EECentre sustine educatia si sprijina proiectele din domeniul educatiei

24.04.2019

EECentre sustine educatia si sprijina proiectele din domeniul educatiei

EECentre se afla, si in 2019, alaturi de elevii creativi pasionati de imaginea in miscare

Esti elev in Galati? Crezi ca poti sa faci un film scurt?

Inscrie-te la Britain on Film, editia a II-a!

 

Ce este creativitatea, daca nu limbajul natural al copiilor si tinerilor? Daca insa este consistent explorata, creativitatea ramane o resursa de exprimare valoroasa pentru orice varsta. In epoca tehnologiei, capacitatile creative pot sa fie duse la extrem, abordate in mii de feluri si, de ce nu, exprimate printr-un produs final - sau cel putin asta ar fi ideal.

European Examinations Centre sustine creativitatea si educatia care, de multe ori, merg mana in mana.

Cum? In perioada 5 aprilie - 20 mai 2019, EECentre s-a alaturat demersului Colegiului National "Alexandru Ioan Cuza" din Galati, pentru derularea concursului "Britain on film", editia a II-a. La concurs sunt invitati elevi de gimnaziu si de liceu din judetul Galati, care mai de care mai creativi si inventivi, care se vor putea inscrie in competitie, in mod gratuit, prin trimiterea unui film-original scurt, inspirat de cultura, valorile, limba, cartile, obiceiurile culinare, muzica, personalitatile marcante, sistemele politice, obiceiurile si activitatile care alcatuiesc universul britanic, prin ochii participantilor si prin obiectivul aparatului de filmat.

Am glumit, nu suntem atat de pretentiosi: elevii pot filma cu orice au la indemana, inclusiv cu smart-phone-ul, respectand insa urmatoarele conditii:

 1. In vederea participarii, elevii pot inscrie doar un singur film in cadrul concursului.
 2. Filmele pot fi realizate individual sau in echipa - echipele pot fi formate din maxim 6 elevi.
 3. Pentru inscriere, trebuie completat forrmularul de inscriere si apoi scanat.
 4. Filmele vor aborda si ilustra, intr-un mod creativ, tema centrala a concursului - ideea inspirata de spatiul culturii si civilizatiei britanice.
 5. Limba utilizata in cadrul filmarilor va fi limba engleza.
 6. In introducere, filmul trebuie sa contina urmatoarele elemente: nume, prenume, liceu/scoala, localitate/judet, profesor coordonator.
 7. Durata filmului trebuie sa fie de minimum 3 minute si maximum 5 minute.
 8. Filmele vor trebui sa respecte unul dintre aceste formate: MOV, MPEG4, MP4, AVI, WMV.

In plus, incurajam originalitatea participantilor la concurs si crearea de materiale alcatuite din imagini proprii, puse cap la cap in mod inventiv si dinamic, cu cat mai bine ilustrate, care sa spuna o veritabila poveste in miscare.

 

Inscrierea filmuletelor se face pe adresa de email: concursbritainonfilm@yahoo.com. Le sugeram participantilor ca, pentru transferul videourilor catre adresa de email mentionata, sa utilizeze platforma wetransfer.comTotodata, ii sfatuim pe participanti sa se pregateasca din timp cu materialele video pe care doresc sa le utilizeze in participarea la concurs, deoarece data limita de trimitere a acestora este, asa cum am specificat, 20 mai 2019. Participantii sunt rugati sa respecte data limita deoarece, in perioada imediat urmatoare, 21 mai-9 iunie 2019, o comisie de specialitate, formata din profesori de limba engleza, va evalua materialele inscrise.


In procesul de selectie a celor mai bune filme inscrise, comisia va tine cont de originalitatea subiectului ales si de creativitatea abordarii, de calitatea continutului video si de sursele de expresie artistica, de complexitatea utilizarii tehnologiei, in vederea obtinerii produsului video final, alaturi de elemente de finete, precum capacitatea de a lega cat mai bine continutul video de text, muzica, imagini, astfel incat sa evidentieze povestea video care se doreste spusa.

 

Castigatorii vor fi anuntati in 10 iunie 2019, iar premierea acestora se va face, cel mai probabil, in perioada 10-14 iunie 2019.

 

Premiile acordate:

Concursul se va finaliza cu trei premii si trei mentiuni.

Premiile vor fi oferite de European Examinations Centre, dupa cum urmeaza:

 • PREMIUL I: Laptop;
 • PREMIUL II: Smart Watch;
 • PREMIUL III: Imprimanta multifunctionala.

In plus, fiecare profesor indrumator va primi din partea organizatorilor un certificat de participare in calitate de profesor coordonator. Fiecare elev va primi diploma de participare.

 

De retinut: Filmele care nu respecta prevederile regulamentului vor fi excluse din concurs.

 

Suntem nerabdatori sa va vedem creativitatea in actiune. MULT SUCCES!

 

European Examinations Centre (EECentre.ro) este o institutie autorizata de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH, OSD (Osterreichisches Sprachdiplom Deutsch), OET (Occupational English Test) si TRINITY College London - sa furnizeze, in Romania, examene de certificare a cunostintelor de limba engleza si limba germana. Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara. EECentre este un standard de referinta in Romania pentru organizarea examenelor lingvistice internationale.


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult