LINGUASKILL - certificatul tau de limba engleza in afaceri

29.10.2019

LINGUASKILL - certificatul tau de limba engleza in afaceri

Testul LINGUASKILL de la CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) se adreseaza adultilor interesati de atestarea cunostintelor de limba engleza la un nivel general, dar si business.

Am tot insistat, de-a lungul timpului, pe examenele de atestare lingvistica adresate copiilor de toate varstele si nivelurile de limba engleza: in articole, materiale video, retele sociale. Insa examenele de limba engleza nu se adreseaza doar celor mici, celor aflati la inceput de drum si persoanelor tinere care merg la scoala.

Testul LINGUASKILL a fost dezvoltat pentru a veni in intampinarea acelor persoane care se afla intr-o alta etapa a vietii lor, cu mai putin timp liber, dar si cu nevoi diferite de atestare lingvistica. Tocmai in asta consta complexitatea si unicitatea sistemului Cambridge. Asa cum ofera variante de testare adaptate diferitelor nevoi de limba pentru cei mici, treapta cu treapta, expertii Cambridge au gandit evolutia examenelor de limba engleza si din perspectiva adultilor care au nevoie de ele si le acceseaza in scop profesional, creand testul LINGUASKILL.

 

Testul cu avantaje multiple, pentru utilizator si pentru companii

 

Testul LINGUASKILL are multiple beneficii, pentru toate partile implicate in procesul de examinare.

 

 • LINGUASKILL GENERAL este recomandat, mai degraba, in testarea cunostintelor de zi cu zi in engleza, mizand pe un limbaj cotidian. De aceea, este foarte util in invatamantul superior, in examenele de admitere si de absolvire, pentru acei candidati care nu au nevoie sa utilizeze un limbaj de afaceri.
 • LINGUASKILL BUSINESS, se adreseaza, dupa cum ii spune si numele, mediului de afaceri. Dincolo de utilitatea si gradul mare de adaptabilitate a testului la programul incarcat si nevoia de miscare a utilizatorului, testul LINGUASKILL este folosit cu mare succes in companii si organizatii internationale, ca instrument eficient in procesele de recrutare. Accentul se pune foarte mult pe engleza de afaceri, fie pentru un individ, fie pentru un intreg colectiv.
 • Temele pe care testul LINGUASKILL le abordeaza sunt specifice mediului de afaceri: vanzari, achizitii, negociere, tranzactionare de produse, servicii, marfuri, resurse umane, calatorii de business etc.
 • Un utilizator poate sustine testul fie in momentul in care este recrutat intr-o companie, fie dupa ce a urmat cursuri de pregatire lingvistica. Asadar, testul LINGUASKILL este si o buna metoda de evaluare a eficientei training-urilor organizate intr-o companie.

 

De ce sa alegi testul LINGUASKILL?

 

 • Testul foloseste o tehnologie bazata pe inteligenta artificiala, fiind extrem de precis si de incredere pentru utilizatori.
 • Testul LINGUASKILL se desfasoara 100% online. Flexibilitatea si adaptarea la nevoile utilizatorului sunt vitale pentru LINGUASKILL.
 • Eficienta pe care testul LINGUASKILL o are a fost demonstrata si testata in peste 50 de tari, de catre vorbitori a peste 40 de limbi.
 • Testul este format din trei probe modulare: Reading&Listening (dureaza 60-85 minute; rezultate afisate imediat), Writing (45 de minute; primesti rezultatele in cel mult 12 ore), Speaking (dureaza 15 minute; ai rezultatele in maximul 48 de ore). Poti sustine fie orice proba la alegere, fie toate probele, in functie de nevoile tale.
 • Imagineaza-ti ca, pentru a sustine testul LINGUASKILL, nici nu este nevoie sa te deplasezi. Poti sa  dai testul chiar de acasa sau de la birou, de la sediul angajatorului. Daca alegi, poti sustine testul si la sediul EECentre sau intr-un centru de pregatire. Decizia iti apartine.
 • Conditia principala pentru ca testul sa functioneze perfect este ca tu sa ai in fata un computer cu o conexiune buna la internet, microfon si casti.
 • Testul LINGUASKILL demonstreaza ca, pana la urma, finalitatea invatarii si a consolidarii temeinice a cunostintelor de limba engleza este, deloc surprinzator, posibilitatea adultilor de a accesa oportunitati mai bune in viata. Asta din perspectiva formarii academice, a educatiei si, mai presus de orice, pentru a avea prioritate pe piata competitiva a muncii.
 • La sfarsitul anului 2019, testul LINGUASKILL BUSINESS va inlocui testul BULATS.

 

In Romania, testul LINGUASKILL este organizat prin EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre (in calitate de Agent Autorizat Linguaskil) si centrele de pregatire partenere.

Testul LINGUASKILL si certificatul sunt recunoscute oficial de catre mari companii precum Honeywell, Microsoft, Porsche, Finastra, GAS.

 

Te asteptam sa dai testul LINGUASKILL! Indrazneste!


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult