Centre Autorizate de Pregatire

v
v
ADVANCED LANGUAGE EDUCATION, Bucuresti
ADVANCED LANGUAGE EDUCATION, Bucuresti

Un brand recunoscut in Romania si in strainate, fiind rezultatul a 20 de ani de predare, ofera pregatire la costuri economice in comparatie cu alti furnizori de limbi straine. In plus, compania ADVANCED LANGUAGE EDUCATION din Bucuresti este foarte cunoscuta pentru rezultatele excelente obtinute de toti cursantii, ilustrate prin marturii si recenzii din partea acestora.


Detalii »»

Specialistii in medicina care intentioneaza sa profeseze in strainatate se confrunta cu doua provocari foarte importante. In primul rand, trebuie sa furnizeze certificari internationale de limba engleza, cum ar fi IELTS Academic si OET. In al doilea rand, lucratul intr-o tara vorbitoare de engleza necesita un vocabular medical extins. De aceea, Advanced Language Education a fost fondata de doamna profesor si expert in IELTS si OET, Andreea Berkhout.

Astfel, medicii, dentistii, farmacistii si asistentii medicali pot beneficia de o scoala care abordeaza toate preocuparile lor. Echipa noastra internationala de profesori preda online pe o platforma specializata, oferind tuturor studentilor lor cele mai bune cunostinte, sustinere si resurse, invatarea fiind eficienta, complexa si rapida. Fiecare profesionist medical pe care il pregatim atinge scorul vizat in IELTS Academic sau OET!

 

http://andreeaberkhout.com

https://www.facebook.com/AdvancedLanguageLearningALL/

https://www.facebook.com/andreeaberkhout/

ARSENI EDUCATION, Ilfov
ARSENI EDUCATION, Ilfov

Centrul de limbi straine Arseni Education si-a inceput activitatea in anul 2011. La inceput colaboram cu gradinite si centre din Bucuresti, oferind optionalele de limba engleza si limba germana. Acest lucru ne-a ajutat sa ne apropiem de copii si in acelasi timp sa intelegem mult mai bine modul in care putem sa-i pregatim pentru cunoasterea limbilor straine. Pentru noi este foarte importanta empatia, relatia dintre copil si profesor, copiii invata mult mai usor atunci cand se simt apreciati.


Detalii »»

Din anul 2017 ne desfasuram activitatea in judetul Ilfov (sat Rosu), deoarece am dorit sa venim in intampinarea parintilor din aceasta zona, care trebuiau sa se deplaseze pe distante lungi pentru a-si duce copiii la cursuri.

Metodele pe care le aplicam in invatarea copiilor sunt aplicate in functie de varsta micilor nostri elevi. Notiunile noi de vocabular sunt insusite cu ajutorul cantecelor si poeziilor, dar si cu ajutorul imaginilor specific (anotimpuri, partile corpului, fructe si legume, culori, numere, etc). Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-6 ani sedinta de curs are o durata de 60 de minute.

Pentru elevii de scoala care se pregatesc pentru sustinerea examenelor CAMBRIDGE, am ales cele mai performante si moderne manuale, care ii vor ajuta sa se familiarizeze cu tipul de exercitii necesare pentru examene. Asimilarea noilor informatii pentru elevii din clasele I-IV se realizeaza si cu ajutorul desenelor, imaginilor si cartilor. Sedintele de curs pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani dureaza 2 ore.

ARTHUR ENGLISH KIDS CLUB, Bucuresti
ARTHUR ENGLISH KIDS CLUB, Bucuresti

Povestea Clubului Arthur English Kids Club se construieste in fiecare zi, cu fiecare copil care ne calca pragul si se inscrie la cursuri. A inceput acum 6 ani in Bucuresti din dorinta propriilor mei copii de a i invata limba engleza, in aceeasi locatie de pe strada Doctor Constantin Severeanu, nr. 30 la etajul 1. Principalul "motor" cu care imi construiesc cursurile si pe care il transmis si ofer copiilor Clubului neconditionat este dragostea. Lucrez cu si prin iubire, iar copiii sunt cei buni "marcatori" ai sufletului omului cu toata sinceritatea de care sunt ei capabili de la o varsta foarte frageda.


