Ce inseamna FOR SCHOOLS in denumirea unui examen?

12.01.2021

Ce inseamna FOR SCHOOLS in denumirea unui examen?

Ce inseamna for Schools in denumirea unui examen?

 

Multe intrebari ne sunt adresate pe tema a ceea ce inseama cuvintele: "for Schools" in titulatura unui examen Cambridge.  

Aplic la examenul care are "for Schools" in denumire sau la cel fara "for Schools" in denumire? In ce consta diferenta intre aceste examene? Cui se adreseaza si cine le poate sustine?

 

Explicam semnificatia acestei denumiri in cadrul acestui articol.


Asa cum le spune denumirea, examenele care contin in titlu cuvintele "for Schools" se adreseaza elevilor.

Nivelul de dificultate, formatul, modalitatea de corectura, modul de prezentare al rezultatului, certificatul obtinut in urma promovarii examenului si recunoasterea acestuia sunt identice. Singura diferenta este legata de formularea subiectelor:

  • Examenul in varianta "for Schools" cuprinde teme adaptate intereselor si experientelor unui scolar. Temele abordate sunt diferite: textele si toate cerintele se refera la viata scolara si la realitatea candidatilor (scolari | elevi | adolescenti | tineri).
  • Examenul in varianta generala (fara "for Schools") se adreseaza adultilor si vizeaza subiecte cu teme generale din viata si experienta unui adult ca si angajat/angajator, intrebari din economie, politica, etc.


NOTA: inscrisurile certificatului nu precizeaza care dintre cele doua versiuni ale examenului a fost sustinuta, ci mentioneaza nivelul obtinut, astfel candidatul beneficieaza de aceeasi recunoastere locala sau internationala, indiferent de versiunea promovata.


Inscriere la Examenul Cambridge:

Daca studiezi limba engleza si urmeaza sa participi la un examen CAMBRIDGE, te sfatuim sa aplici din timp pentru inscriere. Stii cat de bine functioneaza regula: "Primul inscris - Primul servit"? Tot asa se inregistreaza si candidaturile elevilor la examene. Deci: nu lasa pe maine ce poti face azi si bucura-te din plin de timpul pe care-l vei castiga. 

EECentre a dezvoltat in propriul website internet: www.eecentre.ro, cea mai simpla maniera de inscriere la examen, respectiv metoda online.

Examenele Cambridge sunt listate si permanent actualizate intr-un program oficial, disponibil aici: https://bit.ly/39iWzyd.

In aceasta pagina aveti oportunitatea sa:

  • alegeti coordonatele cele mai favorabile dvs, selectand prin intermediul filtrelor dupa: nivelul examenului, oras, data calendaristica, forma de examinare: pe hartie / pe computer;
  • demarati procedura de inscriere online, prin accesarea butonului “Ma inscriu” (vizibil in campul dedicat fiecarui examen);
  • achitati online taxa examenului prin plata securizata cu cardul; astfel finalizati candidatura de participare la examenul Cambridge ales.

 

Dupa procesarea inscrierii online, veti primi in aprox. 15-30 minute: email de confirmare a inregistrarii candidaturii la examen.

 

Iar cu aprox. 5-7 zile inainte examen, primiti pe email detalii specifice organizarii examenului (intervale orare pentru fiecare proba, locatia exacta, oras, etc). In principiu, toate probele se vor desfasura in aceeasi zi, insa conform numarului final de candidati inscrisi /sesiune, se va configura si se va anunta orarul final al probelor. 

 

Daca nu reusiti sa va descurcati cu inscrierea online, Echipa HelpDesk EECentre este pregatita sa va sprijine (conform programului de lucru de luni pana vineri de la 09:00-18:00).

 

In situatia in care datele calendaristice nu se potrivesc programului de pregatire/studiu al elevului, va rugam sa urmariti constant pagina: https://bit.ly/39iWzyd, in care sunt actualizate periodic noi date calendaristice pentru examenele CAMBRIDGE, astfel incat sa va alegeti sesiunea potrivita. 

 

Valideaza-ti cunostintele la limba engleza cu un certificat CAMBRIDGE recunoscut la nivel mondial.

 

Inscrieri online: https://bit.ly/39pSd8k

Contact: 031.108.68.59; Email: contact@eecentre.ro.

 

 


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult