My C1 English Level
Ce reprezinta nivelul lingvistic C1 conform CEFR?
Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi (CEFR - The Common European Framework of Reference for Languages) este un document publicat de Consiliul Europei, in 2001, care defineste si standardizeaza nivelurile de stapanire a unei limbi straine, in diferite domenii de competenta. Nivelul C1 (Proficient) pe scara europeana CEFR demonstreaza atingerea unui nivel superior de limba engleza si este examinarea ideala pentru persoanele care se pregatesc pentru studii universitare sau cariera profesionala.

La nivelul C1 orice persoana (elev, student, angajat) face dovada cunoasterii limbii engleze la nivel inalt pentru a studia, profesa si trai in tari vorbitoare de limba engleza.

Candidatul are capacitatea de exprimare cu un grad inalt de fluenta, in cele 4 competente lingvistice (scriere, vorbire, ascultare, citire).

Certificatul C1 emis de CAMBRIDGE asigura:
  • Pentru elevi: echivalarea probei de limba engleza la examenul de Bacalaureat;
  • Pentru studenti: admiterea in cadrul anumitor universitati din strainatate;
  • Pentru angajati: atestarea unui nivel superior de limba engleza folosita in mediul de afaceri.
Cum functioneaza simularea: MY C1 ENGLISH LEVEL?
La nivelul C1, candidatii sunt bine familiarizati cu calculatorul, iar aceasta aplicatie le este de mare ajutor in parcurgerea facila a probelor acasa, online, pe computer.
Cine sustine simularea: MY C1 ENGLISH LEVEL?
  • Elevi in clasele IX - XII (varsta recomandata +17 ani) care se pregatesc pentru sustinerea bacalaureatului in limba engleza;
  • Studenti care se pregatesc pentru admiterea la universitatile din strainatate cu programe in limba engleza;
  • Adulti care doresc sa se evalueze (de exemplu, daca se pregatesc pentru sustinerea unui interviu in limba engleza pentru obtinerea unui loc de munca activ in engleza).
Candidate exam
Care sunt probele simularii: MY C1 ENGLISH LEVEL?
Ca si la examen, simularea online ”My C1 English Level” dedicata nivelului lingvistic C1, are 4 probe:

  Denumire proba

Reading & Use of English

  Durata

90 min

  Nr. Parti

8

  Nr. intrebari

56

  Denumire Proba

Writing

  Durata

90 min

  Nr. parti

2

  Denumire Proba

Listening

  Durata

Aprox. 40 de min

  Nr. parti

4

  Nr. intrebari

30

  Denumire Proba

Speaking

  Durata

15 min

  Nr. parti

4

Probele scrise se pot da in orice ordine doreste elevul, totusi recomandam sustinerea probelor in mod similar sustinerii probelor la examenul oficial (vezi ordine in tabel).
  • E importanta respectarea acestei ordini, in special pentru proba de Listening. La examenul oficial, candidatii sustin Listening-ul dupa aproximativ 3 ore - timp in care au stat concentrati pe primele 2 probe, ceea ce va face dificila concentrarea la Listening.
  • Daca elevul alege sa inceapa cu Listening, probabil va obtine un scor foarte bun, dar nu acesta este scopul acestei simulari, ci tocmai sa se antreneze pentru examenul oficial si sa isi mentina concentrarea la nivel maxim pe toata durata examenului.
Sectiunea “Reading”, dar si “Use of English” au un specific academic si presupun intelegerea si prelucreaza unor texte si formulari din zona universitara. Practic se testeaza capacitatea candidatului, a viitorului student de a participa, intelege si reformula informatia primita la cursurile universitare.

La sectiunea Speaking, elevii vor sustine simularea cu un examinator, astfel vor avea oportunitatea de a primi feedback specific pentru aspectele bune ale comunicarii si sugestii despre aspectele de imbunatatit.
Oportunitati
Studentii sau elevii de nivel C1 pot sustine examene internationale si obtine certificate acceptate de universitatile din strainatate, dovedind un nivel superior de cunoastere a limbii engleze care le permite studierea altor discipline in limba engleza.
In cariera:
Nivelul C1 este apreciat de majoritatea companiilor, ca fiind superior pentru a activa in limba engleza eficient intr-un mediu international.
Studiu in afara tarii:
Aplicatia ”My C1 English Level” ajuta la testarea nivelului limbii engleze pe toate cele 4 competente (citire, ascultare, vorbire, scriere), fiind un instrument foarte util in determinarea nivelului la aceste competente. Foarte rar un utilizator va obtine scoruri egale la toate probele. In general, una sau mai multe dintre abilitati va fi mai bine dezvoltata, in functie de multi factori aparuti in procesul de invatare. De exemplu, daca persoana s-a concentrat mai putin pe scris si mai mult pe vorbit, scorurile vor reflecta aceasta; similar, daca a citit mult mai mult decat a vorbit sau a ascultat.
Care este diferenta intre un test gratuit online si ”My C1 English Level”?
Cu toate ca mediul de internet iti poate oferi multe posibilitati de testare gratuita, in general aceste teste sunt limitate, fie doar la una dintre probe, fie in generarea unui rezultat care nu este neaparat cel corect.
O testare completa la toate cele 4 probe, de genul aplicatiei ”My C1 English Level” ofera o garantie a calitatii evaluarii lingvistice, precum si feedback-ul necesar pentru relaxarea/concentrarea pregatirii dupa necesitatile individuale.
Simulare Online Examen Cambridge (EEC App) da sansa acomodarii candidatului cu atmosfera examenului oficial. Unica in Romania, aplicatia EEC App este o testare computerizata in limba engleza si care functioneaza online 24/24h, 7/7zile.

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Marasesti, Nr. 32, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact[at]eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult