simbollogoeecentre     Compania EECentre

Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca AUTHORISED PLATINUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) in semn de recunoastere si apreciere a indeplinirii criteriilor functionale:

 • livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale,

 • servicii de excelenta oferite clientilor,

 • colaborari durabile realizate cu centrele partenere.

“ Educatia de calitate porneste de la varsta prescolara si continua pe tot parcursul vietii ” este deviza functionala cu care EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) se adreseaza centrelor de invatamant publice si private, profesorilor, parintilor si elevilor, companiilor si mediului de business, inca din 2011 - anul infiintarii.


     Cine suntem ?


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) este o institutie autorizata de prestigioase organisme internationale de invatamant sa furnizeze in Romania, examene de atestare a cunostintelor dobandite in studierea limbilor de circulatie internationala: ENGLEZA si GERMANA.

     Ce facem ?


EECentre organizeaza la nivel national o suita complexa de examene pentru limbile engleza si germana, care se adreseaza tuturor grupelor de varsta (grupa: 6-12 ani, grupa: 13-17 ani, grupa: peste 18 ani) si oricarei categorii profesionale si academice, middle si top-management.     Cum functionam ?


Prin parteneriate de lunga durata cu institutii de invatamant publice si private, organizand examene fie la sediul scolii partenere, fie in spatii special echipate si amenajate, fie la propriile noastre sedii din Bucuresti, Deva si Chisinau. Examenele pentru certificarea cunostintelor lingvistice sunt furnizate de EECentre conform procedurilor internationale, in conditii si la standarde de calitate identice cu cele din orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.

     Diplome


Emise de organisme internationale de invatamant, diplomele obtinute prin promovarea examenelor lingvistice sunt recunoscute la nivel mondial ca instrumente esentiale ale societatii contemporane si folosite pentru studii, angajari si calatorii.

Test IELTS: Certificat IELTS | Examen CAMBRIDGE: Certificat CAMBRIDGE | Test LINGUASKILL: Certificat LINGUASKILL | Test OET: Certificat OET | Examen TRINITY: Certificat TRINITY | Examen ÖSD: Certificat ÖSD.     Ce examene organizeaza EECentre ?


Teste Internationale Limba Engleza IELTS:

EECentre livreaza teste IELTS pentru certificarea limbii engleze la nivel international. IELTS Romania este disponibil in versiunile:
 • test IELTS Academic (pe calculator);
 • test IELTS General Training (pe calculator).
Atat versiunea de test IELTS Academic, cat si versiunea de test IELTS General Training evalueaza abilitatile lingvistice ale candidatilor prin probe de ascultare, citire, scriere si vorbire in limba engleza.
IELTS Romania ofera rezultate in termen de maxim 5-7 zile. IELTS este cel mai important test de limba engleza recunoscut mondial pentru accesare de studii, meserii, stagii temporare de perfectionare in cariera profesionala sau educationala, emigrare. Anual sunt sustinute peste 3,5 milioane de teste IELTS. EECentre organizeaza teste IELTS in Romania din primavara anului 2020.

Vezi aici »Teste Engleza IELTS
Examene Limba Engleza CAMBRIDGE:

EECentre livreaza toate modulele de examene pentru certificarea limbii engleze din curricula CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH, in format Paper-Based si Computer-Based (la alegere), pentru elevi, profesori si oameni de afaceri. Organizarea examenelor se face atat in mod public, cat si privat (dedicate la cererea centrelor partenere).
Vezi aici »Examene Engleza CAMBRIDGE
Examene Limba Germana ÖSD:

EECentre livreaza module de examene pentru certificarea limbii germane ÖSD - Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (Viena, Austria), confirm nivelurilor: A1, A2, B1, B2, C1.
Vezi aici »Examene Germana ÖSD
Examene Limba Engleza TRINITY:

EECentre livreaza module de examene pentru certificarea limbii engleze TRINITY College London (UK), potrivite la toate nivelurile, de la incepatori la avansati (incepand cu varsta de 4 ani):
 • GESE: Graded Examinations in Spoken English (format examen GESE: doar speaking, sustinut de un vorbitor nativ);
 • ISE: Integrated Skills in English (format examen ISE = citire, scriere, ascultare).
Vezi aici »Examene Engleza TRINITY
Examene Limba Engleza OET:

EECentre livreaza in exclusivitate pentru Romania si Europa de Sud-Est: testul de limba engleza Occupational English Test - OET, destinat profesionistilor din domeniul healthcare pentru 12 profesii medicale (medicina generala, asistenta medicala, stomatologie, nutritie, farmacie, fizioterapie, terapie ocupationala, optometrie, podiatrie, radiografie, patologie de vorbire si medicina veterinara).
Vezi aici »Examene Engleza OET

simbollogoeecentre     Valori Misiune Viziune EECentre

Pasiunea cu care activam este carburantul cu care motorul EECentre isi desavarseste statusul. Acordam maxima atentie exigentelor educationale ale prezentului, ce ne ghideaza itinerariul catre proiectele conexe, in trendul viitorului.


simbollogoeecentre     Valorile EECentre:


     Oamenii

Infuzam pricepere, responsabilitate si sarguinta in tot ceea ce facem, astfel incat aportul fiecarui membru sa genereze performata echipei, satisfactie colaboratorilor si succes centrului.

     Respectul

Respectul naste respect si in acest mod activam atat in rolul de ambasadori ai brandurilor pe care cu mandrie le reprezentam in Romania, cat si in postura de examinatori, parteneri, colaboratori, voluntari, colegi.     Profesionalismul

Consideram profesionalismul ca fiind principalul ingredient in complexitatea ecuatiei functionale si avem convingerea ca demonstram aceasta valoare catre orice candidat, parinte, profesor, examinator, voluntar, colaborator, client, partener sau angajator.

     Cutezanta

Placandu-ne provocarile si iubind educatia, suntem motivati de dorinta realizarii unor tinte indraznete si ne dezvoltam abilitatile creative prin implicare, perseverenta si curaj.

simbollogoeecentre     Angajamentul EECentre:


Respectam, sustinem si promovam educatia. Transformam emotiile examinarilor lingvistice in experiente de calitate ale evolutiei educationale individuale.


simbollogoeecentre     Misiunea EECentre:


Ne concentram pe asimilarea standardelor internationale pentru a le transpune in mod identic si transparent, la nivelul partenerilor nationali, generandu-le plus valoare, performanta, incredere.


simbollogoeecentre     Viziunea EECentre:


Sa devenim leader national specializat in organizarea examenelor de certificare multi-lingvistice (pentru limbi de circulatie internationala) si activitatilor educationale conexe.


simbollogoeecentre     Slogan EECentre


Exams & more … | Aim high

simbollogoeecentre     Prezentare Echipa EECentre

CatalinBadanau

Cătălin BĂDĂNĂU
Centre Exams Manager

    Din 2011, conduce cu o complexitate specifica antreprenorilor, businessul EECentre.ro in Romania, Republica Moldova si Bulgaria.

Pasiunea pentru limbile engleza si germana, pulseaza pe toate palierele lingvistice, de la prescolari si scolari, incepatori ori avansati, pana la profesionisti din domenii de nisa, precum medical, educational, business.

Absolvent al facultatii de filologie, al masterului in „traducere si interpretare lingvistica” si al masterului in limba germana la Universität Regensburg din Germania, Cătălin se antreneaza la training-uri specializate de business, antreprenoriat, resurse umane, dezvoltare profesionala.

Deosebit de implicat in relationarea cu oamenii, indiferent daca sunt copii, tineri ori adulti, Cătălin este un model care genereaza la fiecare interactiune: experiente placute, asertivitate, bucurie, siguranta, prietenie. Adept al libertatii de actiune, dedica energie, atentie si flexibilitate pentru cresterea sanatoasa a business-ului atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Activ in domeniul educational din 2005, Cătălin este apreciat la nivel national, dar si peste hotare, pentru etica si conduita cu care se manifesta atat in afaceri, cat si pe scena evenimentelor in calitate de „speaker & trainer”.

Crezul propriu „If you believe, you’ll achieve” este ingredientul cu care misiunea EECentre.ro este indeplinita zi de zi.

CarmenSalvan

Carmen SALVAN
Team Leader

Aproape 20 ani experienta didactica, fiind profesor de limba engleza, director de studii, examinator Cambridge si traducator autorizat. Ardeleanca noastra, Carmen, este liantul echipei de examinatori in regiunea nord-vestica a Romaniei.

La baza constructiei sale profesionale, Carmen detine dubla licentiere, absolvind:

 • Facultatea de Litere „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, in anul 1999;

 • Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Deva, specializarea „Business Administration”, in anul 2013.

Studiile superioare au fost ca o rampa de lansare catre etape avansate de studiu profesional si personal, frecventate in Marea Britanie, Slovacia, Romania, devenind astfel si „Public Speaker” in evenimente si conferinte din domeniul educational.

Pasionata de lectura, „filme bune”, calatorii si explorarea de noi teritorii, Carmen are mereu cu ea o vorba proprie, de succes: „Don’t complain, change!”

LilianaIbraimof.jpg

Liliana IBRAIMOF
Team Leader

Din 2014 ocupa pozitia de Team Leader pentru echipa de examinatori EECentre, dupa absolvirea programului CELTA - Oxford British Studies, Oxford, Marea Britanie.

Cu o carisma deosebita, Liliana impresioneaza de la prima vedere prin zambetul deschis, atitudinea familiara, energia pozitiva si stilul independent. Reuseste sa „atinga sufletele celor cu care lucreaza”, fiindca in preajma ei, te conectezi instant la o enciclopedie de informatii vii, relevante, esentiale. Si asta deoarece, Liliana crede in profesorul mentor, atat de necesar studentilor, dar si colegilor de breasla.

„La ce te ajuta informatia daca o pastrezi doar pentru tine?” – spune Liliana.

Baza constructiei sale profesionale s-a fundamentat prin absolvirea Universitatii din Bucuresti (specializarea Romana-Engleza), in 1996. Succesul carierei il intretine datorita perseverentei cu care studiaza continuu si participa la evenimente de dezvoltare profesionala (workshop-uri, seminarii, conferinte etc):

 • din 2006: specializare pe examene internationale Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT;

 • din 2011: examinator Cambridge in cadrul EECentre;

 • din 2015: Managing Partner la Centru de pregatire ILSE Bucuresti si Exam Consultant la ILSE Bucharest;

 • din 2016: membru al asociatiei R.A.T.E. (Romanian Association of Teachers of English) si din postura de Teacher Trainer sustine activitati dedicate profesorilor.

Tot ceea ce o poate determina sa devina „un si mai bun educator”, intra in zona sa de interes, transformandu-se in pasiune. Considera ca daca „parintii dau radacini” copiilor, atunci rolul pedagogilor este sa „dea aripi”. Iar ca sa dai aripi e musai sa fii un educator extrem de bine pregatit, ce realizeaza eficient transferul de informatie, motiveaza si atrage cursantul in procesul de invatare si studiu.

In cei peste 20 ani de activitate dezvoltata in mediul privat, Liliana a predat limba engleza la peste 2.000 de cursanti de toate varstele si nivelurile de pregatire, generand o rata superioara de promovabilitate, indiferent de tipologia lingvistica: General English, Business English, English for Special Purposes: Medical, IT, Human Resources etc.

Anda-Ileana-DUTA

Anda Ileana DUTA
Teacher Trainer

Trainer international si specialist in metodologia interactiva, profesor certificat international CELTA, examinator Cambridge, examinator DELE, traducator si interpret autorizat, Anda s-a alaturat echipei EECentre in pozitia de teacher trainer, sustinand workshop-uri, prezentari, lectii de pregatire si formare pedagogica.

Doctor in filologie, absolventa a masteratului la Universitatea Sheffield, Anda isi desavarseste formarea profesionala prin sustinere de prezentari si workshopuri la conferinte nationale si internationale, din anul 2016.

Cariera profesionala, ca profesor de limba engleza si spaniola, si-a inceput-o in 2005, predand:

   • cursuri de limba engleza si spaniola (cursuri generale, de afaceri, de pregatire pentru examene) pentru toate nivelurile (A1-C2) si varstele (prescolari, scolari, adolescenti, studenti si adulti);

   • elevilor de diferite nationalitati in Romania, Spania si Marea Britanie.

Fiind preocupata de dezvoltarea profesionala, Anda a participat la numeroase conferinte, forumuri si workshop-uri de specialitate, organizate pe plan national si international, de la care a obtinut certificate cu recunoastere internationala in predarea limbilor engleza si spaniola, dar si in formare profesionala.

Pasiunea cu care preda confirma profesia bine construita, focusand-o sa interactioneze cu persoane de toate varstele, sa contribuie la formarea si pregatirea elevilor, atat la nivel academic, cat si in consolidarea personalitatii acestora.

In plus, rolul de examinator ii ofera sansa sa participe la un moment important din viata educationala a elevilor, indiferent de varsta, ca parte a procesului de invatare. Deasemenea, rolul de trainer ii ofera oportunitatea sa impartaseasca colegilor profesori informatii din domeniul educational si din vasta sa experienta profesionala.

AuroraHalapciuc

Aurora HALAPCIUC
Account Manager

Aurora este din anul 2013, o veriga importanta a echipei si business-ului EECentre, ocupand pozitia de Expert Contabil, in baza profilului educational specializat in domeniul economico-financiar:

 • 2004: licentiata a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, sectia „Contabilitate si Informatica de Gestiune”,

 • 2008: absolventa a stagiului de perfectionare la CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania), devenind Expert contabil.

Know-how-ul si pasiunea pentru cifre, orientarea catre rezultat si dedicatia pentru auto-perfectionare, responsabilitatea si contribuţia individuala, au condus-o catre succes pe Aurora, in orice domeniu abordat de-a lungul propriei cariere: constructii, productie film, telecomunicatii, automotive, educatie

Rabdatoare, atenta la detalii, originala in felul sau si cu zambetul mereu pe chip, Aurora indeplineste cu succes mai multe roluri in acelasi timp şi are o inclinatie deosebita in relationarea interumana, considerand ca fiecare membru al echipei este „omul potrivit la locul potrivit”.

Poate acesta este secretul cu care profeseaza atat de perseverent, in mod loial, corect şi profesionist, demonstrand ca riscurile pot fi cu intelepciune, prevenite, controlate sau chiar fructificate.

Captivata de indeletnicirile practice, Aurora uimeste prin pasiunea si creativitatea artizanala, cu care manopereaza: goblenuri, piese crosetate si ... deserturi – prajituri care ajung sa indulceasca iubitorii de bunataturi, chiar si peste hotare.

IuliaLetea

Iulia LETEA
Exam Manager

Din anul 2015, Iulia este coordonator al organizarii examenelor de certificare lingvistica Cambridge (atat pentru copii, cat si pentru adulti), in centrele de pregatire din regiunea centru-sud a Romaniei.

Excelenta relationare cu examinatorii si responsabilii centrelor partenere de examinare, pregatirea riguroasa a examenelor, atentia la detalii, dar si disponibilitatea oferita candidatilor, mereu cu zambetul pe buze, demonstreaza ca Iulia este la EECentre.ro: „omul potrivit la locul potrivit”.

Absolventa a Facultatii de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Universitatii bucurestene „Dimitrie Cantemir”, Iulia are deja o experienta de 5 ani in domeniul educational, acumulata prin activitati de promovare, organizare si coordonare a cursurilor pentru copii, destinate invatarii limbilor engleza si germana.

Pasiunea pentru calatorii, cunoasterea culturii altor nationalitati, sportul si muzica jazz sunt repere pe care vizeaza sa le exploreze in oportunitatile viitorului.

CatrinelBaciu

Catrinel BACIU
Exam and Q&C Coordinator

Din vara anului 2019, Catrinel s-a alaturat echipei EECentre in pozitia de Coordonator Dezvoltare pentru a populariza prezenta European Examinations Centre in regiunea Centru-Est a Romaniei, atat in centre educative private, cat si in cele din sistemul de invatamant public, inspectorate scolare.

Mentinerea relatiilor de colaborare cu partenerii actuali, precum si realizarea de noi parteneriate pentru cresterea portofoliului de clienti, reputatiei firmei si cotei de piata, sunt parte din temele listei de to-do-uri profesionale.

Proaspata absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti, sectia Engleza-Franceza, Catrinel isi continua studiile in programul postuniversitar: “Masteratul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan”, la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine.

In perioada extinsa de voluntariat, Catrinel a descoperit, a inteles si a pus in practica tainele organizarii si desfasurarii examenelor livrate de EECentre, devenind un membru activ in salile de examinare de la startul si pana la finish-ul probelor, indiferent de nivelul lingvistic testat.

Ambitioasa, serioasa si foarte organizata, dornica sa invate lucruri noi, se dedica cu multa atentie task-urilor si proiectelor profesionale. Aflata intr-un contact permanent cu tinerii si cu nevoile lor, doreste sa-si continuie lucrul cu acestia si poate, pe viitor, sa le transmita din marea ei pasiune pentru limba engleza, fiindca se ghideaza dupa cuvintele: "Stay focused on right now."

Printre hobby-urile preferate, se numara filmele si calatoriile, ambele contribuind intr-o mare masura la intelegerea si la imbogatirea cunostiintelor culturale.

LoredanaGhenu

Loredana GHENU
Cambridge Exam Coordinator
Financial Controller

Din primavara anului 2018, Loredana s-a alaturat echipei EECentre.ro, aducand cu ea un nivel deosebit de profesionalism, excelent imbinat cu spiritul sau politicos. Daca sunati la EECentre.ro, cu siguranta veti simti caldura si disponibilitatea, cu care veti fi intampinati.

Printre numeroasele task-uri specifice front-deskului, Loredana se ocupa de pregatirea pachetelor de pretestari, subiectelor si kit-urilor informationale, tinand o stransa legatura cu scolile, centrele partenere de examinare, examinatorii, furnizorii oficiali ai examinarilor, candidatii.

Loredana participa la organizarea examenelor de certificare lingvistica Cambridge, in zona de Vest a Romaniei, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Meticuloasa, pana la cel mai marunt detaliu, Loredana, in timpul liber, se delecteaza cu activitati „beauty-women” si tine pasul cu trendul domeniului.

RamonaZaharia

Ramona ZAHARIA
IELTS & OSD
Exam Coordinator

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, domeniul Filologie, Ramona este in prezent masteranda a programului "Intercultural Management" al UNESCO Chair in Intercultural and Inter-religious Exchanges.

In timpul perioadei extinse de voluntariat in cadrul mai multor proiecte din domeniul social si educational, Ramona si-a dezvoltat abilitatile de lucru in echipa, comunicarea, interactiunea, spiritul organizatoric si critic. Motto-ul ei este "Nothing good ever happens in your comfort zone", astfel ca ii place sa accepte noi provocari.

Pasionata de seriale, calatorii, cultura si arta baroca, Ramona este iubitoare de echilibru si corectitudine. Se descrie ca fiind o fire calma si diplomata, perfectionista, intotdeauna dispusa sa ofere celor din jur: zambete, entuziasm si energie pozitiva.

In echipa EECentre, Ramona se ocupa de pregatirea pretestarilor si examenelor, pastrand o excelenta comunicare atat cu reprezentantii centrelor partenere, profesorii si elevii ce candideaza la examene si competitii.

CatalinaPetculescu

Catalina PETCULESCU
Marketing Specialist

Din toamna anului 2019, Catalina s-a alaturat echipei EECentre. Complexa din fire, pe Catalina o puteti gasi atat in zona de marketing creand machete grafice pentru promovarea activitatilor centrului in platformele Social Media, dar si in zona dinamica a organizarii examinarilor, printre candidati. Daca vedeti o persoana zambitoare, ce debordeaza energie, veti stii ca este Catalina.

Abia iesita de pe bancile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti, sectiunea Engleza-Franceza, Catalina isi continua pasiunea lingvistica la "Masterul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan" din cadrul aceleiasi facultati bucurestene.

Desi noua in acest domeniu, setea de cunoastere si dorinta de perfectionare continua, au facut-o sa descopere intr-o perioada relativ scurta, tainele organizatorice ale examenelor livrate de EECentre.

In timpul liber, Catalina este o pasionata a artei, filmelor, poeziei si calatoriilor. Crezul ei este "Be the person that you want to be around".

Din 2011, conduce cu o complexitate specifica antreprenorilor, businessul EECentre.ro in Romania, Republica Moldova si Bulgaria.

Pasiunea pentru limbile engleza si germana, pulseaza pe toate palierele lingvistice, de la prescolari si scolari, incepatori ori avansati, pana la profesionisti din domenii de nisa, precum medical, educational, business.

Absolvent al facultatii de filologie, al masterului in „traducere si interpretare lingvistica” si al masterului in limba germana la Universität Regensburg din Germania, Cătălin se antreneaza la training-uri specializate de business, antreprenoriat, resurse umane, dezvoltare profesionala.

Deosebit de implicat in relationarea cu oamenii, indiferent daca sunt copii, tineri ori adulti, Cătălin este un model care genereaza la fiecare interactiune: experiente placute, asertivitate, bucurie, siguranta, prietenie. Adept al libertatii de actiune, dedica energie, atentie si flexibilitate pentru cresterea sanatoasa a business-ului atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Activ in domeniul educational din 2005, Cătălin este apreciat la nivel national, dar si peste hotare, pentru etica si conduita cu care se manifesta atat in afaceri, cat si pe scena evenimentelor in calitate de „speaker & trainer”.

Crezul propriu „If you believe, you’ll achieve” este ingredientul cu care misiunea EECentre.ro este indeplinita zi de zi.

Aproape 20 ani experienta didactica, fiind profesor de limba engleza, director de studii, examinator Cambridge si traducator autorizat, ardeleanca noastra, Carmen, este liantul echipei de examinatori in regiunea nord-vestica a Romaniei.

Cu o atitudine proactiva si mereu dornica de a evolua, Carmen popularizeaza prezenta EECentre.ro atat in centre educative private, cat si in cele din sistemul de invatamant public, precum si in inspectorate scolare. Deosebitul sarm personal si admirabila disponibilitate sunt atuuri cu care Carmen prezinta examenele de limba engleza intr-o maniera irezistibila, atat copiilor cat si parintiilor acestora.

La baza constructiei sale profesionale, Carmen detine dubla licentiere, absolvind:

 • Facultatea de Litere „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, in anul 1999;

 • Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Deva, specializarea „Business Administration”, in anul 2013.

Studiile superioare au fost ca o rampa de lansare catre etape avansate de studiu profesional si personal, frecventate in Marea Britanie, Slovacia, Romania, devenind astfel si „Public Speaker” in evenimente si conferinte din domeniul educational.

Pasionata de lectura, „filme bune”, calatorii si explorarea de noi teritorii, Carmen are mereu cu ea o vorba proprie, de succes: „Don’t complain, change!”

Din 2014 ocupa pozitia de Team Leader pentru echipa de examinatori EECentre, dupa absolvirea programului CELTA - Oxford British Studies, Oxford, Marea Britanie.

Cu o carisma deosebita, Liliana impresioneaza de la prima vedere prin zambetul deschis, atitudinea familiara, energia pozitiva si stilul independent. Reuseste sa „atinga sufletele celor cu care lucreaza”, fiindca in preajma ei, te conectezi instant la o enciclopedie de informatii vii, relevante, esentiale. Si asta deoarece, Liliana crede in profesorul mentor, atat de necesar studentilor, dar si colegilor de breasla.

„La ce te ajuta informatia daca o pastrezi doar pentru tine?” – spune Liliana.

Baza constructiei sale profesionale s-a fundamentat prin absolvirea Universitatii din Bucuresti (specializarea Romana-Engleza), in 1996. Succesul carierei il intretine datorita perseverentei cu care studiaza continuu si participa la evenimente de dezvoltare profesionala (workshop-uri, seminarii, conferinte etc):

 • din 2006: specializare pe examene internationale Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT;

 • din 2011: examinator Cambridge in cadrul EECentre;

 • din 2015: Managing Partner la Centru de pregatire ILSE Bucuresti si Exam Consultant la ILSE Bucharest;

 • din 2016: membru al asociatiei R.A.T.E. (Romanian Association of Teachers of English) si din postura de Teacher Trainer sustine activitati dedicate profesorilor.

Tot ceea ce o poate determina sa devina „un si mai bun educator”, intra in zona sa de interes, transformandu-se in pasiune. Considera ca daca „parintii dau radacini” copiilor, atunci rolul pedagogilor este sa „dea aripi”. Iar ca sa dai aripi e musai sa fii un educator extrem de bine pregatit, ce realizeaza eficient transferul de informatie, motiveaza si atrage cursantul in procesul de invatare si studiu.

In cei peste 20 ani de activitate dezvoltata in mediul privat, Liliana a predat limba engleza la peste 2.000 de cursanti de toate varstele si nivelurile de pregatire, generand o rata superioara de promovabilitate, indiferent de tipologia lingvistica: General English, Business English, English for Special Purposes: Medical, IT, Human Resources etc.

Trainer international si specialist in metodologia interactiva, profesor certificat international CELTA, examinator Cambridge, examinator DELE, traducator si interpret autorizat, Anda s-a alaturat echipei EECentre in pozitia de teacher trainer, sustinand workshop-uri, prezentari, lectii de pregatire si formare pedagogica.

Doctor in filologie, absolventa a masteratului la Universitatea Sheffield, Anda isi desavarseste formarea profesionala prin sustinere de prezentari si workshopuri la conferinte nationale si internationale, din anul 2016.

Cariera profesionala, ca profesor de limba engleza si spaniola, si-a inceput-o in 2005, predand:

   • cursuri de limba engleza si spaniola (cursuri generale, de afaceri, de pregatire pentru examene) pentru toate nivelurile (A1-C2) si varstele (prescolari, scolari, adolescenti, studenti si adulti);

   • elevilor de diferite nationalitati in Romania, Spania si Marea Britanie.

Fiind preocupata de dezvoltarea profesionala, Anda a participat la numeroase conferinte, forumuri si workshop-uri de specialitate, organizate pe plan national si international, de la care a obtinut certificate cu recunoastere internationala in predarea limbilor engleza si spaniola, dar si in formare profesionala.

Pasiunea cu care preda confirma profesia bine construita, focusand-o sa interactioneze cu persoane de toate varstele, sa contribuie la formarea si pregatirea elevilor, atat la nivel academic, cat si in consolidarea personalitatii acestora.

In plus, rolul de examinator ii ofera sansa sa participe la un moment important din viata educationala a elevilor, indiferent de varsta, ca parte a procesului de invatare. Deasemenea, rolul de trainer ii ofera oportunitatea sa impartaseasca colegilor profesori informatii din domeniul educational si din vasta sa experienta profesionala.

Aurora este din anul 2013, o veriga importanta a echipei si business-ului EECentre, ocupand pozitia de Expert Contabil, in baza profilului educational specializat in domeniul economico-financiar:

 • 2004: licentiata a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, sectia „Contabilitate si Informatica de Gestiune”,

 • 2008: absolventa a stagiului de perfectionare la CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania), devenind Expert contabil.

Know-how-ul si pasiunea pentru cifre, orientarea catre rezultat si dedicatia pentru auto-perfectionare, responsabilitatea si contribuţia individuala, au condus-o catre succes pe Aurora, in orice domeniu abordat de-a lungul propriei cariere: constructii, productie film, telecomunicatii, automotive, educatie

Rabdatoare, atenta la detalii, originala in felul sau si cu zambetul mereu pe chip, Aurora indeplineste cu succes mai multe roluri in acelasi timp şi are o inclinatie deosebita in relationarea interumana, considerand ca fiecare membru al echipei este „omul potrivit la locul potrivit”.

Poate acesta este secretul cu care profeseaza atat de perseverent, in mod loial, corect şi profesionist, demonstrand ca riscurile pot fi cu intelepciune, prevenite, controlate sau chiar fructificate.

Captivata de indeletnicirile practice, Aurora uimeste prin pasiunea si creativitatea artizanala, cu care manopereaza: goblenuri, piese crosetate si ... deserturi – prajituri care ajung sa indulceasca iubitorii de bunataturi, chiar si peste hotare.

Din anul 2015, Iulia este coordonator al organizarii examenelor de certificare lingvistica Cambridge (atat pentru copii, cat si pentru adulti), in centrele de pregatire din regiunea centru-sud a Romaniei.

Excelenta relationare cu examinatorii si responsabilii centrelor partenere de examinare, pregatirea riguroasa a examenelor, atentia la detalii, dar si disponibilitatea oferita candidatilor, mereu cu zambetul pe buze, demonstreaza ca Iulia este la EECentre.ro: „omul potrivit la locul potrivit”.

Absolventa a Facultatii de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Universitatii bucurestene „Dimitrie Cantemir”, Iulia are deja o experienta de 5 ani in domeniul educational, acumulata prin activitati de promovare, organizare si coordonare a cursurilor pentru copii, destinate invatarii limbilor engleza si germana.

Pasiunea pentru calatorii, cunoasterea culturii altor nationalitati, sportul si muzica jazz sunt repere pe care vizeaza sa le exploreze in oportunitatile viitorului.

Din vara anului 2019, Catrinel s-a alaturat echipei EECentre in pozitia de Coordonator Dezvoltare pentru a populariza prezenta European Examinations Centre in regiunea Centru-Est a Romaniei, atat in centre educative private, cat si in cele din sistemul de invatamant public, inspectorate scolare.

Mentinerea relatiilor de colaborare cu partenerii actuali, precum si realizarea de noi parteneriate pentru cresterea portofoliului de clienti, reputatiei firmei si cotei de piata, sunt parte din temele listei de to-do-uri profesionale.

Proaspata absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti, sectia Engleza-Franceza, Catrinel isi continua studiile in programul postuniversitar: “Masteratul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan”, la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine.

In perioada extinsa de voluntariat, Catrinel a descoperit, a inteles si a pus in practica tainele organizarii si desfasurarii examenelor livrate de EECentre, devenind un membru activ in salile de examinare de la startul si pana la finish-ul probelor, indiferent de nivelul lingvistic testat.

Ambitioasa, serioasa si foarte organizata, dornica sa invate lucruri noi, se dedica cu multa atentie task-urilor si proiectelor profesionale. Aflata intr-un contact permanent cu tinerii si cu nevoile lor, doreste sa-si continuie lucrul cu acestia si poate, pe viitor, sa le transmita din marea ei pasiune pentru limba engleza, fiindca se ghideaza dupa cuvintele: "Stay focused on right now."

Printre hobby-urile preferate, se numara filmele si calatoriile, ambele contribuind intr-o mare masura la intelegerea si la imbogatirea cunostiintelor culturale.

Din primavara anului 2018, Loredana s-a alaturat echipei EECentre.ro, aducand cu ea un nivel deosebit de profesionalism, excelent imbinat cu spiritul sau politicos. Daca sunati la EECentre.ro, cu siguranta veti simti caldura si disponibilitatea, cu care veti fi intampinati.

Printre numeroasele task-uri specifice front-deskului, Loredana se ocupa de pregatirea pachetelor de pretestari, subiectelor si kit-urilor informationale, tinand o stransa legatura cu scolile, centrele partenere de examinare, examinatorii, furnizorii oficiali ai examinarilor, candidatii.

Loredana participa la organizarea examenelor de certificare lingvistica Cambridge, in zona de Vest a Romaniei, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Meticuloasa, pana la cel mai marunt detaliu, Loredana, in timpul liber, se delecteaza cu activitati „beauty-women” si tine pasul cu trendul domeniului.

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, domeniul Filologie, Ramona este in prezent masteranda a programului "Intercultural Management" al UNESCO Chair in Intercultural and Inter-religious Exchanges.

In timpul perioadei extinse de voluntariat in cadrul mai multor proiecte din domeniul social si educational, Ramona si-a dezvoltat abilitatile de lucru in echipa, comunicarea, interactiunea, spiritul organizatoric si critic. Motto-ul ei este "Nothing good ever happens in your comfort zone", astfel ca ii place sa accepte noi provocari.

Pasionata de seriale, calatorii, cultura si arta baroca, Ramona este iubitoare de echilibru si corectitudine. Se descrie ca fiind o fire calma si diplomata, perfectionista, intotdeauna dispusa sa ofere celor din jur: zambete, entuziasm si energie pozitiva.

In echipa EECentre, Ramona se ocupa de pregatirea pretestarilor si examenelor, pastrand o excelenta comunicare atat cu reprezentantii centrelor partenere, profesorii si elevii ce candideaza la examene si competitii.

Din toamna anului 2019, Catalina s-a alaturat echipei EECentre. Complexa din fire, pe Catalina o puteti gasi atat in zona de marketing creand machete grafice pentru promovarea activitatilor centrului in platformele Social Media, dar si in zona dinamica a organizarii examinarilor, printre candidati. Daca vedeti o persoana zambitoare, ce debordeaza energie, veti stii ca este Catalina.

Abia iesita de pe bancile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti, sectiunea Engleza-Franceza, Catalina isi continua pasiunea lingvistica la "Masterul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan" din cadrul aceleiasi facultati bucurestene.

Desi noua in acest domeniu, setea de cunoastere si dorinta de perfectionare continua, au facut-o sa descopere intr-o perioada relativ scurta, tainele organizatorice ale examenelor livrate de EECentre.

In timpul liber, Catalina este o pasionata a artei, filmelor, poeziei si calatoriilor. Crezul ei este "Be the person that you want to be around".

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

Din perspectiva unui voluntar EECentre, livrarea unui examen se desfasoara intr-o atmosfera propice concentrarii. Echipa EECentre este unita, comunicativa, sociabila, aspecte care m-au determinat sa imi continui activitatea si sa astept cu nerabdare urmatoarea sesiune de examinare.
Elev I. Martin, 18 ani, Voluntar
A fost o experiență extrem de plăcută să dau un examen aici! Spațiul a fost impecabil, personalul amabil, au răspuns cu promptitudine la e-mailuri, făcând astfel tot parcursul candidatului ușor de trecut! Recomand cu căldură examenele Cambridge la EECentre.
Yasmina R., Bucuresti, Candidat Examen Cambridge C1 Advanced
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): Din 2013 aleg exclusiv examenele Computer-Based, deoarece oferă foarte multe facilități candidaților în materie de recuperare timp, sonorizare superioara la proba de ascultare, primire rezultate și certificate intr-o perioada relativ imediata. Demn de luat în semă este și diminuarea consumului de hârtie, tonnere, materiale plastice, diverse alte resurse etc. Punctez acest argument ecologic care se reflectă în calitatea vieții fiecăruia dintre noi atât în prezent, dar mai ales în viitor.
Dna. Prof. Carmen Salvan, Centrul de Limbi Străine Cambridge Deva
Examenele computer-based reprezinta o optiune viabila a sustinerii examenelor Cambridge din mai multe motive: copiii si adolescentii sunt familiarizati cu utilizarea calculatorului si castiga timp pretios la proba de Reading, Use of English si Listening, intrucat nu este necesar sa treaca raspunsurile pe answer sheet (timpul probei ramanand insa acelasi). Calitatea sunetului la proba de Listening este net superioara, ei putand sa isi regleze volumul sunetului oricand in timpul probei, tot ce lucreaza ei este salvat in timp real - chiar daca exista posibilitatea sa fie probleme cu computerele, munca lor nu va fi afectata si nici timpul de lucru, pot vedea pe ecranul calculatorului: permanent timpul ramas pana la sfarsitul probei. La partea de Writing cuvintele sunt numarate automat. In plus, au posibilitatea mutarii paragrafelor, adaugarii /inlocuirii cuvintelor. Programul este usor de utilizat de catre supraveghetor, iar munca acestuia este mult mai usoara. Exista materiale online pe care le puteti folosi in pregatirea elevilor, precum si un tutorial care explica foarte bine cum trebuie abordata fiecare parte, rezultatul este primit in 2 saptamani. Va incurajez sa incercati aceasta varianta, cu siguranta va fi un pas inainte atat pentru dumneavoastra, cat si pentru elevii dumneavoastra.
Dna. Prof. Mirela Radu, Manager Centrul de Limbi Straine Smart English, Sibiu
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): Organizarea unei sesiuni pe Computer implică o activitate simplificată si semnificativ mai puțină responsabiltate, iar EECentre asigură logistica examenului (computere, casti etc). Răspunsurile candidaților se incarcă automat (dispare stresul completării tuturor fișelor, a modalităților de completare a acestora - creion sau pix, litere de mână sau de tipar; expedierea plicurilor cu testele candidaților). Partea de Listening (care oricând poate crea probleme din cauza unui gadget care nu funcționează sau a gălăgiei din clădire / stradă) se desfășoară întotdeauna fără probleme. Rezultatele la examen sosesc intr-un timp cu mult mai scurt (comparativ cu cele de la examenele pe hartie).
Dna. Prof. Laura Sabau, C.N. “Unirea” Targu Mures
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): - Nu am avut niciun copil care sa spuna ca nu a stiut ce sa faca, pe ce sa dea click si ca a pierdut din timp. Totul li s-a parut clar, user friendly. - Listeningul este INCOMPARABIL: fiecare elev are propria casca pe urechi si sunetul este ascultat individual, la o calitate net superioara. - La GAPPED reading, avantajul este, iar, de domeniul evidentei, asezarea paragrafelor contribuie la confirmarea, sau nu, a fluentei /coerentei textului si este time saving. - Writingul este avantajos pentru cei cu scris indescifrabil si pentru ca numararea cuvintelor este automata, deci, vorbim iar de folosirea judicioasa a timpului. Mentionez ca ultimele grupe care au sustinut CB nu au avut mock test pe calculator, deci nu au exersat. Cu toate acestea, s-au descurcat impecabil deoarece instructiunile sunt foarte clare.
Dna Prof. Petronela Barbulescu, C.N. Pedagogic “Carmen Sylva” Timisoara
In aprilie 2019, a fost prima mea colaborare cu EECentre. Am participat la majoritatea workshop-urilor si sunt multumita de calitatea lor. Trainerii sunt bine pregatiti, flexibili, folosesc metode moderne de predare, explicatii concrete, eficiente, ofera materiale didactice, combina practicul cu teoreticul si chiar mai mult, cer feedback la sfarsitul cursului. Recomand si altor profesori workshop-urile si examenele oferite de EECentre.
Dna. Prof. V. SAVU, Reprezentant Scoala Gimnaziala Nr. 135, Bucuresti
Felicitari intregii echipe EECentre pentru modul de organizare a examenului B1 Preliminary for Schools (PET) din 06.07.2020, Bucuresti. Felicitari pentru atitudinea, profesionalismul, increderea si sustinerea transmisa participantilor; multi dintre ei aflati la debut, in drumul examenelor din viata. Ei sunt cei mai sinceri critici. Va dorim (parintii si copilul): succes in activitate, sanatate si proiecte frumoase.
Mona Gostian, Parinte Candidat, Bucuresti
Va felicit pentru modul cum ati organizat si desfasurat examenul Cambridge: B1 Preliminary (PET) din iulie 2020. In aceasta perioada deloc usoara, ati reusit sa le transmiteti copiilor siguranta si incredere. Pentru toate acestea va MULTUMIM !
Monalice RADULESCU, Parinte Candidat, Bucuresti
Am ales să colaborez cu EECentre, deoarece au fost cei care mi-au prezentat soluțiile necesare pentru punerea pe picioare a unui centru la început de drum. Oamenii de aici, organizarea, promptitudinea, training-urile, respectul oferit, toate acestea îi recomandă drept cel mai bun partener întru organizarea examenelor Cambridge. Multumesc si va iubesc!
Alina NEGRUTIU, RIO Centrul de Limbi Straine, Bucuresti
Va multumim din suflet pentru colaborarea impecabila din toata perioada desfasurarii probelor de concurs KOALA INTERNATIONAL COMPETITION! Felicitari intregii echipe! Abia așteptam sa ne inscriem la etapa urmatoare 2021! Echipa de la Clubul Amazing Kids, ARAD
Doina TIFREA, Manager Clubul Amazing Kids, ARAD