Detalii »»

Copiii se aduc unii pe ceilalti la club. Participa la un curs de engleza gratuit si apoi nu mai vor sa plece. Isi aduc frati, surori, prieteni si lucram ca intr o mare familie. Ne intalnim de doua ori pe saptamana si descoperim tainele limbii engleze prin joc, cu cei mai mici, prin activitati artistice, coloram, pictam, cantam, desenam si decupam in limba engleza alaturi de personaje din povesti.


Construiesc etapa cu etapa o baza solida de vocabular si fonetica peste care incep si adaug notiuni de gramatica. Cu cei mai mari lucrez oferindu le sprijin si toata increderea de care au nevoie in propriile lor forte. Rezultatele sunt pe masura efortului depus de noi toti.


Iar de a lungul anilor peretii Clubului Arthur au ajuns tapetati cu diplomele obtinute la toate concursurile, testarile de nivel de cunostinte si olimpiade de limba engleza la care participam. Si chiar si din taberele internationale de limba engleza la care mergem an de an.


Sunt foarte mandra de copiii mei, iar ei stiu si simt asta. Mesajele lor de iubire "in return" sunt raspunsul la ceea ce construiesc zi de zi, in limba engleza, cu ei.

B SMART, Bucuresti
B SMART, Bucuresti

Am invatat odata cu fiecare cursant al Centrului B Smart, am transferat pasiunea si know-how-ul nostru pentru limbile straine si am inteles ca atunci cand studiezi ceva, cu placere, informatia “prinde” bine. Am descoperit impreuna cu fiecare dintre voi ca metodele invechite de predare trebuie adaptate vremurilor in care traim. Pentru acest motiv am incercat, iar rezultatele cursantilor nostri au confirmat ca am devenit o alternativa viabila la sistemul clasic de invatamant.


Detalii »»

re.CREEAZA-TE!

Au fost ani in care am indemnat sa se “invete cu placere”. Acum, cu maturitatea celor peste 16 ani de experienta in predarea limbilor straine va provocam cu mai mult: sa va reinventati, sa va transformati in persoane ce comunica cu usurinta nativilor si totul intr-un cadru relaxant, familiar, recreativ.

Fondat la initiativa unui colectiv experimentat de profesori, ce au inteles nevoile in crestere ale societatii romanesti, Centrul B Smart a reusit cu succes sa puna bazele unui sistem modern de deprindere a limbilor straine, imbinand perfect manualele de studiu cu tehnicile de predare interactive.

 

Misiunea Centrului B Smart:

Investitia in educatie oferind oamenilor posibilitatea sa-si urmeze propria cale in dezvoltarea personala si profesionala, cu efecte pozitive in relatiile de business.

Crearea de nise de relationare si comunicare intre oameni, premise pentru solutii inovative pentru cele doua categorii carora ne adresam: mediul corporate si tinerii profesionisti.

Formarea copiilor de catre personal specializat, intr-o maniera interactiva, cu scopul integrarii lor optime in societatea actuala definita prin dinamism si pragmatism, respectate fiind particularitatile de varsta si individuale ale acestora.

BABEL TRAINING CENTER, Targoviste
BABEL TRAINING CENTER, Targoviste

BABEL TRAINING CENTER (Targoviste, jud. Dambovita) este partenerul celor ce investesc in dezvoltarea profesionala si personala. Principalul obiect de activitate este organizarea cursurilor de limbi straine (araba, chineza, engleza, franceza, germana, turca) pentru toate categoriile de varstă si pe fiecare nivel in parte. Cursurile oferite sunt personalizate si includ manuale, soft-uri, CD-uri si alte materiale specializate.


Detalii »»

Module de pregătire pentru examenele de certificare a cunoştințelor lingvistice: 

  • Toate categoriile de examene Cambridge English (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE).
  • DELF PRIM, DELF, DALF, Franceză pentru afaceri.

De asemenea, realizăm evaluări ale competenţelor de comunicare în limba engleză, franceză şi germană în funcţie de nevoile de comunicare ale beneficiarului (în special pentru domeniul corporate).

Consultaţi pagina noastră de Facebook:https://www.facebook.com/NePregatimPentruViitor/

Înscrieri la 0729.622.118 sau office.babeltrainingcenter@yahoo.com

BEST ACADEMY, Calarasi
BEST ACADEMY, Calarasi

BEST Academy, creditat de EECentre, ofera cursuri de limbi straine (engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, japoneza, rusa); programe si ateliere educationale pentru copii, liceeni si adulti. Credem in EDUCATIE CU BUCURIE!


Detalii »»

Copiii se afla intr-un mediu sigur la BEST Academy, devenind, cu fiecare modul si atelier parcurs, responsabili, increzatori, calzi, ambitiosi si creativi. In cadrul atelierelor, copiii sunt implicati in activitati practice si recreative menite sa dezvolte abilitati de comunicare si relationare, interactiunea, creativitatea, imaginatia si inteligenta emotionala.


In spatele BEST Academy se afla o echipa de tineri profesionisti care pun multa pasiune in ceea ce fac. Ne dorim sa atingem performanta impreuna! De altfel, cuvintele care ne descriu cel mai bine activitatea sunt: ”educatie cu bucurie”.


Oferim cursuri de limbi straine si ateliere educationale pentru o dezvoltare armonioasa a copiilor si adolescentilor, totul intr-un mediu vesel si prietenos in care oricine poate evolua!
Suntem mai mult decat o echipa de traineri; suntem partenerii vostri in educatie!

 

Un nou inceput! The BEST is yet to come!

BRITANICA LEARNING CENTER, Bucuresti
BRITANICA LEARNING CENTER, Bucuresti

Britanica Learning Center ofera cursuri de limbi straine pentru toate categoriile de varsta si la toate nivelurile. Centrele Britanica sunt certificate EAQUALS. Profesori certificati international. Profesori nativi. Curricula Cambridge Assessment English.


Detalii »»

Centrul Britanica este rodul a trei experiente profesionale solide:

1) aceea a fondatorilor ei,

2) cea a Euro Training and Education Center, compania-mama infiintata in 2005,

3) cea dobandita sub brandul Bell Bucharest, prin reprezentarea in Romania timp de 5 ani a prestigioasei companii Bell International.


In aprilie 2013, Bell Bucharest devine BRITANICA LEARNING CENTER. Astazi, detinem acreditari de la University of Cambridge si Autoritatea Nationala pentru Calificari, dispunem de 150 de traineri in 50 de orase din Romania, predam mai mult de 800.000 de ore de limbi straine anual si ne mandrim cu succesele a peste 10.000 de fosti si actuali cursanti adulti si 1.000 de elevi din gradinite, din scoli si din propriile noastre centre.

Iar faptul ca suntem cel mai recent centru romanesc acreditat EAQUALS (Evaluation and Accreditation of Quality in Language Services), asociatie partenera a Consiliului Europei si a ISO (International Organization for Standardization) inseamna ca facem parte dintr-o elita mondiala de 105 centre acreditate.

BUFNITA DIN TEI, Bucuresti
BUFNITA DIN TEI, Bucuresti

Bufnita din Tei este un centru de educatie nonformala situat in sudul capitalei, care ofera o gama extinsa de activitati pentru copii incepand cu varsta de 2 ani. Activitatile clubului cuprind indeletniciri din multe domenii: pe langa o paleta larga de preocupari artistice si de comunicare, copiii se pot bucura de programe interactive de invatare a limbilor straine, informatica, matematica, stiinta, ateliere hand-made.


Detalii »»

Parintii au ocazia de a evalua abilitatile si inclinatiile naturale ale celor mici in discutii cu specialisti si psihologi si in dezvoltare personala si prin activitati axate pe tehnici de invatare. Activitatile pe care le promovam sub conceputul atelierelor recreative ii scot pe copii din formalismul scolaresc si le cultiva, in primul rand, creativitatea si increderea in sine.

Bufnita din Tei este si Centru pre-autorizat de examinare si pregatire pentru examenele Cambridge, sustinute in parteneriat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE.

Programul de invatare a limbii engleze pentru cursantii cu varsta de peste 5 ani este centrat pe metoda Cambridge, utilizand materiale si suporturi de predare acreditate, informatia fiind livrata si asimilata intr-un mod interactiv.

Progresul cursantilor este evaluat periodic, centrul organizand si o serie de simulari de testare Cambridge, un bun prilej pentru aspirantii la renumitele atestate de a se obisnui cu atmosfera de examen, de a isi controla emotiile, de a gestiona corect timpul, de a depista din vreme eventualele zone de imbunatatit si, deci, de a castiga incredere in propriile abilitati.

Programul din timpul anului scolar este completat de activitati de tip summer camps (in Bucuresti sau la munte, in diverse statiuni) care consolideaza cunostintele prin diversificarea abordarii. 

CONTACT: