Termeni si conditii

Termeni si conditii

Cadrul si conditiile de utilizare

Acest website a fost dezvoltat de EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE („EEC”) pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea www.EECentre.ro, a materialelor si informatiilor prezentate, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat: termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

Proprietatea website-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Acest website este detinut si intretinut de catre EEC. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin EEC. EEC isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale proprii website-ului www.EECentre.ro, fara acordul scris, in prealabil al EEC. Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor disponibile pe site nu transfera catre persoana in cauza, drepturile asupra materialelor EEC. Orice date transmise catre acest website devin proprietatea EEC, pot fi utilizate de catre EEC in scop profesional. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul dumneavoastra.

Nu constituie oferte

Nici una dintre informatiile prezentate in cadrul acestui website, nu ar trebui interpretata ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice produs, sau de a va angaja in orice alta tranzactie in oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest website este prezentata numai in scop informativ. Deoarece informatia prezentata pe acest site este foarte generala, este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete. Inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele prezentate, este important sa contactati un consultant, care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs.

Nici o responsabilitate

In nici o imprejurare, EEC nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui website si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare, afisare sau transmitere, caderi ale conexiunii internet, virusi sau orice alti factori similari. Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest website sa fie exacta si corecta, nici EEC nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest website. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar EEC nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acelor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin acele site-uri.

Lipsa de responsabilitate - disclaimer si dezvaluirea intereselor

Desi s-au luat masuri pentru a ne asigura ca informatiile prezentate pe website sunt corecte in momentul publicarii, EEC nu este responsabila pentru acuratetea sau gradul de completare ale acestora.

Aspecte juridice

Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui website, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romaneasca in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare a acestui website pot fi modificate oricand, fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a website-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui website vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari. EEC se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Link-uri catre alte site-uri

EEC nu a revizuit website-urile catre care exista link-uri din www.EECentre.ro, si nu este responsabil pentru continutul paginilor care nu se afla pe site sau pentru alte site-uri care au legaturi catre / dinspre acest site. EEC nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de acele site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

Lipsa de garantie

Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest website. EEC nu accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate. EEC si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate pentru pierderi directe sau indirecte, rezultate in urma utilizarii acestui website si al continutului acestuia, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest website. Daca aveti intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@EECentre.ro. EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE Bucuresti, Romania