Centre Autorizate de Pregatire

v
v
v
ACADEMIA EINSTEIN - Centru educational si cultural, Bucuresti
ACADEMIA EINSTEIN - Centru educational si cultural, Bucuresti

Academia Einstein este un centru educational si cultural, parte din organizatia non-profit Asociatia Casa Mircea Andrei, menit desfasurarii activitatilor de invatamant in domeniul cultural - limbi straine Engleza, Germana, Chineza, muzica, teatru, dans, arte plastice, si activitatilor educative pentru consolidarea competentelor dobandite in scoala.


Detalii »»

Centrul educational si cultural Academia Einstein este situat in sectorul 1, in frumosul cartier Bucurestii Noi, la cateva minute distanta de statia de metrou Parc Bazilescu.

Prin programele Einstein After & Before School noi propunem sa cream si sa mentinem un mediu ideal care imbina cunoasterea cu jocul interactiv.

In cadrul Einstein After si Before School am ales limba Engleza ca limba principala de studiu, ghidandu-ne dupa manualele Cambridge Assessment English. Punem la dispozitie 5 clase "master" de elevi cu varsta de la 6 ani.

 

Activitatile educative si interactive se desfasoara  conform Orarului Einstein unde fiecarei zi a saptamanii ii dedicam un domeniu al cunoasterii: 

 • ziua de Luni o dedicam "Artelor" si "Romaniei"; 
 • ziua de Marti o dedicam "Stiintei"; 
 • ziua de Miercuri o dedicam "Matematicii"; 
 • ziua de Joi o dedicam "Experimentelor si Lucrului cu mainile"; 
 • ziua de Vineri o dedicam "Literaturii"

Si tot asa, de luni pana vineri, saptamana de saptamana.

 

In completare Atelierele Einstein pentru copii sunt dedicate invatarii limbii germane prin Atelierul "Schiller", limbii engleze prin  Atelierul "Shakespeare", limbii chineze prin Atelierul "Confucius", tehnicii picturii si desenului, tehnicii scrierii (caligrafie), experimentelor din domeniul fizicii si chimiei, matematicii, precum si invatarii unui instrument muzical.

 

In timpul vacantelor scolare desfasuram programele Scolii de vacanta Einstein unde activitatile educative, axate pe diferite teme ale cunoasterii, sunt imbinate cu vizite in orasul nostru si orase din apropiere.

 

ContactAcademia Einstein - Centru educational si cultural

Strada Subcetate, nr. 118, Sector 1, Bucuresti

www.academiaeinstein.org

https://www.facebook.com/stefaniastoica.einstein/

ALPHALINGUA, Braila
ALPHALINGUA, Braila

ALPHALINGUA din Braila este scoala in care se poate invata 30 de limbi straine prin metode moderne si interactive de predare si invatare, recunoscute la nivel international: Neuron English, Rosetta Stone. In cadrul scolii, cursantii au la dispozitie o alta metoda inedita de a deprinde o limba straina: aplicatia Mondley VR, aplicatie ce foloseste realitatea virtuala.


Detalii »»

ALPHALINGUA poate fi considerata o Scoala Smart pentru ca vine cu o serie de metode moderne si interactive de predare si invatare. Concret, cu ajutorul tehnologiei, variantele clasice de predare & invatare sunt revolutionare, iar copiii si adultii vor putea invata mult mai usor si mai repede o limba straina (aproximativ 30 de limbi straine).

 

NEURON ENGLISH face parte dintr-o mare retea internationala de predare a limbii engleze, care foloseste programele educationale ale Scientific Learning, programe care dezvolta abilitati cognitive si de limba la nivelul unui vorbitor nativ.

 

Prin intermediul platformei interactive de invatare MyScilearn si prin metodologia inovatoare de evaluare, predare, monitorizare si raportare a rezultatelor elevilor, programul ofera oportunitatea de a invata si exersa engleza ca in mediu nativ, prin expunerea la experiente de invatare similare cu cele ale unui nativ vorbitor de limba engleza.

 

ROSETTA STONE, o alta metoda moderna, este dedicata schimbarii modului in care lumea invata. Solutiile inovatoare, bazate pe tehnologie, limbaj, alfabetizare si creier-fitness sunt folosite de mii de scoli, intreprinderi, organizatii guvernamentale si milioane de indivizi din intreaga lume.

 

Fondata in 1992, Rosetta Stone a pionierat utilizarea software-ului interactiv pentru a accelera invatarea limbilor straine. Engleza, spaniola, araba, greaca, poloneza, ebraica, portugheza, olandeza, farsi, vietnameza, germana, hindi, rusa, italiana, japoneza, franceza sau coreeana sunt doar o parte dintre limbile straine ce pot fi studiate.

 

APLICATIA MONDLEY VR  de invatare a limbilor straine foloseste realitatea virtuala. Ea permite cursantilor sa intre, prin intermediul castilor de realitate virtuala, in diferite lumi interactive.

Conversatiile virtuale cu personajele din aplicatia Mondley reprezinta cea mai inovatoare metoda de imbunatatire a abilitatilor lingvistice si este dezvoltata pentru invatarea a 30 limbi straine.

 

Pe langa aceste metode, scoala dispune si de un sistem de predare de la distanta. Practic, sistemul de teleprezenta implementat va permite eliminarea constrangerilor legate de absenta fizica a profesorului si fost conceput pentru a putea fi utilizat in urmatoarele situatii:

 • profesor in sala de curs - cursanti la distanta;
 • cursanti in sala de curs - profesor la distanta;
 • profesor la distanta - cursanti la distanta.

 

CONTACT:

Braila, Soseaua Buzaului, nr.9A, etaj 1, 810295

Telefon: 0773 382 643

Email: alphalingua.braila@gmail.com

ARSENI EDUCATION, Ilfov
ARSENI EDUCATION, Ilfov

Centrul de limbi straine Arseni Education si-a inceput activitatea in anul 2011. La inceput colaboram cu gradinite si centre din Bucuresti, oferind optionalele de limba engleza si limba germana. Acest lucru ne-a ajutat sa ne apropiem de copii si in acelasi timp sa intelegem mult mai bine modul in care putem sa-i pregatim pentru cunoasterea limbilor straine. Pentru noi este foarte importanta empatia, relatia dintre copil si profesor, copiii invata mult mai usor atunci cand se simt apreciati.


Detalii »»

Din anul 2017 ne desfasuram activitatea in judetul Ilfov (sat Rosu), deoarece am dorit sa venim in intampinarea parintilor din aceasta zona, care trebuiau sa se deplaseze pe distante lungi pentru a-si duce copiii la cursuri.

Metodele pe care le aplicam in invatarea copiilor sunt aplicate in functie de varsta micilor nostri elevi. Notiunile noi de vocabular sunt insusite cu ajutorul cantecelor si poeziilor, dar si cu ajutorul imaginilor specific (anotimpuri, partile corpului, fructe si legume, culori, numere, etc). Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-6 ani sedinta de curs are o durata de 60 de minute.

Pentru elevii de scoala care se pregatesc pentru sustinerea examenelor CAMBRIDGE, am ales cele mai performante si moderne manuale, care ii vor ajuta sa se familiarizeze cu tipul de exercitii necesare pentru examene. Asimilarea noilor informatii pentru elevii din clasele I-IV se realizeaza si cu ajutorul desenelor, imaginilor si cartilor. Sedintele de curs pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani dureaza 2 ore.

ARTHUR ENGLISH KIDS CLUB, Bucuresti
ARTHUR ENGLISH KIDS CLUB, Bucuresti

Povestea Clubului Arthur English Kids Club se construieste in fiecare zi, cu fiecare copil care ne calca pragul si se inscrie la cursuri. A inceput acum 6 ani in Bucuresti din dorinta propriilor mei copii de a i invata limba engleza, in aceeasi locatie de pe strada Doctor Constantin Severeanu, nr. 30 la etajul 1. Principalul "motor" cu care imi construiesc cursurile si pe care il transmis si ofer copiilor Clubului neconditionat este dragostea. Lucrez cu si prin iubire, iar copiii sunt cei buni "marcatori" ai sufletului omului cu toata sinceritatea de care sunt ei capabili de la o varsta foarte frageda.


Detalii »»

Copiii se aduc unii pe ceilalti la club. Participa la un curs de engleza gratuit si apoi nu mai vor sa plece. Isi aduc frati, surori, prieteni si lucram ca intr o mare familie. Ne intalnim de doua ori pe saptamana si descoperim tainele limbii engleze prin joc, cu cei mai mici, prin activitati artistice, coloram, pictam, cantam, desenam si decupam in limba engleza alaturi de personaje din povesti.


Construiesc etapa cu etapa o baza solida de vocabular si fonetica peste care incep si adaug notiuni de gramatica. Cu cei mai mari lucrez oferindu le sprijin si toata increderea de care au nevoie in propriile lor forte. Rezultatele sunt pe masura efortului depus de noi toti.


Iar de a lungul anilor peretii Clubului Arthur au ajuns tapetati cu diplomele obtinute la toate concursurile, testarile de nivel de cunostinte si olimpiade de limba engleza la care participam. Si chiar si din taberele internationale de limba engleza la care mergem an de an.


Sunt foarte mandra de copiii mei, iar ei stiu si simt asta. Mesajele lor de iubire "in return" sunt raspunsul la ceea ce construiesc zi de zi, in limba engleza, cu ei.

B SMART, Bucuresti
B SMART, Bucuresti

Am invatat odata cu fiecare cursant al Centrului B Smart, am transferat pasiunea si know-how-ul nostru pentru limbile straine si am inteles ca atunci cand studiezi ceva, cu placere, informatia “prinde” bine. Am descoperit impreuna cu fiecare dintre voi ca metodele invechite de predare trebuie adaptate vremurilor in care traim. Pentru acest motiv am incercat, iar rezultatele cursantilor nostri au confirmat ca am devenit o alternativa viabila la sistemul clasic de invatamant.


Detalii »»

re.CREEAZA-TE!

Au fost ani in care am indemnat sa se “invete cu placere”. Acum, cu maturitatea celor peste 16 ani de experienta in predarea limbilor straine va provocam cu mai mult: sa va reinventati, sa va transformati in persoane ce comunica cu usurinta nativilor si totul intr-un cadru relaxant, familiar, recreativ.

Fondat la initiativa unui colectiv experimentat de profesori, ce au inteles nevoile in crestere ale societatii romanesti, Centrul B Smart a reusit cu succes sa puna bazele unui sistem modern de deprindere a limbilor straine, imbinand perfect manualele de studiu cu tehnicile de predare interactive.

 

Misiunea Centrului B Smart:

Investitia in educatie oferind oamenilor posibilitatea sa-si urmeze propria cale in dezvoltarea personala si profesionala, cu efecte pozitive in relatiile de business.

Crearea de nise de relationare si comunicare intre oameni, premise pentru solutii inovative pentru cele doua categorii carora ne adresam: mediul corporate si tinerii profesionisti.

Formarea copiilor de catre personal specializat, intr-o maniera interactiva, cu scopul integrarii lor optime in societatea actuala definita prin dinamism si pragmatism, respectate fiind particularitatile de varsta si individuale ale acestora.

BABEL TRAINING CENTER, Targoviste
BABEL TRAINING CENTER, Targoviste

BABEL TRAINING CENTER (Targoviste, jud. Dambovita) este partenerul celor ce investesc in dezvoltarea profesionala si personala. Principalul obiect de activitate este organizarea cursurilor de limbi straine (araba, chineza, engleza, franceza, germana, turca) pentru toate categoriile de varstă si pe fiecare nivel in parte. Cursurile oferite sunt personalizate si includ manuale, soft-uri, CD-uri si alte materiale specializate.


Detalii »»

Module de pregătire pentru examenele de certificare a cunoştințelor lingvistice: 

 • Toate categoriile de examene Cambridge English (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE).
 • DELF PRIM, DELF, DALF, Franceză pentru afaceri.

De asemenea, realizăm evaluări ale competenţelor de comunicare în limba engleză, franceză şi germană în funcţie de nevoile de comunicare ale beneficiarului (în special pentru domeniul corporate).

Consultaţi pagina noastră de Facebook:https://www.facebook.com/NePregatimPentruViitor/

Înscrieri la 0729.622.118 sau office.babeltrainingcenter@yahoo.com

BEST ACADEMY, Calarasi
BEST ACADEMY, Calarasi

BEST Academy, creditat de EECentre, ofera cursuri de limbi straine (engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, japoneza, rusa); programe si ateliere educationale pentru copii, liceeni si adulti. Credem in EDUCATIE CU BUCURIE!


Detalii »»

Copiii se afla intr-un mediu sigur la BEST Academy, devenind, cu fiecare modul si atelier parcurs, responsabili, increzatori, calzi, ambitiosi si creativi. In cadrul atelierelor, copiii sunt implicati in activitati practice si recreative menite sa dezvolte abilitati de comunicare si relationare, interactiunea, creativitatea, imaginatia si inteligenta emotionala.


In spatele BEST Academy se afla o echipa de tineri profesionisti care pun multa pasiune in ceea ce fac. Ne dorim sa atingem performanta impreuna! De altfel, cuvintele care ne descriu cel mai bine activitatea sunt: ”educatie cu bucurie”.


Oferim cursuri de limbi straine si ateliere educationale pentru o dezvoltare armonioasa a copiilor si adolescentilor, totul intr-un mediu vesel si prietenos in care oricine poate evolua!
Suntem mai mult decat o echipa de traineri; suntem partenerii vostri in educatie!

 

Un nou inceput! The BEST is yet to come!

BRITANICA LEARNING CENTRE, Bucuresti
BRITANICA LEARNING CENTRE, Bucuresti

Britanica Learning Centre este un centru de limbi straine care activeaza din 2005 in Bucuresti, organizand cursuri de limbi straine pentru copii si adulti, in cele trei sedii deschise in sectoarele 2, 3 si 6, precum si in parteneriat cu institutii de invatamant de stat si private. Suntem Centru Autorizat de Pregatire pentru examenele Cambridge si suntem afiliati de 8 ani la EAQUALS, asociatia profesionala lider la nivel mondial in evaluarea si acreditarea centrelor de limbi straine.


Detalii »»

Incepand de la infiintare, am vizat sa oferim, mai mult decat cursuri, un mediu inovator si stimulativ de dezvoltare profesionala – mentorat si training – pentru echipa noastra de profesori.

 

Obiectivul nostru prinicipal este cel de fi cel mai bun angajator pentru profesorii de limbi straine din Romania, fapt ce se traduce prin stabilitate, respect si pregatire profesionala continua.

 

Concret, derulam un program de mentorat si de training pe care profesorii si-l asuma la angajare si pentru care sunt platiti, prin care profesorii noi sunt sprijiniti in activitate, prin intalniri saptamanale cu un mentor – un profesor cu peste 5 ani de experienta in predare, echipa noastra de mentorii fiind in acest moment compusa din 10 astfel de profesori. Mentorii sustin si programele de training intern, prin care ne asiguram ca metoda de predare comunicativa, pe care o promovam, este aplicata in mod unitar la clasa.

 

Punand munca profesorului in centrul atentiei noastre, ne propunem si credem ca putem oferi excelenta in predarea limbilor straine, servicii de cel mai inalt nivel in livrarea si coordonarea cursurilor noastre.

 

Activitatea Centrului Britanica in cifre:

 • 40 de profesori care predau copiilor in Bucuresti si 15 profesori care predau in companiile partenere.  

 

 • peste 20.000 de ore de limbi straine predate anual

 

 • peste 1500 de cursanti adulti si copii in fiecare an

 

 • peste 100 de companii in portofoliu

 

 • peste 30 de institutii de invatamant partenere, aflate in portofoliu

 

“Impresioneaza in mod special importanta pe care Britanica Learning Centre o acorda atingerii unui nivel inalt al predarii, dovedita prin investitia mare de timp si resurse facuta in dezvoltarea metodologiei de predare. Roadele acestei investitii au reiesit in mod clar prin calitatea profesorilor observati la cursuri.”

Martin Roundell Greene, inspector EAQUALS


BUFNITA DIN TEI, Bucuresti
BUFNITA DIN TEI, Bucuresti

Bufnita din Tei este un centru de educatie nonformala situat in sudul capitalei, care ofera o gama extinsa de activitati pentru copii incepand cu varsta de 2 ani. Activitatile clubului cuprind indeletniciri din multe domenii: pe langa o paleta larga de preocupari artistice si de comunicare, copiii se pot bucura de programe interactive de invatare a limbilor straine, informatica, matematica, stiinta, ateliere hand-made.


Detalii »»

Parintii au ocazia de a evalua abilitatile si inclinatiile naturale ale celor mici in discutii cu specialisti si psihologi si in dezvoltare personala si prin activitati axate pe tehnici de invatare. Activitatile pe care le promovam sub conceputul atelierelor recreative ii scot pe copii din formalismul scolaresc si le cultiva, in primul rand, creativitatea si increderea in sine.

Bufnita din Tei este si Centru pre-autorizat de examinare si pregatire pentru examenele Cambridge, sustinute in parteneriat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE.

Programul de invatare a limbii engleze pentru cursantii cu varsta de peste 5 ani este centrat pe metoda Cambridge, utilizand materiale si suporturi de predare acreditate, informatia fiind livrata si asimilata intr-un mod interactiv.

Progresul cursantilor este evaluat periodic, centrul organizand si o serie de simulari de testare Cambridge, un bun prilej pentru aspirantii la renumitele atestate de a se obisnui cu atmosfera de examen, de a isi controla emotiile, de a gestiona corect timpul, de a depista din vreme eventualele zone de imbunatatit si, deci, de a castiga incredere in propriile abilitati.

Programul din timpul anului scolar este completat de activitati de tip summer camps (in Bucuresti sau la munte, in diverse statiuni) care consolideaza cunostintele prin diversificarea abordarii. 

CONTACT: