Teste IELTS in Romania prin EECentre

07.05.2020

Teste IELTS in Romania prin EECentre

EECentre devine centru autorizat de organizare a testului IELTS in Romania, din primavara anului 2020

 

 

Cele peste 3,5 milioane de teste IELTS sustinute in 2019 la nivel global demonstreaza interesul crescand al tinerilor si adultilor in ceea ce priveste certificarea limbii engleze pentru aplicabilitate in diferite contexte: studii universitare si post-universitare, stagii temporare de perfectionare in cariera profesionala sau educationala, meserii, relocare functionala, emigrare.

 

Recunoasterea certificatului la nivel mondial in tot mai multe institutii educationale si profesionale, dorinta tot mai frecventa in randul tinerilor de a-si continua studiile peste hotare, practicarea job-urilor in statele vorbitoare de limba engleza, precum si folosirea limbii engleze ca limba universala, fac ca testul IELTS sa fie preferinta numarul 1 in evaluarea lingvistica internationala.

 

Pentru a satisface nevoia tot mai accentuata de recunoastere a competentei in limba engleza la nivel international, expansiunea testului IELTS pe orizontala si pe verticala este iminenta.

 

IELTS - International English Language Testing System

Standardizat international, IELTS este un test de verificare a cunostintelor de limba engleza, care masoara competenta lingvistica a persoanelor care doresc sa studieze, sa lucreze sau sa traiasca acolo unde se foloseste engleza ca limba de comunicare. IELTS a fost primul test care a examinat toate cele patru domenii de competenta in limba engleza: ascultarea, citirea, scrierea si vorbirea.

 

IELTS in lume

Acceptat ca dovada a competentei in limba engleza pentru studiu, munca si emigrare, testul IELTS este recunoscut la nivel mondial de peste 10.000 de organizatii (inclusiv universitati si institutii de top, furnizori de educatie si formare, organisme profesionale si angajatori) din peste 140 de tari.

 

IELTS in Romania prin EECentre

Din primavara anului 2020, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre devine centru autorizat de organizare a testului IELTS (RO 084) in baza parteneriatului realizat cu IDP Education; IELTS fiind un produs al Cambridge Assessment English, IDP Education, British Council, IELTS Australia.

 

Misiunea EECentre este de a deveni centrul de examinare unde fiecare persoana, indiferent de varsta, studii, etnie, gaseste examenul potrivit de limba engleza si nu numai, pentru a face un pas inainte fie in viata educationala, fie in cea profesionala.

Decizia de a introduce testul IELTS pe piata din Romania a venit in urma solicitarilor din partea institutiilor scolare si a candidatilor de a avea mai multe date de examen disponibile, de a flexibiliza procesul de inscriere, de a primi rezultatul in cel mai scurt timp si implicit certificatul IELTS.

IDP - IELTS este institutia care ne-a asigurat ca poate livra acesti indicatori cu privire la timpii de inscriere si eliberare a rezultatelor.

Ne adresam in special elevilor si studentilor care doresc sa primeasca imediat rezultatul la testul IELTS, acest lucru fiind posibil cu IELTS computer-delivered. Inaintea rezervarii locului la test, indrumam spre consultarea universitatilor / organizatiilor la care urmeaza sa se aplice cu acest certificat. Mult succes celor care vor sustine testul in perioada urmatoare!” relateaza Dl. Catalin BADANAU - Managerul EECentre.

 

 

EECentre organizeaza testul IELTS (pentru cele patru abilitati lingvistice: ascultare, scriere, citire si vorbire) doar pe calculator, in doua versiuni de testare:

  • IELTS Academic - destinat celor care intentioneaza sa utilizeze certificatul pentru invatamantul superior sau pentru inregistrarea profesionala;
  • IELTS General Training - destinat celor care intentioneaza sa utilizeze certificatul pentru emigrare, angajare sau formare profesionala.

 

 

IELTS Academic

Formatul testului este conceput pentru cei care doresc sa studieze sau sa se instruiasca in limba engleza la nivel universitar, postuniversitar sau institutii de invatamant superior.

De asemenea, multe alte domenii sau profesii necesita un rezultat al testului IELTS in scopuri de inregistrare (de exemplu: medicina, asistenta medicala, contabilitatea, ingineria). Testul se concentreaza pe caracteristicile limbajului utilizat la nivel academic, evaluand daca este potrivita inceperea studiilor sau practicilor intr-un mediu in care se foloseste limba engleza.

 

IELTS General Training

Formatul testului este conceput pentru cei care merg in tarile vorbitoare de limba engleza pentru invatamant universitar, experienta de munca sau formare profesionala. Aceasta versiune a testului poate fi o cerinta de viza daca se intentioneaza emigrarea in tari vorbitoare de limba engleza (inclusiv Australia, Marea Britanie, Canada si Noua Zeelanda). Testul se concentreaza pe abilitati cotidiene de baza, aplicate in contexte sociale si profesionale.

 

Ascultarea si vorbirea sunt identice pentru ambele versiuni de testare IELTS, iar citirea si scrierea sunt diferite. Partea de vorbire se face individual cu examinatorul (candidat-examinator) in aceeasi zi cu probele scrise, ceea ce reduce atat timpul de asteptare a rezultatului, cat si emotia sustinerii unui test pe parcursul a doua zile. Proba de vorbire realizata fata in fata cu un examinator este cel mai eficient mod de evaluare a abilitatilor, determinand o performanta mai reala.

 

Datele calendaristice de testare sunt disponibile saptamanal, fie in zilele de lucru, fie in weekend, iar inscrierile se pot face cu pana la 3 zile inainte de data testului.

 

Eliberate in 5-7 zile de la data sustinerii testului, rezultatele se exprima printr-un punctaj de la 1 (inferior) la 9 (superior) si reflecta nivelul cunoasterii limbii engleze pentru cele patru abilitati lingvistice testate.

 

Valabilitatea de doar doi ani a certificatului IELTS confirma relevanta nivelului real de cunostinte in limba engleza, aliniate standardelor internationale.

 

Pentru livrarea testului IELTS, EECentre si-a modernizat propriul laborator cu echipamente IT si sisteme audio-video de ultima generatie. Vizitati website-ul www.EECentre.ro la sectiunea IELTS pentru a va familiariza cu informatiile specifice IELTS, dar si cu sustinerea testului pe calculator. Testul IELTS prin EECentre pastreaza corectitudinea, impartialitatea si totodata incurajeaza, reflecta si respecta diversitatea internationala.


IDP Education

IDP Education este lider mondial in servicii internationale de plasare a studentilor si co-fondator al sistemului international de testare a limbii engleze (IELTS), impreuna cu IELTS Australia, British Council si Cambridge Assessment English.

 

IDP Education opereaza o retea cu peste 400 de locatii de testare in peste 50 de tari si, in parteneriat cu Consiliul Britanic, ofera testul in aproximativ 900 de locatii. Cu sediul central in Melbourne (Australia), IDP Education detine si functioneaza la nivel international cu scoli si centre de limba engleza, organizeaza evenimente si conferinte de educatie globala, actionand intotdeauna etic si responsabil.

 

Promisiunea IDP Education de a asigura integritatea, securitatea si calitatea testului IELTS, precum si fiabilitatea rezultatelor, este implementata si indeplinita in toate centrele de testare IELTS, la nivel mondial. Cu aceasta premisa strategica, IDP construieste o comunitate internationala conectata intr-o platforma globala de ghidare a studentilor catre realizarea invatarii pe tot parcursul vietii si aspiratiilor de cariera.  

 

EECentre - EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) este o institutie educationala, 100% romaneasca, specializata sa furnizeze in Romania examene de certificare a cunostintelor de limba engleza si limba germana, prin autorizari primite de la:

 

Agresandu-se centrelor de invatamant publice si private, profesorilor, parintilor, elevilor din toate grupele de varsta (grupa: 4-7 ani, grupa: 8-12 ani, grupa: 13-17 ani, grupa: peste 18 ani), dar si tuturor categoriilor profesionale si academice, EECentre a livrat peste 10.000 de examene in aproximativ 300 unitati educationale plasate in 80 orase din Romania, Bulgaria, Republica Moldova.

 

Din primavara anului 2018, EECentre functioneaza ca fiind unicul centru de platina din Romania - titulatura acordata de Cambridge Assessment English pentru livrarea de examene de calitate la standardele de securitate impuse la nivel mondial.

 

Expertiza acumulata in domeniul evaluarilor lingvistice, optica focusata pe cresterea standardelor functionale si diversitatea produselor complementare de invatare a limbii engleze determina extinderea portofoliului EECentre cu testul IELTS, din primavara anului 2020.


 


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult