LINGUASKILL - test online CAMBRIDGE pentru certificarea cunostintelor de limba engleza - nivel GENERAL & BUSINESS

Simplify your English language testing: General & Business

Dezvoltat de experti lingvistici ai Cambridge Assessment English (parte a Universitatii Cambridge din Marea Britanie), testul online LINGUASKILL este adresat adultilor pentru certificarea cunostintelor de limba engleza generala si de afaceri.

Pentru a se asigura exactitatea rezultatelor, LINGUASKILL a fost probat in peste 50 tari, de vorbitori a peste 40 de limbi si foloseste cea mai recenta tehnologie “artificial intelligence” pentru a fi un test precis, fiabil, comod si de calitate. De la sfarsitul anului 2019, testul BULATS va fi inlocuit cu LINGUASKILL BUSINESS.

Datorita faptului ca metoda de examinare este 100% online, LINGUASKILL se poate sustine in orice spatiu/birou cu acces la computer, conexiune la internet, microfon si casti audio. In urma testului sunt furnizate rapoarte de evaluare individuala si de grup, clare si detaliate, pentru fiecare dintre cele 3 probe modulare: Reading & Listening, Writing, Speaking.


Taxe probe examen LINGUASKILL:

 • 565 lei = Reading & Listening, Writing, Speaking;

 • 280 lei = Reading & Listening;

 • 170 lei = Writing;

 • 170 lei = Speaking.Inscrierea la examenul LINGUASKILL se face contactand HelpDesk EECentre: 031.108.68.59 | contact@eecentre.ro

  Prezentare Linguaskill

Testul LINGUASKILL este cel mai potrivit instrument atat in procesul de recrutare in companiile sau organizatiile operationale si la nivel international, in care angajatii sunt familiarizati cu engleza business, cat si in monitorizarea/verificarea nivelului de limba engleza al unui singur candidat sau al intregului colectiv de angajati. Topica subiectelor testate include: achizitia, vanzarea, negocierea, tranzactionarea de produse, materiale, marfuri ori servicii; mediul de business; calatorii de afaceri; resurse umane.

Resurse LINGUASKILL:


 • Materiale de Pregatire: AICI

 • Format & Cerinte: AICI

 • Administrare Test: AICI

 • Prezentare Rezultate: AICI

 • Testimoniale & Studii de caz: AICI

 • Test Your English: AICI

 • Info Suplimentare: AICI

Key Facts


 • Test online, modular, flexibil si convenabil, adresat institutiilor de invatamant superior si companiilor care vor sa evalueze aptitudinile lingvistice ale aplicantilor individuali sau grupurilor de candidati.

 • Pentru invatamantul superior: LINGUASKILL este o modalitate eficienta de evaluare a nivelului lingvistic necesar pentru admitere, de monitorizare a procesului de pregatire si de validare a faptului ca studentii implinesc cerintele lingvistice de absolvire.

 • Pentru angajatori: LINGUASKILL este o modalitate eficienta in procesul de recrutare pentru a evalua abilitatile lingvistice necesare anumitor posturi sau pentru a masura gradul de eficienta al trainingurilor organizate in companie.

LINGUASKILL GENERAL


Testeaza limbajul cotidian, folosit în viata de zi cu zi, de aceea este un examen ideal pentru admiterea/absolvirea facultatii sau recrutarea pentru roluri în medii non-business. De exemplu, in cazul in care angajatul are nevoie de competente bune de engleza pentru a-si indeplini rolul in mod eficient, dar nu are nevoie de terminologie tehnica/specializata de business. Acest tip de examen este potrivit pentru numeroase companii, iar subiectele testate includ studiul, practica si lucrul, realizarea de planuri de viitor, calatorii si tehnologie.

LINGUASKILL BUSINESS


Testeaza engleza folosita intr-un cadru specific de business si corporatist si este cel mai potrivit pentru recrutarea in organizatii in care angajatii sunt nevoiti sa cunoasca terminologia limbii engleze de afaceri. Acest tip de examen este potrivit este potrivit pentru organizatii mari sau mici, care functioneaza si la nivel international. Subiectele de testare includ achizitia, vanzarea, negocierea, tranzactionarea de produse, materiale, marfuri ori servicii; mediul de business; calatorii de afaceri; resurse umane.

LINGUASKILL reprezinta pentru adulti cea mai flexibila, rapida si convenabila modalitate de evaluare si certificare a cunostintelor de limba engleza, datorita:
 • posibilitatii de sustinere online din orice spatiu/birou;

 • formatului modular al probelor examinate (Reading & Writing, Listening, Speaking);

 • rapoartelor individuale/grup generate in 48 de ore, ce livreaza scorurile pentru fiecare competenta lingvistica (pentru citire si ascultare, rezultatele se afiseaza instant);

 • rezultatelor aliniate la Cadrul European Comun de Referinta (CEFR) - standardul international pentru competente lingvistice.

LINGUASKILL este usor de administrat: nu are date sau locatii stabilite; testul se desfasoara si se supravegheaza in propriul sediu, ori de cate ori se doreste.

Probe examenI. Reading & Listening este variabil, mai exact nu are un numar fix de intrebari; computerul valideaza nivelul candidatului pe masura ce se tasteaza raspunsurile. Testul se incheie atunci cand sistemul considera ca detine suficiente date pentru a evalua cu acuratete nivelul lingvistic al candidatului. Rezultatele sunt afisate imediat. Durata probei: aproximativ 60-85 minute.


II. Writing presupune introducerea raspunsurilor prin intermediul tastaturii computerului. Raspunsurile sunt corectate automat de catre computer. Rezultatele sunt disponibile intr-un interval de pana la 12 ore. Durata probei: aproximativ 45 minute (2 parti).


III. Speaking are 5 parti care se dau prin folosirea unui computer cu microfon si casti. Intrebarile sunt prezentate candidatului prin intermediul ecranului computerului si castilor, iar raspunsurile sunt inregistrate si evaluate de examinatori. Rezultatele sunt disponibile intr-un interval de pana la 48 ore. Durata probei: aproximativ 15 minute (5 parti).


Proba examen: Reading & Listening (60-85 de minute)

  Continut

continut variabil

  Ce evalueaza

Candidatul alege (din optiuni predefinite) frazele care corespund unui material citit/ascultat, cuvintele, frazele sau termenii care lipsesc dintr-un material citit/ascultat; raspunde la cateva intrebari dupa ce a citit/ascultat un material.

Proba examen: Writing (45 de minute, 2 parti)

  Continut

2 parti

  Ce evalueaza

Candidatul scrie un e-mail de minim 50 de cuvinte (timp alocat: 15 minute) si un text lung de minim 180 de cuvinte (timp alocat: 30 minute).

Proba examen: Listening

  Continut

3 parti

  Ce evalueaza

Candidatul dovedeste ca este capabil sa urmareasca si sa inteleaga o serie de materiale vorbite (interviuri, discutii, prezentari etc).

Proba examen: Speaking(15 minute, 5 parti)

  Continut

5 parti

  Ce evalueaza

Candidatul participa la 23 de intrebari (8 intrebari la partea 1; 8 intrebari la partea 2; 1 intrebare la partea 3; 1 intrebare la partea 4; 5 intrebari la partea 5), fiecare parte avand ponderea sa in punctajul total al probei de speaking.

Certificatele CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH sunt recunoscute la nivel global de peste 20.000 de universitati de top, angajatori si guverne, iar examenele de limba engleza reprezinta un semn de excelenta, care asigura cursantilor competentele de care au nevoie pentru succes.

Continua procesul de inscriere la examen


Pentru inscrierea la acest examen, contacteaza direct HelpDesk EECentre: 031.108.68.59 | contact@eecentre.ro

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult