Share the British Experience with English Kids Academy!

11.01.2019

Share the British Experience with English Kids Academy!

Vrei sa-i oferi copilului tau ceva mai mult anul acesta? Ce zici de o experienta unica de invatare in Marea Britanie Ceea ce invata intr-o tabara internationala ii poate fi de folos intreaga viata!


"ILINCA a crescut in aceste 2 saptamani ca Fat-Frumos, cat altii intr-un an. Aud la telefon o Ilinca maturizata emotional si cognitiv care si-a dezvoltat abilitati sociale intr-un mediu multicultural si cosmopolit. Cu oricat de multe eforturi depuse de mine in decursul timpului nu am reusit sa ii insuflu o placere in a vorbi limba engleza asa cum a capatat-o acum. E clar ca un context natural de tipul nevoia te invata isi atinge scopul." Alina


Manati de aceste cuvinte frumoase si mai ales evadand cu gandul la zilele lungi si luminoase de vara, am pregatit oferta de tabere pentru vara lui 2019.

Desigur ca pentru multi parinti costurile unui program de vara in strainatate ridica intrebarea legata de eficienta unui astfel de program. Experienta propriilor copii si marturiile celorlalti parinti care au beneficiat de tabere in Marea Britanie ne indreptatesc sa va asiguram de urmatoarele avantaje unice:

  • Ii ajuta pe copii sa se integreze intr-un mediu multicultural, acum si mai tarziu. Nu veti gasi niciunde, nici macar cu ocazia vacantelor petrecute in familie, un cadru mai autentic pentru exersarea abilitatilor de comunicare (intr-o limba strainaa), a abilitatilor sociale si de relationare cu alte persoane, tinand cont de backround-ul cultural si national al fiecaruia.
  • Copiii pot experimenta un nou cadru de invatare, acesta fiind de multe ori primul contact in directia aplicarii pentru continuarea studiilor in strainatate.
  • Varietatea si complexitatea cursurilor si activitatilor ii va surprinde placut pe copii, acestia beneficiind de baze materiale exceptionale chiar in incinta unor renumite colegii sau universitati.
  • Cursurile de limba engleza sunt sustinute de catre profesori cu calificari internationale pentru predarea limbii engleze, calitatea acestor programe fiind recunoscuta de British Council prin inspectiile efectuate periodic.

Toate acestea se pot intampla avand un feedback permanent din partea reprezentantului nostru, insotitorul grupului de copii, lasand totodata acestora sentimentul de relaxare si independenta.

Vara lui 2019 aduce pentru copiii din English Kids Academy cu varsta mai mare de 9 ani, programe unice in Romania si Marea Britanie. In continuare va rugam sa gasiti toate informatiile necesare inscrierii, prioritate avand membrii asociatiei.


Vezi aici Oferta tabara UK English Kids Academy 2019


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult