Colaboratori & Sponsori

 International Summer Schools Education - ISS EDU
International Summer Schools Education - ISS EDU

International Summer Schools Education - ISS EDU a fost fondată în anul 2011, în colaborare cu unul dintre cele mai importante centre de organizare a școlilor de vară din Anglia: Churchill House School of English Language. Seriozitatea partenerilor, precum și satisfacția elevilor și a părinților ne-au insuflat curajul de a continua să ne dezvoltăm, iar numărul participanților la taberele noastre a crescut de la an la an.


Detalii »»

ISS EDU își alege cu grijă partenerii, se bucură de aprecierea lor și dezvoltă relații de colaborare de lungă durată, având astfel posibilitatea de a vă oferi programe educaționale disponibile la un raport excelent între calitate și preț. În prezent, colaborăm cu școli internaționale cu renume din întreaga lume, printre cele mai populare destinații numărându-se Anglia, Germania, Franța, SUA, Japonia, Irlanda sau Austria. Toate unitățile partenere sunt acreditate local pentru organizarea taberelor de studii.


În cadrul taberelor educaționale sau programelor de cursuri, participanții au posibilitatea de a-si îmbogăți cunoștințele de limbi străine, de a cunoaște noi culturi și de a forma prietenii internaționale. Îndrumătorii, clienții și participanții la taberele noastre beneficiază de consultanță completă pentru alegerea unei tabere potrivite, precum și de asistență pe tot parcursul desfășurării programului.


Ne adresăm copiilor și adolescenților care doresc să își perfecționeze abilitățile de comunicare și cunoștințele de limbi străine, să trăiască experiențe noi în medii multiculturale și să comunice cu vorbitorii nativi.

Ne adresăm părinților care doresc să investească în dezvoltarea personală și în educația copiilor lor.

Ne adresăm profesorilor de limbi străine și nu numai, deschiși către noutate și diversitate, dornici să îndrume elevii spre activități educaționale și extracurriculare în domenii interesante.

Nu în ultimul rând, ne adresăm deopotrivă și adulților (studenți sau post-universitari) care doresc să își perfecționeze cunoștințele de limbi străine sau chiar abilitățile profesionale (de la pedagogie la antreprenoriat și tot ce-i la mijloc) prin cursuri organizate în străinătate.

Taberele educaționale de vară reprezintă experiențe de viață cu un profund impact asupra modului în care tinerii percep lumea înconjurătoare, oportunitățile disponibile și dezvoltarea personală. Participanții la taberele noastre au apreciat experiența oferită și și-au manifestat interesul de a o repeta, de a continua să cunoască oameni, locuri și culturi noi.


CONTACT: ISS EDU

Adresa: Str. Grigore Ureche, Nr.1, Iași, Romania

Telefon: 0748 411 971; Email: office@issedu.ro