Ma numesc DARIA si am 12 ani. Într-o zi m-am gândit: ce să fac azi? Și atunci mi-a venit o idee, de ce să nu îmi verific nivelul de engleză, cu un test pentru examenul Cambridge B2 First? Aplicatia EEC App a fost uimitoare! Totul a fost foarte organizat, oamenii erau foarte bine pregătiți și atât de drăguți și m-au ajutat cu tot ce am avut de facut. De exemplu, la partea de vorbire, Doamna Examinatoare a fost atât de deschisă, comunicativă, amuzantă și foarte calmă, ceea ce mi-a dat curaj și deodată toate temerile mele au dispărut. Recomand tuturor Simulare Online Examen Cambridge. Și aveți încredere în mine: este o experiență de excepție, pe care eu nu o voi uita niciodată. Deci, ce aștepți? Dă-i drumul!
Daria T., Elev 12 ani, Bucuresti, Candidat la EEC App
Mi-a facut placere sa particip la workshopul A2&B1 organizat de EECentre. Pe langa noutatile aparute in cadrul celor 2 examene, am mai invatat si alte lucruri noi, ceea ce e o bucurie. Va multumesc frumos!
Dna. Iuliana Ciotinga, Complexul Educational Laude-Reut, Bucuresti
Particip la workshop-urile organizate de EECentre, deoarece consider ca este un "must have" in pregatirea elevilor, dar si din dorinta a afla metode inovative de predare si "upgradare" profesionala.
Dna. Ana ANA, Reprezentant EDULAND Laborator de Educatie Nonformala, Corabia
Consider ca profesorii se confrunta cu provocari si schimbari nenumarate in demersul lor didactic, iar acesta este motivul pentru care este necesara participarea la workshop-uri si tot felul de actiuni de pregatire. Recomand cu multa incredere workshop-urile EECentre, deoarece ajuta la formarea cadrelor didactice intr-un mod interactiv si placut.
Dna. Profesor Nicolle CIRLEA, Reprezentant Liceul Teoretic C.A. ROSETTI, Bucuresti
BIG BEN LANGUAGE SCHOOLS Bulgaria are extremely happy to work together with EECentre because of the examiners' professionalism and their friendly collaboration with the candidates. We are grateful to be a part of the EECentre's family and thankful for the opportunity to develop our students' language skills and life confidence. We are looking forward to next year's Cambridge exams!
Jenny Spirkova, BIG BEN LANGUAGE SCHOOLS Bulgaria
Testul IELTS la EECentre a fost o experienta placuta. Desi am avut emotii, mediul in care a decurs testul a fost foarte profesional si nu am intampinat nici o dificultate. In mod special apreciez modul in care s-a desfasurat partea de speaking; examinatorul care m-a testat fiind foarte calm si m-a ajutat sa depasesc emotiile.
Candidat examen IELTS Nov. 2020, Ploiesti, Prahova
Mi-am dorit sa ofer experiente de invatare veritabile, sa pot raspunde necesitatilor de formare si dezvoltare ale unei mari diversitati de copii proveniti din grupuri diferite si sa asigur sanse egale in ceea ce priveste participarea la interactiunile din clasa si cele din afara acesteia, iar cooperarea cu EECentre m-a ajutat sa le asigur elevilor mei reale oportunitati de cooperare si comunicare in clasa si in afara ei. Multumesc, EECentre pentru deschiderea de noi orizonturi spre dezvoltare personala si profesionala!
Dna. Profesor A. Vlad, Cambridge Speaking Examiner, GALATI
Scoala Superioara Comerciala "Nicolae Kretzulescu" va multumeste pentru fructuoasa colaborare ce o dezvoltam, organizand impreuna sesiuni de examene Cambridge soldate cu rezultate foarte bune pentru elevii nostri.
Dna Profesor L. Stanciu, Reprezentant Scoala "N. Kretzulescu"
Va multumesc mult pentru tot! Pentru organizarea, promovarea, sustinerea unui asemenea eveniment educational: KOALA INTERNATIONAL COMPETITION! Felicitari intregii echipe EECentre, ca ne-ati sprijinit sa participam si sa avem asemenea competitie de talie mondiala, aici, la noi acasa! Bravo Romania pentru copiii buni si deosebiti! Pe viitor, doresc sa ne continuam succesul impreuna!
Andra DINU, Manager Arthur English Kids Club, Bucuresti
Mi-am dorit sa ofer experiente de invatare veritabile si sa pot raspunde necesitatilor de formare si dezvoltare ale unei mari diversitati de copii proveniti din grupuri diferite si sa asigur sanse egale in ceea ce priveste participarea la interactiunile din clasa si extrascolare, iar colaborarea cu EECentre m-a ajutat sa le asigur elevilor mei aceste reale oportunitati. Multumesc European Examinations Centre pentru deschiderea de noi orizontori de dezvoltare personala si profesionala.
Dna. Profesor A. VLAD, Reprezentant Colegiul National ”A.I. Cuza”, Galati
Recomand cu incredere EECentre pentru profesionalism, promptitudine si eficienta!
Dna. Profesor A. Monescu, Reprezentant Colegiul National Unirea, Brasov
European Examinations Centre nu este doar o organizatie de examinare, ci un centru in care primeaza calitatea si umanitatea. Serviciile oferite sunt centrate pe colaboratori si candidati. Suntem onorati sa facem parte din familia EECentre.
Dna. Profesor M. RADU, Reprezentant Smart English, Sibiu
Colaborarea cu European Examinations Centre a contribuit semnificativ la formarea mea ca profesionist in domeniul limbii engleze, prin sansa oferita, care a insemnat onoarea, dar si provocarea de a ma mentine la inaltimea rigorilor impuse de statutul de Cambridge speaking examiner, precum si prin relatia profesionala desavaraita avuta cu membrii echipei EECentre.
Dna. Profesor O. D. MILEA, Reprezentant Colegiul National „A.I. Cuza”, Galati
I have participated in several workshops focusing on Cambridge examinations, methods of teaching, TKT, and developing productive skills in students, and I have always found them very engaging, extremely useful, and enjoyable. Moreover, I have sat for a TKT examination that was very well organised and I am looking forward to continuing my professional development with EECentre.
Dna. Profesor D. MARINCU, Reprezentant Sc. Gimnaziala nr. 13 & Language Express, Timisoara
Colaborarea cu European Examinations Centre a însemnat încă din prima clipă garanția examenelor Cambridge organizate cu promptitudine și profesionalism. Alături de EECentre, Customised English din Brasov are posibilitatea de a oferi pretestari gratuite cursantilor sai, precum si de a sustine examenul asa cum le este lor mai la indemana - pe calculator. Echipa de examinatori tineri, entuziasti si cu multa experienta, reuseste prin profesionalism si tact sa le ofere candidatilor o experienta de examinare memorabila, la standarde internationale.
Dna. Profesor R. I. Davidescu, Reprezentant Customised English, Brasov
Alaturi de trainerii EECentre m-am format in calitate de examinator Cambridge ceea ce a presupus o abordare diferita a evaluarii asa cum am invatat-o in scoala romaneasca. De oamenii din echipa EECentre ma leaga o relationare de mai bine de 7 ani, timp in care m-au crescut si m-au provocat sa imi descopar maretia si sa imi perfectionez responsabilitatea de evaluator. Multumesc tuturor calauzelor pe care le-am cunoscut prin intermediul EECentre pentru momentele de invatare traite impreuna!
Dna Profesor C. NEAGU, Reprezentant Liceul de Arte, Buzau
Ma bucura nespus colaborarea cu EECentre, deoarece nu doar noi, profesorii, ne-am familiarizat cu criteriile de evaluare, ci si elevii au experimentat ce inseamna testarea si validarea competentelor lingvistice la nivel international. Apreciez profesionalismul, rigurozitatea si seriozitatea echipei EECentre in organizarea examenelor Cambridge. Desi nu cunosteam in amanut ce presupune acesta colaborare, acum pot afirma ca a fost un real castig atat pe plan profesional, cat si personal. Detinerea unui certificat Cambridge atesta la nivel international cunostintele detinute de un candidat, in plus cunoasterea unei limbi straine ofera noi optiuni si oportunitati de viitor.
Dna. Profesor N. NECHITA, Reprezentant Art High School, Buzau
Dezvoltam o colaborare foarte eficienta cu EECentre - partener de incredere. Multumim echipei EECentre care a reusit sa puna bazele unui centru de referinta in domeniul evaluarii si certificarii studiului limbii engleze, atat de bine ancorat in realitatile vietii noastre. Din toamna 2018 am devenit centru de examinare avizat, ceea ce a fost o recompensa sufleteasca enorma pentru profesorii direct implicati in aceste activitati, dar si una emotionala pentru elevii nostri ce, nu numai ca au inceput sa recunoasca importanta sustinetii examenelor Cambridge pentru echivalarea competentelor lingvistice de Bacalaureat si alcatuirea dosarului pentru burse sau inscrieri la facultatile din strainatate, ci au devenit si mult mai mandri de scoala unde invata. Apreciem ca EECentre dedica profesorilor o gama larga de workshopuri inovative, ce contribuie atat la perfectionarea pedagogica, cat si la sprijinirea elevilor prin resursele specifice de pregatire a examenelor. Mult succes in continuare!
Dna Prof. R. Neatu, Teacher Trainer, Reprezentant Colegiul National "Matei Basarab", Bucuresti
Scoala Gimnaziala "I.G.DUCA" din Bucuresti colaboreaza excelent cu EECentre, prin sustinerea de testari, simulari, ateliere educationale, examene de limba engleza Cambridge. Pe viitor ne dorim continuarea acestei frumoase colaborari.
Dna Prof. M. MANESCU, Scoala Gimnaziala "I. G. DUCA", Bucuresti
Examenul Cambridge a fost o experienta extraordinara pentru mine, desi mi s-a parut o provocare, pe masura ce avansam de la o proba la alta. Proba de speaking a fost preferata mea, examinatorul a fost prietenos si implicat in dialogul care mi-a dat multa incredere conversationala. Aceasta a fost prima mea incercare de a face fata unui examen in limba engleza si m-a ajutat sa-mi cunosc nivelul corect de limba engleza. In concluzie, acest examen ma determina sa continui studiul cu mult mai multa perseverenta si optimism.
Ramona, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
Astazi am sustinut examenul KET Cambridge, pentru care m-am pregatit foarte mult. Mi-au placut cei doi examinatori, fiindca erau foarte atenti cu mine. Examenul a fost organizat foarte bine, sala de clasa a avut o multime de laptop-uri, iar conditiile au fost optime examinarii candidatilor.
Anisia, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
In primul rand, organizatia este geniala: organizarea examenului a fost excelenta, iar fiecare candidat a inteles ce are de facut. Am fost foarte emotionata la prima parte de speaking, dar in cele din urma s-a dovedit a fi cea mai usoara. Profesorii au fost foarte comunicativi si ne-au oferit un cadru prietenos de examinare. Urmatoarele probe: citit, scris si ascultat, le-am sustinut in format computer-based, pe calculatoare foarte bune.
Denisa, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
Fantastic team, a pleasure to work with.
Dna. Profesor M. White, Manager SPRINGFIELD School, Bucuresti
Experienta mea in echipa EECentre ma ajuta sa-mi deschid orizontul alaturi de colegi minunati, ce dovedesc atat profesionalism in tot ceea ce fac, cat si deschidere, fiind mereu dispusi sa ofere ajutor oriunde este nevoie.
Elev M. D. IACOB, 18 ani, Voluntar
Colaborarea cu EECentre o evaluam a fi o experienta excelenta, deoarece promtitudinea si calitatea serviciilor furnizate sunt la cele mai inalte standarde.
Dna. Profesor C. LERCH, Reprezentant Colegiul National „MIRCEA ELIADE”, Resita, jud. Caras Severin
Am descoperit in European Examinations Centre partenerul ideal in ceea ce priveste certificarea internationala a cunostintelor de limba engleza, motiv pentru care ne dorim continuarea colaborarii. Felicitari intregii echipe si mult succes viitor!
Dna. Profesor A. IAZ, Reprezentant Liceul Teoretic “Constantin Serban” Alesd, jud. Bihor
EECentre nu este doar „un centru de examinare”, ci un partener in care calitatea si umanitatea primeaza. Serviciile oferite sunt focusate pe candidati si colaboratori. Suntem onorati sa facem parte din familia EECentre.
Dna. Profesor M. RADU, Reprezentant Smart English, Sibiu.
Keep up the great work! Multumesc pentru excelentele sesiuni de examene internationale Cambridge.
Prof. Serban, Partener EECentre
La EECentre colaborez cu o echipa tanara, profesionista, care s-a apropiat foarte mult de voluntari, introducandu-ne cu atentie, prietenie si caldura, in activitatile specifice examinarilor internationale Cambridge. Sa fii invigilator la EECentre este ca si cum ai face o activitate cu amicii, nicidecum un efort.
Elev A. L. CIHO, 18 ani, Voluntar
Ma bucur ca am inceput colaborarea cu acest grup entuziast de profesionisti. Multumesc pentru promptitudinea si amabilitatea cu care raspundeti solicitarilor.
Prof. D. Postolachi, Partener EECentre
Datorita echipei de profesionisti EECentre, nu doar noi profesorii ne-am familiarizat cu standardele europene, ci si elevii experimenteaza ce inseamna testarea si atestarea competentelor lingvistice, la nivel international. Apreciez profesionalismul, rigurozitatea si seriozitatea echipei EECentre in organizarea examenelor Cambridge. Detinerea unui certificat Cambridge valideaza cunostintele detinute de candidat la nivel international, fapt ce aduce un plus la imaginea si prestigiul institutiei noastre, confirmand pregatirea elevilor nostri in conformitate cu exigentele sec. XXI. Colaborarea cu EECentre este un real castig atat pe plan personal, cat si profesional.
Dna. Prof. N. Nechita, Reprezentant Liceul de Arte „Margareta Sterian”, Buzau

3 tari

Reprezentare functionala

10 ani

Examinari lingvistice autorizate

90+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Inspira-te cu noutati

Comunicam offline & online

Impartaseste-ne opinia

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 09:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Telefon: +40374.995.903
Orar: Luni-Vineri | 09:00-18:00

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 09:00-18:00