Examen autorizat CAMBRIDGE pentru certificarea cunostintelor de limba engleza:
            A1 Movers

A1 Movers este cel de-al doilea examen dintr-o suita de trei examene in serie, concepute special pentru copii.
A1 Movers, cunoscut anterior ca examinare Cambridge English: Movers (YLE Cambridge Movers) poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenta lingvistica la admiterea in clasa a 5-a cu program intensiv de limba engleza.
A1 Movers este al doilea dintr-o serie de trei examene Cambridge English pentru copii cu varste cuprinse intre 6-12 ani. Aceste teste transfera copiilor notiuni generale de limba engleza atat in scriere, cat si in vorbire, reprezentand o excelenta modalitate prin care isi vor castiga increderea in ei si isi vor imbunatati vocabularul. Testele sunt concepute in jurul unor teme familiare si se concentreaza pe abilitatile necesare comunicarii eficiente in limba engleza prin ascultare, vorbire, citire si scriere.
Evalueaza-ti engleza cu testul online, rapid si gratuit de la Cambridge.
Rezultatul iti sugereaza examenul Cambridge la care sa participi.

Key Facts


La ce ajuta acest certificat Cambridge?


Certificatul Cambridge A1 Movers ajuta copilul sa:

  • inteleaga limbajul de baza in engleza;
  • participe la conversatii simple;
  • scrie formulare introductive, inclusiv ore, date calendaristice si locuri.

De ce alegi aceasta certificare?


  • Fiecare copil primeste un certificat Cambridge in limba engleza, care le incununeaza realizarile.
  • Nu exista rezultatul: promovat / nepromovat.
  • Testul foloseste aspecte reale, de zi cu zi, pentru stimularea invatarii.
  • Testul acopera toate varietatile limbii engleze (exemplu: engleza britanica, engleza americana).

Probe examen


Examenul Cambridge A1 Movers este alcatuit din trei probe (Ascultare, Citire si Scriere, Vorbire), concepute pentru incurajarea si motivarea copiilor in procesul de invatare.Poti vedea exact ce contine fiecare examen in cele ce urmeaza:

I. Reading & Writing

Modulul de Reading & Writing are 6 parti. Fiecare parte incepe cu unul sau doua exemple. Pentru toate partile copiii trebuie sa scrie corect raspunsurile.

Vezi mai mult »»
Partea 1 - 5 intrebari. Pe partea stanga sunt 8 imagini cu obiecte si cuvintele in engleza sub fiecare. Pe partea dreapta sunt 5 definitii (propozitii care descriu sau explica 5 din cele 8 obiecte din stanga). Copiii trebuie sa aleaga imaginile care se potrivesc definitiilor si sa copieze cuvantul corect pentru fiecare pereche.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Citirea de definitii scurte si asocierea de cuvinte. Scrisul cuvintelor.

Partea 2
- 6 intrebari - O scurta conversatie intre doi oameni. Copiii trebuie sa decida ce va spune interlocutorul de fiecare data (A,B sau C).
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Citirea unei conversatii. Alegerea raspunsului corect.

Partea 3
- 6 intrebari- Un text cu unele cuvinte lipsa (gaps). Langa text sunt cateva imagini si cuvinte. Copiii trebuie sa decida ce cuvant se potriveste in fiecare loc liber (gap) si sa il copieze. Pentru ultima intrebare trebuie sa aleaga din trei optiuni care este cel mai bun titlu pentru text.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Citirea unui text pentru informatii specifice si pentru ideea principala a textului. Copierea cuvintelor.

Partea 4
- 5 intrebari - Un text cu unele cuvinte lipsa (gaps). Langa fiecare spatiu liber exista trei posibile raspunsuri. Copiii trebuie sa decida care este raspunsul corect si sa il copieze in spatiul liber.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Citirea si intelegerea unui text factual. Gramatica simpla. Copierea cuvintelor.

Partea 5
- 7 intrebari - O poveste in trei parti. Fiecare parte are o imagine. Dupa fiecare parte, copiii trebuie sa completeze propozitii despre poveste folosind unul, doua sau trei cuvinte.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Citirea unei povesti. Completarea de propozitii.

Partea 6
- 6 intrebari - O imagine cu cerinte: copiii trebuie sa completeze propozitii, sa raspunda la intrebari si sa scrie patru propozitii despre imagine.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Completarea de propozitii, raspunsul la intrebari si scrierea de propozitii despre o imagine.

II. Listening

Modulul de Listening are 5 parti. Fiecare parte incepe cu unul sau doua exemple. Copiii vor asculta fiecare inregistrare de doua ori.

Vezi mai mult »»

Partea 1 - 5 intrebari - O imagine mare care arata oameni desfasurand diferite activitati. Deasupra imaginii si dedesubt sunt nume diferite. Copiii trebuie sa asculte cu atentie o conversatie intre un adult si un copil si sa traseze o linie care sa uneasca numele cu persoanele corecte din imagine.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Ascultarea numelor si descrierilor.

