YLE Movers si YLE Flyers echivaleaza examenul de limba engleza pentru clasa a V-a

Știri și noutăți

Lumea se schimbă constant. Informează-te în legătură cu lucrurile care îți influențează viața.

11YLE Movers & YLE Flyers vor echivala proba de limba engleza pentru admiterea in clasa a V-a intensiv si in anul scolar 2016-2017

Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice mentine si in acest an scolar regulamentul de admitere pentru clasele a V-a intensiv.  Conform Regulamentului cadru 2016/2017, art 139 (7) (click aici), certificatele YLE MOVERS si YLE FLYERS, vor inlocui proba de limba engleza pe care elevii trebuie sa o sustina pentru a fi admisi la o clasa cu engleza intensiv.   Examenele YLE MOVERS si YLE FLYERS au 3 probe: Citire & Scriere, Ascultare si Vorbire, evaluate cu ajutorul scuturilor. Certificatul Cambridge English poate fi echivalat numai daca s-a obtinut un total de 11 scuturi, cu un minim de 3 scuturi la fiecare proba.  
Examen Abreviere Calificativ/PunctajMinim necesar pentru recunoaștere și echivalare Nivel (conformCEFR)
Cambridge English:Movers YLE Movers 11 scuturi (4 scuturi la două competențe și 3 scuturi la a treia competență) A1
Cambridge English:Flyers YLE Flyers 11 scuturi (4 scuturi la două competențe și 3 scuturi la a treia competență) A2
European Examinations Centre va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru a sustine cu brio examenele Cambridge English, workshop-uri si consultanta.   Pentru inscrierea la unul dintre examenele pe care le oferim, nu ezitati sa contactati echipa EEC sau va invitam pe pagina Inscriere a site-ului nostru.   Pentru a fi la curent cu noutatile legate de examenul Cambridge, urmareste site-ul oficial www.eecentre.ro si pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/eecentre.ro.