Examene Germana-ÖSD

Știri și noutăți

Lumea se schimbă constant. Informează-te în legătură cu lucrurile care îți influențează viața.

Cele mai multe examene se adresează profesorilor și mediului business specializat- juridic sau financiar. Candidatii au totusi alternative similare cu aceeași recunoaștere internațională.

1

Cel mai probabil din cauza numărului scăzut de candidați și din dorința de a aloca mai multe resurse examenelor de limbă engleză generală si business, Cambridge English Language Assessment (CELA) a decis eliminarea din grilă a unor certificări internaționale.

Iată lista examenelor Cambridge English care nu vor mai fi disponbile începând cu decembrie 2016:

  • Cambridge English: Legal (ILEC)
  • Cambridge English: Financial (ICFE)
  • Business Language Testing Service (BULATS) franceză, germană și spaniolă
  • Business Language Testing Service (BULATS) paper-based, versiunea în limba engleză
  • Young Learner (YL) Extension to CELTA
  • Teaching Knowledge Test: Knowledge About Language (KAL)
  • Teaching Knowledge Test: Practical
  • Computer-based Teaching Knowledge Test (TKT)
  • International Diploma in Language Teaching Management (IDLTM) nu va mai fi valabilă începand cu luna iunie 2016

Primele 4 certificări (ILEC/ICFE/BULATS-franceză și spaniolă) se adresează mediului business, nu se bucură însă de foarte mare popularitate în rândul candidaților. Ca alternativă, vor exista în continuare certificările Cambridge English: Business (Preliminary, Vantage și Higher). Pentru varianta business în limba franceza/spaniolă, cadidații se pot adresa Institutului Cervantes sau celui Francez.

BULATS în versiunea paper-based este deja complet depașită întrucât cei mai mulți candidați doresc mereu să-și vizualizeze rezultatele imediat după susținerea testului, acest lucru fiind posibil doar în versiunea computer-based.

Celelalte examene se adresează în mod deosebit profesorilor. Personal regret eliminarea variantei computer-based a examenului TKT, ramâne însă valabilă în continuare varianta clasică, pe hârtie.

Stire publicata pe Adevarul.ro: adev.ro/nz3d8i

DSC_0041 copyCambridge premiaza European Examinations Centre pentru servicii exceptionale

 

European Examinations Centre a obtinut unul din cele 5 premii de excelenta oferite centrelor de examinare, in cadrul conferintei organizate de Cambridge English Language Assessment in Napoli. Conferinta a avut loc luna aceasta si a reunit toti managerii de examinare din S-E Europei.

 

Printre criteriile de selectie s-au numarat: crestere semnificativa a numarului de candidati in ultimii 3 ani, inovatie, servicii clienti, feedback pozitiv in urma inspectiilor periodice.

 

Multumim tuturor centrelor de pregatire Cambirdge care lucreaza cu EEC- scoli private sau de stat si tuturor colaboratorilor EEC. Fara ajutorul vostru acest premiu nu ar fi fost posibil!

 

Va asiguram in continuare de intreaga noastra disponibilitate.

 

Știri și noutăți

Lumea se schimbă constant. Informează-te în legătură cu lucrurile care îți influențează viața.

Reducere CAE & CPESeteaza-ti obiective smart pentru 2016! Profesorii au reducere 20% pentru certificarile Cambridge English Advanced si Proficiency

Tu ce obiective de dezvoltare profesionale ai pentru anul viitor?

Unul dintre obiectivele European Examinations Centre este sa investim in educatia de calitate, de aceea dedicam anul 2016 tuturor profesorilor de limba engleza.

 

Ei vor putea obtine alaturi de noi atestarile Cambridge English Advanced cu numai 500 lei si Cambridge English Proficiency cu 550 lei.

 

Certificarile Cambridge English Proficiency si Advanced, care sunt cele mai inalte atestari internationale pentru cunoasterea limbii engleze. CPE si CAE sunt recunoscute in peste 20.000 de centre academice, companii si institutii din intreaga lume si deschid oportunitati extraordinare de cariera si totodata sunt acceptate pentru viza in  Australia, USA si Canada.

 

Tinteste excelenta in educatie si European Examinations Centre este partenerul tau, oferindu-ti cel mai mic pret de pe piata!!

 

Urmariti site-ul oficial www.eecentre.ro si pagina de facebook www.facebook.com/eecentre.ro pentru a fi la curent cu noutatile legate de examenele Cambridge.

Știri și noutăți

Lumea se schimbă constant. Informează-te în legătură cu lucrurile care îți influențează viața.

11YLE Movers & YLE Flyers vor echivala proba de limba engleza pentru admiterea in clasa a V-a intensiv si in anul scolar 2016-2017

Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice mentine si in acest an scolar regulamentul de admitere pentru clasele a V-a intensiv.  Conform Regulamentului cadru 2016/2017, art 139 (7) (click aici), certificatele YLE MOVERS si YLE FLYERS, vor inlocui proba de limba engleza pe care elevii trebuie sa o sustina pentru a fi admisi la o clasa cu engleza intensiv.

 

Examenele YLE MOVERS si YLE FLYERS au 3 probe: Citire & Scriere, Ascultare si Vorbire, evaluate cu ajutorul scuturilor. Certificatul Cambridge English poate fi echivalat numai daca s-a obtinut un total de 11 scuturi, cu un minim de 3 scuturi la fiecare proba.

 

Examen Abreviere Calificativ/PunctajMinim necesar pentru recunoaștere și echivalare Nivel (conformCEFR)
Cambridge English:Movers YLE Movers 11 scuturi (4 scuturi la două competențe și 3 scuturi la a treia competență) A1
Cambridge English:Flyers YLE Flyers 11 scuturi (4 scuturi la două competențe și 3 scuturi la a treia competență) A2

European Examinations Centre va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru a sustine cu brio examenele Cambridge English, workshop-uri si consultanta.

 

Pentru inscrierea la unul dintre examenele pe care le oferim, nu ezitati sa contactati echipa EEC sau va invitam pe pagina Inscriere a site-ului nostru.

 

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de examenul Cambridge, urmareste site-ul oficial www.eecentre.ro si pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/eecentre.ro.

Știri și noutăți

Lumea se schimbă constant. Informează-te în legătură cu lucrurile care îți influențează viața.

eecentre admitere clasa aIX-aAdmiterea in clasa a IX-a a inceput deja! Certificatul Cambridge echivaleaza proba la limba engleza

Pentru al doilea an scolar consecutiv, viitorii liceeni care sustin admiterea in clasele cu program intensiv, isi pot echivala proba la limba engleza cu certificatul Cambridge English Key sau Cambridge English Preliminary.

 

Numai in anul 2014, conform statisticilor realizate de European Examinations Centre, aproximativ 87% dintre elevi au ales sa sustina un examen Cambridge pentru a nu mai trece prin emotiile probei de admitere, ceilalti sustinand examenul ‘preventiv’ sau pentru a-si consolida in mod sistematic cunostintele de limba engleza.

 

Anul acesta, centrul EEC se asteapta la o crestere semnificativa a procentului, majoritatea elevilor dorind sa isi asigure din timp locul la clasa dorita.

 


Iata care sunt examenele Cambridge recunoscute de Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice pentru admiterea în clasa a IX-a intensiv engleza:

 

Examen Abreviere Calificativ/PunctajMinim necesar pentru recunoaștere și echivalare Nivel (conformCEFR)
Cambridge English:KEY (KET) KET/KET for Schools  Pass with Distinction/Pass with Merit/Pass A2
Cambridge English:Preliminary (PET) PET/PET for Schools  Pass with Distinction/Pass with Merit/Pass B1

 

Citeste mai mult aici: adev.ro/nbztz6

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de examenul Cambridge, urmareste site-ul oficial www.eecentre.ro si pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/eecentre.ro.

decifataCursuri de pregătire examene limba germană ÖSD

European Examinations Centre (EEC) centru autorizat de examinare ÖSD să furnizeze în România, examenele de certificare a cunostințelor lingvistice pentru limba germană, vine în întâmpinarea nevoilor candidaților care vor susține examene ÖSD cu o serie de cursuri specifice de pregătire de limba germană.

 

Cursurile sunt oferite de către profesori cu o experiență vastă atât în predarea limbii germane, cât și în evaluarea limbii germane.

 

Cursurile sunt structurate pentru 4 niveluri de competențe lingvistice: A2, B1, B2, C1 si au rolul de a pregăti candidații care urmează să susțină un examen în limba germană.

 

Pentru fiecare nivel organizam 3 module a câte 3 ore fiecare, programarea cursurilor se regăsește  AICI.

 

La final cursanții vor putea susține o simulare gratuită pentru examenele ÖSD.

 

Costul cursului pentru oricare nivel este 100 lei. Pentru testarea nivelului de limba germană, click AICI.

mock testPeste 1 600 Mock Tests

De la inceputul anului 2014, EEC a organizat un numar semnificativ de simulari ale examenelor Cambridge in institutiile de invatamant gimnazial. Este absolut evidenta dorinta profesorilor de a oferi elevilor posibilitatea experimentarii si acomodarii la conditiile internationale de examinare. Elevii participanti au primit feedback conform criteriilor de evaluare Cambridge. Vezi aici mai multe despre Mock Exams.

CambridgeESOLRibbon_HorizontalCambridge Preparation Centre Contest

In 2014, Cambridge English Language Assessment will be hosting the first ever awards event for its global network of preparation centres to recognise their valuable contributions and outstanding achievements.

We  would like to invite you to submit your nomination for the awards as we believe that you would be excellent candidates.

There are five award categories:

·        Excellent Growth

·        Outstanding Service to Students

·        Best Support for Teachers

·        Exceptional Communication

·        Ambassador for computer-based learning and assessment

You can find a description of the categories, as well as some examples of what you might wish to include in your nomination on the nomination form found here

The nomination form also contains additional information about the nomination process and the award event.

For a comprehensive FaQ you can click here.

If you have any questions about how to submit your nomination, unique Cambridge ID or if you want further details about the awards, please feel free to contact us on: contact@EECentre.ro

Colegiul National Lazar si EECentre Dau startul examenelor Cambridge cu prima sesiune organizata, in luna martie, in cadrul liceului

CAE Computer Based pe 12 aprilie!

Esti clasa a 12-a si ai nevoie de certificat pentru echivalarea probei de limba engleza a bacalaureatului?  Preferi sa scrii pe tastatura si sa folosesti mouse-ul in locul pixului si hartiei? Ei bine, examenul CAE computer based din 12 aprilie este solutia de care ai nevoie.

 

Examenul se va sustine pe calculator iar rezultatele sunt eliberate in maxim 3 saptamani din data sustinerii acestuia. In plus, examenul sustinut pe calculator este un proces intuitiv, facil de inteles, cu functiile cronometru si ajutor online ce permit obtinerea celor mai bune performante. De asemenea, castile audio individuale iti vor permite ajustarea volumul in orice moment al probei de ascultare.

 

Inscrie-te accesand site-ul nostru pana pe 1 aprilie!

 

success-mic copyColegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti si EEC

Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti si European Examinations Centre Romania (EEC) dau startul examenelor pentru obtinerea prestigioaselor diplome Cambridge English. Prima sesiune de examinare a cunostintelor de limba engleza, este programata in luna martie 2014 si organizata in cadrul colegiului. Mult succes candidatilor!