Partea 2
- 5 intrebari - O scurta conversatie intre doi oameni. Exista un formular sau o pagina de caiet cu unele cuvinte lipsa (gaps). Copiii trebuie sa asculte inregistrarea si sa scrie cuvantul sau numarul lipsa din fiecare spatiu gol.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Ascultarea numelor, a cuvintelor si ortografiei si a altor informatii.

Partea 3
- 5 intrebari - Doua seturi de imagini. In partea stanga sunt imagini cu oameni si numele lor sau locuri si obiecte numite. In partea dreapta un set de imagini cu litere dar fara nume. Copiii trebuie sa asculte o conversatie intre doi oameni si sa potriveasca fiecare imagine din partea dreapta cu una din imaginile numite din partea stanga.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Ascultarea cuvintelor, numelor si informatiilor detaliate.

Partea 4
- 5 intrebari - 5 conversatii scurte cu o intrebare si 3 imagini pentru fiecare conversatie. Copiii trebuie sa decida care imagine ilustreaza raspunsul corect la intrebare si sa puna o bifa in dreptul acesteia.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Ascultarea informatiilor specifice.

Partea 5
- 5 intrebari - O imagine mare. Copiii trebuie sa asculte cu atentie o conversatie intre un adult si un copil. Adultul il roaga pe copil sa coloreze diferite obiecte din imagine si sa scrie un cuvant simplu. Copiii trebuie sa urmareasca instructiunile.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Ascultarea cuvintelor, culorilor si informatiilor specifice.

III. Speaking

Modulul de Speaking are 4 parti. Copiii dau testul singuri cu examinatorul, dar o persoana cunoscuta care vorbeste limba romana ii va introduce examinatorului si le va explica ce trebuie sa faca in limba romana.

Vezi mai mult »»

Partea 1 - Examinatorul va saluta copilul si il va intreba cum se numeste si ce varsta are. Apoi se vor uita la doua imagini similare dar cu diferente intre ele. Examinatorul il roaga pe copil sa descrie patru diferente intre imagini.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Descrierea diferentelor dintre imagini. Vorbitul despre culori, dimensiuni, numere, pozitie, cum arata oameni sau obiecte, ce fac oamenii etc.

Partea 2
- Examinatorul arata patru imagini care spun o poveste si povesteste copilului despre prima imagine. Copilul trebuie sa continue povestea si sa descrie celelalte 3 imagini. Titlul povestii si numele personajelor principale sunt date.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Intelegerea inceputului unei povesti si continuarea povestii. Descrierea imaginilor.

Partea 3
- Examinatorul arata copilului un set de 4 imagini. In fiecare set de imagini una dintre ele este diferita de celelalte. Copilul trebuie sa spuna care imagine este diferita si de ce.
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Identificarea unei imagini diferite si explicarea motivelor deciziei.

Partea 4
- Examinatorul pune copilului cateva intrebari personale (de exemplu scoala, timp liber, prieteni si hobbiuri).
Ce trebuie sa exerseze elevul
- Intelegerea intrebarilor si raspunsul la intrebari.

Proba examen: Reading & Writing (25 minute)

  Continut

6 parti
35 de intrebari

  Punctaj

maxim 5 scuturi

  Ce evalueaza

Probele urmaresc sa evalueze capacitatea candidatilor de a citi definitii scurte, de a potrivi cuvintele si a le scrie corect, de a citi o conversatie si a alege raspunsurile corecte, de a citi informatii specifice si a intelege ideea principala a unui text, de a intelege un text si a aplica reguli gramaticale simple, de a citi o poveste si a completa propozitii, de a raspunde la intrebari si a scrie propozitii despre o imagine.

Proba examen: Listening (25 minute)

  Continut

5 parti
25 de intrebari

  Punctaj

maxim 5 scuturi

  Ce evalueaza

Cele 5 parti urmaresc sa evalueze abilitatea copiilor de a asculta si recunoaste nume si descrieri, de a identifica anumite informatii scurte sau detaliate, de a identifica corect cuvinte, culori si informatii specifice.

Proba examen: Speaking (5-9 minute)

  Continut

4 parti

  Punctaj

maxim 5 scuturi

  Ce evalueaza

Cele 4 parti urmaresc sa evalueze abilitatile copiilor de a descrie diferentele intre doua imagini, a vorbi despre culoare, marime, pozitie, cum arata lucrurile sau oamenii, ce fac oamenii etc., de a intelege inceputul unei povesti si a o continua, de a descrie imagini, de a indica o imagine diferita si a explica de ce este diferita, de a intelege si a raspunde unor intrebari personale.

Continua procesul de inscriere la examen


Inregistrare Candidat / Calendar / Taxe

In pasul urmator vei trece la demararea procesului de inscriere la examenul de limba engleza certificat de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH, mai exact vei completa datele personale de identificare ale candidatului. Te rugam citeste si completeaza cu atentie campurile formularului: Inscriere examene.

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 10:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult