EDUCATIA inseamna mai mult decat ore la scoala

16.01.2019

EDUCATIA inseamna mai mult decat ore la scoala

Elevii ambitiosi de azi sunt oamenii de succes de maine. Ei au nevoie continua de educatie, sustinere, dedicatie si, foarte important, de sentimentul de recunoastere. Au nevoie sa fie indreptati spre un context propice dezvoltarii lor.

In ziua de azi, cunoasterea limbii engleze nu este doar utila, ci esentiala pentru viitoarea constructie academica si profesionala, care sa aduca evolutie vietii personale. Educatia continua este o preocupare primordiala pentru multi parinti. Din ce in ce mai multe activitati pentru copii si adolescenti se desfasoara in limba engleza, cu traineri internationali, iar cunoasterea limbii engleze faciliteaza accesul la astfel de sanse de dezvoltare.

Cunostintele nu sunt totul, fiind intotdeauna nevoie de o certificare a nivelului la care se afla copilul sau adolescentul, intr-o maniera atractiva, care sa le valorifice energia specifica varstei si sa le creeze un cadru potrivit pentru interactiune. Procesul de studiu este captivant, insa certificarea ii ofera elevului o mare satisfactie, un sentiment placut, atunci cand vede progresele pe care le face.

KOALA, o experienta educationala unica, antrenanta si atractiva

Elevii au nevoie de o comunitate interactiva, in care au oportunitatea de afirmare si de verificare a cunostintelor de limba engleza. KOALA este competitia cu cea mai rapida crestere de popularitate la nivel global, fiind o experienta educationala unica, antrenanta si atractiva, destinata elevilor de 8 – 18 ani. Testele concursului presupun standarde de calitate superioara, fise nominale livrate in centre cu subiecte unice la nivel global, care pregatesc elevii pentru trecerea la un stadiu lingvistic avansat, iar corectarea se face de catre examinatori internationali, asigurand-se astfel obiectivitatea corecturii si alinierea la nivel global a rezultatelor tuturor candidatilor din tarile participante.

Deseori, este dificil pentru elevi si parinti sa isi dea seama de nivelul potrivit pentru concursuri, nefiind specificate delimitarile. Alegerea nivelului pentru intrarea in competitia KOALA este, insa, usor de facut:

  • Nivelul A1: recomandat claselor II-IV;
  • Nivelul A2: recomandat claselor V-VI;
  • Nivelul B1: recomandat claselor VII-VIII;
  • Nivelul B2: recomandat claselor IX-XII.

In ceea ce priveste cotizatia de participare, aceasta se achita doar la inscrierea in concurs, o singura data, neexistand taxe suplimentare pe parcursul competitiei. La finele primei etape, candidatii primesc diplome care le certifica rezultatele si trecerea in urmatoarea etapa a competitiei. Performerii concursului KOALA sunt rasplatiti la etapa a doua nationala, cu premii din categoria gadget-urilor de ultima generatie, iar cei care promoveaza ultima etapa, cea internationala, obtin burse in educatie - menite sa le desavarseasca parcursul educational.


"Omul poate deveni om numai prin educatie. El nu e nimic decat ceea ce face educatia din el." Immanuel Kant

Educatia este multilaterala, atat pe orizontala, cat si pe verticala, nefiind doar cea a "celor 7 ani de acasa" sau cea predata in scoala gimnaziala ori liceu. Educatia e mai mult de atat, ea cuprinde educatia din familie, de la scoala, din mediul social si profesional, dar si activitatile si situatiile care contureaza personalitatea si formeaza omul.

Procesul de studiu devine captivant odata cu aprecierea progreselor si cu dorinta de a depasi constant nivelul cunostintelor actuale. Recunoasterea progreselor prin certificare internationala ofera o deosebita satisfactie elevului, realizand ca munca depusa nu a fost in zadar si ca ii este laudat meritul. Copiii si adolescentii simt nevoia de sustinere si orientare, prin recunoastere si apreciere, atunci cand fac ceva bine, iar o certificare care vine pe fond educational, realizata in mod obiectiv, hraneste sentimentul de multumire si stimuleaza setea de cunoastere.

Oportunitatea de afirmare si interactiune de care se bucura elevii in cadrul comunitatii KOALA, participand la concurs, le determina formarea spiritului de competitie, ajutandu-i sa se exprime liber, sa scape de teama de "a spune ceva gresit" si sa isi imbunatateasca comunicarea prin interactiunile cu ceilalti.

Certificarea limbii engleze le atesta cunostintele, le inspira am.bitie si perseverenta, le sprijina procesul de studiu, deschizandu-le porti catre noi perspective de dezvoltare pe toate planurile, in prezent si in viitor.

Educatia incepe de la nastere si continua pe tot parcursul vietii, iar omul devine om numai prin educatie. Educatia e ceea ce defineste omul.

Adaugandu-se la traseul educational al fiecarui elev, concursul KOALA este o activitate complementara orelor de pregatire scolara si privata. KOALA contribuie la stimularea dedicatiei elevului catre studiu, performanta si succes, intr-un scenariu tipic tinerei generatii


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult