Colaboratori & Sponsori

ASOCIATIA PROFESORILOR de LIMBA ENGLEZA din OLTENIA
ASOCIATIA PROFESORILOR de LIMBA ENGLEZA din OLTENIA

Infiintata in octombrie 2018, ASOCIATIA PROFESORILOR de LIMBA ENGLEZA din OLTENIA este o organizatie regionala, non-guvernamentala, apolitica si non-profit, cu sediul central in Craiova si filiale in judetele: Olt, Gorj si Mehedinti.


Detalii »»

ASOCIATIA PROFESORILOR de LIMBA ENGLEZA din OLTENIA se constituie in vederea strangerii legaturii dintre toti profesorii de limba engleza din invatamantul romanesc pentru:

 • desfasurarea si promovarea activitatilor de natura sa asigure dezvoltarea individuala si sociala prin programe educationale si de evaluare pentru copii, fara discriminari sau diferentieri religioase, sexuale, etnice, rasiale sau politice, 
 • implicarea copiilor si tinerilor in activitati extra-curiculare, 
 • dezvoltarea unor abilitati si componente ale copiilor, care sa contribuie la procesul lor de formare educationala si dezvoltare personala.


Asociatia isi propune ca deruleze activitati cu caracter stiintific, social, cultural, sportiv si umanitar. 

COCA COLA HBC, Romania
COCA COLA HBC, Romania

COCA COLA HBC este cea mai mare companie din industria bauturilor si a doua cea mai mare din industria bunurilor de larg consum (FMCG). Producem si imbuteliem local si distribuim in Romania si in zece alte tari din regiune bauturile din portofoliul Companiei Coca‑Cola. De asemenea, suntem cel mai mare exportator din industria bauturilor, cu o cota de aproape 30 de procente din toate exporturile de bauturi.


Detalii »»

Un portofoliu cu marci de renume

 

Cu fiecare marca, oferim varietate, inovatie si echilibru din punct de vedere al optiunilor de consum, pentru ca, in prezent, consumatorii nostri sa se poata bucura de bauturile preferate, alegand produsele cele mai potrivite gusturilor, stilului de viata si alimentatiei lor. Bauturile pe care le producem, comercializam si distribuim includ Coca-Cola, cea mai renumita si vanduta bautura non-alcoolica din istorie, Fanta si Sprite, dar si sucuri de fructe (Cappy Pulpy, Cappy Nectar), apa minerala (Dorna, Dorna Izvorul Alb, Poiana Negri), ceaiuri reci (Nestea), cafea ready-to-drink (illy issimo), bauturi energizante (Burn, Monster) si, incepand cu octombrie 2017, cafea (Lavazza).


DENTALMED LUXURY CLINIC, Bucuresti
DENTALMED LUXURY CLINIC, Bucuresti

Infiintata in 2007, DentalMed este o clinica stomatologica cu capital 100% romanesc, despre care putem spune cu mandrie ca este un business de succes. Clinica DentalMed are ca scop declarat dezvoltarea unui sistem medical de investigare, tratare si monitorizare a pacientilor sai la un nivel premium de calitate.


Detalii »»

«Poti sa fii bun sau foarte bun in mai multe domenii dar este greu sa fii exceptional in toate.»

 

Lucram cu specialisti de top atat din tara cat si din strainatate. Fiecare pacient este intotdeauna preluat de o echipa medicala compusa din specialisti in chirurgie implantologie, protetica, ortodontie, parodontolgie, cosmetica dentara si endodontie.

 

In acest fel luam cele mai oportune decizii pentru alcatuirea planului de tratament personalizat (continand tratamentele recomandate, etapizarea in timp a acestora, precum si costul interventiilor), realizat prin colaborarea medicilor specialisti.

 

Credem ca la fel cum exista in medicina generala specialisti pentru tratarea afectiunilor ficatului, plamanilor, inimii samd., si in stomatologia moderna medicul trebuie sa performeze prin hiperspecializare, beneficiul final al pacientului fiind pe primul plan.

De-a lungul desfasurarii tratamentelor, un director medical supravegheaza evolutia pe faze a tratamentelor si intervine daca este cazul pentru corelarea interdisciplinara.

 

Vrem sa impingem limita superioara a interventiilor sofisticate si cu grad mare de dificultate.

Extindem conceptul de aducere a celor mai buni medici, indiferent de tara, prin colaborari pe specializari. In acest mod speram sa depasim barierele privind limitele medicului dentist si sa ridicam la nivel de arta fiecare manopera medicala. In acest fel ridicam la nivel de excelenta nu numai serviciile medicale, insa punem bazele dezvolatarii unui centru educational in stomatologie.  

 

In anul 2011 DentalMed Luxury Dental Clinic a finalizat procesul de extindere in aceeasi locatie de la 200 mp la 700 mp, cuprinzand 12 unituri, laborator de imagistica dentara, sala de chirurgie, spatii pentru minicolocvii, amenajari pentru live surgery, printr-o investitie de 1,5 mil euro.

INTEGRALEDU, Bucuresti
INTEGRALEDU, Bucuresti

IntegralEdu este cel mai important consultant educational din Romania pentru studii in afara tarii, cu birouri in Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi si Timisoara. Grupul de firme INTEGRAL are o experienta internationala de peste 25 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate, studii gimnaziale, liceale, universitare si centre de limbi straine. Prezenta in Romania din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta in educatie la nivel local si reprezinta peste 500 de institutii de invatamant de top din intreaga lume.


Detalii »»

Servicii si programe oferite:

 • Programe de LICENTA, MASTER si MBA la universitati de prestigiu din intreaga lume;
 • Peste 300 de cursuri si tabere de limbi straine in intreaga lume;
 • Licee de elita din Europa si SUA;
 • Programe WORK AND TRAVEL in SUA, pentru studenti;
 • Programe de pregatire pentru sustinerea testelor de limbi straine;
 • Teste de orientare profesionala;
 • World Education Fair cel mai mare targ de consultanta educationala pe an, organizat in Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Craiova, Timisoara, gazda a reprezentantilor scolilor de elita si universitatilor din strainatate.


Serviciile de consultanta educationala oferite de IntegralEdu sunt gratuite pentru cele peste 500 institutii educationale partenere din intreaga lume.


Pentru mai multe informatii puteti accesa www.integraledu.ro, www.worlduniversities.ro , www.edutabere.ro , www.liceestrainatate.ro , www.worktravelusa.ro , www.worldeducation.ro si paginile de Facebook www.facebook.com/Integraledu.ro , Instagram https://www.instagram.com/integraledu/ si Youtube https://www.youtube.com/channel/UCWXtBM0gpeGRVvvoRzyJy5Q

IT NEXT SOFTWARE SOLUTION
IT NEXT SOFTWARE SOLUTION

IT NEXT SOFTWARE SOLUTION este specializata in dezvoltarea de solutii software specializate, inspirate din nevoi concrete ale business-urilor moderne.


Detalii »»

Echipa NEXT SOFTWARE SOLUTION are cunostinte extinse de programare, project management, securitate, lucru cu baze de date și optimizare procese. 

NEXT SOFTWARE SOLUTION a dezvoltat aplicații complexe, configurate pe nevoi specifice, care au devenit rapid referinte in zona lor de aplicabilitate, in domeniul educational si in piata financiar-bancara din Romania. Suport specializat este oferit beneficiarilor pentru optimizarea si eficientizarea proceselor.

ITSY BITSY FM
ITSY BITSY FM

Cunoscut si sub numele de Radioul Tuturor Familiilor din Romania, Itsy Bitsy FM este unul dintre cele mai renumite posturi nationale de radio ce are ca rol principal informarea copiilor, tinerilor si parintilor.


Detalii »»

Pe langa realizarea de emisiuni dedicate copiilor, Itsy Bitsy gazduieste si programe in care publicul tinta sunt parintii, atentia concentrand-se pe consolidarea relatiei parinte-copil, oferindu-le tips&tricks de parenting sau recomandari de petrecere a timpului liber.

Intreaga gama a programelor are baze solide, informatiile fiind oferite de specialisti ale caror opinii sunt fondate pe studii in domeniu, experiente profesionale sau personale.

Itsy Bitsy FM este un fenomen radio, care a reusit sa construiasca o comunitate fidela si numeroasa, ai carei membrii au acelasi scop si dorinta: cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Pentru mai multe informatii, aveti la dispozitie cele mai facile canale media:  radio,  sitenewsletterFacebookYouTube

 

LENOVO
LENOVO

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globala din top Fortune 500, in valoare de 45 mld. USD, si un lider in furnizarea de tehnologie inovatoare care sustine Intelligent Transformation prin dispozitive smart si infrastructura pentru a crea cea mai buna experienta pentru utilizatori.


Detalii »»

Lenovo produce unul dintre cele mai extinse portofolii de produse conectate, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), precum si dispozitive Ar/VR si solutii pentru casa/birou. Solutiile de centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) creeaza capacitatea si puterea pentru conexiunile care schimba lumea de business si societatea. Lenovo lucreaza pentru a inspira diferentierea si a construi un viitor mai smart in care toata lumea beneficiaza.

 

Conectati-va cu noi pe LinkedInFacebookTwitterInstagramWeibo, cititi cele mai noi informatii pe Storyhub sau vizitati-ne la www.lenovo.com.

MAPEI Romania
MAPEI Romania

Fondata la Milano in 1937, fabrica MAPEI este astazi lider mondial in productia de adezivi, chituri, sape, etansanti, hidroizolatii si produse chimice pentru constructii. Din 1960, MAPEI a accentuat strategia de internationalizare pentru a se apropia de nevoile pietelor locale si pentru a reduce costurile de transport, catre un nivel minim. Grupul MAPEI numara in prezent 81 Fabrici pe 5 continente în 35 de tari diferite; 5.000 produse pentru industria constructiilor; 31 principalele centre de cercetare din 20 tari.


Detalii »»

Produsele MAPEI sunt utilizate in mii de proiecte peste tot in lume, de la proiecte de scara larga la spatii comerciale si de la proiecte rezidentiale la lucrari de interes public: asistenta noastra tehnica si serviciul de consultanta sunt parte integranta a ofertei noastre si a angajamentului nostru zilnic. 


Solutii MAPEI pentru orice tip de santier in constructie.

Fiecare santier are propriile sale provocari. Iata de ce solutiile Mapei sunt organizate in conformitate cu cerintele santierului si in functie de zonele de utilizare cu scopul de a oferi tuturor profesionistilor din industria constructiilor un serviciu complet.

MONDLY, Brasov
MONDLY, Brasov

Desemnata „Aplicatia Anului” de catre Facebook, Mondly este aplicatia brasoveana cu 40 de milioane de descarcari in toata lumea. Cu Mondly, utilizatorii pot invata 33 de limbi straine in cadrul unei experiente de invatare unice ce foloseste tehnologii de ultima generatie precum chatbot-ul cu recunoastere vocala, realitatea augmentata (AR) sau realitatea virtuala (VR) - toate dezvoltate chiar la Brasov.


Detalii »»

Lansata in 2014, Mondly a urcat imediat in topul celor mai apreciate aplicatii de telefonie mobila ajungand numarul 1 in Educatie in majoritatea tarilor europene, America Latina si Asia. Totodata, a devenit cea mai descarcata aplicatie in tarile arabe si aplicatia educationala numarul unu in China. Pe Google Play si App Store, Mondly este evaluata de catre 1,000,000 de utilizatori cu 4.7 stele din 5.

Cele mai importante premii obtinute de catre Mondly sunt:

 • Apple - “Best New App” in 2016
 • Google Play - “Editors’ Choice” si “Best of 2017”
 • Facebook - FbStart “App of the Year” in EMEA 2017
 • Gartner - “Cool Vendor” in Aplicatii mobile si boti in 2018.

PEDAGOTECA
PEDAGOTECA

Pedagoteca este un site de stiri din domeniul educatiei, care cuprinde atat noutat si informatii legate de sistemul educational din Romania, cat si informatii despre evenimente si probleme de actualitate, de interes pentru tineri, parinti si cadre didactice.


Detalii »»

RO STAR
RO STAR

Compania RO STAR are ca principal obiect de activitate productia de biscuiti, grisine si alte produse similare foarte apreciate de consumatorii romani. Obiectivul principal al companiei RO STAR consta in realizarea produselor de calitate, sigure si accesibile, care sa conduca la satisfacerea tuturor clientilor.


Detalii »»YOURWAY ADVISORS, Bucuresti
YOURWAY ADVISORS, Bucuresti

Yourway Advisors este prima companie din Romania care ofera consultanta academica atat pentru studii in tara cat si in strainatate.


Detalii »»

Yourway Advisors este noua linie de business din cadrul Grupului Yourway care ofera, prin consultanti educationali specializati, servicii de orientare si consultanta academica pe tot parcursul procesului de alegere si depunere a dosarului la institutiile de invatamant superior acreditate din Romania si/sau strainatate.

Yourway Advisors are o abordare diferita a procesului de alegere si inscriere la institutia de invatamant din Romania sau strainatate. Impreuna cu candidatul, se identifica domeniul/domeniile de studiu si programul care se potriveste cel mai bine profilului viitorului student. In tot acest proces, sunt folosite teste normate pe populatia din Romania si acreditate de Ordinul Psihologilor din Romania (OPR). Aceste teste stau la baza procesului de consultanta educationala care identifica astfel potentialul fiecarui candidat, in functie de domeniul ales.

 

Servicii si programe oferite:

 • Consultanta educationala pentru studii in Romania sau in strainatate;
 • Cursuri de pregatire a examenelor de limba engleza Cambridge, IELTS, OET;
 • Cursuri de limba engleza pentru mediul business;
 • Teste de orientare vocationala;
 • Training-uri si workshop-uri personalizate.

 

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.yourwayadvisors.ro

si pagina de Facebook www.facebook.com/yourwayadvisors.

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

8 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

270+

Centre educationale partenere

9700+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Bd. Ferdinand I, nr. 126A, parter Sector 2, Bucuresti, 021396, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Marasesti, Nr. 32, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact[at]eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare lingvistica: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta de navigare.
Citeste mai mult