Dupa recordul elevilor promovati in KOALA, Romania va fi reprezentata la internationale de 4 performeri

19.04.2019

Dupa recordul elevilor promovati in KOALA, Romania va fi reprezentata la internationale de 4 performeri

Dupa recordul elevilor promovati in etapa nationala a concursului international de limba engleza KOALA INTERNATIONAL COMPETITION, Romania va fi reprezentata la faza internationala de 4 top-performeri


Lansat in norocoasa data de 13 decembrie 2018, de catre EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE in calitate de partener oficial pentru Romania, concursul international de limba engleza KOALA INTERNATIONAL COMPETITION a ajuns la momentul festiv, acela al premierii celor 12 top-performerilor nationali, dintre care 4 ne vor reprezenta in iunie 2019 la etapa internationala din capitala europeana a tineretului Novi Sad (Serbia).

 

Dupa 2 etape in care competitia a fost stransa si provocarile numeroase, faza oraseneasca desfasurata in 16.februarie.2019 si, respectiv, faza nationala in 24.martie.2019, Koala International Competition ajunge la cel mai asteptat moment: cei mai buni dintre elevii care s-au intrecut in concursul de limba engleza, vor fi premiati intr-un eveniment special: Gala de Premiere a castigatorilor nationali si centrelor educationale, sambata, 20 aprilie 2019, ce va avea loc incepand cu ora 10:00, la JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti.

 

In cadrul evenimentului din 20 aprilie, EECentre si sponsorii evenimentului LENOVO si MONDLY vor premia pe cei 12 castigatori nationali cu laptop-uri, smart device-uri si licente care permit invatarea limbilor straine in realitatea augmentata timp de un 1 an.

 

Vestea extraordinara este ca cei 4 elevi castigatori ai locului 1 de la nivelurile A1, A2, B1, B2, rezultati din faza nationala a Koala International Competition, vor reprezenta Romania, insotiti de profesori, la ETAPA INTERNATIONALA, stabilita in luna iunie 2019, la NOVI SAD, Serbia, Capitala Europeana a Tineretului in 2019.

 

Competitia KOALA a fost presarata de surprize placute si chiar de o situatie exceptionala. Conform obiectivelor initiale ale organizatorilor internationali ai concursului, dupa faza locala KOALA (stage 1) rata de promovabilitate in faza nationala (stage 2) prevedea ca 10% dintre elevii participanti, sa intre in stage 2: altfel spus, din cei circa 1.600 candidati, se prognoza la faza nationala in jur de 160 de copii.

 

Insa scorurile superioare obtinute de elevii participanti au demontat estimarea organizatorilor internationali. Si asta se datoreaza nivelului superior de pregatire la limba engleza: elevii romani au reusit sa depasesca baremul, ba chiar au stabilit un record de promovabilitate pentru stage 2 cu un numar record de candidati: 268!

 

Avand aceste date, suntem bucurosi ca, in sfarsit, va putem enumera castigatoriii KOALA, la finalul etapei nationale:

 

Castigatori LOCUL I:

 

 • Nivel A1: Eduard Stefan Popovici (Sc. Gim. Mircea Santimbreanu, Bucuresti)
 • Nivel A2: Elena Grecu (C.N. Vaile Alecsandri, Galati)
 • Nivel B1: Raul Modi (Cambridge Special Language Centre, Deva)
 • Nivel B2: Andrei Vlad Dogaru (English Center, Constanta)

 

Castigatori LOCUL II:

 

 • Nivel A1: Sara Gabriela Plesa (Springfield, Bucuresti)
 • Nivel A2: Mihnea Ion Spataru (Sc. Gim. Stefan cel Mare, Alexandria)
 • Nivel B1: Oana Adela Stoichina (C.N. Gheorghe Titeica, Dr. T. Severin)
 • Nivel B2: Fineas David Gavre (C.N. I.C. Bratianu, Hateg)

 

Castigatori LOCUL III:

 

 • Nivel A1: Sara Ama Raicu (Sc. Gim. Mircea Santimbreanu, Bucuresti)
 • Nivel A2: David Gadalean (Janos Zsigmond Unitarian Highschool, Cluj)
 • Nivel B1: Diana Andreea Burlea (C.N. Costache Negri, Galati)
 • Nivel B2: Andra Palada (I.C.H.B, Bucuresti)

 

Daca va intrebati cine pleaca in Capitala Europeana a Tineretului nu vom mai prelungi suspansul. Dintre elevii castigatori numiti anterior, la etapa internationala a Koala International Competition de la Novi Sad, Serbia, vor merge:

 • Andrei Vlad Dogaru (B2) din Constanta,
 • Raul Modi (B1) din Deva,
 • Elena Grecu (A2) din Galati,
 • Eduard Stefan Popovici (A1) din Bucuresti.


Mai mult decat atat, in cadrul Galei Festive vor mai fi premiate si centrele care au intrat cu mai mult de 40 de elevi in prima etapa a Koala International Competition.

 

Ca o retrospectiva, concursul Koala International Competition a fost lansat in Romania in luna decembrie 2018, astfel incat sa poata fi incepute inscrierile elevilor la concurs.

Competitia propriu-zisa a debutat cu prima etapa, cea din 16 februarie 2019, in cadrul careia 43 de centre de invatamant public si privat din 19 orase (16 judete) ale tarii si-au intrecut cei 1.600 de elevi la cea mai iubita competitie de limba engleza.

Succesul Koala a fost fulminant si, dupa cum era de asteptat, elevii au fost foarte bine pregatiti.

Cea de-a doua etapa a concursului a avut loc pe 24 martie 2019, iar pentru facilitarea accesului candidatilor, competitia a fost sustinuta in 7 mari orase ale tarii: Bucuresti, Arad, Cluj Napoca, Bacau, Galati, Sibiu, Craiova, in cadrul centrelor educationale partenere ale EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE.

 

Concursul KOALA este fost organizat sub auspiciile International Testing Authority (ITA) - organizatorul pe plan global al concursului de limba engleza KGL CONTEST in ENGLISH (www.kglcontest.org).

In prezent, concursul KGL CONTEST in ENGLISH (www.kglcontest.org) este sustinut in urmatoarele 20 tari: Albania; Bulgaria; Serbia; Thailanda; Cipru; Grecia; Portugalia; Emiratele Arabe Unite; Egipt; Maroc; Uzbekistan; China; Turcia; Birmania; Kosovo; Iran; Romania; Malaezia; Mongolia; Uruguay.

Pentru editia anului academic 2020, urmatoarele 5 tari asteapta aprobarea intrarii in competitie: Franta, Spania, Italia, Vietnam, Azerbaidjan.

 

 

PARTENER MEDIA = PEDAGOTECA.ro

 

It's cool to be KOALA | It's life changing.

 

 

European Examinations Centre (EECentre) este o institutie autorizata de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH, OSD (Osterreichisches Sprachdiplom Deutsch), OET (Occupational English Test) si TRINITY College London - sa furnizeze, in Romania, examene de certificare a cunostintelor de limba engleza si limba germana. Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara. EECentre este un standard de referinta in Romania pentru organizarea examenelor lingvistice internationale.  


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult