Ce este aplicatia SIMULARE ONLINE EXAMEN CAMBRIDGE?
SIMULARE ONLINE EXAMEN CAMBRIDGE este o platforma electronica, ce poate fi accesata online de catre orice viitor candidat (elev, student, angajat, profesor etc.), care urmeaza sa participe la examenele internationale CAMBRIDGE, ce vor fi sustinute fie pe hartie, fie pe calculator.

Aplicatia este construita special pentru a familiariza candidatii cu formatul oficial al examenelor CAMBRIDGE. Probele, timpul de lucru, complexitatea, dificultatea parametrilor specifici de gramatica si vocabular sunt configurate conform nivelurilor lingvistice. Pe scurt, aplicatia este o simulare a examenului oficial Cambridge.
Alege simularea potrivita nivelului tau lingvistic si inscrie-te. Mult success!

  Simulare Online

  Examen CAMBRIDGE

  Taxa Simulare

  Inscriere la Simulare

  C1 Advanced (CAE)
  95 lei
  B2 First (FCE)
  85 lei
My B1 English Level
Pagina in lucru. Te rugam sa revii sau sa ne contactezi.
Iti multumim!
  B1 Preliminary fS (PET)
    -
My A2 English Level
Pagina in lucru. Te rugam sa revii sau sa ne contactezi.
Iti multumim!
  A2 Key fS (KET)
    -
De ce sa folosesc aceasta aplicatie?
Deoarece este o investitie in viitor. Indiferent ca vei sustine examenul oficial in format paper-based sau computer-based, aceasta simulare iti este de un real ajutor. Aplicatia este un test computerizat in limba engleza, in mare parte tip grila, care poate fi sustinut din confortul casei. Totul este in limba engleza, inclusiv instructiunile.

Experienta unei simulari contribuie la constructia increderii in sine, vei deveni mai stapan pe tine la examenul oficial, capabil sa rezolvi cu mult mai mare usurinta task-urile probelor, stiind deja „la ce sa te astepti”, dupa o prima verificare riguroasa a bagajului de cunostinte acumulat in limba engleza, prin intermediul sustinerii acestei simulari.
Candidate exam
Ce beneficii obtin daca sustin aceasta simulare?
Afli daca nivelul de limba este suficient de bun pentru a promova examenul oficial.

Antrenezi capacitatea de a ramane concentrat pe toata perioada testarii (durata este identica cu cea a examenului oficial).

Verifici modul de gestionare si dozare a efortului contra-timp, de repartizare a atentiei asupra tuturor cerintelor, astfel incat sa finalizezi testul inaintea expirarii timpului alocat.

Intelegi gradul de dificultate impus nivelului, inainte sa sustii examenul oficial, si te asiguri ca nivelul lingvistic este potrivit. Daca rezultatul obtinut nu este pe masura asteptarilor tale, vei avea suficient timp de exersare si pregatire.

Te familiarizezi cu formatul si conditiile de examen, cu formularea cerintelor si tipologia intrebarilor, dar mai ales, te acomodezi cu task-urile din fiecare parte a examenului.

Obtii un feedback detaliat si personalizat de la un examinator Cambridge, care te va ajuta sa-ti cresti sansele obtinerii unui calificativ superior la examen.

Ai acces imediat la rezultate pentru probele: Reading & Use of English si Listening.

Iesi din zona de confort pe durata probei de Speaking si conversezi cu o persoana necunoscuta.

Care este echipamentul tehnic necesar?
 • Computer (Laptop sau Statie PC);
 • Conexiune stabila la internet (banda internet de min 3Mb/s);
 • Casti audio: pentru proba Listening.
  Poti folosi castile si in timpul celorlalte probe ca sa iti diminueze fundalul sonor din jur/camerele invecinate. Te vor ajuta si la concentrare.
 • Camera video: pentru proba de speaking.
  Activarea camerei video asigura contactul vizual intre profesorul examinator si elev.
 • Conexiune la priza de electricitate.
  Pentru a evita descarcarea bateriei in timpul simularii, se recomanda conectarea la priza electrica a computerului, pe timpul testului.
 • Optional: creion si hartie pentru a-ti nota anumite raspunsuri etc.
 • Nu este necesar sa ai un ceas in incapere, deoarece testul are un ceas digital intern afisat in timp real printr-un cronometru direct in ecranul paginii de aplicatie. In functie de acest *timer vei incepe si finaliza fiecare proba scrisa.

*Recomandare: acorda-ti 10 minute de pauza intre probe.
Cum folosesc SIMULARE ONLINE CAMBRIDGE?
Pentru accesarea aplicatiei, foloseste browser-ele de internet: GOOGLE CHROME sau MICROSOFT EDGE (aplicatia nu functioneaza pe: Safari, Firefox).
 • Accesezi butonul: Inscrie-te la Simulare;
 • Completezi: formularul de inscriere;
 • Alegi: nivel preferat de simulare;
 • Primesti pe email-ul cu care te inscrii:
    » Link-ul pentru accesarea Platformei de Simulare;
    » COD UNIC de SIMULARE (ex. cod: EECN62JGWPXAAXROWJWKMRXFCE);
 • Deschizi Inbox-ul contului tau de email (completat in formularul de inscriere);
 • Citesti complet email-ul primit de la EECentre;
 • Accesezi Platforma de Simulare din link-ul primit si:
    » Creezi *cont de user (cu care te loghezi);
    » Introduci codul unic de simulare;
    » Dai startul simularii online;
 • Primesti rezultatul.

*Recomandare: noteaza user name si parola separat pe o foaie de hartie. Iti vor fi necesare ulterior, pentru: sustinerea probelor in zile diferite, aflarea rezultatului etc.
Welcome to Your Future
Ce se intampla daca parasesc aplicatia in timpul simularii (din diferite motive)?
 • Daca echipamentul tehnic (laptop, casti, mouse etc.) sufera vreo defectiune, se inchide aplicatia, apoi te loghezi si reiei testul de unde l-ai lasat (candidatul poate relua activitatea de la timpul ramas inainte de incident).
 • Daca parasesti aplicatia la momentul XX:00, iar apoi te reloghezi si intri in aceeasi proba la care lucrai anterior, timer-ul iti va indica XX:10 (primesti 10 secunde in plus);
 • Pauzele intre probe si le stabileste fiecare candidat, in mod independent.
 • Recomandam sa respecti pauzele cat mai scurte pentru a-ti creea un mediu de examen cat mai fidel.
Cum se obtin raspunsurile probelor si rezultatul final al simularii?
Aplicatia SIMULARE ONLINE EXAMEN CAMBRIDGE este construita inteligent, astfel incat vei obtine:
  Rezultate instant: dupa sustinerea probelor READING & USE of ENGLISH si LISTENING. Rezultatul este afisat in procent si numar de raspunsuri corecte + feedback: daca vei promova examenul / esti la limita / trebuie sa mai lucrezi pentru a-ti imbunatati abilitatile specifice probei.
  Feedback in 72 ore: dupa sustinerea probelor WRITING si SPEAKING. Feedback-ul este dedicat si personalizat pentru fiecare participant si va exemplifica structurile bune sau structurile de imbunatatit.

Bine de Retinut:
 • Desi stim ca vei dori sa cunosti exact unde ai gresit, din experienta noastra, atunci cand iti aratam greseala punctuala, va urma sa te concentrezi doar pe acea greseala, pe rectificarea acesteia si aici vei incheia efortul pregatirii.
 • De aceea feedbackul pentru probele READING & USE of ENGLISH si LISTENING este redat procentual/numar de puncte; tocmai pentru a te incuraja sa imbunatatesti abilitatile generale (si nu punctuale) de citit sau ascultat, pentru a-ti putea creste sansele sa raspunzi corect la cat mai multe viitoare intrebari.
 • De indata ce primesti feedback pe fiecare proba in parte, vei primi si un feedback general: de imbunatatit, la limita sau bine (in need of improvement, borderline, on track).
 • Taxa este nerambursabila.
Cand sustin simularea online Cambridge?

Versiunea full-access poate fi sustinuta oricand intr-un termen maxim de 30 zile calendaristice de la data achizitionarii. Versiunea free este disponibila 7 zile calendaristice. Platforma electronica EEC App functioneaza 24/24h, 7/7 zile.

Pentru un rezultat optim, este bine sa iti aloci cateva ore si sa lucrezi sectiunile toate o data, una dupa cealalta, in aceeasi zi, desi este valabila si optiunea de a intrerupe testul oricand doresti. Cu cat faci mai multe pauze in timpul testului, cu atat se pierde din relevanta rezultatului.

CODUL unic primit de candidat pe email asigura logarea in platforma aplicatiei (codul este generat in format de genul: EECN62JGWPXAAXROWJWKMRXFCE). Acest COD este transmisibil, in sensul ca il poti oferi altei persoane pentru a-si activa si sustine simularea, insa probele pot fi sustinute doar o singura data. Asadar, cu acelasi COD nu se pot sustine mai multe simulari.

Codul are valabilitate 30 zile calendaristice (de la data platii taxei). Dupa aceasta perioada codul devine inactiv si inscrierea se anuleaza. Pentru accesarea platformei se necesita achitarea unei noi inscrieri.
Candidate IELTS exam

EECentre este un standard de referinta in Romania
pentru organizarea examenelor lingvistice internationaleEUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat ROU002 de Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba germana, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO65151 de Trinity College London (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei.Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca: AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE - titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK), in semn de recunoastere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, parteneriate durabile realizate cu centrele din tara.


    What our customers say

3 tari

Reprezentare functionala

9 ani

Examinari lingvistice autorizate

75+ orase

Prezenta teritoriala

300+

Centre educationale partenere

10.000+

Sesiuni examene

100

   

Experiente de calitate

Newsletter

Inspira-te cu noutati

Contact

Comunicam offline & online

Feedback

Impartaseste-ne opinia

Reclamatie

Ce putem face mai bine?CONTACT
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Bucuresti, Romania
Str. Sfintii Voievozi, Nr. 65, Cladirea JUPITER HOUSE (parter) Sector 1, Bucuresti, 010965, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre – Deva, Romania
Strada Marasesti, Nr. 32, oras Deva Judet Hunedoara, 330041, Romania
simbollogoeecentre
EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE
EECentre - Chisinau, Rep. Moldova
Strada Vlaicu Parcalab, Nr. 52A, Chisinau, MD-2012, Republica Moldova

Email: contact[at]eecentre.ro
Orar: Luni-Vineri | 10:00-18:00
x
Bine ai venit in website-ul centrului de examinare: European Examinations Centre - EECentre. Platforma foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei de navigare. Citeste mai mult