre studii de calitate si, mai mult decat atat, se mobilizeaza catre obtinerea unei certificari, pentru a putea sa isi demonstreze nivelul de cunoastere si de informatii, astfel incat sa se diferentieze din multime, in viitorul apropiat sau, de ce nu, mai indepartat, ca baza solida pentru implinirea aspiratiilor profesionale si personale.

Concluziile noastre sunt cu atat mai solide cu cat European Examinations Centre are in portofoliu si alte examene de atestare lingvistica, pe langa Cambridge.

Este vorba despre ÖSD - Österreichisches Sprachdiplom Deutsch, examene de limba germana care atesta cunostintele elevilor vorbitori de germana, deschizand oportunitati valoroase; testul OET - Occupational English Test, destinat exclusiv profesionistilor din zona medicala, despre care putem spune cu mandrie ca, in Romania, este exclusiv sustinut la EECentre si subliniaza un aspect esential: educatia de calitate si cunoasterea limbii engleze nu sunt doar obiective pentru tineri si copii, ci si pentru adultii care doresc sa se dezvolte profesional si, inevitabil, sunt nevoiti sa raspunda cerintelor pietei, pentru a putea sa se mentina la un nivel ridicat, rasplatit pe masura, in tara sau in strainatate.

Accesul la informatie este facilitat de cunoasterea limbii engleze, iar pentru cei care invata engleza profesionala, in cazul nostru – engleza de care medicii au nevoie, este un stil de viata – nu poti face performanta fara sa inveti in mod continuu si sa accesezi date, studii, statistici, rapoarte internationale. Anul 2018 a fost unul bun si pentru OET, testul fiind accesat la EECentre, lunar de persoane din bransa medicinii, venite nu doar din Romania, ci si din alte tari.

 

In luna octombrie ni s-a alaturat si Trinity College London, astfel incat si cunostintele celor mai tineri vorbitori de limba engleza, prescolari si scolari, vor fi evaluate prin intermediul examenelor GESE (Graded Examinations in Spoken English), nou-intrate in portofoliul EECentre.

 

Activitatea European Examinations Centre a fost intregita si rasplatita, dincolo de datele enuntate si de volumul mare de munca pe care l-am depus in acest an care se apropie de final, de o distinctie care, pentru prestigiul centrului, este mai mult decat importanta:

pentru servicii exceptionale si rezultate deosebite obtinute in Romania, CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) a premiat EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE ca fiind AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE, incepand cu anul 2018.  

 

Acesta este un motiv in plus ca participantii sa fie si mai convinsi de rezultate, si mai increzatori in ei si in cei care ii evalueaza, in corectitudinea si competitivitatea centrului pe care il aleg, in procesul de examinare.

Ce ar putea sa fie insa un centru de examinare, fara parteneri? Avem zeci de centre partenere in toata tara si un numar mare de profesori, examinatori si profesionisti care cred in performanta. Si, mai nou, am reusit sa atragem si parteneri care sustin, prin sponsorizari, activitatea si eforturile copiilor.

In ultimele doua luni ale anului companiile RoStar, Coca Cola HBC si DentalMed s-au alaturat proiectului EECentre Pro-Educatie: Hai sa rasplatim performanta! prin care, asa cum reiese si din denumire, ne dorim sa recompensam impreuna dedicatia elevilor in materie de studiu si totodata, sa determinam continuitatea, in acest sens, deoarece stim ca, uneori cu totii avem nevoie de un mic stimul, care sa ne dea mai multa putere viitoare de munca, de studiu, de perseverenta.

 

European Examinations Centre (EECentre) este o institutie autorizata de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH, ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch), OET (Occupational English Test), CaMLA si TRINITY College London - sa furnizeze, in Romania, examene de certificare a cunostintelor de limba engleza si limba germana. In cei sapte ani de existenta, EECentre a devenit un standard de referinta in Romania pentru organizarea examenelor lingvistice internationale.


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult