Examen autorizat TRINITY pentru certificarea cunostintelor de limba engleza:
            GESE Grade 10 11

Examinari de limba engleza pentru persoane de orice varsta!

Testele GESE ale Trinity sunt concepute pentru a completa cursurile generale de limba engleza, iar pregatirea examenelor se concentreaza asupra dezvoltarii abilitatilor de comunicare si a cresterii increderii in randul candidatilor.

Key Facts


  • Nivel: C1
  • Durata: 25 minute
  • Format: Speaking si Listening

La ce ajuta acest certificat GESE (Graded Examinations in Spoken English)?


  • Examinarile GESE sunt evaluari fata in fata ale abilitatilor de vorbire si de ascultare cu un examinator Trinity;
  • Clasificate in functie de stadiul de dezvoltare, calificarile de grad GESE ofera un cadru progresiv pentru dezvoltarea abilitatilor de limba engleza;
  • Testele GESE ale Trinity sunt concepute pentru a completa cursurile generale de limba engleza, iar pregatirea examenelor se concentreaza asupra dezvoltarii abilitatilor de comunicare si a cresterii increderii in randul candidatilor.

De ce alegi aceasta certificare?


  • Certificatele de limba engleza Trinity sunt recunoscute la nivel international. Certificatele TRINITY nu au o data de expirare. Calificarile sunt valabile pe viata ca dovada solida a realizarii in momentul evaluarii. Retine, totusi, ca unele institutii de imigrare, angajatori si educatie solicita calificari recente ca o indicatie a competentei actuale, indiferent de examen;
  • Examenele GESE iau forma unei conversatii nescriptionate cu un examinator Trinity. Candidatii efectueaza o serie de sarcini de vorbire si de ascultare care arata fluenta lor, precizia si capacitatea de a comunica in limba engleza. Pe masura ce evolueaza, candidatii indeplinesc sarcini care necesita o utilizare mai avansata a limbii. La gradele superioare, se asteapta ca acestia sa ia mai multa responsabilitate pentru dezvoltarea si dirijarea conversatiei, decat sa raspunda la o serie de intrebari.

Probe examen


I. Speaking & Listening

Proba de Listening & Speaking urmareste mai multe puncte:


Conversatia:
O oportunitate de a demonstra un schimb realist de informatii, idei si opinii la un nivel corespunzator pentru clasa.

Tema:
Inainte de examen, candidatul pregateste un subiect de alegere - acesta este folosit ca baza pentru discutii si ca baza a unei prezentari la etapa avansata.

Sarcina interactiva:
O solicitare din partea examinatorului care initiaza interactiunile de vorbire si de ascultare conduse de candidati - necesita un schimb autentic de informatii si opinii.

Sarcina de ascultare:
Pasajele scurte, vorbite, ii determina pe candidati sa demonstreze abilitatile de predictie, deducere si inferenta (numai la stadiul avansat).

Pe masura ce evolueaza, candidatii indeplinesc sarcini care necesita o utilizare mai avansata a limbii. La gradele superioare, se asteapta ca acestia sa isi asume mai multa responsabilitate pentru dezvoltarea si dirijarea conversatiei, decat sa raspunda la o serie de intrebari. Consulta zona de resurse pentru mai multe informatii despre examene si pentru materiale care te pot ajuta in pregatirea pentru examen.

Continua procesul de inscriere la examen


Inregistrare Candidat / Calendar / Taxe

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult