Centre Pregatire

v
v
v
ACADEMIA EINSTEIN - Centru educational si cultural, Bucuresti
ACADEMIA EINSTEIN - Centru educational si cultural, Bucuresti

Academia Einstein este un centru educational si cultural, parte din organizatia non-profit Asociatia Casa Mircea Andrei, menit desfasurarii activitatilor de invatamant in domeniul cultural - limbi straine Engleza, Germana, Chineza, muzica, teatru, dans, arte plastice, si activitatilor educative pentru consolidarea competentelor dobandite in scoala.


Detalii »»

Centrul educational si cultural Academia Einstein este situat in sectorul 1, in frumosul cartier Bucurestii Noi, la cateva minute distanta de statia de metrou Parc Bazilescu.

Prin programele Einstein After & Before School noi propunem sa cream si sa mentinem un mediu ideal care imbina cunoasterea cu jocul interactiv.

In cadrul Einstein After si Before School am ales limba Engleza ca limba principala de studiu, ghidandu-ne dupa manualele Cambridge Assessment English. Punem la dispozitie 5 clase "master" de elevi cu varsta de la 6 ani.

 

Activitatile educative si interactive se desfasoara  conform Orarului Einstein unde fiecarei zi a saptamanii ii dedicam un domeniu al cunoasterii: 

  • ziua de Luni o dedicam "Artelor" si "Romaniei"; 
  • ziua de Marti o dedicam "Stiintei"; 
  • ziua de Miercuri o dedicam "Matematicii"; 
  • ziua de Joi o dedicam "Experimentelor si Lucrului cu mainile"; 
  • ziua de Vineri o dedicam "Literaturii"

Si tot asa, de luni pana vineri, saptamana de saptamana.

 

In completare Atelierele Einstein pentru copii sunt dedicate invatarii limbii germane prin Atelierul "Schiller", limbii engleze prin  Atelierul "Shakespeare", limbii chineze prin Atelierul "Confucius", tehnicii picturii si desenului, tehnicii scrierii (caligrafie), experimentelor din domeniul fizicii si chimiei, matematicii, precum si invatarii unui instrument muzical.

 

In timpul vacantelor scolare desfasuram programele Scolii de vacanta Einstein unde activitatile educative, axate pe diferite teme ale cunoasterii, sunt imbinate cu vizite in orasul nostru si orase din apropiere.

 

ContactAcademia Einstein - Centru educational si cultural

Strada Subcetate, nr. 118, Sector 1, Bucuresti

www.academiaeinstein.org

https://www.facebook.com/stefaniastoica.einstein/