BEC

Cambridge English: Business (BEC)

Colaborand cu orice institutie publica sau privata din Romania, European Examinations Centre organizeaza examinari Cambridge de engleza pentru afaceri (Business English Certificates - BEC), destinate persoanelor din mediul universitar, academic si de afaceri: Mai mult ca oricand, buna cunoastere a limbii engleze de afaceri, presupune succesul profesional international. Populare in randurile angajatorilor de pretutindeni, examenele BEC (Business English Certificates) se adreseaza adultilor, care detin cunostinte bune de limba engleza. In scala lingvistica europeana: Cadru Comun European de Referinta pentru Limbi a Consiliului Europei, examinarile de engleza pentru afaceri (Business English Certificates - BEC), sunt corespondente urmatoarelor niveluri:
  • BEC Preliminary:   nivel B1 (categoria Independent User);
  • BEC Vantage:         nivel B2 (categoria Independent User);
  • BEC Higher:           nivel C1 (categoria Proficient User).
Examinarile Cambrige de engleza pentru afaceri (Business English Certificates - BEC) asigura absolventilor un certificat recunoscut international, care demonstreaza standardul know-how-ului si abilitatilor specifice afacerilor internationale.
    • Pentru cunoasterea programarii examinarilor Cambridge: BEC (Business English Certificates), va rugam sa accesati pagina dedicata de inscriere la examen.
 
    • Pentru informatii suplimentare dedicate examinarilor Cambridge: BEC (Business English Certificates), va sugeram sa vizitati website-ul Cambridge English.
 
  • Pentru a va adresa centrului de examinare EEC, va rugam sa accesati pagina Contact.