Scoala 11 ateliere de pregatire gratuita pentru testele Cambridge

05.03.2020

Scoala 11 ateliere de pregatire gratuita pentru testele Cambridge

Scoala 11 din Buzau a redevenit incepand cu luna februarie Centru de pregatire si organizare a examenelor pentru certificarea cunostintelor de limba engleza, in colaborare cu EECentre Bucuresti.

 

Astfel, dupa ce o prima serie a sustinut un examen Cambridge luna trecuta, elevii iubitori de limba engleza vor putea participa la atelierele de pregatire gratuita, pentru nivelurile YLE si KET, derulate saptamanal de catre profesorii de engleza a scolii, urmand ca, in lunile mai si iunie, sa sutina probele pentru obtinerea certificatelor de competenta Cambridge Assessment English, cu evaluatorii EECentre.

 

A fost aprobata infiintarea unei noi clase de studiu intensiv al limbii engleze.

 

Catedra de Limba engleza a celei mai numeroase comunitati scolare din Buzau vine cu propuneri care sa amplifice, si in acest an, oferta educationala formala si non-formala, prin cateva proiecte lingvistice sustenabile si cu impact incontestabil la nivelul judetului si nu numai. Mai intai, a fost aprobata infiintarea unei noi clase de studiu intensiv al limbii engleze, date fiind succesul inregistrat cu proiectul initiat anul trecut si cererile inzecite ale altor elevi si parinti. Aceasta a doua serie va functiona de la nivelul clasei a V-a, incepand cu anul scolar 2020-2021, in urma unui proces de selectie a elevilor doritori si in conditii de lucru similare celei curente, a declarat prof. Madalina Dima, coordonator proiecte lingvistice si europene.

 

Reprezentantii Scolii 11 considera ca aceste noi demersuri extrascolare, impreuna cu parteneriatul strategic actual, Be Bold as the Digital World, consolideaza dimensiunea europeana a invatamantului realizat in institutia buzoiana, deschizand orizonturile elevilor catrei noi domenii si oportunitati.

 

Ne exprimam speranta ca, prin aceste proiecte lingvistice deosebite, sa mentinem stindardul educatiei lingvistice la inaltimea standardelor invatamantului european de calitatea si facilitam accesul cat mai multor elevi la descoperirea, invatarea si folosirea eficienta a limbii lui Shakespeare, a mai declarat prof. Madalina Dima.


Articol preluat din sursa online: https://opiniabuzau.ro/scoala-11-ateliere-de-pregatire-gratuita-pentru-testele-cambridge/


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult