Centre Autorizate de Pregatire

v
v
ADVANCED LANGUAGE EDUCATION, Bucuresti
ADVANCED LANGUAGE EDUCATION, Bucuresti

Specialistii in medicina care intentioneaza sa profeseze in strainatate se confrunta cu doua provocari foarte importante. In primul rand, trebuie sa furnizeze certificari internationale de limba engleza, cum ar fi IELTS Academic si OET. In al doilea rand, lucratul intr-o tara vorbitoare de engleza necesita un vocabular medical extins. De aceea, Advanced Language Education a fost fondata de doamna profesor si expert in IELTS si OET, Andreea Berkhout.


Detalii »»

Un brand recunoscut in Romania si in strainate, fiind rezultatul a 20 de ani de predare, ofera pregatire la costuri reduse in comparatie cu alti furnizori de limbi straine. In plus, compania este foarte cunoscuta pentru rezultatele excelente obtinute de toti cursantii, ilustrate prin marturii si recenzii din partea acestora.

Astfel, medicii, dentistii, farmacistii si asistentii medicali pot beneficia de o scoala care abordeaza toate preocuparile lor. Echipa noastra internationala de profesori preda online pe o platforma specializata, oferind tuturor studentilor lor cele mai bune cunostinte, sustinere si resurse, invatarea fiind eficienta, complexa si rapida. Fiecare profesionist medical pe care il pregatim atinge scorul vizat in IELTS Academic sau OET!

 

http://andreeaberkhout.com

https://www.facebook.com/AdvancedLanguageLearningALL/

https://www.facebook.com/andreeaberkhout/

ARSENI EDUCATION, Ilfov
ARSENI EDUCATION, Ilfov

Centrul de limbi straine Arseni Education si-a inceput activitatea in anul 2011. La inceput colaboram cu gradinite si centre din Bucuresti, oferind optionalele de limba engleza si limba germana. Acest lucru ne-a ajutat sa ne apropiem de copii si in acelasi timp sa intelegem mult mai bine modul in care putem sa-i pregatim pentru cunoasterea limbilor straine. Pentru noi este foarte importanta empatia, relatia dintre copil si profesor, copiii invata mult mai usor atunci cand se simt apreciati.


Detalii »»

ARTHUR ENGLISH KIDS CLUB, Bucuresti
ARTHUR ENGLISH KIDS CLUB, Bucuresti

Povestea Clubului Arthur English Kids Club se construieste in fiecare zi, cu fiecare copil care ne calca pragul si se inscrie la cursuri. A inceput acum 6 ani in Bucuresti din dorinta propriilor mei copii de a i invata limba engleza, in aceeasi locatie de pe strada Doctor Constantin Severeanu, nr. 30 la etajul 1. Principalul "motor" cu care imi construiesc cursurile si pe care il transmis si ofer copiilor Clubului neconditionat este dragostea. Lucrez cu si prin iubire, iar copiii sunt cei buni "marcatori" ai sufletului omului cu toata sinceritatea de care sunt ei capabili de la o varsta foarte frageda.


Detalii »»

Copiii se aduc unii pe ceilalti la club. Participa la un curs de engleza gratuit si apoi nu mai vor sa plece. Isi aduc frati, surori, prieteni si lucram ca intr o mare familie. Ne intalnim de doua ori pe saptamana si descoperim tainele limbii engleze prin joc, cu cei mai mici, prin activitati artistice, coloram, pictam, cantam, desenam si decupam in limba engleza alaturi de personaje din povesti. Construiesc etapa cu etapa o baza solida de vocabular si fonetica peste care incep si adaug notiuni de gramatica. Cu cei mai mari lucrez oferindu le sprijin si toata increderea de care au nevoie in propriile lor forte. Rezultatele sunt pe masura efortului depus de noi toti. Iar de a lungul anilor peretii Clubului Arthur au ajuns tapetati cu diplomele obtinute la toate concursurile, testarile de nivel de cunostinte si olimpiade de limba engleza la care participam. Si chiar si din taberele internationale de limba engleza la care mergem an de an.

Sunt foarte mandra de copiii mei, iar ei stiu si simt asta. Mesajele lor de iubire "in return" sunt raspunsul la ceea ce construiesc zi de zi, in limba engleza, cu ei.

B SMART, Bucuresti
B SMART, Bucuresti

Am invatat odata cu fiecare cursant al Centrului B Smart, am transferat pasiunea si know-how-ul nostru pentru limbile straine si am inteles ca atunci cand studiezi ceva, cu placere, informatia “prinde” bine. Am descoperit impreuna cu fiecare dintre voi ca metodele invechite de predare trebuie adaptate vremurilor in care traim. Pentru acest motiv am incercat, iar rezultatele cursantilor nostri au confirmat ca am devenit o alternativa viabila la sistemul clasic de invatamant.


Detalii »»

re.CREEAZA-TE!

Au fost ani in care am indemnat sa se “invete cu placere”. Acum, cu maturitatea celor peste 16 ani de experienta in predarea limbilor straine va provocam cu mai mult: sa va reinventati, sa va transformati in persoane ce comunica cu usurinta nativilor si totul intr-un cadru relaxant, familiar, recreativ.

Fondat la initiativa unui colectiv experimentat de profesori, ce au inteles nevoile in crestere ale societatii romanesti, Centrul B Smart a reusit cu succes sa puna bazele unui sistem modern de deprindere a limbilor straine, imbinand perfect manualele de studiu cu tehnicile de predare interactive.

 

Misiunea Centrului B Smart:

Investitia in educatie oferind oamenilor posibilitatea sa-si urmeze propria cale in dezvoltarea personala si profesionala, cu efecte pozitive in relatiile de business.

Crearea de nise de relationare si comunicare intre oameni, premise pentru solutii inovative pentru cele doua categorii carora ne adresam: mediul corporate si tinerii profesionisti.

Formarea copiilor de catre personal specializat, intr-o maniera interactiva, cu scopul integrarii lor optime in societatea actuala definita prin dinamism si pragmatism, respectate fiind particularitatile de varsta si individuale ale acestora.

BABEL TRAINING CENTER, Targoviste
BABEL TRAINING CENTER, Targoviste

BABEL TRAINING CENTER (Targoviste, jud. Dambovita) este partenerul celor ce investesc in dezvoltarea profesionala si personala. Principalul obiect de activitate este organizarea cursurilor de limbi straine (araba, chineza, engleza, franceza, germana, turca) pentru toate categoriile de varstă si pe fiecare nivel in parte. Cursurile oferite sunt personalizate si includ manuale, soft-uri, CD-uri si alte materiale specializate.


Detalii »»

BUFNITA DIN TEI, Bucuresti
BUFNITA DIN TEI, Bucuresti

Bufnita din Tei este un centru de educatie nonformala situat in sudul capitalei, care ofera o gama extinsa de activitati pentru copii incepand cu varsta de 2 ani. Activitatile clubului cuprind indeletniciri din multe domenii: pe langa o paleta larga de preocupari artistice si de comunicare, copiii se pot bucura de programe interactive de invatare a limbilor straine, informatica, matematica, stiinta, ateliere hand-made.


Detalii »»

CENTRUL DIDACTICA, Pitesti
CENTRUL DIDACTICA, Pitesti

Centrul de educatie Didactica a fost infiintat cu scopul de a oferi un context propice de invatare in afara scolii. Echipa noastra isi propune sa participe activ la imbunatatirea educatiei din Romania, livrand informatii si know-how prin tehnici de actualitate care sa transforme invatatul intr-o activitate care imbina utilul cu placutul.


Detalii »»

CENTRUL EDUCATIONAL ALANGI, Ilfov
CENTRUL EDUCATIONAL ALANGI, Ilfov

Centrul Educational ALANGI (Active Learning And New Generation Initiative) organizeaza cursuri de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti, folosind metoda comunicativa, scopul principal fiind dezvoltarea capacitatii de comunicare in limba engleza in situatii concrete, in viata de zi cu zi.


Detalii »»

CENTRUL EDUCATIONAL DORA D’ISTRIA, Bucuresti
CENTRUL EDUCATIONAL DORA D’ISTRIA, Bucuresti

Centrul Educational DORA D’ISTRIA este un centru de excelenta de invatare si de examinare in varii domenii, incepand cu limbile straine (engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, araba, turca, maghiara, ebraica, rusa s.a.), atat pentru copii cat si pentru adulti, si continuand cu domeniile scolare si universitare (matematica, fizica, chimie, biologie, limba si literatura romana s.a.) si ajungand si la meserii din domeniul turismului (management in turism, agenti de turism, ghizi, directori de hoteluri si restaurante), industriei agro-alimentare si alte industrii.


Detalii »»

CENTRUL INTERNATIONAL de EDUCATIE ”PAIDEEA”, Cluj Napoca
CENTRUL INTERNATIONAL de EDUCATIE ”PAIDEEA”, Cluj Napoca

Centrul PAIDEEA isi desfasoara activitatea in Cluj-Napoca din anul 2001, avand ca principal obiectiv pregatirea candidatilor pentru toate categoriile de examene cu recunoasterea internationala Cambridge (UK), incepand cu Engleza pentru copii (YLE Starters, Movers, Flyers), Engleza generala si academica (KET, PET, FCE, CAE, CPE), de la nivel incepator pana la utilizator independent.


Detalii »»

Colegiul National ”COSTACHE NEGRI”, Galati
Colegiul National ”COSTACHE NEGRI”, Galati

Cu o istorie de peste 140 de ani, Colegiul National ”Costache Negri”, reprezinta un simbol al școlii romanesti, fiind locul de formare pentru viata a multor personalitati ale acestei tari. Zilnic, pasesc in aceasta institutie peste 1200 de elevi, cu vârste de la 6 la 19 ani. O traditie o reprezinta profilul invatatori-educatoare, care formeaza an de an viitoarele cadre didactice pentru invatamantul primar. Celelalte 5 profiluri existente pentru invatamantul liceal sunt: filologie - intensiv franceza, stiinte ale naturii, stiinte sociale - bilingv engleza, matematica informatica - bilingv engleza si matematica - informatica.


Detalii »»

Elevii din clasele terminale au posibilitatea sa obtina atestate profesionale pentru limbile engleza si franceza, informatica si pedagogie. Elevii acestui colegiu sunt interesati de propria formare personala si profesionala, participand la diverse concursuri si olimpiade scolare unde de fiecare data obtin locuri de podium.


Pentru a sprijini elevii in atingerea excelentei, in anul 2013 Colegiul National ”COSTACHE NEGRI” a devenit centru de pregatire pentru examenele internationale CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH in parteneriat cu European Examinations Centre (EECentre):

  • Young Learners (YLE), 
  • A2 Key, 
  • B1 Preliminary, 
  • B2 First, 
  • C1 Advanced, 
  • C2 Proficiency, 
  • Teaching Knowledge Test (TKT).

In anul 2019, colegiul a devenit centru national al concursului international de limba engleza KOALA INTERNATIONAL COMPETITION, organizat in Romania de EECentre - in calitate de partener oficial al KGL Contest in English. 


Profesorii acestui colegiu sunt constant preocupati de formarea elevilor si de dezvoltarea profesionala proprie, participand la cursuri, olimpiade si proiecte nationale si internationale.


Cel mai nou proiect european castigat de Colegiul National ”COSTACHE NEGRI” este Erasmus +-KA1 “Creativitate, noutate, comunicare si networking in secolul 21”.