formular-candidat-examene

  • 1Selectati examenul
  • 2Data si locatia
  • 3Date candidat

Rezumatul inscrierii


Examen: Young Learners English: Movers (YLE Movers)
Tip examen: paper-based
Data: 18.05.2019
Termen limita: 08.04.2019
Locatie: Timisoara
Pret: 265 RON

Contact, actualizare detalii

contact@eecentre.ro 0723.24.64.38 0723.64.23.95

ATENTIE!

Examene paper-based, de la data examenului: • Rezultatele se emit in termen de 6 saptamani • Certificatele ajung in tara in termen de 8 saptamani Examene computer-based, de la data examenului: • Rezultatele se emit in termen de 4 saptamani • Certificatele ajung in tara in termen de 5 saptamani In cazul unei suspiciuni de copier, Cambridge isi rezerva dreptul de a intarzia emiterea rezultatelor pentru a investiga rezultatele detaliat. Rezultatele online/statement of results sunt provizorii, Cambridge isi rezerva dreptul de a le modifica inainte de emiterea certificatelor.(extras din Handbook for Centres, pg 77) Documentele sunt trimise la Cambridge prin curier rapid, toate examenele fiind corectate de catre o echipa de specialisti. EEC va face toate demersurile pentru obtinerea la timp a rezultatelor/certificatelor, nu este insa responsabila de emiterea cu intarziere a acestora. Rezultatele/certififcatele nu se vor emite mai devreme de termenele mentionate, nu exista o taxa de urgenta.

Regulament

Cititi Regulamentul examenelor EEC
Formular Inscriere Candidat
Va rugam completati urmatoarele campuri (*campuri obligatorii). Toate datele oferite de candidat sunt considerate confidentiale. Centrul de examinare EEC (European Examinations Centre) se supune legislatiei cu privire la protectia datelor din Marea Britanie si a clauzelor incluse in Act 1998, Personal Data Protection.
Atentie: Adresa de e-mail introdusa este foarte importanta. Candidatii primesc toate informatiile importante pe e-mail.
Campurile obligatorii sunt marcate cu *
Scrieti numele exact asa cum doriti sa fie scris pe certificat. Numele si prenumele (impreuna) nu trebuie sa contina mai mult de 54 de caractere, spatii incluse. Va sfatuim sa evitati diacriticele, se intampla de multe ori ca sistemul sa nu le recunoasca.
Va rugam specificati cel putin un numar de telefon, la care va putem contacta pentru a va transmite informatii importante, schimbari de ultima ora cu privire la programul examenului.
Introduceti scoala unde studiati si numele profesorului. Un camp pentru scoala si un camp pentru numele profesorului.
Proba orala poate fi stabilita atat in ziua probelor scrise cat si inainte sau dupa, intr-un interval de timp. Data exacta a probei orale va fi indicata in e-mailul de confirmare de la Cambridge: “Confirmation of Entry” trimis in timp util catre toti candidatii.
Optional, va puteti alege partenerul de interviu
Evaluarea orala se organizeaza in perechi. Introduceti numele si prenumele partenerului dorit. Daca nu aveti nici o preferinta, vi se va aloca un partener din oficiu.
Este necesar ca partenerii sa se solicite reciproc, sa aleaga acelasi examen si sa achite taxa de examinare pana la termenul calendaristic indicat. Centrul de examinare EEC (European Examinations Centre) va intreprinde toate demersurile pentru ca cei doi parteneri sa sustina impreuna proba orala, insa nu poate garanta acest lucru, nefiind o obligatie contractuala (exemplu: absenta unui candidat dintr-o pereche, presupune modificarea programarilor).
Pentru orice alte comentarii referitoare la procesul de inscriere sau conditii speciale de examinare (exemplu: scaun cu rotile, dislexie etc.), va rugam sa ne contactati la: contact@EECentre.ro. Va rugam sa introduceti DOAR informatii relevante privind procesul de inscriere/examinare. Informatiile irelevante vor intarzia procesul de inscriere la examen.
Apasati aici pentru a vizualiza regulamentul.