Workshopuri Trinity pentru profesori in beneficiul elevilor

09.12.2019

Workshopuri Trinity pentru profesori in beneficiul elevilor

"Hands-on practice for Trinity GESE"

Workshop-uri destinate profesorilor de limba engleza, in beneficiul celor mai tineri dintre elevi

 

A trecut deja mai bine de un an de cand EECentre a inscris in portofoliul sau Examenele GESE by Trinity College London. Anul trecut, in luna octombrie 2018, EECentre organiza in premiera o serie de workshop-uri destinate profesorilor pregatitori de limba engleza, in cadrul carora Dr. Mark Griffiths, English Language Academic Consulant la Trinity College London a explicat, pe larg, structura, obiectivele, particularitatile si avantajele examenelor GESE, catre toate cadrele didactice interesate sa ii pregateasca pe cei mai tineri dintre elevi pentru sustinerea acestora.

 

Evenimentele de tip hands-on practice destinate profesorilor, in vederea imbunatatirii si adaptarii metodelor de predare la nevoile elevilor pentru examenele GESE by Trinity College London, au continuat si in aceasta ultima parte a anului 2019 si vor fi reiterate si in 2020, deoarece feedback-ul primit din partea participantilor este pozitiv.

Asta ne face sa ne gandim si mai mult la impactul semnificativ pe care colaborarea stransa dintre EECentre, ca furnizor de examene, si profesori il are asupra definirii viitorului elevilor pregatiti pentru succes.

Reusim, asadar, sa consolidam un concept pe care l-am vizat inca de anul trecut, cel de conectare a mediului pedagogic la examenele marca Trinity College, punand un accent major pe consolidarea unei comunitati de profesori interesati de formarea continua, centrata pe nevoile elevilor din clasele primare.

 

Prin ce se diferentiaza GESE by Trinity College London de alte examene de engleza?

 

La workshop-urile tematice organizate pana in prezent, au participat acei profesori care doresc sa ii ghideze pe elevi, in adevaratul sens al cuvantului, din perspectiva dascalilor care stiu ce fac si care, totodata, se folosesc de instrumentele necesare prin care sa il motiveze pe elevi sa invete. Acestia dobandesc abilitatile necesare pentru a-si explora potentialul cunoasterii lingvistice si ca sa isi insuseasca elementele de comunicare in limba straina.


Am parafrazat-o pe dr. Anda Ileana Duta, profesor de limba engleza si moderatoarea workshop-ului organizat in data de 16 noiembrie 2019, care s-a desfasurat la Bucuresti. Dr. Anda Duta, profesor si trainer specialist in metodologia interactiva, are 15 ani de experienta profesionala si de predare, catre elevi din mai multe tari europene si va fi gazda mai multor workshop-uri similare si anul ce vine.

 

Printre cele mai importante aspecte, se traseaza o diferentiere clara intre GESE si alte examene de engleza, un subiect care este foarte important pentru profesorii participanti, deoarece acestia trebuie sa inteleaga deosebirile si sa le comunice candidatilor:

  • Modul de desfasurare a examinarii este unul deosebit: dialogul se poarta doar intre un examinator si un candidat. Testul evalueaza abilitatile candidatului de a purta o conversatie spontana, face-to-face.
  • Examinatorul cu rol de interlocutor este, in mod obligatoriu, un vorbitor nativ de limba engleza, care va conduce „interviul doar in limba engleza” - ceea ce il va motiva pe elev in sustinerea unei conversatii autentice cu o persoana care cunoaste perfect limba pe care elevul isi doreste sa o aprofundeze.  
  • Structura conversatiei este ghidata de catre examinator si simuleaza un dialog intre acesta si candidat, similar unei situatii reale de viata.
  • La finalul testarii, examinatorul Trinity ofera, la cerere, o sesiune de feed-back si profesorilor care au pregatit elevii pentru examen.

 

Examenele Trinity - oportunitate de dezvoltare profesionala si personala

 

Evenimentele destinate pregatirii profesorilor pentru abordarea examenelor Trinity la clasa cu cei mai tineri dintre elevi sunt, potrivit dr. Anda Ileana Duta, o initiativa prin care se ofera accesul la informatie de calitate, in vederea dezvoltarii competentelor in domeniul de activitate: predarea limbii engleze. Totodata, prin acest tip de workshop-uri, se urmareste o eficientizare a comunicarii profesor-elev si a interactiunii dintre acestia, la clasa, pentru maximizarea rezultatelor la examene. Relatia dintre profesori si elevi este potentata si de nivelul de implicare al parintilor si de atitudinea acestora fata de progresul copiilor. Implicarea activa a tuturor partilor acestui „triunghi” este foarte importanta, fiind o baza pentru formarea elevului.


"Profesorul, preocupat sa se dezvolte profesional, se pregateste sa fie in pas cu schimbarile din societate si cu nevoile generatiilor tinere, insa este si de datoria parintelui sa constientizeze aceste lucruri, sa tina legatura cu profesorul si sa sprijine copilul, indiferent de varsta, sa participe la cat mai multe activitati de formare si de evaluare, ca parte a procesului de invatare", explica dr. Anda Duta.

 

Referitor la invatarea unei limbi straine, pentru sustinerea unor examene lingvistice precum cele propuse de Trinity College, fiecare nivel de competenta este conceput astfel incat sa ajute elevul nu doar sa acumuleze informatii teoretice, dar sa le si poata folosi practic. Altfel spus, inainte de orice, examenele GESE vizeaza dimensiunea de comunicare verbala, un element fundamental in dezvoltarea relatiilor interpersonale si a colaborarii, lucruri esentiale pentru viitorul unui elev, ca adult.

 

Feed-back-ul profesorilor: elementul necesar care misca lucrurile 

 

Recentul workshop Hands-on practice for Trinity GESE Grades 1-3, din luna noiembrie 2019, s-a adresat, dupa cum este evident si in denumire, profesorilor care pregatesc elevi din primii trei ani de scoala, la limba engleza. Metodele propuse, exercitiile, exemplele si activitatile interactive prevazute in cadrul workshop-ului au vizat nevoile celor mai tineri elevi.

 

Prof. Nicolle Cirlea, de la Liceul Teoretic C.A. Rosetti din Bucuresti, s-a aflat printre participantii la workshop si declara, placut impresionata de obiectivele demersului Trinity, ca in formarea si conectarea profesorilor la cele mai recente noutati in domeniul predarii limbii engleze se vede in rezultate remarcabile, competitivitate si performanta, pentru elevi.


"Workshop-ul Trinity m-a ajutat prin largirea orizontului in privinta examenelor pe care elevii le pot sustine, cu exceptia celor Cambridge. Examenele GESE sunt foarte prietenoase pentru copii. Unul dintre motivele pentru care este necesara implicarea profesorilor in workshop-uri si in alte actiuni de pregatire este cel de a putea realiza armonizarea sistemului romanesc de invatamant in contextul actual al globalizarii, precum si adaptarea la cerintele de munca ale pietei europene", explica prof. Cirlea.

 

Pregatirea continua a profesorului pentru a face fata evolutiei si dezvoltarilor din domeniul educatiei este un element obligatoriu, in timpurile pe care le traim, dupa standardele internationale ridicate, este de parere prof. Andra Georgiana Dinu (Arthur English Kids Club, Bucuresti), care s-a aflat si ea printre participantii la workshop.


Tehnologia moderna si usurinta pe care elevii au capatat-o in accesarea informatiei, ii stimuleaza si pe profesori sa isi dedice timp pregatirii suplimentare si alinierii metodelor de predare in functie de tendintele internationale. Iar domeniul predarii limbii engleze, nu face exceptie, dat fiind ca este limba globala, prin care se conecteaza, la nivel comunicational, toate zonele lumii.


"Pregatirea noastra pedagogica trebuie sa aiba continuitate, pentru ca si dorinta de informare a copiilor este tot continua. Societatea se schimba, de la generatie la generatie, iar tehnologia se reinnoieste intr-un ritm ametitor. Participarea la seminariile de lucru ne ofera noua, profesorilor, posibilitatea de a fi la curent cu ultimele noutati, cercetari, inovatii si domenii de lucru in activitatile zilnice la clasa", potrivit prod. Dinu.

 

"Evenimentele de formare au un impact deosebit", conform celor spuse si de doamna prof. Alina Negrutiu, de la RIO Centrul de Limbi Straine. Facand tranzitia de la cariera de traducator si interpret la cea de profesor de limba engleza, prof. Alina Negrutiu s-a lovit de provocari la clasa, in ceea ce inseamna activitatile de coordonare si management al elevilor.


Asadar, a fost interesata sa participe la cat mai multe workshop-uri, pentru a-si imbunatati metodele de predare, interactiunea cu elevii, pentru a face schimb de idei cu alti colegi de breasla si pentru a se pune in tema cu noutatile din piata de carte, din domeniu. Motivele ar fi, probabil, mai multe, pentru ca acest tip de experienta ii schimba pozitiv pe profesori, redefinindu-le orizonturile.


"De cand am devenit coordonator de centru de limbi straine, a crescut si numarul de responsabilitati. Acum incerc sa le impartasesc colegelor mele ceea ce stiu, in asa masura incat ele sa poata asimila informatia, sa o treaca prin filtrul propriu si sa o aplice la clasa. Un prim pas, in acest sens, a fost tocmai participarea la workshop-ul vizand examenul Trinity organizat de EECentre. Este vorba despre un examen necunoscut mie pana acum. Am cautat pe net articole dedicate, am facut chiar si liste de intrebari specifice, pe level-uri, dar am avut nevoie de input-ul unui examinator. Mi-am clarificat structura examenului, am inteles la care niveluri sa imi inscriu copiii si am sedimentat cumva notiunile pe care le aflasem anterior", a marturisit, cu entuziasm prof. Negrutiu.

 

Evenimentul Trinity s-a dovedit benefic si pentru profesorii aflati la inceput de drum, precum este cazul prof. Ana Ana, de la Eduland, Laborator de Educatie Nonformala din Corabia. Aceasta se declara foarte multumita de experienta workshop-ului si noteaza importanta pe care pregatirea elevilor din punct de vedere emotional o are, pentru a le creste increderea in sine, astfel incat sa faca performanta in materie de limba engleza.


"Am participat la workshop-ul Trinity din dorinta de a afla metode inovative de predare, nevoia de cunoastere si entuziasmul meu sunt mari. Am aflat multe lucruri pe care nu le stiam, atat de la trainer cat si din experientele celor care au fost prezenti. Astfel de oameni sunt demni de urmat si cred ca altfel ar fi scoala daca mai multi dintre noi am pune pasiune in munca noastra!" (prof. Ana Ana).

 

Urmatoarele workshop-uri destinate profesorilor de limba engleza care vor sa pregateasca elevi pentru examenele GESE byTrinity College London vor fi in Bucuresti, astfel:

 

Pentru a cunoaste workshop-urile disponibile in portofoliul EECentre si dedicate profesorilor, dar si pentru detalii referitoare la inscriere - participare, va invitam sa vizitati pagina de internet: WorkshopsEECentre.


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

Din perspectiva unui voluntar EECentre, livrarea unui examen se desfasoara intr-o atmosfera propice concentrarii. Echipa EECentre este unita, comunicativa, sociabila, aspecte care m-au determinat sa imi continui activitatea si sa astept cu nerabdare urmatoarea sesiune de examinare.
Elev I. Martin, 18 ani, Voluntar
A fost o experiență extrem de plăcută să dau un examen aici! Spațiul a fost impecabil, personalul amabil, au răspuns cu promptitudine la e-mailuri, făcând astfel tot parcursul candidatului ușor de trecut! Recomand cu căldură examenele Cambridge la EECentre.
Yasmina R., Bucuresti, Candidat Examen Cambridge C1 Advanced
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): Din 2013 aleg exclusiv examenele Computer-Based, deoarece oferă foarte multe facilități candidaților în materie de recuperare timp, sonorizare superioara la proba de ascultare, primire rezultate și certificate intr-o perioada relativ imediata. Demn de luat în semă este și diminuarea consumului de hârtie, tonnere, materiale plastice, diverse alte resurse etc. Punctez acest argument ecologic care se reflectă în calitatea vieții fiecăruia dintre noi atât în prezent, dar mai ales în viitor.
Dna. Prof. Carmen Salvan, Centrul de Limbi Străine Cambridge Deva
Examenele computer-based reprezinta o optiune viabila a sustinerii examenelor Cambridge din mai multe motive: copiii si adolescentii sunt familiarizati cu utilizarea calculatorului si castiga timp pretios la proba de Reading, Use of English si Listening, intrucat nu este necesar sa treaca raspunsurile pe answer sheet (timpul probei ramanand insa acelasi). Calitatea sunetului la proba de Listening este net superioara, ei putand sa isi regleze volumul sunetului oricand in timpul probei, tot ce lucreaza ei este salvat in timp real - chiar daca exista posibilitatea sa fie probleme cu computerele, munca lor nu va fi afectata si nici timpul de lucru, pot vedea pe ecranul calculatorului: permanent timpul ramas pana la sfarsitul probei. La partea de Writing cuvintele sunt numarate automat. In plus, au posibilitatea mutarii paragrafelor, adaugarii /inlocuirii cuvintelor. Programul este usor de utilizat de catre supraveghetor, iar munca acestuia este mult mai usoara. Exista materiale online pe care le puteti folosi in pregatirea elevilor, precum si un tutorial care explica foarte bine cum trebuie abordata fiecare parte, rezultatul este primit in 2 saptamani. Va incurajez sa incercati aceasta varianta, cu siguranta va fi un pas inainte atat pentru dumneavoastra, cat si pentru elevii dumneavoastra.
Dna. Prof. Mirela Radu, Manager Centrul de Limbi Straine Smart English, Sibiu
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): Organizarea unei sesiuni pe Computer implică o activitate simplificată si semnificativ mai puțină responsabiltate, iar EECentre asigură logistica examenului (computere, casti etc). Răspunsurile candidaților se incarcă automat (dispare stresul completării tuturor fișelor, a modalităților de completare a acestora - creion sau pix, litere de mână sau de tipar; expedierea plicurilor cu testele candidaților). Partea de Listening (care oricând poate crea probleme din cauza unui gadget care nu funcționează sau a gălăgiei din clădire / stradă) se desfășoară întotdeauna fără probleme. Rezultatele la examen sosesc intr-un timp cu mult mai scurt (comparativ cu cele de la examenele pe hartie).
Dna. Prof. Laura Sabau, C.N. “Unirea” Targu Mures
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): - Nu am avut niciun copil care sa spuna ca nu a stiut ce sa faca, pe ce sa dea click si ca a pierdut din timp. Totul li s-a parut clar, user friendly. - Listeningul este INCOMPARABIL: fiecare elev are propria casca pe urechi si sunetul este ascultat individual, la o calitate net superioara. - La GAPPED reading, avantajul este, iar, de domeniul evidentei, asezarea paragrafelor contribuie la confirmarea, sau nu, a fluentei /coerentei textului si este time saving. - Writingul este avantajos pentru cei cu scris indescifrabil si pentru ca numararea cuvintelor este automata, deci, vorbim iar de folosirea judicioasa a timpului. Mentionez ca ultimele grupe care au sustinut CB nu au avut mock test pe calculator, deci nu au exersat. Cu toate acestea, s-au descurcat impecabil deoarece instructiunile sunt foarte clare.
Dna Prof. Petronela Barbulescu, C.N. Pedagogic “Carmen Sylva” Timisoara
In aprilie 2019, a fost prima mea colaborare cu EECentre. Am participat la majoritatea workshop-urilor si sunt multumita de calitatea lor. Trainerii sunt bine pregatiti, flexibili, folosesc metode moderne de predare, explicatii concrete, eficiente, ofera materiale didactice, combina practicul cu teoreticul si chiar mai mult, cer feedback la sfarsitul cursului. Recomand si altor profesori workshop-urile si examenele oferite de EECentre.
Dna. Prof. V. SAVU, Reprezentant Scoala Gimnaziala Nr. 135, Bucuresti
Felicitari intregii echipe EECentre pentru modul de organizare a examenului B1 Preliminary for Schools (PET) din 06.07.2020, Bucuresti. Felicitari pentru atitudinea, profesionalismul, increderea si sustinerea transmisa participantilor; multi dintre ei aflati la debut, in drumul examenelor din viata. Ei sunt cei mai sinceri critici. Va dorim (parintii si copilul): succes in activitate, sanatate si proiecte frumoase.
Mona Gostian, Parinte Candidat, Bucuresti
Va felicit pentru modul cum ati organizat si desfasurat examenul Cambridge: B1 Preliminary (PET) din iulie 2020. In aceasta perioada deloc usoara, ati reusit sa le transmiteti copiilor siguranta si incredere. Pentru toate acestea va MULTUMIM !
Monalice RADULESCU, Parinte Candidat, Bucuresti
Am ales să colaborez cu EECentre, deoarece au fost cei care mi-au prezentat soluțiile necesare pentru punerea pe picioare a unui centru la început de drum. Oamenii de aici, organizarea, promptitudinea, training-urile, respectul oferit, toate acestea îi recomandă drept cel mai bun partener întru organizarea examenelor Cambridge. Multumesc si va iubesc!
Alina NEGRUTIU, RIO Centrul de Limbi Straine, Bucuresti
Va multumim din suflet pentru colaborarea impecabila din toata perioada desfasurarii probelor de concurs KOALA INTERNATIONAL COMPETITION! Felicitari intregii echipe! Abia așteptam sa ne inscriem la etapa urmatoare 2021! Echipa de la Clubul Amazing Kids, ARAD
Doina TIFREA, Manager Clubul Amazing Kids, ARAD
Ma numesc DARIA si am 12 ani. Într-o zi m-am gândit: ce să fac azi? Și atunci mi-a venit o idee, de ce să nu îmi verific nivelul de engleză, cu un test pentru examenul Cambridge B2 First? Aplicatia EEC App a fost uimitoare! Totul a fost foarte organizat, oamenii erau foarte bine pregătiți și atât de drăguți și m-au ajutat cu tot ce am avut de facut. De exemplu, la partea de vorbire, Doamna Examinatoare a fost atât de deschisă, comunicativă, amuzantă și foarte calmă, ceea ce mi-a dat curaj și deodată toate temerile mele au dispărut. Recomand tuturor Simulare Online Examen Cambridge. Și aveți încredere în mine: este o experiență de excepție, pe care eu nu o voi uita niciodată. Deci, ce aștepți? Dă-i drumul!
Daria T., Elev 12 ani, Bucuresti, Candidat la EEC App
Mi-a facut placere sa particip la workshopul A2&B1 organizat de EECentre. Pe langa noutatile aparute in cadrul celor 2 examene, am mai invatat si alte lucruri noi, ceea ce e o bucurie. Va multumesc frumos!
Dna. Iuliana Ciotinga, Complexul Educational Laude-Reut, Bucuresti
Particip la workshop-urile organizate de EECentre, deoarece consider ca este un "must have" in pregatirea elevilor, dar si din dorinta a afla metode inovative de predare si "upgradare" profesionala.
Dna. Ana ANA, Reprezentant EDULAND Laborator de Educatie Nonformala, Corabia
Consider ca profesorii se confrunta cu provocari si schimbari nenumarate in demersul lor didactic, iar acesta este motivul pentru care este necesara participarea la workshop-uri si tot felul de actiuni de pregatire. Recomand cu multa incredere workshop-urile EECentre, deoarece ajuta la formarea cadrelor didactice intr-un mod interactiv si placut.
Dna. Profesor Nicolle CIRLEA, Reprezentant Liceul Teoretic C.A. ROSETTI, Bucuresti
BIG BEN LANGUAGE SCHOOLS Bulgaria are extremely happy to work together with EECentre because of the examiners' professionalism and their friendly collaboration with the candidates. We are grateful to be a part of the EECentre's family and thankful for the opportunity to develop our students' language skills and life confidence. We are looking forward to next year's Cambridge exams!
Jenny Spirkova, BIG BEN LANGUAGE SCHOOLS Bulgaria
Testul IELTS la EECentre a fost o experienta placuta. Desi am avut emotii, mediul in care a decurs testul a fost foarte profesional si nu am intampinat nici o dificultate. In mod special apreciez modul in care s-a desfasurat partea de speaking; examinatorul care m-a testat fiind foarte calm si m-a ajutat sa depasesc emotiile.
Candidat examen IELTS Nov. 2020, Ploiesti, Prahova
Mi-am dorit sa ofer experiente de invatare veritabile, sa pot raspunde necesitatilor de formare si dezvoltare ale unei mari diversitati de copii proveniti din grupuri diferite si sa asigur sanse egale in ceea ce priveste participarea la interactiunile din clasa si cele din afara acesteia, iar cooperarea cu EECentre m-a ajutat sa le asigur elevilor mei reale oportunitati de cooperare si comunicare in clasa si in afara ei. Multumesc, EECentre pentru deschiderea de noi orizonturi spre dezvoltare personala si profesionala!
Dna. Profesor A. Vlad, Cambridge Speaking Examiner, GALATI
Scoala Superioara Comerciala "Nicolae Kretzulescu" va multumeste pentru fructuoasa colaborare ce o dezvoltam, organizand impreuna sesiuni de examene Cambridge soldate cu rezultate foarte bune pentru elevii nostri.
Dna Profesor L. Stanciu, Reprezentant Scoala "N. Kretzulescu"
Va multumesc mult pentru tot! Pentru organizarea, promovarea, sustinerea unui asemenea eveniment educational: KOALA INTERNATIONAL COMPETITION! Felicitari intregii echipe EECentre, ca ne-ati sprijinit sa participam si sa avem asemenea competitie de talie mondiala, aici, la noi acasa! Bravo Romania pentru copiii buni si deosebiti! Pe viitor, doresc sa ne continuam succesul impreuna!
Andra DINU, Manager Arthur English Kids Club, Bucuresti
Mi-am dorit sa ofer experiente de invatare veritabile si sa pot raspunde necesitatilor de formare si dezvoltare ale unei mari diversitati de copii proveniti din grupuri diferite si sa asigur sanse egale in ceea ce priveste participarea la interactiunile din clasa si extrascolare, iar colaborarea cu EECentre m-a ajutat sa le asigur elevilor mei aceste reale oportunitati. Multumesc European Examinations Centre pentru deschiderea de noi orizontori de dezvoltare personala si profesionala.
Dna. Profesor A. VLAD, Reprezentant Colegiul National ”A.I. Cuza”, Galati
Recomand cu incredere EECentre pentru profesionalism, promptitudine si eficienta!
Dna. Profesor A. Monescu, Reprezentant Colegiul National Unirea, Brasov
European Examinations Centre nu este doar o organizatie de examinare, ci un centru in care primeaza calitatea si umanitatea. Serviciile oferite sunt centrate pe colaboratori si candidati. Suntem onorati sa facem parte din familia EECentre.
Dna. Profesor M. RADU, Reprezentant Smart English, Sibiu
Colaborarea cu European Examinations Centre a contribuit semnificativ la formarea mea ca profesionist in domeniul limbii engleze, prin sansa oferita, care a insemnat onoarea, dar si provocarea de a ma mentine la inaltimea rigorilor impuse de statutul de Cambridge speaking examiner, precum si prin relatia profesionala desavaraita avuta cu membrii echipei EECentre.
Dna. Profesor O. D. MILEA, Reprezentant Colegiul National „A.I. Cuza”, Galati
I have participated in several workshops focusing on Cambridge examinations, methods of teaching, TKT, and developing productive skills in students, and I have always found them very engaging, extremely useful, and enjoyable. Moreover, I have sat for a TKT examination that was very well organised and I am looking forward to continuing my professional development with EECentre.
Dna. Profesor D. MARINCU, Reprezentant Sc. Gimnaziala nr. 13 & Language Express, Timisoara
Colaborarea cu European Examinations Centre a însemnat încă din prima clipă garanția examenelor Cambridge organizate cu promptitudine și profesionalism. Alături de EECentre, Customised English din Brasov are posibilitatea de a oferi pretestari gratuite cursantilor sai, precum si de a sustine examenul asa cum le este lor mai la indemana - pe calculator. Echipa de examinatori tineri, entuziasti si cu multa experienta, reuseste prin profesionalism si tact sa le ofere candidatilor o experienta de examinare memorabila, la standarde internationale.
Dna. Profesor R. I. Davidescu, Reprezentant Customised English, Brasov
Alaturi de trainerii EECentre m-am format in calitate de examinator Cambridge ceea ce a presupus o abordare diferita a evaluarii asa cum am invatat-o in scoala romaneasca. De oamenii din echipa EECentre ma leaga o relationare de mai bine de 7 ani, timp in care m-au crescut si m-au provocat sa imi descopar maretia si sa imi perfectionez responsabilitatea de evaluator. Multumesc tuturor calauzelor pe care le-am cunoscut prin intermediul EECentre pentru momentele de invatare traite impreuna!
Dna Profesor C. NEAGU, Reprezentant Liceul de Arte, Buzau
Ma bucura nespus colaborarea cu EECentre, deoarece nu doar noi, profesorii, ne-am familiarizat cu criteriile de evaluare, ci si elevii au experimentat ce inseamna testarea si validarea competentelor lingvistice la nivel international. Apreciez profesionalismul, rigurozitatea si seriozitatea echipei EECentre in organizarea examenelor Cambridge. Desi nu cunosteam in amanut ce presupune acesta colaborare, acum pot afirma ca a fost un real castig atat pe plan profesional, cat si personal. Detinerea unui certificat Cambridge atesta la nivel international cunostintele detinute de un candidat, in plus cunoasterea unei limbi straine ofera noi optiuni si oportunitati de viitor.
Dna. Profesor N. NECHITA, Reprezentant Art High School, Buzau
Dezvoltam o colaborare foarte eficienta cu EECentre - partener de incredere. Multumim echipei EECentre care a reusit sa puna bazele unui centru de referinta in domeniul evaluarii si certificarii studiului limbii engleze, atat de bine ancorat in realitatile vietii noastre. Din toamna 2018 am devenit centru de examinare avizat, ceea ce a fost o recompensa sufleteasca enorma pentru profesorii direct implicati in aceste activitati, dar si una emotionala pentru elevii nostri ce, nu numai ca au inceput sa recunoasca importanta sustinetii examenelor Cambridge pentru echivalarea competentelor lingvistice de Bacalaureat si alcatuirea dosarului pentru burse sau inscrieri la facultatile din strainatate, ci au devenit si mult mai mandri de scoala unde invata. Apreciem ca EECentre dedica profesorilor o gama larga de workshopuri inovative, ce contribuie atat la perfectionarea pedagogica, cat si la sprijinirea elevilor prin resursele specifice de pregatire a examenelor. Mult succes in continuare!
Dna Prof. R. Neatu, Teacher Trainer, Reprezentant Colegiul National "Matei Basarab", Bucuresti
Scoala Gimnaziala "I.G.DUCA" din Bucuresti colaboreaza excelent cu EECentre, prin sustinerea de testari, simulari, ateliere educationale, examene de limba engleza Cambridge. Pe viitor ne dorim continuarea acestei frumoase colaborari.
Dna Prof. M. MANESCU, Scoala Gimnaziala "I. G. DUCA", Bucuresti
Examenul Cambridge a fost o experienta extraordinara pentru mine, desi mi s-a parut o provocare, pe masura ce avansam de la o proba la alta. Proba de speaking a fost preferata mea, examinatorul a fost prietenos si implicat in dialogul care mi-a dat multa incredere conversationala. Aceasta a fost prima mea incercare de a face fata unui examen in limba engleza si m-a ajutat sa-mi cunosc nivelul corect de limba engleza. In concluzie, acest examen ma determina sa continui studiul cu mult mai multa perseverenta si optimism.
Ramona, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
Astazi am sustinut examenul KET Cambridge, pentru care m-am pregatit foarte mult. Mi-au placut cei doi examinatori, fiindca erau foarte atenti cu mine. Examenul a fost organizat foarte bine, sala de clasa a avut o multime de laptop-uri, iar conditiile au fost optime examinarii candidatilor.
Anisia, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
In primul rand, organizatia este geniala: organizarea examenului a fost excelenta, iar fiecare candidat a inteles ce are de facut. Am fost foarte emotionata la prima parte de speaking, dar in cele din urma s-a dovedit a fi cea mai usoara. Profesorii au fost foarte comunicativi si ne-au oferit un cadru prietenos de examinare. Urmatoarele probe: citit, scris si ascultat, le-am sustinut in format computer-based, pe calculatoare foarte bune.
Denisa, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
Fantastic team, a pleasure to work with.
Dna. Profesor M. White, Manager SPRINGFIELD School, Bucuresti
Experienta mea in echipa EECentre ma ajuta sa-mi deschid orizontul alaturi de colegi minunati, ce dovedesc atat profesionalism in tot ceea ce fac, cat si deschidere, fiind mereu dispusi sa ofere ajutor oriunde este nevoie.
Elev M. D. IACOB, 18 ani, Voluntar
Colaborarea cu EECentre o evaluam a fi o experienta excelenta, deoarece promtitudinea si calitatea serviciilor furnizate sunt la cele mai inalte standarde.
Dna. Profesor C. LERCH, Reprezentant Colegiul National „MIRCEA ELIADE”, Resita, jud. Caras Severin
Am descoperit in European Examinations Centre partenerul ideal in ceea ce priveste certificarea internationala a cunostintelor de limba engleza, motiv pentru care ne dorim continuarea colaborarii. Felicitari intregii echipe si mult succes viitor!
Dna. Profesor A. IAZ, Reprezentant Liceul Teoretic “Constantin Serban” Alesd, jud. Bihor
EECentre nu este doar „un centru de examinare”, ci un partener in care calitatea si umanitatea primeaza. Serviciile oferite sunt focusate pe candidati si colaboratori. Suntem onorati sa facem parte din familia EECentre.
Dna. Profesor M. RADU, Reprezentant Smart English, Sibiu.
Keep up the great work! Multumesc pentru excelentele sesiuni de examene internationale Cambridge.
Prof. Serban, Partener EECentre
La EECentre colaborez cu o echipa tanara, profesionista, care s-a apropiat foarte mult de voluntari, introducandu-ne cu atentie, prietenie si caldura, in activitatile specifice examinarilor internationale Cambridge. Sa fii invigilator la EECentre este ca si cum ai face o activitate cu amicii, nicidecum un efort.
Elev A. L. CIHO, 18 ani, Voluntar
Ma bucur ca am inceput colaborarea cu acest grup entuziast de profesionisti. Multumesc pentru promptitudinea si amabilitatea cu care raspundeti solicitarilor.
Prof. D. Postolachi, Partener EECentre
Datorita echipei de profesionisti EECentre, nu doar noi profesorii ne-am familiarizat cu standardele europene, ci si elevii experimenteaza ce inseamna testarea si atestarea competentelor lingvistice, la nivel international. Apreciez profesionalismul, rigurozitatea si seriozitatea echipei EECentre in organizarea examenelor Cambridge. Detinerea unui certificat Cambridge valideaza cunostintele detinute de candidat la nivel international, fapt ce aduce un plus la imaginea si prestigiul institutiei noastre, confirmand pregatirea elevilor nostri in conformitate cu exigentele sec. XXI. Colaborarea cu EECentre este un real castig atat pe plan personal, cat si profesional.
Dna. Prof. N. Nechita, Reprezentant Liceul de Arte „Margareta Sterian”, Buzau

3 tari

Reprezentare functionala

10 ani

Examinari lingvistice autorizate

90+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Inspira-te cu noutati

Comunicam offline & online

Impartaseste-ne opinia

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 09:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Telefon: +40374.995.903
Orar: Luni-Vineri | 09:00-18:00

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 09:00-18:00