The Cyber Effect Conferinta EKA Bucuresti

14.09.2019

The Cyber Effect Conferinta EKA Bucuresti

THE CYBER EFFECT

Cea mai mare conferinta despre efectul tehnologiei asupra copiilor si tinerilor

 

English Kids Academy, International House Bucharest si Editura NICULESCU va invita la cea mai mare conferinta despre efectul tehnologiei asupra copiilor si tinerilor - The Cyber Effect.

  • Cand: Sambata, 12 octombrie 2019, intre 8:30 - 14:00;
  • Unde: Aula Magna a Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti;
  • Pret bilet: 75 RON.


Principalul speaker al evenimentului este cyberpsihologul Dr. Mary Aiken, expert de marca in cyberpsihologie la nivel mondial, Profesor la Universitatea East London, consilier la Centrul pentru Infractiuni Cibernetice al Europol, cercetator si trainer pentru numeroase agentii internationale, de la INTERPOL la FBI si Casa Alba, si autoare a cartii: The Cyber Effect. Psihologia comportamentului uman in mediul online.

 

Programul conferintei il puteti afla aici: Conferinta The Cyber Effect

 

Cumparati-va biletul online pana pe 20 septembrie si va bucurati de o reducere de 25%!


Pretul unui bilet: 75 RON.


Cu doar 75 de lei veti:

  • participa la conferinta;
  • primi GRATUIT cartea scrisa de Mary Aiken, "The Cyber Effect" - un ghid esential pentru parinti in era telefoanelor mobile inteligente si a tehnologiilor moderne, declarata "Cartea Anului" la categoria Gandire de catre Times, si "cea mai buna lucrare stiintifica" de catre Nature, revista stiintifica internationala.

 

Biletele sunt accesibile la:Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult