Tabere de engleza cu profesori englezi nativi in Romania - English Kids Academy

10.01.2019

Tabere de engleza cu profesori englezi nativi in Romania - English Kids Academy

Vrei sa-i oferi copilului tau ceva mai mult anul acesta? Ce zici de o experienta unica de invatare cu profesori vorbitori nativiCeea ce invata intr-o tabara ii poate fi de folos intreaga viata!

Daca va intrebati de ce (inca) o tabara, iata 5 argumente care va pot convinge, pentru ca in taberele English Kids Academy predam #maimultdecatengleza:


1. Copilul va invata sa faca fata diversitatii: diversitate de copii cu care va conlocui 6 zile (fiecare cu talentele si personalitatile sale), diversitate culturala oferita prin prezenta profesorilor britanici, dar mai ales diversitate de activitati care poate contribui chiar la descoperirea unor zone de talent si care ii va marca pozitiv experientele de invatare care vor urma taberei. In plus, va invata sa fie adaptabil, sa-i accepte pe ceilalti si sa fie deschis la experiente noi.


2. Copiii invata sa comunice mai bine, chiar in limba engleza. In stransa legatura cu adaptabilitatea se intampla si comunicarea intr-un mod placut, distractiv si eficient. Dincolo de notiunile nou invatate, cel mai mare castig al copiilor care merg intr-o tabara in limbi straine este increderea ca pot vorbi acea limba intr-un cadru autentic.


3. Copilul va petrece timpul in aer liber invatand si jucandu-se, departe de televizor, telefoane si tablete. Nu stiu cati copii mai sunt care isi petrec vacantele desculti pe ulitele bunicilor, uitand cate o zi intreaga de televizor sau de internet. Si totusi, se poate sa le aratam celor mici ca timpul poate fi ocupat cu jocuri si activitati care presupun sa socializam, sa ne distram si sa parcam tehnologia pentru o saptamana. In plus, miscarea si activitatile in aer liber le ofera o adevarata cura de sanatate cu care se intalnesc din ce in ce mai rar in oras.


4. Stima de sine si increderea in fortele lui vor creste. Aflandu-se departe de grija si influenta parintilor si bunicilor, copilul va afla despre el ca se poate descurca si singur in anumite contexte (sa se hraneasca, sa aiba grija de lucrurile sale, chiar sa ia singur anumite decizii). Toate acestea se vor intampla in conditii de siguranta asigurate de 10 adulti cu experienta de tabere la un numar de 56 copii (inclusiv asistent medical prezent in tabara permanent).


5. Copiii isi dezvolta creativitatea. Taberele ii stimuleaza pe copii sa priveasca lumea cu imaginatie. Munca in echipa, diferite ateliere artistice sau de scriere creativa, muzica, talent show, sau jocuri de rol, toate aceste oportunitati ii ajuta pe copii sa-si dezvolte capacitatile creative. Iesind din mediul lor obisnuit si fiind expusi la teme diverse, copiii isi dezvolta gandirea creativa.


Vara lui 2019 aduce pentru copiii din English Kids Academy cu varsta mai mare de 9 ani, programe unice in Romania si Marea Britanie. In continuare va rugam sa gasiti toate informatiile necesare inscrierii, prioritate avand membrii asociatiei.

Pentru vara lui 2019, EKA va propune o tabara deosebita de limba engleza cu profesori vorbitori nativi la Poiana Marului (Zarnesti).


Pentru ca an de an, pe langa limba engleza, dorim sa le asiguram copiilor si un nivel de cunostinte de cultura generala care sa ii ajute sa devina niste adulti mai frumosi, mai bogati intelectual si sufleteste si mai optimisti, tema acestui an este Summer School of Magic. O saptamana in care cuvintele magice chiar functioneaza! Imaginatia va fi prietenul nostru de nadejde, cu ajutorul caruia vom descoperi taramuri, traditii, obiecte si vietuitoare demult uitate, sau vom crea noi insine o lume noua.


Orice e posibil cand e vorba de magie!


Astfel, intr-un cadru natural deosebit, in inima padurii, copiii vor imbina 15 lectii interactive de limba engleza cu activitati menite sa le dezvolte creativitatea si abilitatile de prezentare si de interactiune cu alti copii. Programul copiilor este unul intens, foarte atent organizat si coordonat, iar siguranta lor este o prioritate asigurata de 10 adulti pe fiecare serie (inclusiv un asistent medical 24h din 24). Sase zile fara telefoane, televizoare sau orice alta forma de “gadget”, se vor traduce intr-o experienta sociala si educationala exceptionala.


Vezi aici Oferta tabara vara English Kids Academy 2019


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult