Castigi premii prin abonarea la newsletter

24.11.2020

Castigi premii prin abonarea la newsletter

EECentre si Hama acorda 24 daruri in campania “Aboneaza-te la Newsletter si castigi premii”

derulata online in luna Decembrie 2020

 

Pentru faptul ca luna Decembrie nu o putem lasa sa treaca neobservata si pentru ca iubim bucuria cu care se manifesta un castigator -fie copil, fie adult- atunci cand imbratiseaza un dar, ne-am pregatit sa va surprindem cu o campanie de Craciun.

 

Asa se face ca impreuna cu partenerii nostri de la Hama, ne-am pus gandurile pe hartie, am bifat pulsul tonic al perioadei imediat urmatoare, am cantarit cat de mult ne limiteaza Covid-ul, …., si impreuna am decis: “Gata, facem surprize! Daca este Decembrie - este despre Craciun, cu daruri si bucurii. Dam premii!”

 

Subiectul il constituie campania: “Aboneaza-te la newsletter si castiga premii saptamanale”, care se va desfasura la nivel national, in mediul online, in perioada 01-31.dec.2020 si se va adresa doar celor care activeaza in domeniul educatiei: elevi si profesori.

 

Campania va rula pe pagina de Facebook: EECentre si KOALA, cu sustinerea generoasa a celor de la HAMA Romania; iar premiile sunt acordate saptamanal prin tragere aleatorie la sorti.

 

De cativa ani, ne-am propus ca prin diverse maniere sa recompensam rezultatele, pasiunea, efortul si perseverenta celor care studiaza; fie ca impartasesc invatarea - dascalii, fie ca o asimileaza – discipolii; determinandu-i sa-si continue parcursul cu mai mult aplomb.

Din propriile noastre experiente, observam ca atunci cand rasplata vine prin surprize si daruri, stiute sau nestiute, planuite sau inopinate, starea de invatare devine mai atractiva, mai efervescenta. Chiar daca acest an a fost complicat pe mai toate fronturile, iar intentiile anterior stabilite s-au naruit si recalibrat aproape instant, ne-am concentrat pentru luna viitoare in directia bucuriei creand acesta campanie la final de an. De cele mai multe ori, rasplata este apreciata ca fiind o recunoastere a unui merit ori rezultat deosebit. Noi vrem sa iesim din acest conventional si in luna decembrie sa ne pozitionam in zona marinimiei, cu partenerii nostri de la Hama. Si ne-ar placea sa promitem ca vom face un obicei cu astfel de campanii pline cu surprize atractive. Fiindca la EECentre: educatia continua.”

Catalin Badanau, Manager EECentre

 

Accesul in campania cu premii

De la 1 si pana la 31 decembrie 2020 ai sansa sa castigi premii saptamanale daca intri in comunitatea EECentre, astfel:

 • te abonezi la newsletterul EECentre prin completarea datelor in formularul online, disponibil la linkul: https://bit.ly/35NSYHT;
 • dai like la pagina de facebook EECentre;
 • distribui in pagina ta de facebook: postarea cu anuntul despre aceasta campanie cu premii (cu vizibilitate publica).

 

Chiar daca esti deja abonat la newsletter, poti participa la concurs printr-o noua abonare, completand datele in formularul online, disponibil la linkul: https://bit.ly/35NSYHT. Ca sansele sa fie egale tuturor abonatilor EECentre.

 

Luna decembrie 2020 are cinci saptamani, insa ultimele doua fiind aglomerate cu atmosfera sarbatorilor si zilelor libere, le-am condensat intr-o sigura saptamana si am planuit concursul pentru 4 saptamani. Fiecarei saptamani ii sunt alocate:

 • 3 premii pentru elevi (indiferent de varsta / scoala / oras);
 • 3 premii pentru profesori (indiferent de materia predata).

In total, campania este dotata cu 24 premii, din care:

 • 12 sunt dedicate profesorilor (4 saptamani X 3 premii);
 • 12 sunt dedicate elevilor (4 saptamani X 3 premii).

 

Articolele care compun premiile au fost alese cu atentie si considerate ca fiind utile, mai ales in aceasta perioada cand studiul s-a transferat in zona online-ului. Fiecare premiu pentru profesor contine: o geanta de laptop si o casca cu microfon, iar premiul pentru elev: un rucsac si un gaming mouse. Desigur, toate produsele sunt marca Hama.

 

In ultimele luni, viata de zi cu zi a capatat un sens diferit, iar prioritatile s-au reconfigurat pe termene scurte sau foarte-scurte. Accesoriile si dispozitivele Hama sunt la orice pas si sunt disponibile intr-o multitudine de variante, modele, dimensiuni, culori; fiind folosite mai ales in randul tinerilor, atata timp cat vorbim de conectivitate, performanta, compatibilitate, autonomie. Hama continua sa se concentreze pe oportunitatile viitorului. Si pentru ca viitorul il asigura educatia, am ales sa sustinem initiativele din acest domeniu. Si stim ca nu dam gres.”

Adelina Panait, Director Marketing Hama

 

Extragerea premiilor in campanie

La tragerea la sorti vor participa toate persoanele abonate la newsletter, fie ca sunt elevi (scolari, elevi, liceeni, studenti), fie ca sunt cadre didactice in predarea oricarei materii.

 

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere aleatorie la sorti, efectuata cu ajutorul website-ului www.random.org pentru a se asigura transparenta si echitatea extragerii, astfel:

 • Luni: 7 dec, pentru abonatii inscrisi in perioada 1-6 dec.2020;
 • Luni: 14 dec, pentru abonatii inscrisi in perioada 7-13 dec.2020;
 • Luni: 21 dec, pentru abonatii inscrisi in perioada 14-20 dec.2020;
 • Joi: 31 dec, pentru abonatii inscrisi in perioada 21-30 dec.2020.

 

Castigatorul unui premiu desemnat prin tragere la sorti se anunta in pagina de facebook care gazduieste campania, iar castigatorul va oferi catre organizator datele de destinatie (in aceeasi zi).

 

Expediere premii

Premiile se impacheteaza si se expedieaza catre castigator prin curierat (pe costurile organizatorului), in ziua de marti a saptamanii. Castigatorul trebuie sa puna la dispozitia Organizatorului: numele, prenumele si un numar de telefon pentru contact, precum si adresa de livrare a coletului. In cazul in care castigatorul este din Bucuresti, premiul se poate ridica personal de la sediul Organizatorului.

 

Pe langa dorinta de a aduce un plus de bucurie in sanul a 24 familii, aceasta campanie are rolul sa inchege comunitatea membrilor EECentre si Hama cu elevi si pedagogi interesati de educatie si tehnologie.

 

Avem deja un istoric construit pe acordare de premii, fie din editiile anterioare ale competitiei internationale de limba engleza KOALA, fie din actiuni similare cu aceasta campanie. Acestea au determinat un deosebit antren in randul celor pasionati de studiu, examene, educatie. De fiecare data premiile atractive oferite de partenerii nostri, precum: Coca Cola, DentalMed Luxury Clinic, Hama Romania, Lenovo, Mapei, Mondly, RoStar, au fost primite cu mare bucurie la destinatie, iar marturie sunt zecile de fotografii, emailuri ori recenzii impartasite pe retelele de socializare. Ne place sa cream entertainment audientei noastre, sa fim liant de conectare la cele mai atractive subiecte din sfera educatiei. Toate aceste initiative deblocheaza barierele formale ale activarii si permit un acces mai facil la interactiune. Preferam sa fim inventivi, flexibili, marinimosi, originali, dar mai ales sa anticipam nevoile celor pentru care lucram si sa-i intampinam cu solutii reale ori de cate ori este necesar.”

Corina Nitu, Director Marketing EECentre

 

 

Pentru informatii suplimentare citeste si REGULAMENTUL CONCURSULUI “Aboneaza-te la newsletter si castiga premii saptamanale” disponibil: AICI.

 

Fii cu ochii pe noi - in cateva zile te asteptam pe Facebook sa lansam impreuna aceasta campanie.


Premiul poate fi al tau! Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult