simbollogoeecentre     Compania EECentre

Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca AUTHORISED PLATINUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) in semn de recunoastere si apreciere a indeplinirii criteriilor functionale:

 • livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale,

 • servicii de excelenta oferite clientilor,

 • colaborari durabile realizate cu centrele partenere.

“ Educatia de calitate porneste de la varsta prescolara si continua pe tot parcursul vietii ” este deviza functionala cu care EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) se adreseaza centrelor de invatamant publice si private, profesorilor, parintilor si elevilor, companiilor si mediului de business, inca din 2011 - anul infiintarii.


     Cine suntem ?


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) este o institutie autorizata de prestigioase organisme internationale de invatamant sa furnizeze in Romania, examene de atestare a cunostintelor dobandite in studierea limbilor de circulatie internationala: ENGLEZA si GERMANA.

     Ce facem ?


EECentre organizeaza la nivel national o suita complexa de examene pentru limbile engleza si germana, care se adreseaza tuturor grupelor de varsta (grupa: 6-12 ani, grupa: 13-17 ani, grupa: peste 18 ani) si oricarei categorii profesionale si academice, middle si top-management.     Cum functionam ?


Prin parteneriate de lunga durata cu institutii de invatamant publice si private, organizand examene fie la sediul scolii partenere, fie in spatii special echipate si amenajate, fie la propriile noastre sedii din Bucuresti, Deva si Chisinau. Examenele pentru certificarea cunostintelor lingvistice sunt furnizate de EECentre conform procedurilor internationale, in conditii si la standarde de calitate identice cu cele din orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.

     Diplome


Emise de organisme internationale de invatamant, diplomele obtinute prin promovarea examenelor lingvistice sunt recunoscute la nivel mondial ca instrumente esentiale ale societatii contemporane si folosite pentru studii, angajari si calatorii.

Test IELTS: Certificat IELTS | Examen CAMBRIDGE: Certificat CAMBRIDGE | Test LINGUASKILL: Certificat LINGUASKILL | Test OET: Certificat OET | Examen TRINITY: Certificat TRINITY | Examen ÖSD: Certificat ÖSD.     Ce examene organizeaza EECentre ?


Teste Internationale Limba Engleza IELTS:

EECentre livreaza teste IELTS pentru certificarea limbii engleze la nivel international. IELTS Romania este disponibil in versiunile:
 • test IELTS Academic (pe calculator);
 • test IELTS General Training (pe calculator).
Atat versiunea de test IELTS Academic, cat si versiunea de test IELTS General Training evalueaza abilitatile lingvistice ale candidatilor prin probe de ascultare, citire, scriere si vorbire in limba engleza.
IELTS Romania ofera rezultate in termen de maxim 5-7 zile. IELTS este cel mai important test de limba engleza recunoscut mondial pentru accesare de studii, meserii, stagii temporare de perfectionare in cariera profesionala sau educationala, emigrare. Anual sunt sustinute peste 3,5 milioane de teste IELTS. EECentre organizeaza teste IELTS in Romania din primavara anului 2020.

Vezi aici »Teste Engleza IELTS
Examene Limba Engleza CAMBRIDGE:

EECentre livreaza toate modulele de examene pentru certificarea limbii engleze din curricula CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH, in format Paper-Based si Computer-Based (la alegere), pentru elevi, profesori si oameni de afaceri. Organizarea examenelor se face atat in mod public, cat si privat (dedicate la cererea centrelor partenere).
Vezi aici »Examene Engleza CAMBRIDGE
Examene Limba Germana ÖSD:

EECentre livreaza module de examene pentru certificarea limbii germane ÖSD - Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (Viena, Austria), confirm nivelurilor: A1, A2, B1, B2, C1.
Vezi aici »Examene Germana ÖSD
Examene Limba Engleza TRINITY:

EECentre livreaza module de examene pentru certificarea limbii engleze TRINITY College London (UK), potrivite la toate nivelurile, de la incepatori la avansati (incepand cu varsta de 4 ani):
 • GESE: Graded Examinations in Spoken English (format examen GESE: doar speaking, sustinut de un vorbitor nativ);
 • ISE: Integrated Skills in English (format examen ISE = citire, scriere, ascultare).
Vezi aici »Examene Engleza TRINITY
Examene Limba Engleza OET:

EECentre livreaza in exclusivitate pentru Romania si Europa de Sud-Est: testul de limba engleza Occupational English Test - OET, destinat profesionistilor din domeniul healthcare pentru 12 profesii medicale (medicina generala, asistenta medicala, stomatologie, nutritie, farmacie, fizioterapie, terapie ocupationala, optometrie, podiatrie, radiografie, patologie de vorbire si medicina veterinara).
Vezi aici »Examene Engleza OET

simbollogoeecentre     Valori Misiune Viziune EECentre

Pasiunea cu care activam este carburantul cu care motorul EECentre isi desavarseste statusul. Acordam maxima atentie exigentelor educationale ale prezentului, ce ne ghideaza itinerariul catre proiectele conexe, in trendul viitorului.


simbollogoeecentre     Valorile EECentre:


     Oamenii

Infuzam pricepere, responsabilitate si sarguinta in tot ceea ce facem, astfel incat aportul fiecarui membru sa genereze performata echipei, satisfactie colaboratorilor si succes centrului.

     Respectul

Respectul naste respect si in acest mod activam atat in rolul de ambasadori ai brandurilor pe care cu mandrie le reprezentam in Romania, cat si in postura de examinatori, parteneri, colaboratori, voluntari, colegi.     Profesionalismul

Consideram profesionalismul ca fiind principalul ingredient in complexitatea ecuatiei functionale si avem convingerea ca demonstram aceasta valoare catre orice candidat, parinte, profesor, examinator, voluntar, colaborator, client, partener sau angajator.

     Cutezanta

Placandu-ne provocarile si iubind educatia, suntem motivati de dorinta realizarii unor tinte indraznete si ne dezvoltam abilitatile creative prin implicare, perseverenta si curaj.

simbollogoeecentre     Angajamentul EECentre:


Respectam, sustinem si promovam educatia. Transformam emotiile examinarilor lingvistice in experiente de calitate ale evolutiei educationale individuale.


simbollogoeecentre     Misiunea EECentre:


Ne concentram pe asimilarea standardelor internationale pentru a le transpune in mod identic si transparent, la nivelul partenerilor nationali, generandu-le plus valoare, performanta, incredere.


simbollogoeecentre     Viziunea EECentre:


Sa devenim leader national specializat in organizarea examenelor de certificare multi-lingvistice (pentru limbi de circulatie internationala) si activitatilor educationale conexe.


simbollogoeecentre     Slogan EECentre


Exams & more … | Aim high

simbollogoeecentre     Prezentare Echipa EECentre

CatalinBadanau

Cătălin BĂDĂNĂU
Centre Exams Manager

    Din 2011, conduce cu o complexitate specifica antreprenorilor, businessul EECentre.ro in Romania, Republica Moldova si Bulgaria.

Pasiunea pentru limbile engleza si germana, pulseaza pe toate palierele lingvistice, de la prescolari si scolari, incepatori ori avansati, pana la profesionisti din domenii de nisa, precum medical, educational, business.

Absolvent al facultatii de filologie, al masterului in „traducere si interpretare lingvistica” si al masterului in limba germana la Universität Regensburg din Germania, Cătălin se antreneaza la training-uri specializate de business, antreprenoriat, resurse umane, dezvoltare profesionala.

Deosebit de implicat in relationarea cu oamenii, indiferent daca sunt copii, tineri ori adulti, Cătălin este un model care genereaza la fiecare interactiune: experiente placute, asertivitate, bucurie, siguranta, prietenie. Adept al libertatii de actiune, dedica energie, atentie si flexibilitate pentru cresterea sanatoasa a business-ului atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Activ in domeniul educational din 2005, Cătălin este apreciat la nivel national, dar si peste hotare, pentru etica si conduita cu care se manifesta atat in afaceri, cat si pe scena evenimentelor in calitate de „speaker & trainer”.

Crezul propriu „If you believe, you’ll achieve” este ingredientul cu care misiunea EECentre.ro este indeplinita zi de zi.

Corina NITU
Marketing Manager

Cu un background profesional complex, Corina este Top Marketing si are o experienta de peste 2 decenii de marketing si comunicare, pentru produse, servicii, instrumente, actiuni, contexte personalizate si plasate cu succes pe harta fiecarei afaceri.

Din experienta acumulata in diverse domenii de activitate, de la cel al educatiei si trainingului, pana la financiar si constructii, Corina dovedeste ca este un specialist strategic in marketing si comunicare, care completeaza rolul de marketer in echipa EECentre.

Dupa licentierea in domeniul stiintelor exacte (matematica-informatica), a absolvit masterul in „Business”, masterul in „Project Management”, MBA-ul european in comunicare, nenumaratele cursuri si training-uri de dezvoltare profesionala si personala. Corina demonstreaza un nivel superior de know-how specializat si tehnic, atat prin stagiile post-universitare, dar mai ales prin intermediul pachetelor de marketing integrat, realizate si implementate in Romania la peste 20 de business-uri.

Chiar daca este „om de cifre”, Corina emana o creativitate incredibila, fiind in acelasi timp dinamica si organizata. Apreciata ca fiind un vector de imagine pozitiva, atrage prin entuziasm, optimism si nivelul foarte inalt al implicarii in tot ceea ce face. Isi asuma riscul actiunilor de anvergura, respectand termenele. Stie sa impuna si sa atinga noi limite. Pentru Corina orice obiectiv este realizabil.

O persoana antrenata pentru performanta, care considera “marketing-ul cel mai efervescent compus in ADN-ul unei firme”. Motto personal: „poti fi pe val sau esti chiar valul”.

CarmenSalvan

Carmen SALVAN
Development Manager

Aproape 20 ani experienta didactica, fiind profesor de limba engleza, director de studii, examinator Cambridge si traducator autorizat. Ardeleanca noastra, Carmen, este liantul echipei de examinatori in regiunea nord-vestica a Romaniei.

La baza constructiei sale profesionale, Carmen detine dubla licentiere, absolvind:

 • Facultatea de Litere „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, in anul 1999;

 • Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Deva, specializarea „Business Administration”, in anul 2013.

Studiile superioare au fost ca o rampa de lansare catre etape avansate de studiu profesional si personal, frecventate in Marea Britanie, Slovacia, Romania, devenind astfel si „Public Speaker” in evenimente si conferinte din domeniul educational.

Pasionata de lectura, „filme bune”, calatorii si explorarea de noi teritorii, Carmen are mereu cu ea o vorba proprie, de succes: „Don’t complain, change!”

LilianaIbraimof.jpg

Liliana IBRAIMOF
Team Leader

Din 2014 ocupa pozitia de Team Leader pentru echipa de examinatori EECentre, dupa absolvirea programului CELTA - Oxford British Studies, Oxford, Marea Britanie.

Cu o carisma deosebita, Liliana impresioneaza de la prima vedere prin zambetul deschis, atitudinea familiara, energia pozitiva si stilul independent. Reuseste sa „atinga sufletele celor cu care lucreaza”, fiindca in preajma ei, te conectezi instant la o enciclopedie de informatii vii, relevante, esentiale. Si asta deoarece, Liliana crede in profesorul mentor, atat de necesar studentilor, dar si colegilor de breasla.

„La ce te ajuta informatia daca o pastrezi doar pentru tine?” – spune Liliana.

Baza constructiei sale profesionale s-a fundamentat prin absolvirea Universitatii din Bucuresti (specializarea Romana-Engleza), in 1996. Succesul carierei il intretine datorita perseverentei cu care studiaza continuu si participa la evenimente de dezvoltare profesionala (workshop-uri, seminarii, conferinte etc):

 • din 2006: specializare pe examene internationale Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT;

 • din 2011: examinator Cambridge in cadrul EECentre;

 • din 2015: Managing Partner la Centru de pregatire ILSE Bucuresti si Exam Consultant la ILSE Bucharest;

 • din 2016: membru al asociatiei R.A.T.E. (Romanian Association of Teachers of English) si din postura de Teacher Trainer sustine activitati dedicate profesorilor.

Tot ceea ce o poate determina sa devina „un si mai bun educator”, intra in zona sa de interes, transformandu-se in pasiune. Considera ca daca „parintii dau radacini” copiilor, atunci rolul pedagogilor este sa „dea aripi”. Iar ca sa dai aripi e musai sa fii un educator extrem de bine pregatit, ce realizeaza eficient transferul de informatie, motiveaza si atrage cursantul in procesul de invatare si studiu.

In cei peste 20 ani de activitate dezvoltata in mediul privat, Liliana a predat limba engleza la peste 2.000 de cursanti de toate varstele si nivelurile de pregatire, generand o rata superioara de promovabilitate, indiferent de tipologia lingvistica: General English, Business English, English for Special Purposes: Medical, IT, Human Resources etc.

Anda-Ileana-DUTA

Anda Ileana DUTA
Teacher Trainer

Trainer international si specialist in metodologia interactiva, profesor certificat international CELTA, examinator Cambridge, examinator DELE, traducator si interpret autorizat, Anda s-a alaturat echipei EECentre in pozitia de teacher trainer, sustinand workshop-uri, prezentari, lectii de pregatire si formare pedagogica.

Doctor in filologie, absolventa a masteratului la Universitatea Sheffield, Anda isi desavarseste formarea profesionala prin sustinere de prezentari si workshopuri la conferinte nationale si internationale, din anul 2016.

Cariera profesionala, ca profesor de limba engleza si spaniola, si-a inceput-o in 2005, predand:

   • cursuri de limba engleza si spaniola (cursuri generale, de afaceri, de pregatire pentru examene) pentru toate nivelurile (A1-C2) si varstele (prescolari, scolari, adolescenti, studenti si adulti);

   • elevilor de diferite nationalitati in Romania, Spania si Marea Britanie.

Fiind preocupata de dezvoltarea profesionala, Anda a participat la numeroase conferinte, forumuri si workshop-uri de specialitate, organizate pe plan national si international, de la care a obtinut certificate cu recunoastere internationala in predarea limbilor engleza si spaniola, dar si in formare profesionala.

Pasiunea cu care preda confirma profesia bine construita, focusand-o sa interactioneze cu persoane de toate varstele, sa contribuie la formarea si pregatirea elevilor, atat la nivel academic, cat si in consolidarea personalitatii acestora.

In plus, rolul de examinator ii ofera sansa sa participe la un moment important din viata educationala a elevilor, indiferent de varsta, ca parte a procesului de invatare. Deasemenea, rolul de trainer ii ofera oportunitatea sa impartaseasca colegilor profesori informatii din domeniul educational si din vasta sa experienta profesionala.

AuroraHalapciuc

Aurora HALAPCIUC
Account Manager

Aurora este din anul 2013, o veriga importanta a echipei si business-ului EECentre, ocupand pozitia de Expert Contabil, in baza profilului educational specializat in domeniul economico-financiar:

 • 2004: licentiata a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, sectia „Contabilitate si Informatica de Gestiune”,

 • 2008: absolventa a stagiului de perfectionare la CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania), devenind Expert contabil.

Know-how-ul si pasiunea pentru cifre, orientarea catre rezultat si dedicatia pentru auto-perfectionare, responsabilitatea si contribuţia individuala, au condus-o catre succes pe Aurora, in orice domeniu abordat de-a lungul propriei cariere: constructii, productie film, telecomunicatii, automotive, educatie

Rabdatoare, atenta la detalii, originala in felul sau si cu zambetul mereu pe chip, Aurora indeplineste cu succes mai multe roluri in acelasi timp şi are o inclinatie deosebita in relationarea interumana, considerand ca fiecare membru al echipei este „omul potrivit la locul potrivit”.

Poate acesta este secretul cu care profeseaza atat de perseverent, in mod loial, corect şi profesionist, demonstrand ca riscurile pot fi cu intelepciune, prevenite, controlate sau chiar fructificate.

Captivata de indeletnicirile practice, Aurora uimeste prin pasiunea si creativitatea artizanala, cu care manopereaza: goblenuri, piese crosetate si ... deserturi – prajituri care ajung sa indulceasca iubitorii de bunataturi, chiar si peste hotare.

IuliaLetea

Iulia LETEA
Exams Coordinator

Din anul 2015, Iulia este coordonator al organizarii examenelor de certificare lingvistica Cambridge (atat pentru copii, cat si pentru adulti), in centrele de pregatire din regiunea centru-sud a Romaniei.

Excelenta relationare cu examinatorii si responsabilii centrelor partenere de examinare, pregatirea riguroasa a examenelor, atentia la detalii, dar si disponibilitatea oferita candidatilor, mereu cu zambetul pe buze, demonstreaza ca Iulia este la EECentre.ro: „omul potrivit la locul potrivit”.

Absolventa a Facultatii de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Universitatii bucurestene „Dimitrie Cantemir”, Iulia are deja o experienta de 5 ani in domeniul educational, acumulata prin activitati de promovare, organizare si coordonare a cursurilor pentru copii, destinate invatarii limbilor engleza si germana.

Pasiunea pentru calatorii, cunoasterea culturii altor nationalitati, sportul si muzica jazz sunt repere pe care vizeaza sa le exploreze in oportunitatile viitorului.

CatrinelBaciu

Catrinel BACIU
Development Coordinator

Din vara anului 2019, Catrinel s-a alaturat echipei EECentre in pozitia de Coordonator Dezvoltare pentru a populariza prezenta European Examinations Centre in regiunea Centru-Est a Romaniei, atat in centre educative private, cat si in cele din sistemul de invatamant public, inspectorate scolare.

Mentinerea relatiilor de colaborare cu partenerii actuali, precum si realizarea de noi parteneriate pentru cresterea portofoliului de clienti, reputatiei firmei si cotei de piata, sunt parte din temele listei de to-do-uri profesionale.

Proaspata absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti, sectia Engleza-Franceza, Catrinel isi continua studiile in programul postuniversitar: “Masteratul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan”, la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine.

In perioada extinsa de voluntariat, Catrinel a descoperit, a inteles si a pus in practica tainele organizarii si desfasurarii examenelor livrate de EECentre, devenind un membru activ in salile de examinare de la startul si pana la finish-ul probelor, indiferent de nivelul lingvistic testat.

Ambitioasa, serioasa si foarte organizata, dornica sa invate lucruri noi, se dedica cu multa atentie task-urilor si proiectelor profesionale. Aflata intr-un contact permanent cu tinerii si cu nevoile lor, doreste sa-si continuie lucrul cu acestia si poate, pe viitor, sa le transmita din marea ei pasiune pentru limba engleza, fiindca se ghideaza dupa cuvintele: "Stay focused on right now."

Printre hobby-urile preferate, se numara filmele si calatoriile, ambele contribuind intr-o mare masura la intelegerea si la imbogatirea cunostiintelor culturale.

AndreeaCuciureanu

Andreea CUCIUREANU
Financial Controller

Din 2017, Andreea activeaza in EECentre.ro in rolul de Financial controller, gestionand relatiile parteneriale, din punct de vedere al activitatilor economice si documentatiilor contractuale cu furnizorii, colaboratorii si terte entitati.

Experienta de peste un deceniu in domeniul vanzarilor, inclinatia sa naturala catre cifre si calcule, sunt valente ce stau la baza task-urilor actuale.

Deschisa catre tot ce este nou si pasionata de conectarea laturii interumane cu profesionalul, Andreea se ocupa si de zona Human Resources. Astfel, pune in practica, cunostintele superioare dobandite prin absolvirea Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice, din Bucuresti.

LoredanaGhenu

Loredana GHENU
Front Desk Officer

Din primavara anului 2018, Loredana s-a alaturat echipei EECentre.ro, aducand cu ea un nivel deosebit de profesionalism, excelent imbinat cu spiritul sau politicos. Daca sunati la EECentre.ro, cu siguranta veti simti caldura si disponibilitatea, cu care veti fi intampinati.

Printre numeroasele task-uri specifice front-deskului, Loredana se ocupa de pregatirea pachetelor de pretestari, subiectelor si kit-urilor informationale, tinand o stransa legatura cu scolile, centrele partenere de examinare, examinatorii, furnizorii oficiali ai examinarilor, candidatii.

Loredana participa la organizarea examenelor de certificare lingvistica Cambridge, in zona de Vest a Romaniei, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Meticuloasa, pana la cel mai marunt detaliu, Loredana, in timpul liber, se delecteaza cu activitati „beauty-women” si tine pasul cu trendul domeniului.

RamonaZaharia

Ramona ZAHARIA
Front Desk Officer

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, domeniul Filologie, Ramona este in prezent masteranda a programului "Intercultural Management" al UNESCO Chair in Intercultural and Inter-religious Exchanges.

In timpul perioadei extinse de voluntariat in cadrul mai multor proiecte din domeniul social si educational, Ramona si-a dezvoltat abilitatile de lucru in echipa, comunicarea, interactiunea, spiritul organizatoric si critic. Motto-ul ei este "Nothing good ever happens in your comfort zone", astfel ca ii place sa accepte noi provocari.

Pasionata de seriale, calatorii, cultura si arta baroca, Ramona este iubitoare de echilibru si corectitudine. Se descrie ca fiind o fire calma si diplomata, perfectionista, intotdeauna dispusa sa ofere celor din jur: zambete, entuziasm si energie pozitiva.

In echipa EECentre, Ramona se ocupa de pregatirea pretestarilor si examenelor, pastrand o excelenta comunicare atat cu reprezentantii centrelor partenere, profesorii si elevii ce candideaza la examene si competitii.

CatalinaPetculescu

Catalina PETCULESCU
Marketing & Exams Assistant

Din toamna anului 2019, Catalina s-a alaturat echipei EECentre. Complexa din fire, pe Catalina o puteti gasi atat in zona de marketing creand machete grafice pentru promovarea activitatilor centrului in platformele Social Media, dar si in zona dinamica a organizarii examinarilor, printre candidati. Daca vedeti o persoana zambitoare, ce debordeaza energie, veti stii ca este Catalina.

Abia iesita de pe bancile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti, sectiunea Engleza-Franceza, Catalina isi continua pasiunea lingvistica la "Masterul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan" din cadrul aceleiasi facultati bucurestene.

Desi noua in acest domeniu, setea de cunoastere si dorinta de perfectionare continua, au facut-o sa descopere intr-o perioada relativ scurta, tainele organizatorice ale examenelor livrate de EECentre.

In timpul liber, Catalina este o pasionata a artei, filmelor, poeziei si calatoriilor. Crezul ei este "Be the person that you want to be around".

Din 2011, conduce cu o complexitate specifica antreprenorilor, businessul EECentre.ro in Romania, Republica Moldova si Bulgaria.

Pasiunea pentru limbile engleza si germana, pulseaza pe toate palierele lingvistice, de la prescolari si scolari, incepatori ori avansati, pana la profesionisti din domenii de nisa, precum medical, educational, business.

Absolvent al facultatii de filologie, al masterului in „traducere si interpretare lingvistica” si al masterului in limba germana la Universität Regensburg din Germania, Cătălin se antreneaza la training-uri specializate de business, antreprenoriat, resurse umane, dezvoltare profesionala.

Deosebit de implicat in relationarea cu oamenii, indiferent daca sunt copii, tineri ori adulti, Cătălin este un model care genereaza la fiecare interactiune: experiente placute, asertivitate, bucurie, siguranta, prietenie. Adept al libertatii de actiune, dedica energie, atentie si flexibilitate pentru cresterea sanatoasa a business-ului atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Activ in domeniul educational din 2005, Cătălin este apreciat la nivel national, dar si peste hotare, pentru etica si conduita cu care se manifesta atat in afaceri, cat si pe scena evenimentelor in calitate de „speaker & trainer”.

Crezul propriu „If you believe, you’ll achieve” este ingredientul cu care misiunea EECentre.ro este indeplinita zi de zi.

Cu un background profesional complex, Corina este Top Marketing si are o experienta de peste 2 decenii de marketing si comunicare, pentru produse, servicii, instrumente, actiuni, contexte personalizate si plasate cu succes pe harta fiecarei afaceri.

Din experienta acumulata in diverse domenii de activitate, de la cel al educatiei si trainingului, pana la financiar si constructii, Corina dovedeste ca este un specialist strategic in marketing si comunicare, care completeaza rolul de marketer in echipa EECentre.

Dupa licentierea in domeniul stiintelor exacte (matematica-informatica), a absolvit masterul in „Business”, masterul in „Project Management”, MBA-ul european in comunicare, nenumaratele cursuri si training-uri de dezvoltare profesionala si personala. Corina demonstreaza un nivel superior de know-how specializat si tehnic, atat prin stagiile post-universitare, dar mai ales prin intermediul pachetelor de marketing integrat, realizate si implementate in Romania la peste 20 de business-uri.

Chiar daca este „om de cifre”, Corina emana o creativitate incredibila, fiind in acelasi timp dinamica si organizata. Apreciata ca fiind un vector de imagine pozitiva, atrage prin entuziasm, optimism si nivelul foarte inalt al implicarii in tot ceea ce face. Isi asuma riscul actiunilor de anvergura, respectand termenele. Stie sa impuna si sa atinga noi limite. Pentru Corina orice obiectiv este realizabil.

O persoana antrenata pentru performanta, care considera “marketing-ul cel mai efervescent compus in ADN-ul unei firme”. Motto personal: „Poti fi pe val sau esti chiar valul”.

Aproape 20 ani experienta didactica, fiind profesor de limba engleza, director de studii, examinator Cambridge si traducator autorizat, ardeleanca noastra, Carmen, este liantul echipei de examinatori in regiunea nord-vestica a Romaniei.

Cu o atitudine proactiva si mereu dornica de a evolua, Carmen popularizeaza prezenta EECentre.ro atat in centre educative private, cat si in cele din sistemul de invatamant public, precum si in inspectorate scolare. Deosebitul sarm personal si admirabila disponibilitate sunt atuuri cu care Carmen prezinta examenele de limba engleza intr-o maniera irezistibila, atat copiilor cat si parintiilor acestora.

La baza constructiei sale profesionale, Carmen detine dubla licentiere, absolvind:

 • Facultatea de Litere „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, in anul 1999;

 • Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Deva, specializarea „Business Administration”, in anul 2013.

Studiile superioare au fost ca o rampa de lansare catre etape avansate de studiu profesional si personal, frecventate in Marea Britanie, Slovacia, Romania, devenind astfel si „Public Speaker” in evenimente si conferinte din domeniul educational.

Pasionata de lectura, „filme bune”, calatorii si explorarea de noi teritorii, Carmen are mereu cu ea o vorba proprie, de succes: „Don’t complain, change!”

Din 2014 ocupa pozitia de Team Leader pentru echipa de examinatori EECentre, dupa absolvirea programului CELTA - Oxford British Studies, Oxford, Marea Britanie.

Cu o carisma deosebita, Liliana impresioneaza de la prima vedere prin zambetul deschis, atitudinea familiara, energia pozitiva si stilul independent. Reuseste sa „atinga sufletele celor cu care lucreaza”, fiindca in preajma ei, te conectezi instant la o enciclopedie de informatii vii, relevante, esentiale. Si asta deoarece, Liliana crede in profesorul mentor, atat de necesar studentilor, dar si colegilor de breasla.

„La ce te ajuta informatia daca o pastrezi doar pentru tine?” – spune Liliana.

Baza constructiei sale profesionale s-a fundamentat prin absolvirea Universitatii din Bucuresti (specializarea Romana-Engleza), in 1996. Succesul carierei il intretine datorita perseverentei cu care studiaza continuu si participa la evenimente de dezvoltare profesionala (workshop-uri, seminarii, conferinte etc):

 • din 2006: specializare pe examene internationale Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT;

 • din 2011: examinator Cambridge in cadrul EECentre;

 • din 2015: Managing Partner la Centru de pregatire ILSE Bucuresti si Exam Consultant la ILSE Bucharest;

 • din 2016: membru al asociatiei R.A.T.E. (Romanian Association of Teachers of English) si din postura de Teacher Trainer sustine activitati dedicate profesorilor.

Tot ceea ce o poate determina sa devina „un si mai bun educator”, intra in zona sa de interes, transformandu-se in pasiune. Considera ca daca „parintii dau radacini” copiilor, atunci rolul pedagogilor este sa „dea aripi”. Iar ca sa dai aripi e musai sa fii un educator extrem de bine pregatit, ce realizeaza eficient transferul de informatie, motiveaza si atrage cursantul in procesul de invatare si studiu.

In cei peste 20 ani de activitate dezvoltata in mediul privat, Liliana a predat limba engleza la peste 2.000 de cursanti de toate varstele si nivelurile de pregatire, generand o rata superioara de promovabilitate, indiferent de tipologia lingvistica: General English, Business English, English for Special Purposes: Medical, IT, Human Resources etc.

Trainer international si specialist in metodologia interactiva, profesor certificat international CELTA, examinator Cambridge, examinator DELE, traducator si interpret autorizat, Anda s-a alaturat echipei EECentre in pozitia de teacher trainer, sustinand workshop-uri, prezentari, lectii de pregatire si formare pedagogica.

Doctor in filologie, absolventa a masteratului la Universitatea Sheffield, Anda isi desavarseste formarea profesionala prin sustinere de prezentari si workshopuri la conferinte nationale si internationale, din anul 2016.

Cariera profesionala, ca profesor de limba engleza si spaniola, si-a inceput-o in 2005, predand:

   • cursuri de limba engleza si spaniola (cursuri generale, de afaceri, de pregatire pentru examene) pentru toate nivelurile (A1-C2) si varstele (prescolari, scolari, adolescenti, studenti si adulti);

   • elevilor de diferite nationalitati in Romania, Spania si Marea Britanie.

Fiind preocupata de dezvoltarea profesionala, Anda a participat la numeroase conferinte, forumuri si workshop-uri de specialitate, organizate pe plan national si international, de la care a obtinut certificate cu recunoastere internationala in predarea limbilor engleza si spaniola, dar si in formare profesionala.

Pasiunea cu care preda confirma profesia bine construita, focusand-o sa interactioneze cu persoane de toate varstele, sa contribuie la formarea si pregatirea elevilor, atat la nivel academic, cat si in consolidarea personalitatii acestora.

In plus, rolul de examinator ii ofera sansa sa participe la un moment important din viata educationala a elevilor, indiferent de varsta, ca parte a procesului de invatare. Deasemenea, rolul de trainer ii ofera oportunitatea sa impartaseasca colegilor profesori informatii din domeniul educational si din vasta sa experienta profesionala.

Aurora este din anul 2013, o veriga importanta a echipei si business-ului EECentre, ocupand pozitia de Expert Contabil, in baza profilului educational specializat in domeniul economico-financiar:

 • 2004: licentiata a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, sectia „Contabilitate si Informatica de Gestiune”,

 • 2008: absolventa a stagiului de perfectionare la CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania), devenind Expert contabil.

Know-how-ul si pasiunea pentru cifre, orientarea catre rezultat si dedicatia pentru auto-perfectionare, responsabilitatea si contribuţia individuala, au condus-o catre succes pe Aurora, in orice domeniu abordat de-a lungul propriei cariere: constructii, productie film, telecomunicatii, automotive, educatie

Rabdatoare, atenta la detalii, originala in felul sau si cu zambetul mereu pe chip, Aurora indeplineste cu succes mai multe roluri in acelasi timp şi are o inclinatie deosebita in relationarea interumana, considerand ca fiecare membru al echipei este „omul potrivit la locul potrivit”.

Poate acesta este secretul cu care profeseaza atat de perseverent, in mod loial, corect şi profesionist, demonstrand ca riscurile pot fi cu intelepciune, prevenite, controlate sau chiar fructificate.

Captivata de indeletnicirile practice, Aurora uimeste prin pasiunea si creativitatea artizanala, cu care manopereaza: goblenuri, piese crosetate si ... deserturi – prajituri care ajung sa indulceasca iubitorii de bunataturi, chiar si peste hotare.

Din anul 2015, Iulia este coordonator al organizarii examenelor de certificare lingvistica Cambridge (atat pentru copii, cat si pentru adulti), in centrele de pregatire din regiunea centru-sud a Romaniei.

Excelenta relationare cu examinatorii si responsabilii centrelor partenere de examinare, pregatirea riguroasa a examenelor, atentia la detalii, dar si disponibilitatea oferita candidatilor, mereu cu zambetul pe buze, demonstreaza ca Iulia este la EECentre.ro: „omul potrivit la locul potrivit”.

Absolventa a Facultatii de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Universitatii bucurestene „Dimitrie Cantemir”, Iulia are deja o experienta de 5 ani in domeniul educational, acumulata prin activitati de promovare, organizare si coordonare a cursurilor pentru copii, destinate invatarii limbilor engleza si germana.

Pasiunea pentru calatorii, cunoasterea culturii altor nationalitati, sportul si muzica jazz sunt repere pe care vizeaza sa le exploreze in oportunitatile viitorului.

Din vara anului 2019, Catrinel s-a alaturat echipei EECentre in pozitia de Coordonator Dezvoltare pentru a populariza prezenta European Examinations Centre in regiunea Centru-Est a Romaniei, atat in centre educative private, cat si in cele din sistemul de invatamant public, inspectorate scolare.

Mentinerea relatiilor de colaborare cu partenerii actuali, precum si realizarea de noi parteneriate pentru cresterea portofoliului de clienti, reputatiei firmei si cotei de piata, sunt parte din temele listei de to-do-uri profesionale.

Proaspata absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti, sectia Engleza-Franceza, Catrinel isi continua studiile in programul postuniversitar: “Masteratul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan”, la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine.

In perioada extinsa de voluntariat, Catrinel a descoperit, a inteles si a pus in practica tainele organizarii si desfasurarii examenelor livrate de EECentre, devenind un membru activ in salile de examinare de la startul si pana la finish-ul probelor, indiferent de nivelul lingvistic testat.

Ambitioasa, serioasa si foarte organizata, dornica sa invate lucruri noi, se dedica cu multa atentie task-urilor si proiectelor profesionale. Aflata intr-un contact permanent cu tinerii si cu nevoile lor, doreste sa-si continuie lucrul cu acestia si poate, pe viitor, sa le transmita din marea ei pasiune pentru limba engleza, fiindca se ghideaza dupa cuvintele: "Stay focused on right now."

Printre hobby-urile preferate, se numara filmele si calatoriile, ambele contribuind intr-o mare masura la intelegerea si la imbogatirea cunostiintelor culturale.

Din 2017, Andreea activeaza in EECentre.ro in rolul de Financial controller, gestionand relatiile parteneriale, din punct de vedere al activitatilor economice si documentatiilor contractuale cu furnizorii, colaboratorii si terte entitati.

Experienta de peste un deceniu in domeniul vanzarilor, inclinatia sa naturala catre cifre si calcule, sunt valente ce stau la baza task-urilor actuale.

Deschisa catre tot ce este nou si pasionata de conectarea laturii interumane cu profesionalul, Andreea se ocupa si de zona Human Resources. Astfel, pune in practica, cunostintele superioare dobandite prin absolvirea Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice, din Bucuresti.

Din primavara anului 2018, Loredana s-a alaturat echipei EECentre.ro, aducand cu ea un nivel deosebit de profesionalism, excelent imbinat cu spiritul sau politicos. Daca sunati la EECentre.ro, cu siguranta veti simti caldura si disponibilitatea, cu care veti fi intampinati.

Printre numeroasele task-uri specifice front-deskului, Loredana se ocupa de pregatirea pachetelor de pretestari, subiectelor si kit-urilor informationale, tinand o stransa legatura cu scolile, centrele partenere de examinare, examinatorii, furnizorii oficiali ai examinarilor, candidatii.

Loredana participa la organizarea examenelor de certificare lingvistica Cambridge, in zona de Vest a Romaniei, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Meticuloasa, pana la cel mai marunt detaliu, Loredana, in timpul liber, se delecteaza cu activitati „beauty-women” si tine pasul cu trendul domeniului.

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, domeniul Filologie, Ramona este in prezent masteranda a programului "Intercultural Management" al UNESCO Chair in Intercultural and Inter-religious Exchanges.

In timpul perioadei extinse de voluntariat in cadrul mai multor proiecte din domeniul social si educational, Ramona si-a dezvoltat abilitatile de lucru in echipa, comunicarea, interactiunea, spiritul organizatoric si critic. Motto-ul ei este "Nothing good ever happens in your comfort zone", astfel ca ii place sa accepte noi provocari.

Pasionata de seriale, calatorii, cultura si arta baroca, Ramona este iubitoare de echilibru si corectitudine. Se descrie ca fiind o fire calma si diplomata, perfectionista, intotdeauna dispusa sa ofere celor din jur: zambete, entuziasm si energie pozitiva.

In echipa EECentre, Ramona se ocupa de pregatirea pretestarilor si examenelor, pastrand o excelenta comunicare atat cu reprezentantii centrelor partenere, profesorii si elevii ce candideaza la examene si competitii.

Din toamna anului 2019, Catalina s-a alaturat echipei EECentre. Complexa din fire, pe Catalina o puteti gasi atat in zona de marketing creand machete grafice pentru promovarea activitatilor centrului in platformele Social Media, dar si in zona dinamica a organizarii examinarilor, printre candidati. Daca vedeti o persoana zambitoare, ce debordeaza energie, veti stii ca este Catalina.

Abia iesita de pe bancile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti, sectiunea Engleza-Franceza, Catalina isi continua pasiunea lingvistica la "Masterul pentru Traducerea Textului Literar Contemporan" din cadrul aceleiasi facultati bucurestene.

Desi noua in acest domeniu, setea de cunoastere si dorinta de perfectionare continua, au facut-o sa descopere intr-o perioada relativ scurta, tainele organizatorice ale examenelor livrate de EECentre.

In timpul liber, Catalina este o pasionata a artei, filmelor, poeziei si calatoriilor. Crezul ei este "Be the person that you want to be around".

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult