Inscrie-te la conferinta: Reusita copilului meu adolescent - INTERNATIONAL HOUSE

09.01.2019

Inscrie-te la conferinta: Reusita copilului meu adolescent - INTERNATIONAL HOUSE

In primii ani de viata ai copilului suntem langa ei fara incetare, avand grija sa simta toata implicarea si tot atasamentul nostru. Zi si noapte le veghem somnul, alimentatia, interactiunile, in general, dezvoltarea pe toate planurile.


Desi pastreaza aceleasi bune intentii si aceeasi nevoie de atasament, in perioada adolescentei relatiile dintre parinti si copii se racesc deseori, iar acest aspect poate avea un impact negativ asupra dezvoltarii tinerilor. Mai mult decat atat, ei pot rata aceasta fereastra de oportunitate in care inca pastreaza toate canalele de invatare deschise.


Ii invitam pe parintii copiilor adolescenti sa petreaca doua ore discutand despre:

  • Ultima strigare in relatia cu el: anii de liceu!
  • Creierul adolescentului: riscuri si oportunitati
  • 5 abilitati cheie de dezvoltat pentru maturitate
  • Ce pot sa (mai) fac acum?


Accesul este GRATUIT pentru clientii EKA si IH, iar costul accesului pentru o persoana care nu este client este de 60 lei.


LOCURILE SUNT LIMITATE. In vederea participarii, va rugam sa va inscrieti din timp, prin completarea formularului de pe pagina: https://www.englezacopii.ro/conferinte/


#conferinteleEKA reprezinta un concept care s-a nascut din preocuparea continua pe care o avem la English Kids Academy, divizia de cursuri de limba engleza a International House Bucharest, de a oferi parintilor instrumente pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor si adolescentilor.


E vorba despre o serie de evenimente socio-educative care vor contribui la imbunatatirea relatiilor parinti-copii, totodata dorind sa atragem atentia asupra unor probleme reale cu care se confrunta noile generatii de copii si adolescenti.


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult