Jocuri de invatare a limbii engleze pentru copii

01.11.2021

Jocuri de invatare a limbii engleze pentru copii

Pentru a-i ajuta pe copii in calatoria lor de invatare a limbii engleze, expertii CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH in colaborare cu cei de la MINECRAFT, au lansat jocul educational: Minecraft Education Edition - English Adventures with CambridgeDespre jocul pentru copii: English Adventures de la Cambridge

Adresat copiilor cu varsta de peste 8 ani sau celor incepand cu nivelul A1 (CEFR), acest joc video, open-world, este o modalitate gratuita si unica de exersare in scopul imbunatatirii abilitatilor la limba engleza.

Axandu-se pe comunicarea din viata reala si abilitatile de vocabular, “English Adventures” le da posibilitatea micutilor sa exploreze, sa invete si sa-si dezvolte cunostintele lingvistice intr-un mod distractiv, antrenant si placut.

Copiii intalnesc personaje noi, completeaza si rezolva puzzle-uri, descopera mistere, deblocheaza recompense, acceseaza functii prietenoase si intuitive si rezolva probleme prin puterea jocului, in timp ce invata sa foloseasca noi cuvinte si expresii ale limbii engleze. Toate provocarile din “English Adventures” sunt special concepute pentru a construi vocabularul si abilitatile de comunicare ale cursantilor, fiind create de experti in invatarea si evaluarea limbilor straine.

Jocul ofera continut educational interactiv si captivant, care poate ajuta la consolidarea invatarii la clasa si ii motiveaza pe copii sa exploreze, sa invete si sa-si imbunatateasca nivelul de limba engleza.

Oferind un potential urias de invatare, “English Adventures” propune o experienta de invatare noua, agreabila, motivanta si memorabila, bazata pe jocuri, fiind construita in Minecraft - una dintre cele mai populare platforme de jocuri video din toate timpurile, folosite deja in domeniul educatiei.

Stimulandu-i pe copii sa persevereze in invatarea limbii engleze acasa sau la clasa, jocul “English Adventures” creaza o experienta de invatare autentica, interactiva si captivanta, bazata pe jocuri distractive.

Accesarea jocului pentru copii: English Adventures de la Cambridge

Platforma de accesare a jocului pentru copii English Adventures de la Cambridge este disponibila pe internet, la adresa: https://education.minecraft.net/en-us/homepage si poate fi jucata pe desktop, laptop sau tableta.

Copiii pot repeta jocul de cate ori doresc, astfel incat sa isi fixeze si sa isi dezvolte noi abilitati si sa-si dezvolte increderea in utilizarea limbii engleze.

Pentru a accesa “English Adventures de la Cambridge” este necesara o licenta Microsoft 365.

Caz 1) Daca nu detineti licenta Microsoft 365, va puteti inregistra pentru un cont gratuit folosind formularul din pagina: https://www.cambridgeenglish.org/learning-english/games-social/english-adventures/

Dupa completarea formularului primiti prin e-mail o autentificare si o parola gratuite pentru a juca English Adventures de la Cambridge.

Caz 2) Daca detineti licenta Microsoft 365: va conectati si explorati imediat lumea jocului English Adventures de la Cambridge: https://education.minecraft.net/world/4b65e84c-43fd-4257-8081-81c574bb5a68

Ce spun expertii despre jocul pentru copii: English Adventures de la Cambridge

  • Belinda Cerdá, sefa Parteneriatelor digitale Cambridge: “Stim ca atunci cand copiii se cufunda intr-un joc autentic precum English Adventures de la Cambridge, devin relaxati, curiosi, atrasi si hotarati, oferind conditiile pentru ca invatarea reala sa aiba loc. De aceea suntem atat de incantati sa lucram in colaborare cu Minecraft: Education Edition si atat de determinati sa oferim acest lucru cursantilor de limbi straine din intreaga lume”.
  • Allison Matthews, seful Minecraft Education: “Minecraft: Education Edition ofera un sens complet nou pregatirii lingvistice. Exista atat de multe moduri de a exersa limbajul in Minecraft, iar aceasta lume creativa, interactiva, ofera cursantilor un nou mod de a explora limba engleza.”

Biblioteca video dedicata jocului pentru copii: English Adventures de la Cambridge


Mult succes micutilor in aventura:   “Minecraft Education Edition - English Adventures with Cambridge“.


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult