EECentre se lanseaza intr-o noua platforma responsive de la 1 aprilie 2019

01.04.2019

EECentre se lanseaza intr-o noua platforma responsive de la 1 aprilie 2019

Inceputul lunii aprilie 2019 aduce o abordare noua in comunicarea cu utilizatorii platformei online a centrului de examinari lingvistice EECentre: site-ul se relanseaza cu o interfata actualizata, moderna si prietenoasa.

 

Un aer proaspat, mai multa interactivitate si introducera sistemului de plata online a examenelor, astfel incat utilizatorii si toti cei interesati de examene lingvistice la EECentre, sa acceseze, cu mai multa usurinta si cu o investitie minima de timp, toate produsele si informatiile de care au nevoie, in atingerea obiectivelor.

 

Astfel, examenele de limba engleza recunoscute global vor beneficia de un spatiu de informare orientat catre nevoile candidatilor, atat elevi cat si adulti, ale parintilor, cadrelor didactice, examinatorilor si tuturor celor care reprezinta publicul tinta al activitatilor EECentre, intr-o forma directa, transparenta si dinamica.

Pe langa sectiunile stiri, noutati, informatii esentiale si extinse despre formatul examenelor care pot fi sustinute la EECentre, utilizatorii se vor bucura, de acum inainte, si de capacitatea de a oferi feedback, de a intra mai usor in legatura cu reprezentantii EECentre si de a se informa in detaliu despre ofertele, pachetele, datele de examinare si cerintele testarilor lingvistice dorite.

 

Sa le luam, asadar, pe rand:

Aflate in centrul ofertei EECentre, examenele CAMBRIDGE, autorizate la nivel international, beneficiaza de o sectiune speciala pe site, asa cum se intampla si cu celelalte examene integrate sub umbrela EECentre, respectiv: ÖSD, TRINITY, OET - pagini care vor putea sa fie explorate cu lejeritate in noul format al website-ului EECentre.

 

Alaturi de harta examenelor CAMBRIDGE care inglobeaza curricula actuala a tipurilor de examene, in functie de varsta candidatilor si de nivelul lor de limba engleza, pe site-ul EECentre sunt disponibile pentru accesare si urmatoarele:

  • structura examenului de limba germana ÖSD,
  • schita nou-integratelor examene GESE by Trinity College London,
  • dar si toate informatiile de baza necesare profesionistilor din sectorul medical care aspira la obtinerea unui certificat de atestare lingvistic OET, special adaptat nevoilor pietei internationale din domeniul medical.

 

O alta sectiune dedicata unei categorii aparte de public, pe noua platforma online EECentre, va ingloba continut relevant pentru profesionistii care fac parte din comunitatea EECentre, de la profesori, traineri, mentori, la educatori si facilitatori. Fie ca vorbim despre profesionistii care activeaza in domeniul limbii engleze sau despre cei care lucreaza cu limba germana, pe noul site EECentre acestia vor regasi noutati despre materiile predate, metode, strategii si examinari.

Dupa cum probabil ca v-am obisnuit, EECentre a realizat, de-a lungul timpului, multe activitati si workshop-uri orientate catre profesori, care sunt factori cheie decisivi in procesul educatiei, meritand o atentie deosebita inclusiv in mediul online. Accesul la informatii despre activitati si workshop-uri se va face mult mai usor pe site-ul EECentre, care va facilita accesul si la resurse didactice moderne. Site-ul va eficientiza procesul de inscriere la workshop-uri, astfel incat sa poata fi completate locurile disponibile, de fiecare data, in timp util.

 

Munca frumoasa desfasurata la EECentre, atat la echipa din Bucuresti, cat si la nivelul intregii tari, se vede de acum prin noua identitate online. Altfel spus, un numar mare de profesionisti sunt implicati activ in absolut toate demersurile, examenele si in generarea succesului acestora. Din acest motiv, examinatorii care lucreaza alaturi de EECentre si care, prin profesionalismul lor, fac posibila evaluarea corecta si reusita candidatilor la examene, vor avea si ei o sectiune speciala pe site, informatiile despre acestia putand fi accesate in functie de judetul de provenienta.

Acelasi lucru este valabil si pentru partenerii care ne sustin: centre autorizate de pregatire, parteneri intenationali, sponsori si colaboratori, care cu incredere, acorda sustinere activitatilor EECentre si carora le suntem pe deplin recunoscatori.

 

Pentru ca accesul la informatie al utilizatorilor sa fie sporit, platforma EECentre va pune la dispozitia acestora toate link-urile necesare redirectionarii catre platformele internationale Cambridge, OSD, OET si Trinity College London.

 

European Examinations Centre (EECentre) este o institutie autorizata de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH, ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch), OET (Occupational English Test) si TRINITY College London - sa furnizeze, in Romania, examene de certificare a cunostintelor de limba engleza si limba germana. Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara. EECentre este un standard de referinta in Romania pentru organizarea examenelor lingvistice internationale.Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult