Lansarea concursului de limba engleza: KOALA INTERNATIONAL COMPETITION in Romania

13.12.2018

Lansarea concursului de limba engleza: KOALA INTERNATIONAL COMPETITION in Romania

Cea mai iubita competitie de limba engleza, destinata tinerilor cu varste intre 8-18 ani, acum si in Romania, prin European Examinations Centre.  Fii cel mai bun si, in 2019, Koala International Competition te trimite in etapa internationala!

 


O noua oportunitate de afirmare pentru cei mai competitivi dintre elevii care iubesc limba engleza este adusa in Romania prin European Examinations Centre.

 

KOALA INTERNATIONAL COMPETITION se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 8-18 ani, care au un nivel de limba engleza A1, A2, B1 si B2 (conform CERF).

Competitia invita la participare toate institutiile de invatamant nationale, deopotriva din sectorul public si privat, odata cu lansarea din data 13 decembrie 2018.

 

"Ne dorim sa cream tot mai multe contexte prin care elevii pasionati de limba engleza sa se afirme. In ultimii ani, ne-am orientat catre formarea unei comunitati tot mai largi de copii, elevi si tineri care sustin examene de limba engleza dar, de data aceasta, a venit timpul sa organizam un concurs care sa le stimuleze competitivitatea, intr-o formula antrenanta si atractiva. Suntem primii care aducem Koala International Competition in Romania, prin centrul de examinari lingvistice EECentre – si oferim o noua alternativa elevilor care doresc sa isi depaseasca limitele. Acestia vor vedea ca munca le este rasplatita, pentru ca miza este mare: etapa internationala – sustinuta anual in European Youth Capital – iar pentru 2019 capitala europeana a tineretului este orasul Novi Sad din Serbia. Inscrirea la acest concurs nu impune bariere ori conditii eliminatorii." a declarat Catalin Badanau, directorul European Examinations Centre.

 

Prima etapa nationala a competitiei va avea loc pe 16 februarie 2019, fiind urmata de cea de-a doua etapa, finala nationala, pe 24 martie 2019. Elevii finalisti vor participa la marea finala, cea internationala, in primavara 2019.

Prima etapa a competitiei consta intr-un test alcatuit din intrebari cu raspunsuri multiple, iar participantii au la dispozitie 60 de minute ca sa il completeze. In cea de-a doua etapa, testul este alcatuit din intrebari cu raspunsuri multiple, dar si partea de listening, reading si writing, si se desfasoara pe durata a 1 ora si 20 de minute.

 

Koala International Competition este un concurs la nivel international, asadar toate documentele de examen sunt provenite in original de la organizatorii internationali si contin subiecte unice la nivel european. Dupa concurs, fisele completate de candidati sunt expediate catre organizatori pentru a fi corectate de examinatori internationali, asigurand-se astfel obiectivitatea corecturii si alinierea la nivel global a rezultatelor tuturor candidatilor din tarile participante.

 

Prin intermediul concursului Koala International Competition, din etapa a doua vor fi alesi 12 castigatori nationali, astfel:

  • 4 elevi LOCUL 1 = (1 elev nivel A1) + (1 elev nivel A2) + (1 elev nivel B1) + (1 elev nivel B2); 
  • 4 elevi LOCUL 2 = (1 elev nivel A1) + (1 elev nivel A2) + (1 elev nivel B1) + (1 elev nivel B2); 
  • 4 elevi LOCUL 3 = (1 elev nivel A1) + (1 elev nivel A2) + (1 elev nivel B1) + (1 elev nivel B2).

Toti cei 12 castigatori vor fi premiati.

 

In etapa internationala vor merge doar castigatorii locului I, cu varsta mai mare de 13 ani, concursul urmand sa se desfasoare la Novi Sad, Serbia. Finalistii cu varsta mai mica de 13 ani nu vor participa la competitia internationala, dar vor fi recompensati cu premii echivalente cu valoarea calatoriei. La faza internationala, top performerii participanti vor fi insotiti doar de profesor, fara parinti, si pe langa concursul propriu-zis, pe parcursul celor trei zile vor avea un program bogat in activitati educative si culturale, excursii si alte experiente memorabile oferite de organizatori.

 

Concursul KOALA este organizat sub auspiciile International Testing Authority (ITA). 

Corespondentul competitiei, pe plan international, din punctul de vedere al organizarii si conceptului, este Kangoroo Global LinguisticsKGL este una dintre cele mai dinamice si populare competitii globale si a construit o reala comunitate internationala in jurul ideii care, de aceasta data, este adusa in Romania prin EECentre. 

 

Concursul international de limba engleza KOALA INTERNATIONAL COMPETITION este organizat la nivel national de Asociatia European Examinations Centre (EECentre), in calitate de Partener Oficial al Concursului KOALA in Romania. In prezent exista 25 de parteneri oficiali ai concursului la nivel global.


Info & Contact: Koala@EECentre.ro.

 


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult