Ce spun partenerii EECentre despre examenele de engleza TRINITY?

18.04.2022

Ce spun partenerii EECentre despre examenele de engleza TRINITY?

Scoala de Limbi Straine SPRINGFIELD SCHOOL din Bucuresti
Dna Mihaela White, Profesor Limba Engleza si Director al Scolii


Fondat in anul 2008 la Bucuresti, Springfield School este un centru de limbi straine specializat in cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti cu varste intre 4 si 18 ani, dar ofera si adultilor programe de larg interes, cum ar fi cele de initiere sau aprofundare (engleza generala, engleza pentru afaceri si comunicare, engleza conversationala). Incepand cu anul 2012, centrul Springfield School a participat activ la toate sesiunile de examinare Cambridge pentru toate nivelurile, de la Starters (Young Learners) pana la CAE (C1 Advanced).

“Excelenta, creativitatea, munca sustinuta” sunt obiectivele cotidiene, care stau la baza mentinerii standardelor inalte in activitatea de invatare-predare, marca Springfield School.

Rezultatele exceptionale vin sa confirme si sa incununeze munca profesorilor talentati, care asigura o activitate didactica la standarde inalte, sustinuta printr-o abordare inovatoare a predarii in sistem intensiv, axata pe metoda comunicativa si materiale actuale, conforme învățământului modern.

Pe langa examenele de limba engleza Cambridge, Springfield School, din 2021, si-a imbogatit portofoliul de testări cu examenele Trinity College London, organizate prin intermediul EECentre.

Sesiunile de testare Trinity livrate la Springfield School au vizat pana in prezent participarea micutilor cursanti din grupa de varsta 5-7 ani.

Zilele trecute doamna Profesor Mihaela White, directorul Springfield School, ne-a povestit despre experienta examenelor TRINITY accesate prin EECentre cu mari emotii la fiecare sesiune, asemeni candidatilor.

“Am avut mari emotii, deoarece formatul examenului online pe platforma Zoom poate fi intimidant pentru copii atat de mici. Cu toate acestea, avand un nivel bun conversational, ei au reusit sa depaseasca cu succes aceasta bariera si sa obtina rezultate pozitive. Experienta Trinity a fost cu adevarat unica pentru ei, astfel incat cei mici au iesit de la examen foarte incantati si dornici de alte noi momente similare.”


Daca examenele Cambridge sunt destinate tuturor elevilor din grupele de varsta 7-18 ani, testarile Trinity se adreseaza segmentului de cursanti cu varsta cea mai frageda, din grupa pre-scolara, evaluandu-le abilitatile de comunicare orala in limba engleza (Speaking).

Micutii nu participa la examenele Cambridge sub pragul de 8 ani, iar Trinity ramane o solutie excelenta pentru aceasta categorie de varsta. Certificarile Trinity sunt recunoscute de catre Ministerul Educatiei si pot fi o alternativa buna pentru cei care au nevoie de certificate cu recunoastere internationala.

“Testele Trinity reprezinta o modalitate excelenta de verificare la final de an scolar a nivelului conversational acumulat de cei mici, dar si de dezvoltare a competentei de vorbire in limba engleza. Ne mandrim cu rezultatele copiilor nostri dar mai ales cu faptul ca parteneriatul cu elevii si parintii lor se face pe parcursul multor ani de studiu. Copiii cresc armonios, dezvoltandu-se si sub ochii nostri si asta e cel mai important.”


Pentru acest an, Springfield School va introduce examenele Trinity si pentru copii mai mari, oferindu-le oportunitatea validarii componentei de vorbire (speaking) in limba engleza.

Deschiderea catre noi proiecte educationale, implementarea de metode interactive de predare bazate pe resurse si tehnologii actuale, cu lectii captivante si eficiente, demonstreaza axarea centrului Springfield School catre oportunitatile de studiu cele mai eficiente.

“Consideram ca un examen conversational tinut cu un profesor nativ poate fi o oportunitate pentru cursanti, o experienta de care nu au parte in fiecare zi si mai ales, o sansa benefica pentru fiecare dintre ei.

Copiii care au sustinut examenul Trinity sunt copii care au invatat sa comunice in engleza de la 2 ani - copii pregatiti la gradinita cu predare in limba engleza. Pentru ei a fost un prilej de mare bucurie sa aiba ocazia sa vorbeasca cu un nativ si satisfactia ca au reusit a fost enorma.

Pentru parinti, a fost o confirmare a faptului ca ne facem treaba asa cum stim noi mai bine, iar rezultatele se vad cu ochiul liber. Copiii s-au mandrit cu diplomele obtinute, a fost prima lor satisfactie de reusita, primul lor examen important.”


Testarea competentelor lingvistice prin intermediul examenelor din sistemul GESE (Graded Examinations in Spoken English) se concentreaza pe evaluarea abilitatilor de vorbire si ascultare intr-o conversatie unu-la-unu, spontana, libera, autentica.

Conversatia directa a candidatului cu un examinator din Marea Britanie, demonstreaza progresele micutului la limba engleza, fara a se testa partile de citire si de scriere.

Conversatia este construita in mod interactiv, prin dialog liber si direct intre candidat si examinator, nefiind impusa abordarea unei structuri predefinite in cazul examenelor de inceput: Grade 1, Grade 2, Grade 3. Incepand cu Grade 4, elevul isi pregateste un topic pe care il prezinta oral in fata examinatorului.

La finalul probei, candidatul demonstreaza ca este capabil sa sustina o conversatie cu o persoana dintr-o alta tara, in limba engleza, ceea ce este o reusita incurajatoare pentru copil. Dupa examen, rezultatele se raporteaza in maxim 72 ore, iar certificatele sosesc din Marea Britanie in circa 2-3 saptamani.

Felicitam centrul lingvistic Springfield School din Bucuresti atat pentru deschiderea catre noi proiecte educative cu rol de consolidare lingvistica, cat si pentru activitatea educationala exemplara si consecventa, reflectata in performante periodice, confirmate prin diplomele recunoscute international: CAMBRIDGE, TRINITY, KOALA by KGL.

Mult succes in continuare!

=====================================================

Descopera examenele de TRINITY prin lecturarea brosurii de prezentare: vezi aici.

Examenele de limba engleza Trinity sunt recunoscute in Romania de Ministerul Invatamantului, dar si la nivel international.

  • Recunoasterea TRINITY in Romania: vezi aici;
  • Recunoasterea TRINITY la nivel international: vezi aici.

Acceseaza orarul examenelor Trinity si aplica pentru inscriere la sesiunile publice listate la EECentre:

Trinity exam

Pentru informatii suplimentare despre examenele TRINITY, contactati EECentre.

Pe curand!


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult