Mizeaza pe viitor cu IELTS prin EECentre

28.10.2020

Mizeaza pe viitor cu IELTS prin EECentre

Mizeaza pe viitor cu IELTS prin EECentre

 

Chiar daca in primavara anului 2020 pandamenia a produs numeroase si neasteptate schimbari in domeniul educational, EECentre a introdus testul IELTS in portofoliul examenelor lingvistice organizate in Romania.

 

Pe langa bine-cunoscutele examene de limba engleza - Cambridge si de limba germana - OSD, ambele cu recunoastere internationala; testul IELTS are o nisa specifica de candidati, strict focusati pe studiu sau cariera peste hotare. Lansarea a fost bine primita atat de elevii interesati de obtinerea diplomei, de profesorii care fac meditatii pentru IELTS, dar mai ales de centrele de limbi straine care isi axeaza activitatea de pregatire si pe acest test.

 

Si pentru o cat mai larga intelegere a testului IELTS va oferim spre lecturare acest rezumat extins, in care sunt explicate aspectele esentiale a ceea ce inseamna IELTS.  

 

“Modul de administrare al testului IELTS prin EECentre corespunde nevoilor noastre de astazi: inscriere cu doar 5 zile inainte de probele scrise, iar rezultatul in aprox 72 de ore. Alaturi de termenul scurt de inscriere si eliberare a rezultatelor, un alt atuu pentru care multi candidati aleg testul IELTs este acceptarea si recuoasterea certificatului la nivel international.

Ramanem parteneri fideli ai profesorilor, elevilor si parintilor prin faptul ca le oferim examene si teste globale adaptate nevoilor educationale, profesionale si personale, cu o frecventa marita, atat in versiunea pe hartie, cat si pe computer.”

Catalin BADANAU, Manager EECentre

 

 

IELTS – dezvoltare si recunoastere:

 

Dezvoltat de trio-ul: Cambridge Assessment English, IDP Australia, British Council, si devenit etalon global pentru evaluarea abilitatilor de comunicare in limba engleza, testul IELTS reprezinta anual miza a peste 3,5 milioane de candidati si se prescurteaza in initialele proveninite din denumirea completa: “International English Language Testing System”.

 

Certificatul IELTS este acceptat in peste 140 tari si este cel mai recunoscut test la nivel mondial, in peste 10.000 organizatii: universitati si institutii de invatamant, guverne, autoritati de imigrare, companii publice si private, organizatii profesionale de prestigiu.

 

Valabilitatea certificatului IELTS: 2 ani. Explicatia este simpla: se considera ca dupa 2 ani de nepracticare frecventa a englezei, abilitatile lingvistice se diminueaza (iar certificatul nu ar mai reflecta nivelul real al limbii engleze).

 

IELTS – sustinere test prin EECentre:

 

Testele IELTS se sustin prin EECentre doar pe calculator, in sali special amenajate pentru gazduirea celor 4 probe de examinare:

 

 1. Listening (ascultare) = durata: 30 minute;
 2. Reading (citire) = durata: 60 minute;
 3. Writing (scriere) = durata: 60 minute;
 4. Speaking (vorbire) = durata: 11-14 minute.

 

Sustinerea pe calculator nu presupune ca este un examen online, ci inseamna ca in sala de examen candidatul isi scrie raspunsurile la tastatura unui computer (nu pe foi de hartie). Proba de vorbire se sustine fata in fata cu un examinator IELTS acreditat international si este inregistrata pentru fiecare candidat in parte.

 

Testele IELTS se sustin prin EECentre - EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE in urmatoarele orase: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj Napoca si Chisinau, in baza parteneriatelor dezvoltate cu unitati educationale locale, precum:

 

Aceasta dispunere teritoriala aduce candidatilor un beneficiu major in ceea ce priveste deplasarea de la domiciliu catre cel mai apropiat oras pentru testarea IELTS.

 

IELTS – modulele examenului:

 

 • Modul IELTS Academic: este accesat de acei candidati care intentioneaza sa studieze in strainatate sau sa-si perfectioneze cariera profesionala,
 • Modul IELTS General Training: este accesat de acei candidati care doresc sa emigreze in tari vorbitoare de limba engleza, precum Australia, Canada, Statele Unite ale Americii sau Noua Zeelanda.

 

Pentru accesarea modulului IELTS potrivit, recomandam candidatului sa verifice si sa obtina informatii despre tipul de certificat acceptat de institutia la care va aplica.

 

IELTS – componenta probelor la fiecare tip de modul:

O prezentare extinsa pe formatul si continutul fiecarei probe este disponibila in website-ul EECentre: AICI.

 

IELTS – procesul de inscriere la test:

EECentre a dezvoltat o platforma inteligenta de inscriere la examen pentru facilitarea acestui proces de la distanta. Orice candidat sau tutore al candidatului poate realiza online: inscrierea si plata taxei la examenul IELTS.

 

Platforma de inregistrare online este disponibila 24/24 ore, 7/7 zile in websiteul EECentre, la sectiunea in care se listeaza si calendarul oficial: AICI. Dupa finalizarea inscrierii, toti candidatii primesc informari electronice (emailuri) referitoare la testul IELTS la care sunt inscrisi.  

 

EECentre organizeaza aproape saptamanal examene IELTS, fara restrictii in ceea ce priveste diponibilitatea numarului de locuri.

 

IELTS – despre rezultate examen:

 

Cel mai asteptat aspect al unui examen, dar si cel mai bine cotat beneficiu al testului IELTS este timpul de raportare al rezultatelor. In doar 3-5 zile de la testare, candidatii isi pot accesa online rezultatele in platforma IELTS si isi pot ridica diplomele de la sediul centrului de testare (cu buletin/pasaport).

 

E bine de stiut ca majoritatea candidatilor primesc un certificat dupa sustinerea testului IELTS. Mai exact, scorurile finale obtinute prin media punctajelor de la toate cele 4 probe, se raporteaza in cifre de la 4 (nota cea mai mica) la 9 (nota cea mai mare) incadrate in scala CEFR. Daca vrei sa lecturezi suplimentar despre scorul IELTS sau sa intelegi exemple de calcul, te rugam acceseaza AICI.

 

Pentru a veni in sprijinul candidatilor care aplica la universitati din alte tari, EECentre transmite in mod oficial catre acestea (maxim 5 universitati) rezultatul obtinut de candidat la examenul IELTS.

 

IELTS – contestatie rezultat:

 

Orice candidat nemultumit de rezultatul obtinut poate solicita o ancheta de revizuire a scorului IELTS, prin contactarea EECentre in termen de maxim 6 saptamani de la data sustinerii testului scris. Contestatia se poate face pentru intregul test IELTS sau pentru una sau mai multe parti (citire, scriere, ascultare sau vorbire). Re-evaluarea se face dupa achitarea unei taxe de contestatie (in valoare de 610 lei). Procedura pentru contestatie este disponibila AICI.

 

Testul candidatului va fi supus unui proces de re-corectare de catre un examinator IELTS care:

 • nu cunoaste scorul initial;
 • nu a participat in echipa de examinare si corectare.

 

Noile rezultatele vor fi disponibile in aprox. 4 saptamani de la depunerea documentelor. In cazul in care vor exista modificari (in sens superior) ale rezultatului final:

 • centrul de testare va emite un nou certificat (TRF - raport de testare);
 • taxa de contestatie se ramburseaza candidatului.

 

IELTS – pentru persoane cu dezabilitati sau cerinte speciale:

 

Testul IELTS este o oportunitate accesibila tuturor persoanelor, inclusiv celor cu dizabilitati sau referinte speciale (deficit auz, deficit vedere, deficit vorbire, deficit mobilitate, dislexie etc). Pentru a se asigura toate conditiile necesare persoanelor cu nevoi speciale, este necesara informarea EECentre cu 6 saptamani inainte de data examenului.

 

IELTS – materiale de pregatire pentru examen:

Pregatirea pentru IELTS presupune un studiu perseverent al limbii engleze, pe toate ariile de practica: scriere, vorbire, ascultare, citire. Website-ul www.ielts.com gazduieste sectiuni dedicate pregatirii candidatilor, dar si profesorilor. Mare parte din resurse sunt oferite cu gratuitate, altele sunt disponibile in tutorial si webinarii online, inregistrate de specialisti lingvistici. Numeroase alte sfaturi sunt puse la dispozitia vizitatorilor, de aceea va indrumam sa le lecturati in parcursul invatarii limbii engleze.

 

IELTS - link-uri utile in websiteul EECentre.ro:

 

 • inscriere online IELTS: AICI;
 • regulament de participare la IELTS: AICI;
 • termeni si conditii IELTS: AICI.

 

 

IELTS – perioada COVID in EECentre:

 

In aceasta perioada afectata de manifestarea infectiei cu virusul COVID-19, examenele IELTS sunt organizate cu respectarea stricta a normelor impuse de distantare sociala, purtarea mastii de protectie faciala, igienizarea mainilor, aerisirea si igienizarea salilor de examinare (panouri pexiglass, manere usi, suprafete banci, scaune, casti audio, tastatura, computer, laptop, mouse, zone depozitare bagaje, orice suprafete tangibile etc).

 

EECentre face accesibil testul IELTS in Romania

 

Testul IELTS este recomandat candidatilor cu varsta peste 16 ani, care detin un nivel de cunoasterii a limbii engleze de minim B2 (intermediar spre avansat conform CEFR). Obtinerea unui certificat lingvistic, cu recunoastere internationala, necesita un studiu temeinic, de-a lungul anilor. Studierea limbii engleze pentru obtinerea acestui certificat, recomandam sa fie facuta in centrele partenere EECentre, disponibile AICI.

 

Din toata aceasta prezentare detaliata, se deduce ca IELTS este considerat ca fiind “pasaport de admitere lingvistica” la universitati sau companii angajatoare de peste hotare. Asta inseamna ca trebuie sa detii certificatul IELTS daca intentionezi sa studiezi ori sa aplici pentru un post profesional in afara tarii, sau sa emigrezi in tari vorbitoare de limba engleza.

 

Prin urmare, mizeaza pe viitor cu IELTS.

 

IELTS prin EECentre si multiple avantaje la sustinerea testului IELTS pe calculator:

 • operezi la monitoarele profesionale (21 inch),
 • casti audio individuale pentru Listening,
 • reglezi volumul sonorului in castile Listening,
 • evidentiezi textul la Reading,
 • rearanjezi paragrafele la Writing,
 • scrii la taste cu viteza mai mare ca pe hartie,
 • castigi timp prin eliminarea transferului din ciorna pe foile de examen,
 • primesti rezultatul si certificatul in mai putin de 5 zile.

 

“Pot spune ca IELTS este examenul maturitatii in limba engleza. Rezultatele au venit foarte rapid, in 24 ore, ceea ce m-a bucurat foarte mult, iar un lucru extraordinar a fost acela ca am ridicat diploma in 3 zile de la examen. Testul pe computer mi s-a parut cu mult mai util ca pe hartie si ajuta sa te desfasori rapid si sa salvezi din timpul alocat probelor. Fiti increzatori si accesati IELTS-ul pe computer! Eu am reusit.“

Daniel Iulian Branciog, candidat IELTS, Bucuresti, 2020

 

Pentru a fi la curent cu noutatile IELTS, conecteaza-te la comunitatea IELTS, prin inregistrare la newsletter: AICI.

 

 


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

Din perspectiva unui voluntar EECentre, livrarea unui examen se desfasoara intr-o atmosfera propice concentrarii. Echipa EECentre este unita, comunicativa, sociabila, aspecte care m-au determinat sa imi continui activitatea si sa astept cu nerabdare urmatoarea sesiune de examinare.
Elev I. Martin, 18 ani, Voluntar
A fost o experiență extrem de plăcută să dau un examen aici! Spațiul a fost impecabil, personalul amabil, au răspuns cu promptitudine la e-mailuri, făcând astfel tot parcursul candidatului ușor de trecut! Recomand cu căldură examenele Cambridge la EECentre.
Yasmina R., Bucuresti, Candidat Examen Cambridge C1 Advanced
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): Din 2013 aleg exclusiv examenele Computer-Based, deoarece oferă foarte multe facilități candidaților în materie de recuperare timp, sonorizare superioara la proba de ascultare, primire rezultate și certificate intr-o perioada relativ imediata. Demn de luat în semă este și diminuarea consumului de hârtie, tonnere, materiale plastice, diverse alte resurse etc. Punctez acest argument ecologic care se reflectă în calitatea vieții fiecăruia dintre noi atât în prezent, dar mai ales în viitor.
Dna. Prof. Carmen Salvan, Centrul de Limbi Străine Cambridge Deva
Examenele computer-based reprezinta o optiune viabila a sustinerii examenelor Cambridge din mai multe motive: copiii si adolescentii sunt familiarizati cu utilizarea calculatorului si castiga timp pretios la proba de Reading, Use of English si Listening, intrucat nu este necesar sa treaca raspunsurile pe answer sheet (timpul probei ramanand insa acelasi). Calitatea sunetului la proba de Listening este net superioara, ei putand sa isi regleze volumul sunetului oricand in timpul probei, tot ce lucreaza ei este salvat in timp real - chiar daca exista posibilitatea sa fie probleme cu computerele, munca lor nu va fi afectata si nici timpul de lucru, pot vedea pe ecranul calculatorului: permanent timpul ramas pana la sfarsitul probei. La partea de Writing cuvintele sunt numarate automat. In plus, au posibilitatea mutarii paragrafelor, adaugarii /inlocuirii cuvintelor. Programul este usor de utilizat de catre supraveghetor, iar munca acestuia este mult mai usoara. Exista materiale online pe care le puteti folosi in pregatirea elevilor, precum si un tutorial care explica foarte bine cum trebuie abordata fiecare parte, rezultatul este primit in 2 saptamani. Va incurajez sa incercati aceasta varianta, cu siguranta va fi un pas inainte atat pentru dumneavoastra, cat si pentru elevii dumneavoastra.
Dna. Prof. Mirela Radu, Manager Centrul de Limbi Straine Smart English, Sibiu
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): Organizarea unei sesiuni pe Computer implică o activitate simplificată si semnificativ mai puțină responsabiltate, iar EECentre asigură logistica examenului (computere, casti etc). Răspunsurile candidaților se incarcă automat (dispare stresul completării tuturor fișelor, a modalităților de completare a acestora - creion sau pix, litere de mână sau de tipar; expedierea plicurilor cu testele candidaților). Partea de Listening (care oricând poate crea probleme din cauza unui gadget care nu funcționează sau a gălăgiei din clădire / stradă) se desfășoară întotdeauna fără probleme. Rezultatele la examen sosesc intr-un timp cu mult mai scurt (comparativ cu cele de la examenele pe hartie).
Dna. Prof. Laura Sabau, C.N. “Unirea” Targu Mures
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): - Nu am avut niciun copil care sa spuna ca nu a stiut ce sa faca, pe ce sa dea click si ca a pierdut din timp. Totul li s-a parut clar, user friendly. - Listeningul este INCOMPARABIL: fiecare elev are propria casca pe urechi si sunetul este ascultat individual, la o calitate net superioara. - La GAPPED reading, avantajul este, iar, de domeniul evidentei, asezarea paragrafelor contribuie la confirmarea, sau nu, a fluentei /coerentei textului si este time saving. - Writingul este avantajos pentru cei cu scris indescifrabil si pentru ca numararea cuvintelor este automata, deci, vorbim iar de folosirea judicioasa a timpului. Mentionez ca ultimele grupe care au sustinut CB nu au avut mock test pe calculator, deci nu au exersat. Cu toate acestea, s-au descurcat impecabil deoarece instructiunile sunt foarte clare.
Dna Prof. Petronela Barbulescu, C.N. Pedagogic “Carmen Sylva” Timisoara
In aprilie 2019, a fost prima mea colaborare cu EECentre. Am participat la majoritatea workshop-urilor si sunt multumita de calitatea lor. Trainerii sunt bine pregatiti, flexibili, folosesc metode moderne de predare, explicatii concrete, eficiente, ofera materiale didactice, combina practicul cu teoreticul si chiar mai mult, cer feedback la sfarsitul cursului. Recomand si altor profesori workshop-urile si examenele oferite de EECentre.
Dna. Prof. V. SAVU, Reprezentant Scoala Gimnaziala Nr. 135, Bucuresti
Felicitari intregii echipe EECentre pentru modul de organizare a examenului B1 Preliminary for Schools (PET) din 06.07.2020, Bucuresti. Felicitari pentru atitudinea, profesionalismul, increderea si sustinerea transmisa participantilor; multi dintre ei aflati la debut, in drumul examenelor din viata. Ei sunt cei mai sinceri critici. Va dorim (parintii si copilul): succes in activitate, sanatate si proiecte frumoase.
Mona Gostian, Parinte Candidat, Bucuresti
Va felicit pentru modul cum ati organizat si desfasurat examenul Cambridge: B1 Preliminary (PET) din iulie 2020. In aceasta perioada deloc usoara, ati reusit sa le transmiteti copiilor siguranta si incredere. Pentru toate acestea va MULTUMIM !
Monalice RADULESCU, Parinte Candidat, Bucuresti
Am ales să colaborez cu EECentre, deoarece au fost cei care mi-au prezentat soluțiile necesare pentru punerea pe picioare a unui centru la început de drum. Oamenii de aici, organizarea, promptitudinea, training-urile, respectul oferit, toate acestea îi recomandă drept cel mai bun partener întru organizarea examenelor Cambridge. Multumesc si va iubesc!
Alina NEGRUTIU, RIO Centrul de Limbi Straine, Bucuresti
Va multumim din suflet pentru colaborarea impecabila din toata perioada desfasurarii probelor de concurs KOALA INTERNATIONAL COMPETITION! Felicitari intregii echipe! Abia așteptam sa ne inscriem la etapa urmatoare 2021! Echipa de la Clubul Amazing Kids, ARAD
Doina TIFREA, Manager Clubul Amazing Kids, ARAD
Ma numesc DARIA si am 12 ani. Într-o zi m-am gândit: ce să fac azi? Și atunci mi-a venit o idee, de ce să nu îmi verific nivelul de engleză, cu un test pentru examenul Cambridge B2 First? Aplicatia EEC App a fost uimitoare! Totul a fost foarte organizat, oamenii erau foarte bine pregătiți și atât de drăguți și m-au ajutat cu tot ce am avut de facut. De exemplu, la partea de vorbire, Doamna Examinatoare a fost atât de deschisă, comunicativă, amuzantă și foarte calmă, ceea ce mi-a dat curaj și deodată toate temerile mele au dispărut. Recomand tuturor Simulare Online Examen Cambridge. Și aveți încredere în mine: este o experiență de excepție, pe care eu nu o voi uita niciodată. Deci, ce aștepți? Dă-i drumul!
Daria T., Elev 12 ani, Bucuresti, Candidat la EEC App
Mi-a facut placere sa particip la workshopul A2&B1 organizat de EECentre. Pe langa noutatile aparute in cadrul celor 2 examene, am mai invatat si alte lucruri noi, ceea ce e o bucurie. Va multumesc frumos!
Dna. Iuliana Ciotinga, Complexul Educational Laude-Reut, Bucuresti
Particip la workshop-urile organizate de EECentre, deoarece consider ca este un "must have" in pregatirea elevilor, dar si din dorinta a afla metode inovative de predare si "upgradare" profesionala.
Dna. Ana ANA, Reprezentant EDULAND Laborator de Educatie Nonformala, Corabia
Consider ca profesorii se confrunta cu provocari si schimbari nenumarate in demersul lor didactic, iar acesta este motivul pentru care este necesara participarea la workshop-uri si tot felul de actiuni de pregatire. Recomand cu multa incredere workshop-urile EECentre, deoarece ajuta la formarea cadrelor didactice intr-un mod interactiv si placut.
Dna. Profesor Nicolle CIRLEA, Reprezentant Liceul Teoretic C.A. ROSETTI, Bucuresti
BIG BEN LANGUAGE SCHOOLS Bulgaria are extremely happy to work together with EECentre because of the examiners' professionalism and their friendly collaboration with the candidates. We are grateful to be a part of the EECentre's family and thankful for the opportunity to develop our students' language skills and life confidence. We are looking forward to next year's Cambridge exams!
Jenny Spirkova, BIG BEN LANGUAGE SCHOOLS Bulgaria
Testul IELTS la EECentre a fost o experienta placuta. Desi am avut emotii, mediul in care a decurs testul a fost foarte profesional si nu am intampinat nici o dificultate. In mod special apreciez modul in care s-a desfasurat partea de speaking; examinatorul care m-a testat fiind foarte calm si m-a ajutat sa depasesc emotiile.
Candidat examen IELTS Nov. 2020, Ploiesti, Prahova
Mi-am dorit sa ofer experiente de invatare veritabile, sa pot raspunde necesitatilor de formare si dezvoltare ale unei mari diversitati de copii proveniti din grupuri diferite si sa asigur sanse egale in ceea ce priveste participarea la interactiunile din clasa si cele din afara acesteia, iar cooperarea cu EECentre m-a ajutat sa le asigur elevilor mei reale oportunitati de cooperare si comunicare in clasa si in afara ei. Multumesc, EECentre pentru deschiderea de noi orizonturi spre dezvoltare personala si profesionala!
Dna. Profesor A. Vlad, Cambridge Speaking Examiner, GALATI
Scoala Superioara Comerciala "Nicolae Kretzulescu" va multumeste pentru fructuoasa colaborare ce o dezvoltam, organizand impreuna sesiuni de examene Cambridge soldate cu rezultate foarte bune pentru elevii nostri.
Dna Profesor L. Stanciu, Reprezentant Scoala "N. Kretzulescu"
Va multumesc mult pentru tot! Pentru organizarea, promovarea, sustinerea unui asemenea eveniment educational: KOALA INTERNATIONAL COMPETITION! Felicitari intregii echipe EECentre, ca ne-ati sprijinit sa participam si sa avem asemenea competitie de talie mondiala, aici, la noi acasa! Bravo Romania pentru copiii buni si deosebiti! Pe viitor, doresc sa ne continuam succesul impreuna!
Andra DINU, Manager Arthur English Kids Club, Bucuresti
Mi-am dorit sa ofer experiente de invatare veritabile si sa pot raspunde necesitatilor de formare si dezvoltare ale unei mari diversitati de copii proveniti din grupuri diferite si sa asigur sanse egale in ceea ce priveste participarea la interactiunile din clasa si extrascolare, iar colaborarea cu EECentre m-a ajutat sa le asigur elevilor mei aceste reale oportunitati. Multumesc European Examinations Centre pentru deschiderea de noi orizontori de dezvoltare personala si profesionala.
Dna. Profesor A. VLAD, Reprezentant Colegiul National ”A.I. Cuza”, Galati
Recomand cu incredere EECentre pentru profesionalism, promptitudine si eficienta!
Dna. Profesor A. Monescu, Reprezentant Colegiul National Unirea, Brasov
European Examinations Centre nu este doar o organizatie de examinare, ci un centru in care primeaza calitatea si umanitatea. Serviciile oferite sunt centrate pe colaboratori si candidati. Suntem onorati sa facem parte din familia EECentre.
Dna. Profesor M. RADU, Reprezentant Smart English, Sibiu
Colaborarea cu European Examinations Centre a contribuit semnificativ la formarea mea ca profesionist in domeniul limbii engleze, prin sansa oferita, care a insemnat onoarea, dar si provocarea de a ma mentine la inaltimea rigorilor impuse de statutul de Cambridge speaking examiner, precum si prin relatia profesionala desavaraita avuta cu membrii echipei EECentre.
Dna. Profesor O. D. MILEA, Reprezentant Colegiul National „A.I. Cuza”, Galati
I have participated in several workshops focusing on Cambridge examinations, methods of teaching, TKT, and developing productive skills in students, and I have always found them very engaging, extremely useful, and enjoyable. Moreover, I have sat for a TKT examination that was very well organised and I am looking forward to continuing my professional development with EECentre.
Dna. Profesor D. MARINCU, Reprezentant Sc. Gimnaziala nr. 13 & Language Express, Timisoara
Colaborarea cu European Examinations Centre a însemnat încă din prima clipă garanția examenelor Cambridge organizate cu promptitudine și profesionalism. Alături de EECentre, Customised English din Brasov are posibilitatea de a oferi pretestari gratuite cursantilor sai, precum si de a sustine examenul asa cum le este lor mai la indemana - pe calculator. Echipa de examinatori tineri, entuziasti si cu multa experienta, reuseste prin profesionalism si tact sa le ofere candidatilor o experienta de examinare memorabila, la standarde internationale.
Dna. Profesor R. I. Davidescu, Reprezentant Customised English, Brasov
Alaturi de trainerii EECentre m-am format in calitate de examinator Cambridge ceea ce a presupus o abordare diferita a evaluarii asa cum am invatat-o in scoala romaneasca. De oamenii din echipa EECentre ma leaga o relationare de mai bine de 7 ani, timp in care m-au crescut si m-au provocat sa imi descopar maretia si sa imi perfectionez responsabilitatea de evaluator. Multumesc tuturor calauzelor pe care le-am cunoscut prin intermediul EECentre pentru momentele de invatare traite impreuna!
Dna Profesor C. NEAGU, Reprezentant Liceul de Arte, Buzau
Ma bucura nespus colaborarea cu EECentre, deoarece nu doar noi, profesorii, ne-am familiarizat cu criteriile de evaluare, ci si elevii au experimentat ce inseamna testarea si validarea competentelor lingvistice la nivel international. Apreciez profesionalismul, rigurozitatea si seriozitatea echipei EECentre in organizarea examenelor Cambridge. Desi nu cunosteam in amanut ce presupune acesta colaborare, acum pot afirma ca a fost un real castig atat pe plan profesional, cat si personal. Detinerea unui certificat Cambridge atesta la nivel international cunostintele detinute de un candidat, in plus cunoasterea unei limbi straine ofera noi optiuni si oportunitati de viitor.
Dna. Profesor N. NECHITA, Reprezentant Art High School, Buzau
Dezvoltam o colaborare foarte eficienta cu EECentre - partener de incredere. Multumim echipei EECentre care a reusit sa puna bazele unui centru de referinta in domeniul evaluarii si certificarii studiului limbii engleze, atat de bine ancorat in realitatile vietii noastre. Din toamna 2018 am devenit centru de examinare avizat, ceea ce a fost o recompensa sufleteasca enorma pentru profesorii direct implicati in aceste activitati, dar si una emotionala pentru elevii nostri ce, nu numai ca au inceput sa recunoasca importanta sustinetii examenelor Cambridge pentru echivalarea competentelor lingvistice de Bacalaureat si alcatuirea dosarului pentru burse sau inscrieri la facultatile din strainatate, ci au devenit si mult mai mandri de scoala unde invata. Apreciem ca EECentre dedica profesorilor o gama larga de workshopuri inovative, ce contribuie atat la perfectionarea pedagogica, cat si la sprijinirea elevilor prin resursele specifice de pregatire a examenelor. Mult succes in continuare!
Dna Prof. R. Neatu, Teacher Trainer, Reprezentant Colegiul National "Matei Basarab", Bucuresti
Scoala Gimnaziala "I.G.DUCA" din Bucuresti colaboreaza excelent cu EECentre, prin sustinerea de testari, simulari, ateliere educationale, examene de limba engleza Cambridge. Pe viitor ne dorim continuarea acestei frumoase colaborari.
Dna Prof. M. MANESCU, Scoala Gimnaziala "I. G. DUCA", Bucuresti
Examenul Cambridge a fost o experienta extraordinara pentru mine, desi mi s-a parut o provocare, pe masura ce avansam de la o proba la alta. Proba de speaking a fost preferata mea, examinatorul a fost prietenos si implicat in dialogul care mi-a dat multa incredere conversationala. Aceasta a fost prima mea incercare de a face fata unui examen in limba engleza si m-a ajutat sa-mi cunosc nivelul corect de limba engleza. In concluzie, acest examen ma determina sa continui studiul cu mult mai multa perseverenta si optimism.
Ramona, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
Astazi am sustinut examenul KET Cambridge, pentru care m-am pregatit foarte mult. Mi-au placut cei doi examinatori, fiindca erau foarte atenti cu mine. Examenul a fost organizat foarte bine, sala de clasa a avut o multime de laptop-uri, iar conditiile au fost optime examinarii candidatilor.
Anisia, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
In primul rand, organizatia este geniala: organizarea examenului a fost excelenta, iar fiecare candidat a inteles ce are de facut. Am fost foarte emotionata la prima parte de speaking, dar in cele din urma s-a dovedit a fi cea mai usoara. Profesorii au fost foarte comunicativi si ne-au oferit un cadru prietenos de examinare. Urmatoarele probe: citit, scris si ascultat, le-am sustinut in format computer-based, pe calculatoare foarte bune.
Denisa, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
Fantastic team, a pleasure to work with.
Dna. Profesor M. White, Manager SPRINGFIELD School, Bucuresti
Experienta mea in echipa EECentre ma ajuta sa-mi deschid orizontul alaturi de colegi minunati, ce dovedesc atat profesionalism in tot ceea ce fac, cat si deschidere, fiind mereu dispusi sa ofere ajutor oriunde este nevoie.
Elev M. D. IACOB, 18 ani, Voluntar
Colaborarea cu EECentre o evaluam a fi o experienta excelenta, deoarece promtitudinea si calitatea serviciilor furnizate sunt la cele mai inalte standarde.
Dna. Profesor C. LERCH, Reprezentant Colegiul National „MIRCEA ELIADE”, Resita, jud. Caras Severin
Am descoperit in European Examinations Centre partenerul ideal in ceea ce priveste certificarea internationala a cunostintelor de limba engleza, motiv pentru care ne dorim continuarea colaborarii. Felicitari intregii echipe si mult succes viitor!
Dna. Profesor A. IAZ, Reprezentant Liceul Teoretic “Constantin Serban” Alesd, jud. Bihor
EECentre nu este doar „un centru de examinare”, ci un partener in care calitatea si umanitatea primeaza. Serviciile oferite sunt focusate pe candidati si colaboratori. Suntem onorati sa facem parte din familia EECentre.
Dna. Profesor M. RADU, Reprezentant Smart English, Sibiu.
Keep up the great work! Multumesc pentru excelentele sesiuni de examene internationale Cambridge.
Prof. Serban, Partener EECentre
La EECentre colaborez cu o echipa tanara, profesionista, care s-a apropiat foarte mult de voluntari, introducandu-ne cu atentie, prietenie si caldura, in activitatile specifice examinarilor internationale Cambridge. Sa fii invigilator la EECentre este ca si cum ai face o activitate cu amicii, nicidecum un efort.
Elev A. L. CIHO, 18 ani, Voluntar
Ma bucur ca am inceput colaborarea cu acest grup entuziast de profesionisti. Multumesc pentru promptitudinea si amabilitatea cu care raspundeti solicitarilor.
Prof. D. Postolachi, Partener EECentre
Datorita echipei de profesionisti EECentre, nu doar noi profesorii ne-am familiarizat cu standardele europene, ci si elevii experimenteaza ce inseamna testarea si atestarea competentelor lingvistice, la nivel international. Apreciez profesionalismul, rigurozitatea si seriozitatea echipei EECentre in organizarea examenelor Cambridge. Detinerea unui certificat Cambridge valideaza cunostintele detinute de candidat la nivel international, fapt ce aduce un plus la imaginea si prestigiul institutiei noastre, confirmand pregatirea elevilor nostri in conformitate cu exigentele sec. XXI. Colaborarea cu EECentre este un real castig atat pe plan personal, cat si profesional.
Dna. Prof. N. Nechita, Reprezentant Liceul de Arte „Margareta Sterian”, Buzau

3 tari

Reprezentare functionala

10 ani

Examinari lingvistice autorizate

90+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Inspira-te cu noutati

Comunicam offline & online

Impartaseste-ne opinia

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 09:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Telefon: +40374.995.903
Orar: Luni-Vineri | 09:00-18:00

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 09:00-18:00