Occupational English Test - examen OET autorizat la nivel international, pentru certificarea cunostintelor de limba ENGLEZA in domeniul medical

Testul de limba engleza dedicat profesionistilor din domeniul medical.

Examenul OET este sustinut, in exclusivitate, pentru Romania si Europa de Sud-Est, prin EECentre - European Examinations Centre, Bucuresti. La nivel mondial, testul OET este disponibil in peste 120 de centre din 40 de tari; iar certificarea OET este recunoscuta in: Marea Britanie, Australia, Irlanda, Noua Zeelanda, Dubai, Singapore, Namibia.
OET a fost dezvoltat in 1980 in Australia, la initiativa profesorului Tim McNamara si a echipei sale de la Universitatea din Melbourne, institutie de prestigiu, cu experienta si in dezvoltarea cunoscutului test IELTS. Testul OET si-a pastrat relevanta de-a lungul timpului deoarece a raspuns nevoilor sectorului medical si a fost constant ajustat si adaptat in ultimii 30 de ani. Cercetarea continua, structura testului si actualizarea permanenta reflecta nevoile sectorului medical, in concordanta cu evolutia sa in timp.

Key Facts


  • Format: 4 probe
  • Durata: 160-170 de minute
  • Scor: A-E pentru fiecare proba
  • Profesionisti interesati de OET: asistenta medicala (47%), medicina (23%), medicina dentara (20%), farmacie (6%)

La ce ajuta acest certificat OET?


  • Contribuie la facilitarea accesului la informatie de calitate, in acord cu standardele internationale, si imbunatateste substantial nivelul de comunicare si de intelegere in relatia profesionist-pacient, precum si in relatia dintre profesionisti, in cadrul unei echipe multiculturale.
  • Testul OET (Occupational English Test) evalueaza abilitatile de comunicare in limba engleza ale profesionistilor din domeniul sanatatii, pentru urmatoarele profesii: medicina generala, asistenta medicala, medicina dentara, nutritie, farmacie, fizioterapie, terapie ocupationala, optica medicala, podiatrie, radiografie, patologie de vorbire (logopedie), alte ramuri ale medicinei umane, cat si medicina veterinara.

De ce alegi aceasta certificare?


  • Oportunitati profesionale noi, in context international;
  • Cursuri sau programe profesionale desfasurate in limba engleza;
  • Demonstrarea nivelului de limba engleza;
  • Cunoasterea limbajului specific in domeniul healthcare.

Probe examen


Poti vedea exact ce contine fiecare proba in cele ce urmeaza:

I. Reading

Aceasta proba este alcatuita din trei parti care, in total, dureaza 60 de minute. Subiectele sunt din domeniul medical si includ o serie de documente, proceduri, politici, intrebari cu raspuns scurt etc. Testul este relevant pentru toti profesionistii si testeaza abilitatile acestora de a intelege texte si de a identifica informatii din texte multiple. Proba curpinde si exemple de comunicare dintre doi profesionisti/colegi.

Vezi mai mult »»

Part A:
Conspect - 15 minute.
Presupune testarea capacitatii de a citi rapid textele. In aceasta parte este evaluata abilitatea candidatilor de a identifica si sintetiza informatia din mai multe surse, intr-un mod coerent, extragand doar esentialul. Candidatilor li se cere sa citeasca 3-4 texte scurte, care insumeaza aproximativ 650 de cuvinte, textele fiind referitoare la un singur subiect, si sa completeze cuvintele lipsa in cateva paragrafe (16-20 de cuvinte lipsa).
Part B si C:
Intrebari cu raspunsuri multiple - 45 minute.

Part B:
Presupune testarea capacitatii de a citi rapid textele. In aceasta parte este evaluata abilitatea candidatilor de a identifica si sintetiza informatia din mai multe surse, intr-un mod coerent, extragand doar esentialul.

Part C:
cuprinde doua pasaje lungi de prezentare a unor aspecte din domeniul medical. Aceasta parte evaluaza abilitatea de a intelege atat continutul explicit si implicit, cat si atitudinea sau opinia prezentata intr-un text mai lung. Pentru a putea raspunde corect la intrebarile din aceasta parte candidatilor li se cere sa identifice relatia dintre ideile prezentate la nivel de propozitie in comparatie cu cele prezentate le nivel de paragraf.

Cum este evaluata proba de Reading OET?
Deoarece in Reading Part A candidatilor le este evaluata capacitatea de sinteza si de parcurgere rapida si intelegere a textelor in scopul identificarii de informatii, Part A este o proba cronometrata si toate intrebarile trebuie completate in 15 minute. Proba de Reading Part B si C se concentreaza pe intelegerea unor pasaje mai lungi de text, in toata complexitatea lor. Pentru a trece cu succes aceasta proba candidatii trebuie sa identifice si obiectivul textului si relatia dintre idei.

II. Listening

OET este alcatuita din trei parti care cuprind aproximativ 20-28 de intrebari si dureaza 40-45 de minute. Subiectele sunt de interes general, din domeniul medical, fiind accesibile candidatilor din toate profesiile. Fiecare parte consta in 15 minute de inregistrare, avand pauze care iti permit sa notezi raspunsurile. Se va pune accentul pe o gama larga de accente, in materialul audio, iar materialele se vor orienta mult spre discutiile reale care pot fi purtate in relatia dintre profesionisti/colegi, la locul de munca. Va fi evaluata capacitatea candidatului de a urmari elemente concrete din consultatie si de a intelege discutia. Fiecare inregistrare va fi ascultata o data cu posibilitatea de a nota raspunsurile in timpul ascultarii.

Vezi mai mult »»

Proba de Listening OET are trei parti:

Part A:
- (15 minute): doua consultatii separate intre un profesionist si un pacient. Aceasta parte a probei A evalueaza abilitatea profesionistilor in domeniul medical de a urmari detaliile in timpul unei consultatii. Candidatii vor asculta o conversatie dintre un profesionist si un pacient si vor completa pe foaia de raspunsuri, fiind ghidati de cuvinte-cheie relevante.

Part B:
- (10 minute): sase dialoguri sau monologuri specifice locului de munca. Aceasta parte a probei A evalueaza abilitatea candidatilor de a intelege ceea ce aud, pe o tema din sfera lor profesionala, si de a completa cateva cerinte.

Part C:
(15 minute): doua prezentari lungi sau interviuri cu profesionisti din domeniul medical.

Cum este evaluata proba de Listening OET?
In cadrul probei se evalueaza abilitatile de ascultare si de intelegere, prin intrebari cu raspunsuri multiple si intrebari cu raspunsuri scurte, abilitatea de a asculta si intelege informatii specifice – de exemplu, prin completarea unor fraze, notite, spatii libere etc. Evaluatorii care verifica proba de Listening OET sunt calificati si foarte bine pregatiti. Raspunsurile candidatilor sunt evaluate potrivit unui ghid in care sunt detaliate metoda si criteriile de acordare a punctajului. Materialele care contin raspunsurile sunt notate de evaluatori pregatiti de la Centrul OET. Toate datele sunt verificate de doua ori, pentru un nivel sporit de siguranta.

III. Writing

OET dureaza 45 de minute si are un continut strict medical, adaptat in functie de specialitatea/profilul profesional al fiecarui candidat. Structura probei: Candidatilor li se cere sa scrie o scrisoare medicala: de trimitere, de externare etc. Alaturi de instructiuni, candidatii vor primi material relevant: notite referitoare la caz, alte informatii utile in documentare.

Vezi mai mult »»


Cum este evaluata proba de Writing OET?
Nivelul de performanta al candidatilor este evaluat de cel putin doi evaluatori cu experienta. Ei noteaza independent, fara sa se influenteze unul pe celalalt. Notarea se face in functie de cinci criterii:
1. Indeplinirea generala a cerintei
2. Adaptabilitatea limbajului
3. Intelegere
4. Gramatica si coeziune
5. Abilitati de prezentare – scriere, punctuatie etc.

IV. Speaking

OET se desfasoara individual si dureaza aproximativ 20 de minute. Un candidat ia parte la aceasta proba utilizand materiale specifice fiecarei specialitati/fiecarui profil medical. Aceasta proba implica un joc de rol, in care interlocutorul intra in pielea uni pacient sau a unei persoane care ingrijeste un pacient. Pentru veterinari, interlocutorul joaca rolul unei persoane in grija caruia se afla un animal. Structura probei: In cadrul fiecarui test de Speaking, interlocutorul verifica identitatea si profesia candidatului si incepe printr-o scurta conversatie introductiva, de incalzire, urmata de inceperea jocurilor de rol. Acestea sunt doua la numar si fiecare dureaza cate 5 minute. Candidatul primeste informatii despre jocurile de rol. La proba de Speaking candidatii vor extrage doar subiecte diferite, care nu se vor repeta in cadrul aceleiasi sesiuni. Interlocutorul urmeaza o structura scrisa, astfel incat desfasurarea probei de Speaking sa fie similara de la un candidat la altul.

Vezi mai mult »»


Cum este evaluata proba de Speaking OET?
Intreaga proba de Speaking este inregistrata. Evaluarea candidatului se face pe baza inregistrarii audio. Proba de Speaking OET este notata in mod independent de cel putin doi evaluatori cu pregatire. Niciunul dintre cei doi evaluatori nu stie ce punctaj acorda celalalt, sau ce punctaje a obtinut un candidat la celelalte probe OET. Interlocutorul din timpul testarii nu este deloc implicat in notare. Candidatii care acorda o atentie deosebita detaliilor in timpul jocului de rol si care sunt familiarizati cu toate criteriile de evaluare, au sanse mari sa reuseasca sa isi demonstreze abilitatile. Candidatilor li se recomanda sa ia in considerare ca, in procesul de evaluare a probei de Speaking OET, se tine cont de mai multe criterii principale: eficienta in comunicare, inteligibilitate, fluenta, expresie si bogatie a limbajului. Totodata, vor fi evaluate alte aspecte precum: capacitatea de a construi o legatura in conversatie, intelegerea perspectivei pacientului, structurarea conversatiei, capacitatea de a obtine cat mai multe informatii de la pacient.

Proba examen: Reading

  Continut

3 parti

  Durata

60 de minute

  Ce evalueaza

Abilitatile de a intelege texte si de a identifica informatii din texte multiple. Proba curpinde si exemple de comunicare dintre doi profesionisti/colegi.

Proba examen: Listening

  Continut

3 parti
20-28 de intrebari

  Durata

40-45 de minute

  Ce evalueaza

Capacitatea de a compune si redacta o scrisoare medicala.

Proba examen: Writing

  Continut

1 proba

  Durata

45 de minute

  Ce evalueaza

Capacitatea de a urmari si intelege o serie de materiale audio, precum: interviuri, discutii si prezentari.

Proba examen: Speaking

  Continut

1 proba

  Durata

20 de minute

  Ce evalueaza

Capacitatea de a purta un dialog cu un interlocutor care ia rolul unui pacient sau insotitor.

Continua procesul de inscriere la examen


Inregistrare Candidat / Calendar / Taxe

Informatii complete despre testul OET:

https://www.occupationalenglishtest.org/

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

Din perspectiva unui voluntar EECentre, livrarea unui examen se desfasoara intr-o atmosfera propice concentrarii. Echipa EECentre este unita, comunicativa, sociabila, aspecte care m-au determinat sa imi continui activitatea si sa astept cu nerabdare urmatoarea sesiune de examinare.
Elev I. Martin, 18 ani, Voluntar
A fost o experiență extrem de plăcută să dau un examen aici! Spațiul a fost impecabil, personalul amabil, au răspuns cu promptitudine la e-mailuri, făcând astfel tot parcursul candidatului ușor de trecut! Recomand cu căldură examenele Cambridge la EECentre.
Yasmina R., Bucuresti, Candidat Examen Cambridge C1 Advanced
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): Din 2013 aleg exclusiv examenele Computer-Based, deoarece oferă foarte multe facilități candidaților în materie de recuperare timp, sonorizare superioara la proba de ascultare, primire rezultate și certificate intr-o perioada relativ imediata. Demn de luat în semă este și diminuarea consumului de hârtie, tonnere, materiale plastice, diverse alte resurse etc. Punctez acest argument ecologic care se reflectă în calitatea vieții fiecăruia dintre noi atât în prezent, dar mai ales în viitor.
Dna. Prof. Carmen Salvan, Centrul de Limbi Străine Cambridge Deva
Examenele computer-based reprezinta o optiune viabila a sustinerii examenelor Cambridge din mai multe motive: copiii si adolescentii sunt familiarizati cu utilizarea calculatorului si castiga timp pretios la proba de Reading, Use of English si Listening, intrucat nu este necesar sa treaca raspunsurile pe answer sheet (timpul probei ramanand insa acelasi). Calitatea sunetului la proba de Listening este net superioara, ei putand sa isi regleze volumul sunetului oricand in timpul probei, tot ce lucreaza ei este salvat in timp real - chiar daca exista posibilitatea sa fie probleme cu computerele, munca lor nu va fi afectata si nici timpul de lucru, pot vedea pe ecranul calculatorului: permanent timpul ramas pana la sfarsitul probei. La partea de Writing cuvintele sunt numarate automat. In plus, au posibilitatea mutarii paragrafelor, adaugarii /inlocuirii cuvintelor. Programul este usor de utilizat de catre supraveghetor, iar munca acestuia este mult mai usoara. Exista materiale online pe care le puteti folosi in pregatirea elevilor, precum si un tutorial care explica foarte bine cum trebuie abordata fiecare parte, rezultatul este primit in 2 saptamani. Va incurajez sa incercati aceasta varianta, cu siguranta va fi un pas inainte atat pentru dumneavoastra, cat si pentru elevii dumneavoastra.
Dna. Prof. Mirela Radu, Manager Centrul de Limbi Straine Smart English, Sibiu
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): Organizarea unei sesiuni pe Computer implică o activitate simplificată si semnificativ mai puțină responsabiltate, iar EECentre asigură logistica examenului (computere, casti etc). Răspunsurile candidaților se incarcă automat (dispare stresul completării tuturor fișelor, a modalităților de completare a acestora - creion sau pix, litere de mână sau de tipar; expedierea plicurilor cu testele candidaților). Partea de Listening (care oricând poate crea probleme din cauza unui gadget care nu funcționează sau a gălăgiei din clădire / stradă) se desfășoară întotdeauna fără probleme. Rezultatele la examen sosesc intr-un timp cu mult mai scurt (comparativ cu cele de la examenele pe hartie).
Dna. Prof. Laura Sabau, C.N. “Unirea” Targu Mures
Despre examenele Cambridge sustinute de candidati pe calculator (versiunea Computer-Based): - Nu am avut niciun copil care sa spuna ca nu a stiut ce sa faca, pe ce sa dea click si ca a pierdut din timp. Totul li s-a parut clar, user friendly. - Listeningul este INCOMPARABIL: fiecare elev are propria casca pe urechi si sunetul este ascultat individual, la o calitate net superioara. - La GAPPED reading, avantajul este, iar, de domeniul evidentei, asezarea paragrafelor contribuie la confirmarea, sau nu, a fluentei /coerentei textului si este time saving. - Writingul este avantajos pentru cei cu scris indescifrabil si pentru ca numararea cuvintelor este automata, deci, vorbim iar de folosirea judicioasa a timpului. Mentionez ca ultimele grupe care au sustinut CB nu au avut mock test pe calculator, deci nu au exersat. Cu toate acestea, s-au descurcat impecabil deoarece instructiunile sunt foarte clare.
Dna Prof. Petronela Barbulescu, C.N. Pedagogic “Carmen Sylva” Timisoara
In aprilie 2019, a fost prima mea colaborare cu EECentre. Am participat la majoritatea workshop-urilor si sunt multumita de calitatea lor. Trainerii sunt bine pregatiti, flexibili, folosesc metode moderne de predare, explicatii concrete, eficiente, ofera materiale didactice, combina practicul cu teoreticul si chiar mai mult, cer feedback la sfarsitul cursului. Recomand si altor profesori workshop-urile si examenele oferite de EECentre.
Dna. Prof. V. SAVU, Reprezentant Scoala Gimnaziala Nr. 135, Bucuresti
Felicitari intregii echipe EECentre pentru modul de organizare a examenului B1 Preliminary for Schools (PET) din 06.07.2020, Bucuresti. Felicitari pentru atitudinea, profesionalismul, increderea si sustinerea transmisa participantilor; multi dintre ei aflati la debut, in drumul examenelor din viata. Ei sunt cei mai sinceri critici. Va dorim (parintii si copilul): succes in activitate, sanatate si proiecte frumoase.
Mona Gostian, Parinte Candidat, Bucuresti
Va felicit pentru modul cum ati organizat si desfasurat examenul Cambridge: B1 Preliminary (PET) din iulie 2020. In aceasta perioada deloc usoara, ati reusit sa le transmiteti copiilor siguranta si incredere. Pentru toate acestea va MULTUMIM !
Monalice RADULESCU, Parinte Candidat, Bucuresti
Am ales să colaborez cu EECentre, deoarece au fost cei care mi-au prezentat soluțiile necesare pentru punerea pe picioare a unui centru la început de drum. Oamenii de aici, organizarea, promptitudinea, training-urile, respectul oferit, toate acestea îi recomandă drept cel mai bun partener întru organizarea examenelor Cambridge. Multumesc si va iubesc!
Alina NEGRUTIU, RIO Centrul de Limbi Straine, Bucuresti
Va multumim din suflet pentru colaborarea impecabila din toata perioada desfasurarii probelor de concurs KOALA INTERNATIONAL COMPETITION! Felicitari intregii echipe! Abia așteptam sa ne inscriem la etapa urmatoare 2021! Echipa de la Clubul Amazing Kids, ARAD
Doina TIFREA, Manager Clubul Amazing Kids, ARAD
Ma numesc DARIA si am 12 ani. Într-o zi m-am gândit: ce să fac azi? Și atunci mi-a venit o idee, de ce să nu îmi verific nivelul de engleză, cu un test pentru examenul Cambridge B2 First? Aplicatia EEC App a fost uimitoare! Totul a fost foarte organizat, oamenii erau foarte bine pregătiți și atât de drăguți și m-au ajutat cu tot ce am avut de facut. De exemplu, la partea de vorbire, Doamna Examinatoare a fost atât de deschisă, comunicativă, amuzantă și foarte calmă, ceea ce mi-a dat curaj și deodată toate temerile mele au dispărut. Recomand tuturor Simulare Online Examen Cambridge. Și aveți încredere în mine: este o experiență de excepție, pe care eu nu o voi uita niciodată. Deci, ce aștepți? Dă-i drumul!
Daria T., Elev 12 ani, Bucuresti, Candidat la EEC App
Mi-a facut placere sa particip la workshopul A2&B1 organizat de EECentre. Pe langa noutatile aparute in cadrul celor 2 examene, am mai invatat si alte lucruri noi, ceea ce e o bucurie. Va multumesc frumos!
Dna. Iuliana Ciotinga, Complexul Educational Laude-Reut, Bucuresti
Particip la workshop-urile organizate de EECentre, deoarece consider ca este un "must have" in pregatirea elevilor, dar si din dorinta a afla metode inovative de predare si "upgradare" profesionala.
Dna. Ana ANA, Reprezentant EDULAND Laborator de Educatie Nonformala, Corabia
Consider ca profesorii se confrunta cu provocari si schimbari nenumarate in demersul lor didactic, iar acesta este motivul pentru care este necesara participarea la workshop-uri si tot felul de actiuni de pregatire. Recomand cu multa incredere workshop-urile EECentre, deoarece ajuta la formarea cadrelor didactice intr-un mod interactiv si placut.
Dna. Profesor Nicolle CIRLEA, Reprezentant Liceul Teoretic C.A. ROSETTI, Bucuresti
BIG BEN LANGUAGE SCHOOLS Bulgaria are extremely happy to work together with EECentre because of the examiners' professionalism and their friendly collaboration with the candidates. We are grateful to be a part of the EECentre's family and thankful for the opportunity to develop our students' language skills and life confidence. We are looking forward to next year's Cambridge exams!
Jenny Spirkova, BIG BEN LANGUAGE SCHOOLS Bulgaria
Testul IELTS la EECentre a fost o experienta placuta. Desi am avut emotii, mediul in care a decurs testul a fost foarte profesional si nu am intampinat nici o dificultate. In mod special apreciez modul in care s-a desfasurat partea de speaking; examinatorul care m-a testat fiind foarte calm si m-a ajutat sa depasesc emotiile.
Candidat examen IELTS Nov. 2020, Ploiesti, Prahova
Mi-am dorit sa ofer experiente de invatare veritabile, sa pot raspunde necesitatilor de formare si dezvoltare ale unei mari diversitati de copii proveniti din grupuri diferite si sa asigur sanse egale in ceea ce priveste participarea la interactiunile din clasa si cele din afara acesteia, iar cooperarea cu EECentre m-a ajutat sa le asigur elevilor mei reale oportunitati de cooperare si comunicare in clasa si in afara ei. Multumesc, EECentre pentru deschiderea de noi orizonturi spre dezvoltare personala si profesionala!
Dna. Profesor A. Vlad, Cambridge Speaking Examiner, GALATI
Scoala Superioara Comerciala "Nicolae Kretzulescu" va multumeste pentru fructuoasa colaborare ce o dezvoltam, organizand impreuna sesiuni de examene Cambridge soldate cu rezultate foarte bune pentru elevii nostri.
Dna Profesor L. Stanciu, Reprezentant Scoala "N. Kretzulescu"
Va multumesc mult pentru tot! Pentru organizarea, promovarea, sustinerea unui asemenea eveniment educational: KOALA INTERNATIONAL COMPETITION! Felicitari intregii echipe EECentre, ca ne-ati sprijinit sa participam si sa avem asemenea competitie de talie mondiala, aici, la noi acasa! Bravo Romania pentru copiii buni si deosebiti! Pe viitor, doresc sa ne continuam succesul impreuna!
Andra DINU, Manager Arthur English Kids Club, Bucuresti
Mi-am dorit sa ofer experiente de invatare veritabile si sa pot raspunde necesitatilor de formare si dezvoltare ale unei mari diversitati de copii proveniti din grupuri diferite si sa asigur sanse egale in ceea ce priveste participarea la interactiunile din clasa si extrascolare, iar colaborarea cu EECentre m-a ajutat sa le asigur elevilor mei aceste reale oportunitati. Multumesc European Examinations Centre pentru deschiderea de noi orizontori de dezvoltare personala si profesionala.
Dna. Profesor A. VLAD, Reprezentant Colegiul National ”A.I. Cuza”, Galati
Recomand cu incredere EECentre pentru profesionalism, promptitudine si eficienta!
Dna. Profesor A. Monescu, Reprezentant Colegiul National Unirea, Brasov
European Examinations Centre nu este doar o organizatie de examinare, ci un centru in care primeaza calitatea si umanitatea. Serviciile oferite sunt centrate pe colaboratori si candidati. Suntem onorati sa facem parte din familia EECentre.
Dna. Profesor M. RADU, Reprezentant Smart English, Sibiu
Colaborarea cu European Examinations Centre a contribuit semnificativ la formarea mea ca profesionist in domeniul limbii engleze, prin sansa oferita, care a insemnat onoarea, dar si provocarea de a ma mentine la inaltimea rigorilor impuse de statutul de Cambridge speaking examiner, precum si prin relatia profesionala desavaraita avuta cu membrii echipei EECentre.
Dna. Profesor O. D. MILEA, Reprezentant Colegiul National „A.I. Cuza”, Galati
I have participated in several workshops focusing on Cambridge examinations, methods of teaching, TKT, and developing productive skills in students, and I have always found them very engaging, extremely useful, and enjoyable. Moreover, I have sat for a TKT examination that was very well organised and I am looking forward to continuing my professional development with EECentre.
Dna. Profesor D. MARINCU, Reprezentant Sc. Gimnaziala nr. 13 & Language Express, Timisoara
Colaborarea cu European Examinations Centre a însemnat încă din prima clipă garanția examenelor Cambridge organizate cu promptitudine și profesionalism. Alături de EECentre, Customised English din Brasov are posibilitatea de a oferi pretestari gratuite cursantilor sai, precum si de a sustine examenul asa cum le este lor mai la indemana - pe calculator. Echipa de examinatori tineri, entuziasti si cu multa experienta, reuseste prin profesionalism si tact sa le ofere candidatilor o experienta de examinare memorabila, la standarde internationale.
Dna. Profesor R. I. Davidescu, Reprezentant Customised English, Brasov
Alaturi de trainerii EECentre m-am format in calitate de examinator Cambridge ceea ce a presupus o abordare diferita a evaluarii asa cum am invatat-o in scoala romaneasca. De oamenii din echipa EECentre ma leaga o relationare de mai bine de 7 ani, timp in care m-au crescut si m-au provocat sa imi descopar maretia si sa imi perfectionez responsabilitatea de evaluator. Multumesc tuturor calauzelor pe care le-am cunoscut prin intermediul EECentre pentru momentele de invatare traite impreuna!
Dna Profesor C. NEAGU, Reprezentant Liceul de Arte, Buzau
Ma bucura nespus colaborarea cu EECentre, deoarece nu doar noi, profesorii, ne-am familiarizat cu criteriile de evaluare, ci si elevii au experimentat ce inseamna testarea si validarea competentelor lingvistice la nivel international. Apreciez profesionalismul, rigurozitatea si seriozitatea echipei EECentre in organizarea examenelor Cambridge. Desi nu cunosteam in amanut ce presupune acesta colaborare, acum pot afirma ca a fost un real castig atat pe plan profesional, cat si personal. Detinerea unui certificat Cambridge atesta la nivel international cunostintele detinute de un candidat, in plus cunoasterea unei limbi straine ofera noi optiuni si oportunitati de viitor.
Dna. Profesor N. NECHITA, Reprezentant Art High School, Buzau
Dezvoltam o colaborare foarte eficienta cu EECentre - partener de incredere. Multumim echipei EECentre care a reusit sa puna bazele unui centru de referinta in domeniul evaluarii si certificarii studiului limbii engleze, atat de bine ancorat in realitatile vietii noastre. Din toamna 2018 am devenit centru de examinare avizat, ceea ce a fost o recompensa sufleteasca enorma pentru profesorii direct implicati in aceste activitati, dar si una emotionala pentru elevii nostri ce, nu numai ca au inceput sa recunoasca importanta sustinetii examenelor Cambridge pentru echivalarea competentelor lingvistice de Bacalaureat si alcatuirea dosarului pentru burse sau inscrieri la facultatile din strainatate, ci au devenit si mult mai mandri de scoala unde invata. Apreciem ca EECentre dedica profesorilor o gama larga de workshopuri inovative, ce contribuie atat la perfectionarea pedagogica, cat si la sprijinirea elevilor prin resursele specifice de pregatire a examenelor. Mult succes in continuare!
Dna Prof. R. Neatu, Teacher Trainer, Reprezentant Colegiul National "Matei Basarab", Bucuresti
Scoala Gimnaziala "I.G.DUCA" din Bucuresti colaboreaza excelent cu EECentre, prin sustinerea de testari, simulari, ateliere educationale, examene de limba engleza Cambridge. Pe viitor ne dorim continuarea acestei frumoase colaborari.
Dna Prof. M. MANESCU, Scoala Gimnaziala "I. G. DUCA", Bucuresti
Examenul Cambridge a fost o experienta extraordinara pentru mine, desi mi s-a parut o provocare, pe masura ce avansam de la o proba la alta. Proba de speaking a fost preferata mea, examinatorul a fost prietenos si implicat in dialogul care mi-a dat multa incredere conversationala. Aceasta a fost prima mea incercare de a face fata unui examen in limba engleza si m-a ajutat sa-mi cunosc nivelul corect de limba engleza. In concluzie, acest examen ma determina sa continui studiul cu mult mai multa perseverenta si optimism.
Ramona, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
Astazi am sustinut examenul KET Cambridge, pentru care m-am pregatit foarte mult. Mi-au placut cei doi examinatori, fiindca erau foarte atenti cu mine. Examenul a fost organizat foarte bine, sala de clasa a avut o multime de laptop-uri, iar conditiile au fost optime examinarii candidatilor.
Anisia, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
In primul rand, organizatia este geniala: organizarea examenului a fost excelenta, iar fiecare candidat a inteles ce are de facut. Am fost foarte emotionata la prima parte de speaking, dar in cele din urma s-a dovedit a fi cea mai usoara. Profesorii au fost foarte comunicativi si ne-au oferit un cadru prietenos de examinare. Urmatoarele probe: citit, scris si ascultat, le-am sustinut in format computer-based, pe calculatoare foarte bune.
Denisa, Candidat la Examenul de Limba Engleza Cambridge
Fantastic team, a pleasure to work with.
Dna. Profesor M. White, Manager SPRINGFIELD School, Bucuresti
Experienta mea in echipa EECentre ma ajuta sa-mi deschid orizontul alaturi de colegi minunati, ce dovedesc atat profesionalism in tot ceea ce fac, cat si deschidere, fiind mereu dispusi sa ofere ajutor oriunde este nevoie.
Elev M. D. IACOB, 18 ani, Voluntar
Colaborarea cu EECentre o evaluam a fi o experienta excelenta, deoarece promtitudinea si calitatea serviciilor furnizate sunt la cele mai inalte standarde.
Dna. Profesor C. LERCH, Reprezentant Colegiul National „MIRCEA ELIADE”, Resita, jud. Caras Severin
Am descoperit in European Examinations Centre partenerul ideal in ceea ce priveste certificarea internationala a cunostintelor de limba engleza, motiv pentru care ne dorim continuarea colaborarii. Felicitari intregii echipe si mult succes viitor!
Dna. Profesor A. IAZ, Reprezentant Liceul Teoretic “Constantin Serban” Alesd, jud. Bihor
EECentre nu este doar „un centru de examinare”, ci un partener in care calitatea si umanitatea primeaza. Serviciile oferite sunt focusate pe candidati si colaboratori. Suntem onorati sa facem parte din familia EECentre.
Dna. Profesor M. RADU, Reprezentant Smart English, Sibiu.
Keep up the great work! Multumesc pentru excelentele sesiuni de examene internationale Cambridge.
Prof. Serban, Partener EECentre
La EECentre colaborez cu o echipa tanara, profesionista, care s-a apropiat foarte mult de voluntari, introducandu-ne cu atentie, prietenie si caldura, in activitatile specifice examinarilor internationale Cambridge. Sa fii invigilator la EECentre este ca si cum ai face o activitate cu amicii, nicidecum un efort.
Elev A. L. CIHO, 18 ani, Voluntar
Ma bucur ca am inceput colaborarea cu acest grup entuziast de profesionisti. Multumesc pentru promptitudinea si amabilitatea cu care raspundeti solicitarilor.
Prof. D. Postolachi, Partener EECentre
Datorita echipei de profesionisti EECentre, nu doar noi profesorii ne-am familiarizat cu standardele europene, ci si elevii experimenteaza ce inseamna testarea si atestarea competentelor lingvistice, la nivel international. Apreciez profesionalismul, rigurozitatea si seriozitatea echipei EECentre in organizarea examenelor Cambridge. Detinerea unui certificat Cambridge valideaza cunostintele detinute de candidat la nivel international, fapt ce aduce un plus la imaginea si prestigiul institutiei noastre, confirmand pregatirea elevilor nostri in conformitate cu exigentele sec. XXI. Colaborarea cu EECentre este un real castig atat pe plan personal, cat si profesional.
Dna. Prof. N. Nechita, Reprezentant Liceul de Arte „Margareta Sterian”, Buzau

3 tari

Reprezentare functionala

10 ani

Examinari lingvistice autorizate

90+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Inspira-te cu noutati

Comunicam offline & online

Impartaseste-ne opinia

Ce putem face mai bine?CONTACT
Program de Lucru: 09:00 - 18:00 | Luni - Vineri
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Telefon: +4031.108.6859 ; +40374.995.903
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult