Rezultate Excelente la Examenele CAMBRIDGE in Focsani

03.04.2019

Rezultate Excelente la Examenele CAMBRIDGE in Focsani

Vineri, 29 martie 2019, elevii care au aplicat pentru examenele Cambridge la centrul nou acreditat, de la Scoala Gimnaziala "Duiliu Zamfirescu" din Focsani, au intrat in posesia diplomelor atat de mult ravnite.

Reamintim ca, la initiativa profesoarei de limba engleza Iulia Prescornitoiu, a fost organizat pentru elevii de gimnaziu examenul B1-Cambridge. Astfel, mai multi elevi, de la diferite scoli si licee din Focsani, au avut posibilitatea ca, in data de 16 noiembrie 2018, sa-si testeze cunostintele de limba engleza in cadrul examenului B1 Preliminary for Schools. Candidatii au sustinut proba scrisa a examenului pe laptop-uri, proba la care au fost pusi in situatia de a raspunde la un email al unui coleg, apoi au realizat o scrisoare sau un eseu.

In cadrul probei orale, examinatorii le-au testat capacitatea de interactiune sociala: elevilor le-au fost expuse diferite imagini pe care trebuiau sa le descrie, punand totul intr-un context logic, corect exprimat. A fost prima data cand s-a organizat la acest nivel, in Focsani, un astfel de examen sustinut pe laptop-urile de ultima generatie, aduse de la EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - Centrul European de Examinare Cambridge din Romania, si in prezenta managerul acestuia, domnul Catalin Badanau. Elevii au agreat aceasta modalitate de lucru, sustinand ca este mai atractiva si valorifica mult mai bine timpul de lucru.

"Toti elevii participanti au promovat examenul, doi dintre candidati au trecut cu un total de 168 de puncte din 170 posibil, iar sase dintre acestia au reusit sa intruneasca punctajul maxim la cate una, doua sau chiar trei dintre probele de concurs: Speaking, Listening, sau Writing. De remarcat este faptul ca noua elevi de gimnaziu (din clasele a-VI-a | a-VIII-a) au realizat punctaje intre 160 si 170, ceea ce le-a favorizat obtinerea directa a certificarii pentru nivelul B2 - echivalentul probei de competenta lingvistica din cadrul examenului de bacalaureat. Rezultatele obtinute reflecta buna lor pregatire teoretica in ceea ce priveste limba engleza, dar si abilitatea de a-si pune cunostintele in practica in cadrul interactiunii directe, fata in fata", a declarat prof. Iulia Prescornitoiu.

"Felicitam pe toti candidatii care, datorita curajului si efortului depus, au obtinut astfel un certificat cu valabilitate pe viata, recunoscut international, ce le va asigura succesul in viitor. Certificatele Cambridge ajuta la admiterea intr-o universitate straina sau la primirea unei burse, reprezentand cel mai bun mod de evaluare deoarece indica exact si cu obiectivitate stadiul de cunoastere a limbii engleze, fiind si o modalitate excelenta de a obisnui elevii cu rigorile unor examene internationale", a declarat prof. Alina Agherghinei, directorul adjunct al Scolii Gimnaziale "Duiliu Zamfirescu" Focsani.

Celor interesati le reamintim ca sesiunea a II-a a examanelor Cambridge se va organiza pe 12 iunie 2019. Mai multe informatii se pot obtine la adresa de email: prescornitoiui@yahoo.com, prof. Iulia Prescornitoiu.

Stire preluata din Sursa Online: monitoruldevrancea.ro https://bit.ly/2VkbOPi.Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult