Sute de premii Hama pentru educatie prin EECentre

02.07.2021

Sute de premii Hama pentru educatie prin EECentre

De ani buni, pe langa activitatea specifica de examinari lingvistice, EECentre s-a concentrat pe proiecte complementare educatiei, atat prin sustinerea de concursuri, actiuni, manifestari, festivaluri ori competitii locale, nationale, internationale; cat si prin organizarea propriilor proiecte educative.


In primavara 2021, imediat dupa lansarea platformei de simulari online pentru examenele Cambridge: www.Train4Exam.com, EECentre lanseaza cel mai ambitios proiect cu premii zilnice pentru toti cei care acceseaza simulatorul virtual cu teste de tip Computer-Based.


Numita «Engleza pentru Toti | English 4 All», campania este proiectata sa ruleze timp de 2 luni, in perioada 10 mai 2021 – 10 iulie 2021 si se adreseaza tuturor celor care acceseaza simularile online indiferent de nivelul lingvistic: A2, B1, B2, C1.


Si de aceasta data, sponsorul proiectului «Engleza pentru Toti | English 4 All» este partenerul nostru HAMA ROMANIA, care recompenseaza zilnic participantii in campanie cu articole, precum: baterii externe, genti de umar, huse pentru tablete etc.


"Ne face o deosebita placere sa fim si anul acesta partenerii EECentre in cadrul unui proiect ce vizeaza educatia si performanta. Hama Romania participa activ, an de an, in actiuni ce sprijina tinerii in demersul lor de a studia si a-si certifica cunostintele dobandite. Am descoperit in EECentre un partener ce impartaseste aceeasi viziune ca si Hama si impreuna putem sprijini si construi la un viitor cat mai bun al copiilor nostri. Investind in educatie si tehnologie, Hama isi propune sa creeze un context favorabil dezvoltarii societatii in care traim si incurajeaza permanent tinerii catre oportunitati de dezvoltare educationala, personala si profesionala."

Adelina PANAIT, Marketing Manager, HAMA Romania


Campania este deschisa participarii tuturor elevilor si candidatilor persoane fizice, precum si centrelor lingvistice partenere ale European Examinations Centre. Premiile Hama sunt acordate de EECentre astfel:

  • pentru utilizatorii individuali = zilnic in perioada campaniei 10.05.2021-10.07.2021 prin tragere aleatorie la sorti pe www.random.org pentru fiecare nivel lingvistic: A2, B1, B2, C1;
  • pentru centre lingvistice = la finalul perioadei campaniei, in ziua de Miercuri: 14 iulie 2021, in urmatoarele doua moduri:
    • ierarhic: pentru 3 centre lingvistice partenere EECentre;
    • aleatoriu (sanse egale): pentru 17 centre lingvistice partenere EECentre.


Anuntarea se face in platformele sociale si prin comunicare directa pe email cu toti cei desemnati castigatori:


Campania «Engleza pentru Toti | English 4 All» se desfasoara conform Regulamentului Oficial disponibil online in website-ul: www.Train4Exam.com sau la cerere pe email: info@train4exam.com


Utilizatorii intra in Campanie prin accesarea site-ului www.Train4Exam.com si folosirea probei Reading&Listening din Simulatorul Online de Examene Cambridge, indiferent de nivelul lingvistic (A2, B1, B2, C1). Mai multe probe achizitionate inseamna mai multe sanse zilnice de castig pentru utilizatorii individuali.


"Experienta avuta la simularea accesată în www.Train4Exam.com a fost cu emotie, asemeni examenului la nivel A2. Era ca si cum as fi dat examenul exact atunci. Multumesc!" este impresia primita de la utilizatoarea Corina R. din Dr. Tr. Severin, Jud. Mehedinti.


Algoritmii de inteligenta artificiala care stau la baza functionarii acestei platforme, dezvolta scheme dinamice si interactive ale task-urilor si exercitiilor, astfel incat aceeasi proba sa fie unica, pentru candidatul care o repeta de numeroase ori.


Fiecare proba este un produs individual, iar pentru accesare se achizitioneaza de fiecare data. Pe scurt, cumpararea unei probe inseamna accesarea unei probe; cumpararea a trei probe inseamna accesarea a trei probe.


Lansarea acestei campanii a inregistrat reactii dintre cele mai pozitive din partea elevilor care se pregatesc de sustinerea unui examen Cambridge. Chiar daca subiectul campaniei il reprezinta accesarea probei de Reading & Listening, majoritatea dintre utilozatori si-au verificat cunostintele la toate probele, accesand si probele Writing, Speaking.


Marea majoritate a opiniilor sunt focusate si apreciaza in mod deosebit pe feedback-ul de la examinatorii probelor de Writing si Speaking – considerand care le este de folos in ajustarea punctelor slabe pana la examen si concentarea pregatirii in zonele "sensibile".


Dupa multiple finalizari ale probelor la nivel B2, Daria, la doar 12 ani, ne impartaseste opinia sa despre www.Train4Exam.com:
"Ma numesc DARIA si am 12 ani. Intr-o zi m-am gandit: ce sa fac azi? Si atunci mi-a venit o idee, de ce sa nu imi verific nivelul de engleza, cu un test pentru examenul Cambridge B2 First? Train4Exam este o platforma uimitoare! Functionarea in versiunea Computer-Based este intuitiva, totul a fost foarte organizat, oamenii sunt foarte bine pregatiti si atat de draguti si m-au ajutat cu tot ce am avut de facut. De exemplu, la partea de vorbire, Doamna Examinator a fost atat de deschisa, comunicativa, amuzanta si foarte calma, incat mi-a dat curaj si deodata toate temerile mele au disparut. Recomand tuturor Simulare Online Examen Cambridge. Si aveti incredere in mine: este o experienta de exceptie, pe care eu nu o voi uita niciodata."


Aceasta campanie sustinuta prin contributia considerabila Hama Romania, este din perspectiva EECentre o forma de atragere si stimulare a tinerilor catre continuarea studiului la limba engleza, dar mai ales o modalitate de recompensare a multora dintre ei.


Considerand ca "invatarea se impleteste perfect cu recompensarea", parteneriatul EECentre & Hama demonstreaza orientarea catre sustinerea educatiei si performantei, pregatirea tinerilor pentru viitor.


"Parte din entuziasmul EECentre il culegem de la scolari, elevi, liceeni – tinerii care cu exuberanta lor specifica, reusesc sa ne transmita extraordinara energie specifica varstei. De la ei ne primim zambete, laude, dar si critici. Tot ei ne-au dat ideea crearii acestei platforme ca sa-i ajutam sa se auto-verifice inainte de examen si oricand au nevoie intr-un an de pregatire. Iar noi, luandu-le foarte in serios nevoile, am procesat informatia dezvoltand in scurt timp Simulatorul Online de Examen Cambridge: www.Train4Exam.com.
Imediat dupa ce am prezentat platforma www.Train4Exam.com si campania English4All catre partenerii de la Hama Romania, rezolutia despre sponsorizare a fost aprobata aproape instant. Transmitem deosebite multumiri Managerilor HAMA Romania, care ne-au primit cu bratele larg deschise, ne-au sustinut si continua sa ne sprijine in toate proiectele dezvoltate prin EECentre: ambele editii ale competitiei internationale de limba engleza KOALA INTERNATIONAL COMPETITION (2018-2019 si 2019-2020) si campania English4All dezvoltata in platforma online: www.Train4Exam.com.
"

Catalin BADANAU, Manager EECentre & Train4Exam


Dupa prima luna de activare a campaniei, in perioada 10.05-10.06.2021, au fost acordate peste 100 de premii elevilor care au accesat Simularile Online de Examene Cambridge in www.Train4Exam.com si care provin din: Sibiu, Constanta, Brasov, Hunedoara, Cisnadie, Craiova, Fagaras, Galati, Cernavoda, Voluntari, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Cluj Napoca, Alexandria, Domnesti (jud. Ilfov), Berceni (jud. Ilfov), Bragadiru (jud. Ilfov), 1 Decembrie (jud. Ilfov), Stefanestii de Jos (jud. Ilfov), Bucuresti, Giurgiu.


Sute de alte premii cu produse HAMA Romania sunt pregatite sa plece zilnic din www.Train4Exam.com pana la finalul campaniei (10.07.2021) in orice oras din Romania.


Fiind perioada de varf a examenelor Cambridge, elevii dar si centrele lingvistice au la indemana cel mai util instrument de validare a sanselor de promovare a unui nivel lingvistic, chiar inaintea examenului oficial si posibilitatea de a primi premii. Simularile de examen pentru nivelurile de engleza: A2, B1, B2, C1 sunt disponibile online 24/24h, 7/7zile, doar la calculator, fie din confortul de acasa, fie la scoala: din orice sala de clasa care dispune de conexiune la internet.


Candidatul se familiarizeaza cu dificultatea task-urilor de la examen si cu durata stricta alocata probelor. Rezultatele indica punctele forte, dar si cele ce necesita imbunatatire pana la examen.


In cel mai activ sezon al examenelor Cambridge, simularile online pot fi "Asul din Maneca" pentru orice candidat, iar sute de premii sunt pregatite in proiectul English4All de EECentre & Hama Romania.


Pentru intrarea in campania English4All este indicata lecturarea regulamentului: https://bit.ly/3oa6b5v.


www.Train4Exam.com - prietenul iubitorilor de engleza!


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult