Ce spun partenerii EECentre despre examenele de engleza TRINITY?

11.04.2022

Ce spun partenerii EECentre despre examenele de engleza TRINITY?

Colegiul National VLADIMIR STREINU din Gaesti, Dambovita
Dna. Ramona Anca, Profesor Limba Engleza


Poate multi se intreba ce mai face Gaestiul? Sau cu ce se mai lauda oamenii din Gaesti? Dar tinerii? Ce studii aleg si incotro se indreapta spre viitor? Ce pasiuni nutresc in timpul lor liber?

Din punct de vedere al educatiei raspundem noi anticipat, prin relatarea facuta de Dna Prof. lb. engl. Ramona Anca care reprezinta Colegiul National VLADIMIR STREINU din Gaesti, Dambovita, in extraordinarul parteneriat realizat cu centrul nostru de examinare.

Mereu atenta si omni-prezenta in toate proiectele educationale cu referire la limba engleza, dna prof. Anca a dat startul colaborarii cu EECentre la prima editie KOALA in 2018-2019, cand si-a inscris primii pitici in concursul international de engleza. Bucuria ne-a fost si mai mare odata ce ne-am cunoscut la etapa nationala din Bucuresti, cand si-a insotit elevii la sala de testare.

Proactiva, perseverenta si dornica de implementarea unui sistem modern de predare - evaluare a limbii engleze, Dna Prof. Ramona Anca face urmatorii pasi in colaborare si duce cu succes examenele CAMBRIDGE si TRINITY in Gaesti, la Colegiul National VLADIMIR STREINU.

Zilele trecute ne-a povestit despre experienta examenelor TRINITY, pe care le acceseaza prin EECentre cu mari emotii la fiecare sesiune, asemeni candidatilor.


“Un vis devenit realitate! Experienta participarii in cadrul examenelor Trinity a fost deosebita atat pentru mine, ca profesor, cat si pentru elevi. Trairile intense au continuat pana in ziua examenului sustinut cu nerabdare, dar si multa seriozitate de fiecare candidat.”


Ce o determina pe Dna. Prof. Ramona Anca sa aleaga examenele Trinity in evaluarea cunostintelor de limba engleza dobandite de copii?


“Emotiile pregatirii activitatilor, precum si indeplinirea conditiilor solicitate de European Examinations Centre, diversitatea intrebarilor adresate de elevi pe parcursul procesului de invatare, m-au indemnat sa merg mai departe si sa participam la examenele Trinity.

Unicitatea exemenelor Trinity rezida, pe de o parte, din faptul ca elevii au intrat in contact direct, in mediul online, cu evaluatorii nativi Trinity, iar pe de alta parte, din modul profesionist si inovativ de abordare a acestora.

Mai mult, promovarea specificului examenelor Trinity in randul parintilor mi-a dat speranta ca exista inca oameni interesati de viitorul copiilor lor si, chiar mai mult, preocupati de asigurarea unor conditii de cunoastere similare celorlalte state europene.”


Profesorul de engleza Ramona Anca recunoaste si apreciaza deosebita implicare a parintilor in educatia copiilor. Cu cat parintele intelege ca limba engleza aduce un plus de valoare in viitorul propriului copil, cu atat focusarea pe o pregatire de calitate este mai concentrata. Asa se face ca toti acei parinti care au constientizat faptul ca examenele Trinity sunt recunoscute international, au fost de acord cu inscrierea propriilor copii la aceste testari atat ca validare a bagajului actual de cunostinte, cat si ca oportunitate de largire a experientei copilului in actul cunoasterii, dar si al gestionarii emotiilor.

”Teacher, a fost o super experienta!”
”E prima data cand vorbesc cu un englez!"
”Nu m-am incurcat, ci m-am descurcat. Si numai in engleza!"
”Cand mai facem Trinity?"

Micutii Colegiului National VLADIMIR STREINU nu mai contenesc cu intrebarile catre profesorul de la catedra de engleza, ..., iar toate aceste exclamatii dau Doamnei Anca motivatia de a merge mai departe si de a dezvolta activitatea de pregatire.

Fie ca sunt incepatori sau intermediari la limba engleza, fie dornici de imbunatatirea competentelor lingvistice, pentru toti, examenele Trinity reprezinta o oportunitate in dezvoltarea personala a fiecaruia.

“Increderea evaluatorilor nativi de limba engleza care i-au examinat, rigoarea si profesionalismul de care acestia au dat dovada in timpul probelor de examen, mi-au confirmat cu tarie credinta ca si elevii nostri au dreptul sa acceseze programe de pregatire si evaluare de nivel european.”


Axat pe partea de speaking, succesul unui examen Trinity consta in dezvoltarea abilitatii de comunicare orala a fiecarui candidat si inlaturarea emotiilor in timpul probei de exprimare verbala. Succesul unui examen Trinity consta si in obtinerea unui certificat international ce demonstreaza nivelul acumulat de limba engleza, recunoscut si acceptat de scoli, universitati, angajatori din sectorul public/privat din toate tarile vorbitoare de limba engleza.

Si asa cum sta bine unei persoane energice si fantastic de pozitive, Dna profesor ne face si o promisiune, ce nu o putem tine secreta:

“Cu acelasi entuziasm, ma voi dedica in continuare pregatirii elevilor pentru a obtine faimoasele certificate Trinity si de a performa in noile provocari ce ii asteapta!”


Felicitam Colegiul National VLADIMIR STREINU din Gaesti atat pentru deschiderea catre noi proiecte educationale cu rol de consolidare lingvistica, cat si pentru activitatea educationala exemplara si consecventa, reflectata in performante periodice, confirmate prin diplomele recunoscute international: CAMBRIDGE, TRINITY, KOALA by KGL.

Mult succes in continuare!

=====================================================

Descopera examenele de TRINITY prin lecturarea brosurii de prezentare: vezi aici.

Examenele de limba engleza Trinity sunt recunoscute in Romania de Ministerul Invatamantului, dar si la nivel international.

  • Recunoasterea TRINITY in Romania: vezi aici;
  • Recunoasterea TRINITY la nivel international: vezi aici.

Acceseaza orarul examenelor Trinity si aplica pentru inscriere la sesiunile publice listate la EECentre:

Trinity exam

Pentru informatii suplimentare despre examenele TRINITY, contactati EECentre.

Pe curand!


Stiri · Noutati · Informatii


EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Vanatorilor, Nr. 1, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact@eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult