FORMULAR de INSCRIERE la CONCURS

Bine ai Venit!

In aceasta sectiune te inscrii la cel mai iubit concurs de limba engleza: KOALA INTERNATIONAL COMPETITON.
Completeaza campurile formularului de mai jos (fara diacritice pentru a evita emiterea gresita a certificatului) si intra in comunitatea elevilor pasionati de studiul limbii engleze. Confirmarea de inscriere la concurs, noutatile competitiei, programul si locatia fiecarei etape, rezultatele si certificatele, precum si alte informatii le vei primi pe adresa de email (completata mai jos).

Start Registration & Success!
*
*
*
*
*
*
v
*
*
v
*
*
*
*
v

*
REGULAMENT KOALA
*
*


**Pentru susținerea competiției in orașul selectat trebuie întrunit un număr minim de candidați. In cazul in care numărul nu este întrunit, candidatul este redirecționat către cel mai apropiat centru partener. Dacă refuzați direcționarea, cotizația vi se returnează.
Atenție: in etapa a-II-a dacă nu se întrunește numărul minim de candidați veți fi relocat către cel mai apropiat Centru Partener KOALA.
Captcha image
Show another codeShow another code

Inscriere

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

8 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

270+

Centre educationale partenere

9700+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Bd. Ferdinand I, nr. 126A, parter Sector 2, Bucuresti, 021396, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Marasesti, Nr. 32, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact[at]eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare lingvistica: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta de navigare.
Citeste mai mult