Scoala Duiliu Zamfirescu Focsani, prima in care elevii au putut da examenul B1-Cambridge

17.11.2018

Scoala Duiliu Zamfirescu Focsani, prima in care elevii au putut da examenul B1-Cambridge

Scoala Gimnaziala "Duiliu Zamfirescu" este prima unitate de invatamant din Focsani care a organizat pentru elevii de gimnaziu examenul B1 - Cambridge Assessment English. Mai multi elevi de gimnaziu au avut posibilitatea vineri, 16 noiembrie, sa-si testeze cunostintele de limba engleza, in cadrul examenului  B1 Preliminary for Schools. Initiativa a apartinut concucerii unitatii scolare si in special profesoarei de limba engleza, doamna Iulia Prescornitoiu.

"Este inca o data o oportunitate in a reconfirma performanta scolii noastre la toate disciplinele. Pot spune cu mandrie ca suntem gazda unor cursuri renumite atat pentru elevii din ciclul primar, si ma refer aici la Centrul de Excelenta la limba romana si matematica, cat si pentru elevii de gimnaziu, care doresc sa obtina Diploma de studii de limba franceza DELF. Incepand din acest an scolar venim si in intampinarea elevilor care doresc sa obtina Certificatul Cambridge. Fiindca educatia de calitate este rezultatul unui efort colectiv al cadrelor didactice, consider ca fiecare contribuie individual asupra imaginii de ansamblu a institutiei scolare. In acest sens, felicit pe toti colegii mei pentru efort si implicare, o felicit pe doamna profesor Prescornitoiu si doresc mult succes elevilor", ne-a declarat director adjunct, profesor Liliana-Alina Agherghinei.

Candidatii au sustinut proba scrisa a examenului pe laptop-uri, iar in cadrul probei orale, examinatorii le-au testat capacitatea de interactiune. La finalul probelor, elevii au primit cadou din partea organizatorilor pungute cu dulciuri.

"Astazi organizam intr-o premiera la Focsani examenul B1 Preliminary for Schools. Cred ca este prima data cand se organizeaza in Focsani un astfel de examen, sustinut pe laptop-urile care au fost aduse de noi. Astfel, elevii Scolii Gimnaziale Duiliu Zamfirescu vor profita de noua tehnologie, multumita doamnei profesoare de limba engleza, Iulia Prescornitoiu, care le-a facilitat elevilor aceasta varianta de sustinere a examenului. A fost decizia dumneaei, o decizie curajoasa, pentru care o felicitam. Examenul consta in patru probe. Testam abilitatea candidatilor de a recepta mesajul scris/auditiv, copiii trebuie sa raspunda la un email al unui coleg/prieten, apoi o scrisoare/eseu. O alta parte este proba de vorbire, in care elevilor le sunt asezate in fata imagini si ei trebuie sa le descrie. In momentul in care le descriu, noi ca examinatori suntem atenti daca folosesc prepozitiile corect, daca pun totul intr-un context. O alta sarcina este cea in care li se da o tema, iar ei trebuie sa aleaga din mai multe elemente expuse pe cele pe care le considera cele mai indicate pentru tema respectiva. Examenele Cambridge sunt singurele examene care testeaza interactiunea sociala. Noi speram ca acesti elevi sa studieze in afara, dar sa se intoarca in tara. As vrea sa-i multumesc domnului director Petrica Moraru si doamnei director adjunct, pentru ca ne-au facilitat accesul in oras. Am initiat un proiect pilot, prin care ne dorim  sa aducem companiile mari sa-i ajute pe candidati. Astazi este prima data cand oferim  candidatilor un mic dar si sunt sigur ca dupa stresul examenului le va prinde foarte bine. Ne dorim sa sprijinim educatia in felul acesta", ne-a declarat domnul Catalin BADANAU, manager al Centrului de Examinare Cambridge din Romania: EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE.

Sursa online: https://monitoruldevrancea.ro/2018/11/17/galerie-foto-scoala-duiliu-zamfirescu-focsani-prima-in-care-elevii-au-putut-da-examenul-b1-cambridge/


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult