EECentre: Agent oficial al Examinarilor GESE by Trinity College London in Romania

11.10.2018

EECentre: Agent oficial al Examinarilor GESE by Trinity College London in Romania

European Examinations Centre: Agent oficial al Examinarilor GESE by Trinity College London in Romania

 

Noi examene intr-o noua abordare a testarii in limba engleza destinata scolarilor si pre-scolarilor sunt introduse in portofoliul European Examinations Centre. Lansarea oficiala se face odata cu sustinerea unei serii de 3 workshop-uri la nivel national:

  • Timisoara (joi, 11 oct. 2018),
  • Iasi (vineri, 12 oct. 2018),
  • Bucuresti (sambata, 13 oct. 2018).

Evenimentele sunt sustinute de Dr. Mark Griffiths, English Language Academic Consultant la Trinity College London. Workshop-urile au ca rol expunerea avantajelor examenelor de limba engleza GESE pentru elevii din Romania, cat si definirea activitatii pe care European Examinations Centre o va avea, de acum inainte, in acest sector.

 

"Adaugam un nou examen in portofoliu, adresat celor mai tineri dintre elevi si adaptat nevoilor acestora. Ne bucura implicarea invitatului international in demersul nostru, pentru ca inaugureaza un parteneriat educational care avem convingerea ca va propulsa atractivitatea studiului si certificarii nivelului lingvistic, in randul copiilor. Vom incerca sa popularizam un concept informativ si sa cream o platforma de conectare a mediului pedagogic, la examenele in limba engleza ale Trinity College London in Romania", a explicat Catalin Badanau, Manager EECentre.

 

Cadrele didactice care iau parte la workshop-uri, vor afla atat despre obiectivele si formatul unic de comunicare Trinity, cat si despre exercitiile interactive, exemplele, aplicatiile si activitatile pe care, ulterior, le vor putea transpune in clasa, cu proprii elevi.


Dr. Mark Griffiths este unul dintre speakerii de top in conferintele internationale axate pe studiul si evaluarea limbii engleze. Profesor, lingvist si trainer, cu 25 de ani de experienta in testarea si predarea limbii engleze, Dr. Mark Griffiths se afla in Romania pentru promovarea examenelor GESE. Dr. Mark Griffiths lucreaza cu profesori din peste 20 de tari si are o abordare pragmatica si inovatoare.

 

Trinity College London ofera examene de limba engleza in Romania, inca din 2006.

Sistemul GESE (Graded Examinations in Spoken English) propune o testare a competentelor lingvistice, pentru copiii de la 4 ani si elevii din invatamantul primar.


Evaluarea elevilor, in GESE, se face doar de catre vorbitori nativi de limba engleza. 


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult