KOALA emotioneaza elevii la engleza in 2022

28.11.2021

KOALA emotioneaza elevii la engleza in 2022

Cea mai iubita competitie de limba engleza, destinata tinerilor cu varste intre 10-17 ani, se lanseaza in Romania pentru cea de a treia editie in primavara anului 2022, prin European Examinations Centre. Fii cel mai bun si, in 2022, Koala te premiaza si te trimite in etapa internationala!


Dupa doua editii consecutive, in care Koala a obtinut notorietate nationala si succese remarcabile la etapele anuale globale, EECentre da startul oportunitatii de afirmare in anul academic 2021-2022, pentru cei mai competitivi dintre elevii care iubesc limba engleza.

Chiar daca situatia pandemica mondiala a schimbat parcursul conventional al tuturor domeniilor, dar si planurile fiecaruia dintre noi, solutiile nu au incetat sa apara si sa aduca noi oportunitati, in orice arie de activitate. Asa se face ca, inclusiv concursul KOALA a trecut la un nou format: Computer-Based (pe calculator), aliniindu-se metodelor educationale moderne de studiu si testare.

Alege sa fii campion la Engleza prin KOALA!

In acest an academic, KOALA introduce un val de proaspat entuziasm in randul elevilor care studiaza limba engleza ca limba straina, oportunitatea ca acestia sa-si valideze cunostintele atat pe plan national, cat si international, dar mai ales sansa sa-si depaseasca propriile limite la nivelurile lingvistice A1, A2, B1 si B2 (conform CERF).

«Koala este un demers educational prin indermediul caruia punem in valoare cunostintele acumulate ale elevilor; le cream un context diferit de cel al educatiei formale, si ii conectam cu restul lumii aratandu-le fara echivoc rezultatele muncii lor puse intr-o formula internationala. Decizia de a reporni concursul a fost in primul rand fundamentata de nevoia noastra a tuturor - parinti, profesori si copii, de a reveni la preocuparile extracurriculare, de a ne bucura de rezultate si intr-un cadru mai putin formal.
Mult succes dragi copii si profesori in aceasta competitie internationala - o noua sansa de a straluci din nou.»
a declarat Catalin BADANAU, directorul European Examinations Centre.
Catalin Badanau, director EECentre

Considerata ca fiind o oportunitate extraordinara de a promova limba engleza in randul elevilor, KOALA este o ocazie fantastica de a motiva elevii sa isi testeze cunostintele de limba engleza la nivel global si de a deschide noi perspective spiritului competitiv intre tinerii pasionati de limba engleza din toata lumea.

Despre KOALA International Competittion
KOALA International Competition este organizata la nivel national de European Examinations Centre, in calitate de Partener Oficial in Romania al Concursului Global: KGL Contest

Lansata pentru prima data in anul scolar 2018-2019, KOALA nu este un examen, ci este competitia cu cea mai rapida crestere de popularitate la nivel global, fiind o experienta educationala unica, antrenanta si atractiva, care stimuleaza elevii cu aptitudini superioare in domeniul competentelor lingvistice si interculturale in limba engleza.

La anterioarele doua editii au participat aproape 5.000 copii, indrumati de 300 profesori proveniti din 250 scoli si centre lingvistice din Romania si Rep. Moldova, iar dintre acestia 8 elevi au ajuns la finala internationala.

Din editiile anterioare KOALA
Excelenta actului pedagogic romanesc, dar si valentele superioare ale performerilor nostri au fost demonstrate de elevii KOALA care, annual, au intrat in topul international al competitiei globale, dupa ce au concurat cu elevi din 31 tari:

  • Vlad ROSU din Deva - castigator locul 1 la nivel A2 Mondial, in editia 2020;
  • Catalina CUMPANASU din Hunedoara - castigator locul 3 la nivel B2 Mondial, in editia 2020;
  • Andrei Vlad DOGARU din Constanta - castigator locul 3 la nivel B2 Mondial, in editia 2019.

«Recomand KOALA oricarui copil caruia ii place limba engleza si care este competitiv, pentru ca, in cele din urma, este o competitie. Un sfat pe care as dori sa-l dau potentialilor concurenti este ca trebuie sa fie pregatiti pentru orice task si sa nu subestimeze dificultatea acestui concurs. Cu siguranta voi participa si in viitoarele editii, cat timp varsta imi mai permite. Aceasta competitie este o experienta cu adevarat unica si distractiva. In plus, premiile sunt si ele atractive, ceea ce este intotdeauna o motivatie importanta. » Vlad ROSU, Elev la Deva (jud. Hunedoara) | locul 1 | nivel A2 | Etapa internationala 2020
VladRosu, locul 1 ,nivel A2 , Etapa internationala 2020

Si in editia actuala 2021-2022, KOALA aduce un plus de valoare, efervescenta si originalitate in zona competitiilor mult asteptate de copii, vizeaza sa-i propulseze catre performanta si sa-i recompenseze cu premii pe masura rezultatelor.

Cum si cand se organizeaza Koala?
Orice elev din Romania cu varsta cuprinsa intre 10-17 ani, care studiaza engleza ca limba straina, poate participa in acest concurs, organizat in urmatoarele 5 orase: Bucuresti, Craiova, Constanta, Deva, Galati. Inscrierea elevilor la KOALA nu impune conditii eliminatorii si nu prevede limite/bariere privind participarea; insa nu este disponibila pentru vorbitorii nativi de limba engleza.

KOALA va functiona pe regula "primul inscris - primul servit", avand numar limitat de locuri pentru fiecare localitate. Elevii vor sustine concursul pe computer prin accesarea platformei internationale de testare KGL. Concursul nu este online, deci fiecare concurent se prezinta fizic in sala de testare. Subiectele sunt unice la nivel european si in proprietatea organizatorilor internationali INTERNATIONAL TESTING AUTHORITY (ITA).

Etapele competitionale Koala sunt fixate in urmatoarele perioade calendaristice:
  • Etapa 1 (faza pe oras): 19.02.2022;
  • Etapa 2 (faza pe tara): 19.03.2022;
  • Etapa 3 (faza globala): final sept. 2022.

Dupa faza pe tara, EECentre organizeaza o gala de premiere atat a elevilor care castiga pe Romania locurile I, II, III la fiecare nivel lingvistic din concurs (A1, A2, B1, B2), cat si a profesorilor indrumatori.

La marea finala - faza globala vor participa doar performerii locului intai din etapa nationala, de la fiecare din cele patru niveluri lingvistice. Acesti patru elevi fruntasi vor concura cu alti copii de varsta lor din cele 31 tari, toti vorbitori de limba engleza, ca si limba straina.

Premiile oferite castigatorilor sunt prezentate in Regulamentul Competitiei Koala

Inscrierea candidatilor
Varsta elevilor este aspectul cel mai important in alegerea corecta a nivelului lingvistic, deoarece: la departajarea mai multor candidati cu scor identic la acelasi nivel, se va califica elevul cu etatea cea mai frageda din categoria de varsta recomandata.

  • La nivel A1 varsta recomandata +10 ani - max. 12 ani: elevi nascuti dupa: 01.01.2010 si pana la: 01.01.2012
  • La nivel A2 varsta recomandata +12 ani - max. 14 ani: elevi nascuti dupa: 01.01.2008 si pana la: 01.01.2010
  • La nivel B1 varsta recomandata +14 ani - max. 15 ani: elevi nascuti dupa: 01.01.2007 si pana la: 01.01.2008
  • La nivel B2 varsta recomandata +15 ani - max. 17 ani: elevi nascuti dupa: 01.01.2005 si pana la: 01.01.2007.

Elevii au posibilitatea sa se inscrie online, direct in website-ul competitiei KOALA:www.eecentre.ro/concurs-koala.

Centre educationale partenere Koala
Competitia invita la participare toate institutiile de invatamant din romania (scoli, licee, colegii, centre de limbi straine, institutii de dezvoltare a copiilor si adolescentilor), deopotriva din sectorul public si privat, odata cu lansarea oficiala a celei de a treia editii, din noiembrie 2021.

«Concursul KOALA ne-a deschis posibilitatea participarii la ceva incredibil de frumos prin intermediul pasiunii comune pe care o avem pentru limba engleza. Din cei 40 elevi pasionati de engleza din partea Colegiului „Iancu de Hunedoara”, s-a remarcat pana in finala internationala: Catalina Cumpanasu, careia ii sunt profesoara de 8 ani. Din fericire, dupa ultima etapa organizata la EECentre la Bucuresti, in septembrie 2021, performera noastra a obtinut locul 3 pentru nivelul B2, la nivel global. Suntem bucuroase de aceasta aventura a cunoasterii oferita prin intermediul EECentre. Sper sa avem in continuare elevi la fel de buni si entuziasti pentru concursul KOALA by KGL, doritori de performante la limba engleza, deoarece: It’s cool to be Koala! » Prof. IRMA KISS Colegiul National „Iancu de Hunedoara”
IrmaKISS, profesor Colegiul National „Iancu de Hunedoara”

Probele competitiei si corectarea
Prima etapa a competitiei consta intr-un test alcatuit din intrebari cu raspunsuri multiple, iar participantii au la dispozitie 60 de minute ca sa il completeze. In cea de-a doua etapa, testul este alcatuit din intrebari cu raspunsuri multiple, dar si partea de listening si writing, si se desfasoara pe durate diferite in functie de nivel (la A1: 75 minute - pana la B2: 90 minute).

Testele concursului presupun standarde de calitate superioara, iar subiectele sunt originale si unice la nivel european, create de experti lingvistici internationali; acestea aflandu-se in proprietatea organizatorilor KGL Contest, International Testing Authority (ITA).

Corectarea si raportarea rezultatelor se realizeaza doar de catre examinatorii internationali, asigurandu-se astfel obiectivitatea corecturii si alinierea la nivel global a rezultatelor tuturor candidatilor din tarile participante.

Provenienta competitiei KOALA
Concursul KOALA este organizat sub auspiciile International Testing Authority (ITA). Corespondentul competitiei, pe plan international, din punctul de vedere al organizarii si conceptului, este KGL Contest - una dintre cele mai dinamice si populare competitii globale care a construit o reala comunitate internationala in jurul ideii aduse si in Romania de EECentre.

Concursul international de limba engleza KOALA INTERNATIONAL COMPETITION este organizat la nivel national de European Examinations Centre (EECentre), in calitate de Partener Oficial pentru Romania. In prezent exista 31 de parteneri oficiali ai concursului la nivel mondial, proveniti din tarile: Albania, Afganistan, Azerbaidjan, Birmania, Bulgaria, Croatia, China, Cipru, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Franta, Grecia, Iran, Italia, Kosovo, Filipine, Malaiezia, Maroc, Mongolia, Portugalia, Romania, Rep. Moldova, Serbia, Spania, Singapore, Thailanda, Turcia, Ucraina, Uruguay, Uzbekistan, Vietnam.

Deviza competitiei si a candidatilor este: It’s cool to be Koala! Pentru 2022 ne propunem sa devina cea mai reconoscibila forma de salut in comunitatea copiilor si tinerilor pasionati de studiul limbii engleze.

================================================


Noutatile competitiei KOALA sunt permanent actualizate si disponibile in Social Media. Fii conectat la comunitatea EECentre:


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

Din perspectiva unui voluntar EECentre, livrarea unui examen se desfasoara intr-o atmosfera propice concentrarii. Echipa EECentre este unita, comunicativa, sociabila, aspecte care m-au determinat sa imi continui activitatea si sa astept cu nerabdare urmatoarea sesiune de examinare.
Elev I. Martin, 18 ani, Voluntar
A fost o experiență extrem de plăcută să dau un examen aici! Spațiul a fost impecabil, personalul amabil, au răspuns cu promptitudine la e-mailuri, făcând astfel tot parcursul candidatului ușor de trecut! Recomand cu căldură examenele Cambridge la EECentre.
Yasmina R., Bucuresti, Candidat Examen Cambridge C1 Advanced
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): Din 2013 aleg exclusiv examenele Computer-Based, deoarece oferă foarte multe facilități candidaților în materie de recuperare timp, sonorizare superioara la proba de ascultare, primire rezultate și certificate intr-o perioada relativ imediata. Demn de luat în semă este și diminuarea consumului de hârtie, tonnere, materiale plastice, diverse alte resurse etc. Punctez acest argument ecologic care se reflectă în calitatea vieții fiecăruia dintre noi atât în prezent, dar mai ales în viitor.
Dna. Prof. Carmen Salvan, Centrul de Limbi Străine Cambridge Deva
Examenele computer-based reprezinta o optiune viabila a sustinerii examenelor Cambridge din mai multe motive: copiii si adolescentii sunt familiarizati cu utilizarea calculatorului si castiga timp pretios la proba de Reading, Use of English si Listening, intrucat nu este necesar sa treaca raspunsurile pe answer sheet (timpul probei ramanand insa acelasi). Calitatea sunetului la proba de Listening este net superioara, ei putand sa isi regleze volumul sunetului oricand in timpul probei, tot ce lucreaza ei este salvat in timp real - chiar daca exista posibilitatea sa fie probleme cu computerele, munca lor nu va fi afectata si nici timpul de lucru, pot vedea pe ecranul calculatorului: permanent timpul ramas pana la sfarsitul probei. La partea de Writing cuvintele sunt numarate automat. In plus, au posibilitatea mutarii paragrafelor, adaugarii /inlocuirii cuvintelor. Programul este usor de utilizat de catre supraveghetor, iar munca acestuia este mult mai usoara. Exista materiale online pe care le puteti folosi in pregatirea elevilor, precum si un tutorial care explica foarte bine cum trebuie abordata fiecare parte, rezultatul este primit in 2 saptamani. Va incurajez sa incercati aceasta varianta, cu siguranta va fi un pas inainte atat pentru dumneavoastra, cat si pentru elevii dumneavoastra.
Dna. Prof. Mirela Radu, Manager Centrul de Limbi Straine Smart English, Sibiu
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): Organizarea unei sesiuni pe Computer implică o activitate simplificată si semnificativ mai puțină responsabiltate, iar EECentre asigură logistica examenului (computere, casti etc). Răspunsurile candidaților se incarcă automat (dispare stresul completării tuturor fișelor, a modalităților de completare a acestora - creion sau pix, litere de mână sau de tipar; expedierea plicurilor cu testele candidaților). Partea de Listening (care oricând poate crea probleme din cauza unui gadget care nu funcționează sau a gălăgiei din clădire / stradă) se desfășoară întotdeauna fără probleme. Rezultatele la examen sosesc intr-un timp cu mult mai scurt (comparativ cu cele de la examenele pe hartie).
Dna. Prof. Laura Sabau, C.N. “Unirea” Targu Mures
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): - Nu am avut niciun copil care sa spuna ca nu a stiut ce sa faca, pe ce sa dea click si ca a pierdut din timp. Totul li s-a parut clar, user friendly. - Listeningul este INCOMPARABIL: fiecare elev are propria casca pe urechi si sunetul este ascultat individual, la o calitate net superioara. - La GAPPED reading, avantajul este, iar, de domeniul evidentei, asezarea paragrafelor contribuie la confirmarea, sau nu, a fluentei /coerentei textului si este time saving. - Writingul este avantajos pentru cei cu scris indescifrabil si pentru ca numararea cuvintelor este automata, deci, vorbim iar de folosirea judicioasa a timpului. Mentionez ca ultimele grupe care au sustinut CB nu au avut mock test pe calculator, deci nu au exersat. Cu toate acestea, s-au descurcat impecabil deoarece instructiunile sunt foarte clare.
Dna Prof. Petronela Barbulescu, C.N. Pedagogic “Carmen Sylva” Timisoara
In aprilie 2019, a fost prima mea colaborare cu EECentre. Am participat la majoritatea workshop-urilor si sunt multumita de calitatea lor. Trainerii sunt bine pregatiti, flexibili, folosesc metode moderne de predare, explicatii concrete, eficiente, ofera materiale didactice, combina practicul cu teoreticul si chiar mai mult, cer feedback la sfarsitul cursului. Recomand si altor profesori workshop-urile si examenele oferite de EECentre.
Dna. Prof. V. SAVU, Reprezentant Scoala Gimnaziala Nr. 135, Bucuresti
Felicitari intregii echipe EECentre pentru modul de organizare a examenului B1 Preliminary for Schools (PET) din 06.07.2020, Bucuresti. Felicitari pentru atitudinea, profesionalismul, increderea si sustinerea transmisa participantilor; multi dintre ei aflati la debut, in drumul examenelor din viata. Ei sunt cei mai sinceri critici. Va dorim (parintii si copilul): succes in activitate, sanatate si proiecte frumoase.
Mona Gostian, Parinte Candidat, Bucuresti
Va felicit pentru modul cum ati organizat si desfasurat examenul Cambridge: B1 Preliminary (PET) din iulie 2020. In aceasta perioada deloc usoara, ati reusit sa le transmiteti copiilor siguranta si incredere. Pentru toate acestea va MULTUMIM !
Monalice RADULESCU, Parinte Candidat, Bucuresti
Am ales să colaborez cu EECentre, deoarece au fost cei care mi-au prezentat soluțiile necesare pentru punerea pe picioare a unui centru la început de drum. Oamenii de aici, organizarea, promptitudinea, training-urile, respectul oferit, toate acestea îi recomandă drept cel mai bun partener întru organizarea examenelor Cambridge. Multumesc si va iubesc!
Alina NEGRUTIU, RIO Centrul de Limbi Straine, Bucuresti
Va multumim din suflet pentru colaborarea impecabila din toata perioada desfasurarii probelor de concurs KOALA INTERNATIONAL COMPETITION! Felicitari intregii echipe! Abia așteptam sa ne inscriem la etapa urmatoare 2021! Echipa de la Clubul Amazing Kids, ARAD
Doina TIFREA, Manager Clubul Amazing Kids, ARAD
Ma numesc DARIA si am 12 ani. Într-o zi m-am gândit: ce să fac azi? Și atunci mi-a venit o idee, de ce să nu îmi verific nivelul de engleză, cu un test pentru examenul Cambridge B2 First? Aplicatia EEC App a fost uimitoare! Totul a fost foarte organizat, oamenii erau foarte bine pregătiți și atât de drăguți și m-au ajutat cu tot ce am avut de facut. De exemplu, la partea de vorbire, Doamna Examinatoare a fost atât de deschisă, comunicativă, amuzantă și foarte calmă, ceea ce mi-a dat curaj și deodată toate temerile mele au dispărut. Recomand tuturor Simulare Online Examen Cambridge. Și aveți încredere în mine: este o experiență de excepție, pe care eu nu o voi uita niciodată. Deci, ce aștepți? Dă-i drumul!
Daria T., Elev 12 ani, Bucuresti, Candidat la EEC App
Mi-a facut placere sa particip la workshopul A2&B1 organizat de EECentre. Pe langa noutatile aparute in cadrul celor 2 examene, am mai invatat si alte lucruri noi, ceea ce e o bucurie. Va multumesc frumos!
Dna. Iuliana Ciotinga, Complexul Educational Laude-Reut, Bucuresti
Particip la workshop-urile organizate de EECentre, deoarece consider ca este un "must have" in pregatirea elevilor, dar si din dorinta a afla metode inovative de predare si "upgradare" profesionala.
Dna. Ana ANA, Reprezentant EDULAND Laborator de Educatie Nonformala, Corabia
Consider ca profesorii se confrunta cu provocari si schimbari nenumarate in demersul lor didactic, iar acesta este motivul pentru care este necesara participarea la workshop-uri si tot felul de actiuni de pregatire. Recomand cu multa incredere workshop-urile EECentre, deoarece ajuta la formarea cadrelor didactice intr-un mod interactiv si placut.
Dna. Profesor Nicolle CIRLEA, Reprezentant Liceul Teoretic C.A. ROSETTI, Bucuresti
BIG BEN LANGUAGE SCHOOLS Bulgaria are extremely happy to work together with EECentre because of the examiners' professionalism and their friendly collaboration with the candidates. We are grateful to be a part of the EECentre's family and thankful for the opportunity to develop our students' language skills and life confidence. We are looking forward to next year's Cambridge exams!
Jenny Spirkova, BIG BEN LANGUAGE SCHOOLS Bulgaria
Testul IELTS la EECentre a fost o experienta placuta. Desi am avut emotii, mediul in care a decurs testul a fost foarte profesional si nu am intampinat nici o dificultate. In mod special apreciez modul in care s-a desfasurat partea de speaking; examinatorul care m-a testat fiind foarte calm si m-a ajutat sa depasesc emotiile.
Candidat examen IELTS Nov. 2020, Ploiesti, Prahova
Mi-am dorit sa ofer experiente de invatare veritabile, sa pot raspunde necesitatilor de formare si dezvoltare ale unei mari diversitati de copii proveniti din grupuri diferite si sa asigur sanse egale in ceea ce priveste participarea la interactiunile din clasa si cele din afara acesteia, iar cooperarea cu EECentre m-a ajutat sa le asigur elevilor mei reale oportunitati de cooperare si comunicare in clasa si in afara ei. Multumesc, EECentre pentru deschiderea de noi orizonturi spre dezvoltare personala si profesionala!
Dna. Profesor A. Vlad, Cambridge Speaking Examiner, GALATI
Scoala Superioara Comerciala "Nicolae Kretzulescu" va multumeste pentru fructuoasa colaborare ce o dezvoltam, organizand impreuna sesiuni de examene Cambridge soldate cu rezultate foarte bune pentru elevii nostri.
Dna Profesor L. Stanciu, Reprezentant Scoala "N. Kretzulescu"
Va multumesc mult pentru tot! Pentru organizarea, promovarea, sustinerea unui asemenea eveniment educational: KOALA INTERNATIONAL COMPETITION! Felicitari intregii echipe EECentre, ca ne-ati sprijinit sa participam si sa avem asemenea competitie de talie mondiala, aici, la noi acasa! Bravo Romania pentru copiii buni si deosebiti! Pe viitor, doresc sa ne continuam succesul impreuna!
Andra DINU, Manager Arthur English Kids Club, Bucuresti
Mi-am dorit sa ofer experiente de invatare veritabile si sa pot raspunde necesitatilor de formare si dezvoltare ale unei mari diversitati de copii proveniti din grupuri diferite si sa asigur sanse egale in ceea ce priveste participarea la interactiunile din clasa si extrascolare, iar colaborarea cu EECentre m-a ajutat sa le asigur elevilor mei aceste reale oportunitati. Multumesc European Examinations Centre pentru deschiderea de noi orizontori de dezvoltare personala si profesionala.
Dna. Profesor A. VLAD, Reprezentant Colegiul National ”A.I. Cuza”, Galati
Recomand cu incredere EECentre pentru profesionalism, promptitudine si eficienta!
Dna. Profesor A. Monescu, Reprezentant Colegiul National Unirea, Brasov
European Examinations Centre nu este doar o organizatie de examinare, ci un centru in care primeaza calitatea si umanitatea. Serviciile oferite sunt centrate pe colaboratori si candidati. Suntem onorati sa facem parte din familia EECentre.
Dna. Profesor M. RADU, Reprezentant Smart English, Sibiu
Colaborarea cu European Examinations Centre a contribuit semnificativ la formarea mea ca profesionist in domeniul limbii engleze, prin sansa oferita, care a insemnat onoarea, dar si provocarea de a ma mentine la inaltimea rigorilor impuse de statutul de Cambridge speaking examiner, precum si prin relatia profesionala desavaraita avuta cu membrii echipei EECentre.
Dna. Profesor O. D. MILEA, Reprezentant Colegiul National „A.I. Cuza”, Galati
I have participated in several workshops focusing on Cambridge examinations, methods of teaching, TKT, and developing productive skills in students, and I have always found them very engaging, extremely useful, and enjoyable. Moreover, I have sat for a TKT examination that was very well organised and I am looking forward to continuing my professional development with EECentre.
Dna. Profesor D. MARINCU, Reprezentant Sc. Gimnaziala nr. 13 & Language Express, Timisoara
Colaborarea cu European Examinations Centre a însemnat încă din prima clipă garanția examenelor Cambridge organizate cu promptitudine și profesionalism. Alături de EECentre, Customised English din Brasov are posibilitatea de a oferi pretestari gratuite cursantilor sai, precum si de a sustine examenul asa cum le este lor mai la indemana - pe calculator. Echipa de examinatori tineri, entuziasti si cu multa experienta, reuseste prin profesionalism si tact sa le ofere candidatilor o experienta de examinare memorabila, la standarde internationale.
Dna. Profesor R. I. Davidescu, Reprezentant Customised English, Brasov
Alaturi de trainerii EECentre m-am format in calitate de examinator Cambridge ceea ce a presupus o abordare diferita a evaluarii asa cum am invatat-o in scoala romaneasca. De oamenii din echipa EECentre ma leaga o relationare de mai bine de 7 ani, timp in care m-au crescut si m-au provocat sa imi descopar maretia si sa imi perfectionez responsabilitatea de evaluator. Multumesc tuturor calauzelor pe care le-am cunoscut prin intermediul EECentre pentru momentele de invatare traite impreuna!
Dna Profesor C. NEAGU, Reprezentant Liceul de Arte, Buzau
Ma bucura nespus colaborarea cu EECentre, deoarece nu doar noi, profesorii, ne-am familiarizat cu criteriile de evaluare, ci si elevii au experimentat ce inseamna testarea si validarea competentelor lingvistice la nivel international. Apreciez profesionalismul, rigurozitatea si seriozitatea echipei EECentre in organizarea examenelor Cambridge. Desi nu cunosteam in amanut ce presupune acesta colaborare, acum pot afirma ca a fost un real castig atat pe plan profesional, cat si personal. Detinerea unui certificat Cambridge atesta la nivel international cunostintele detinute de un candidat, in plus cunoasterea unei limbi straine ofera noi optiuni si oportunitati de viitor.
Dna. Profesor N. NECHITA, Reprezentant Art High School, Buzau
Dezvoltam o colaborare foarte eficienta cu EECentre - partener de incredere. Multumim echipei EECentre care a reusit sa puna bazele unui centru de referinta in domeniul evaluarii si certificarii studiului limbii engleze, atat de bine ancorat in realitatile vietii noastre. Din toamna 2018 am devenit centru de examinare avizat, ceea ce a fost o recompensa sufleteasca enorma pentru profesorii direct implicati in aceste activitati, dar si una emotionala pentru elevii nostri ce, nu numai ca au inceput sa recunoasca importanta sustinetii examenelor Cambridge pentru echivalarea competentelor lingvistice de Bacalaureat si alcatuirea dosarului pentru burse sau inscrieri la facultatile din strainatate, ci au devenit si mult mai mandri de scoala unde invata. Apreciem ca EECentre dedica profesorilor o gama larga de workshopuri inovative, ce contribuie atat la perfectionarea pedagogica, cat si la sprijinirea elevilor prin resursele specifice de pregatire a examenelor. Mult succes in continuare!
Dna Prof. R. Neatu, Teacher Trainer, Reprezentant Colegiul National "Matei Basarab", Bucuresti
Scoala Gimnaziala "I.G.DUCA" din Bucuresti colaboreaza excelent cu EECentre, prin sustinerea de testari, simulari, ateliere educationale, examene de limba engleza Cambridge. Pe viitor ne dorim continuarea acestei frumoase colaborari.
Dna Prof. M. MANESCU, Scoala Gimnaziala "I. G. DUCA", Bucuresti
Examenul Cambridge a fost o experienta extraordinara pentru mine, desi mi s-a parut o provocare, pe masura ce avansam de la o proba la alta. Proba de speaking a fost preferata mea, examinatorul a fost prietenos si implicat in dialogul care mi-a dat multa incredere conversationala. Aceasta a fost prima mea incercare de a face fata unui examen in limba engleza si m-a ajutat sa-mi cunosc nivelul corect de limba engleza. In concluzie, acest examen ma determina sa continui studiul cu mult mai multa perseverenta si optimism.
Ramona, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
Astazi am sustinut examenul KET Cambridge, pentru care m-am pregatit foarte mult. Mi-au placut cei doi examinatori, fiindca erau foarte atenti cu mine. Examenul a fost organizat foarte bine, sala de clasa a avut o multime de laptop-uri, iar conditiile au fost optime examinarii candidatilor.
Anisia, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
In primul rand, organizatia este geniala: organizarea examenului a fost excelenta, iar fiecare candidat a inteles ce are de facut. Am fost foarte emotionata la prima parte de speaking, dar in cele din urma s-a dovedit a fi cea mai usoara. Profesorii au fost foarte comunicativi si ne-au oferit un cadru prietenos de examinare. Urmatoarele probe: citit, scris si ascultat, le-am sustinut in format computer-based, pe calculatoare foarte bune.
Denisa, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
Fantastic team, a pleasure to work with.
Dna. Profesor M. White, Manager SPRINGFIELD School, Bucuresti
Experienta mea in echipa EECentre ma ajuta sa-mi deschid orizontul alaturi de colegi minunati, ce dovedesc atat profesionalism in tot ceea ce fac, cat si deschidere, fiind mereu dispusi sa ofere ajutor oriunde este nevoie.
Elev M. D. IACOB, 18 ani, Voluntar
Colaborarea cu EECentre o evaluam a fi o experienta excelenta, deoarece promtitudinea si calitatea serviciilor furnizate sunt la cele mai inalte standarde.
Dna. Profesor C. LERCH, Reprezentant Colegiul National „MIRCEA ELIADE”, Resita, jud. Caras Severin
Am descoperit in European Examinations Centre partenerul ideal in ceea ce priveste certificarea internationala a cunostintelor de limba engleza, motiv pentru care ne dorim continuarea colaborarii. Felicitari intregii echipe si mult succes viitor!
Dna. Profesor A. IAZ, Reprezentant Liceul Teoretic “Constantin Serban” Alesd, jud. Bihor
EECentre nu este doar „un centru de examinare”, ci un partener in care calitatea si umanitatea primeaza. Serviciile oferite sunt focusate pe candidati si colaboratori. Suntem onorati sa facem parte din familia EECentre.
Dna. Profesor M. RADU, Reprezentant Smart English, Sibiu.
Keep up the great work! Multumesc pentru excelentele sesiuni de examene internationale Cambridge.
Prof. Serban, Partener EECentre
La EECentre colaborez cu o echipa tanara, profesionista, care s-a apropiat foarte mult de voluntari, introducandu-ne cu atentie, prietenie si caldura, in activitatile specifice examinarilor internationale Cambridge. Sa fii invigilator la EECentre este ca si cum ai face o activitate cu amicii, nicidecum un efort.
Elev A. L. CIHO, 18 ani, Voluntar
Ma bucur ca am inceput colaborarea cu acest grup entuziast de profesionisti. Multumesc pentru promptitudinea si amabilitatea cu care raspundeti solicitarilor.
Prof. D. Postolachi, Partener EECentre
Datorita echipei de profesionisti EECentre, nu doar noi profesorii ne-am familiarizat cu standardele europene, ci si elevii experimenteaza ce inseamna testarea si atestarea competentelor lingvistice, la nivel international. Apreciez profesionalismul, rigurozitatea si seriozitatea echipei EECentre in organizarea examenelor Cambridge. Detinerea unui certificat Cambridge valideaza cunostintele detinute de candidat la nivel international, fapt ce aduce un plus la imaginea si prestigiul institutiei noastre, confirmand pregatirea elevilor nostri in conformitate cu exigentele sec. XXI. Colaborarea cu EECentre este un real castig atat pe plan personal, cat si profesional.
Dna. Prof. N. Nechita, Reprezentant Liceul de Arte „Margareta Sterian”, Buzau

3 tari

Reprezentare functionala

10 ani

Examinari lingvistice autorizate

90+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Inspira-te cu noutati

Comunicam offline & online

Impartaseste-ne opinia

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 09:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Telefon: +40374.995.903
Orar: Luni-Vineri | 09:00-18:00

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 09:00-18:00